Fashion

Outfit of the day | Liefde voor de herfst

15 november 2019

herfst outfit of the day (double v shoes)
Wat hou ik toch van de herfst! Zeker met zulke heerlijke frisse, maar zonnige dagen zoals afgelopen weekend. Wij trekken er dan graag op uit om te wandelen om te genieten van de prachtige kleuren die de natuur nu laat zien. Of het nu gewoon een blokje om door de wijk is of een lange wandeling door het bos of op de heide: we genieten er enorm van om een frisse neus te halen in de buitenlucht. En ook qua mode hou ik van dit seizoen: fijne breisels, wol, laagjes dragen en dan de mooie kleuren die nu overal te vinden zijn. Ik laat je dan ook graag deze outfit zien met een aantal nieuwe items!

herfst outfit of the day (double v shoes)

Double V Shoes

De eyecatchers van deze outfit zijn wat mij betreft toch wel mijn nieuwe schoenen. Ik kreeg ze van Double V Shoes, een nieuw merk in Nederland. Het merk richt zich op de comfortschoenen, maar dan in een heel erg mooi en stijlvol jasje! Dit betekent dat iedereen mooie schoenen kan dragen, ook wanneer je voeten wat breder zijn, je steunzolen draagt of je voeten extra comfort nodig hebben. De schoenen worden ontworpen in Italië en worden gemaakt van soepel leer, hebben een uitneembaar voetbed en komen in verschillende breedtematen.

Ik draag op de foto’s de Double V Shoes Roller veterlaars in een mooie mosgroene kleur. Ze hebben een heel erg fijn ondersteunend voetbed en zijn te sluiten met zowel een vetersluiting en een rits. Dit zorgt ervoor dat je ze goed om de voet en enkel aansluitend kan maken en ze daarna gemakkelijk en snel aan en uit kan trekken. De combinatie van de verschillende materialen, het dierenprintje, een rubberen anti-slipzool, de decoratieve gespjes en het slankere model waardoor het laarsje zeker niet lomp oogt.. Het was liefde op het eerste gezicht!

–> Neem voor meer informatie over dit merk, de verkooppunten en om de hele collectie te bekijken een kijkje op de website van Double V Shoes.

herfst outfit of the day (double v shoes)

Kleding

Verder draag ik op de foto’s mijn nieuwe jas waar ik ook heel erg blij mee ben. Ik was al even op zoek naar een lekkere warme jas in een blazermodel maar kon telkens niet slagen. Een klein beetje oversized model mocht, het liefst in een lichtere kleur en met wol erin verwerkt voor de warmte en een mooie lengte tot aan de knie.. Ik leek het nergens te kunnen vinden. Totdat ik via via op Instagram deze jas tegen kwam. Ik vogelde uit waar hij vandaan kwam en hij bleek van Vero Moda te zijn. Ik kocht hem en draag hem sindsdien iedere dag. Hij zit heerlijk warm, is iéts oversized (als je dat niet mooi of fijn vindt, kan je hem een maatje kleiner pakken) en waar ik heel blij mee ben: ondanks dat er wol in zit gaat hij onder de arm bij de mouw of langs de zijkant niet pillen, iets dat helaas bij veel wollen jassen al heel snel gebeurt. Blij mee dus! ♥

De blouse die ik draag is van Gant, is gemaakt van een mooie zijde-katoenmix en heeft een prachtige rood met roze bloemenprint. De broek die ik draag is m’n geliefde MANGO Violeta Mariah slim-fit push up jeans in een mooie donkere kleur. Echt een aanrader qua model als je wat vollere benen en billen, maar een smallere taille hebt. Oh, en het fijne roze riempje is er eentje van H&M :)

Ben jij ook zo’n liefhebber van dit seizoen? En ook al geslaagd voor een fijne herfstgarderobe?

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 15 november 2019 at 10:19

    Leuke outfit heb je uitgekozen. Zo’n jas vind ik ook erg leuk :)

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 15 november 2019 at 07:55

    een outfit die ik ook gekozen zou kunnen hebben, helemaal mijn stijl

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.