Huis & interieur

Home | Rivièra Maison Christmas Collection 2019

17 november 2019

Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst)
Ik zag de eerste enthousiastelingen op Instagram voorbij komen die de Kerstboom al in huis hebben en al druk in de week zijn met het huis versieren. Ik ‘moet’ van mijzelf hier mee wachten tot na Sinterklaas, maar heb er al zeker zin in om het huis in Kerstsferen te gaan krijgen. Zeker als er persberichten binnenkomen zoals deze over de Rivièra Maison Christmas Collection 2019. Wát een sfeervolle collectie en heerlijk veel inspiratie met de mooie sfeerbeelden. Ik laat de collectie dan ook graag aan je zien!

‘Lees ook: De Søstrene Grene Kerst collectie 2019.’

Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst)

Rivièra Maison Christmas Collection 2019

Of je nu voor een traditionele Kerst gaat of liever parels, glitters en veren in huis haalt, de Christmas Collection van Rivièra Maison biedt het allemaal: kerstboomdecoratie, fluffy plaids, zachte kussens en alle ingrediënten voor een geslaagd kerstdiner. Zoals de creatief directeur van Rivièra Maison, Nico Tijsen, zegt; “Al die lekkere gerechten komen net iets beter tot hun recht op een sfeervolle, uitbundig gedekte kersttafel.” En dat ben ik helemaal met hem eens!

Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst)

Rivièra Maison x Ronald McDonald Kinderfonds

Ik vind het echt prachtig als een merk zich inzet voor mooie doelen. Zo richt Rivièra Maison regelmatig huizen van het Ronald McDonald Kinderfonds in waarmee ze dit mooie doel steunen zodat ze de gezinnen van zieke kinderen een warme thuisomgeving kunnen bieden.

Dit jaar versieren ze de Ronald McDonald huizen met mooi opgetuigde kerstbomen en brengt Rivièra Maison een speciale Ronald McDonald kerstbal uit. Van elke verkochte kerstbal gaat €5,00 van de opbrengst naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst) Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst) Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst) Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst) Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst) Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst) Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst) Rivièra Maison Christmas collectie 2019 (Kerst)

De nieuwe Rivièra Maison Kerst collectie is verkrijgbaar in de winkels in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Heemstede, Hoofddorp, Laren, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Den Bosch. Natuurlijk is de Kerstcollectie ook verkrijgbaar via overige verkooppunten binnen andere winkels en via de Rivièra Maison webwinkel.

Ik vind de Rivièra Maison Christmas Collection van dit jaar prachtig om te zien. Heerlijk warm, stijlvol, klassiek en het is mooi dat de collectie tijdloos is. Zo kan je het gemakkelijk met de items die je al in huis hebt combineren en gemakkelijk meenemen naar volgende jaren. Love it!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Will
    Reply Will 25 november 2019 at 23:54

    Riviera Maison, wat hebben ze toch mooie spullen. Ga binnenkort nog even op hun webshop kijken voor Kerstcadeautjes.

  • Avatar van cgmpeters
    Reply cgmpeters 20 november 2019 at 20:55

    prachtige collectie!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.