Huis & interieur

Home | De Søstrene Grene Kerstcollectie

2 november 2019

Søstrene Grene kerst 2019
Naar sommige collecties blijft het altijd leuk om uit te kijken. Zo heb ik dat zeker met de Søstrene Grene Kerstcollectie. Sowieso is dit één van mijn favoriete merken als het op huis & interieur aankomt, maar de collectie voor Kerst is toch wel een feestje ieder jaar weer. Ze denken hierbij niet alleen aan leuke versieringen, maar ook aan leuke items voor kinderen én om van je cadeautje echt een prachtig pakketje te kunnen maken. Ik laat het je in dit artikel graag zien!

Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019 Søstrene Grene kerst 2019

De Søstrene Grene Kerstcollectie 2019

“Voor Anna en Clara is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Met de Kerst collectie van dit jaar hopen de zussen zo veel mogelijk mensen te kunnen inspireren met prachtige inpak ideeën, elegante tafelschikkingen, feestelijke decoraties en het creëren van een magische tijd voor de kinderen.”

Mijn favoriete items zijn toch wel het leuke kinderservies, de kandelaars waar het licht zo mooi doorheen schijnt vanwege de uitsnijdingen erin, ik heb een aantal mooie kerstboomhangers gezien, een aantal leuke houten speelgoed items als cadeautjes en wat leuke bakproducten om cakes en taartjes in Kerstsfeer te kunnen maken. Ja, dat wordt weer een leuk tripje naar de winkel binnenkort! En het leuke? De producten zijn echt enorm leuk betaalbaar en al verkrijgbaar vanaf zo’n €0,60 tot (als ik goed gekeken heb) zo’n €15,00 voor een adventskandelaar.

De nieuwe Søstrene Grene Kerstcollectie 2019 wordt in 2 delen gelanceerd. Eén deel is al sinds 24 oktober verkrijgbaar en het andere deel zal op 21 november gelanceerd worden. Je kan hiervoor terecht bij de 13 Søstrene Grene winkels in Nederland. Je kan deze vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er Søstrene Grene winkels in Brussel en Antwerpen.

–> Spreekt de nieuwe Søstrene Grene Kerstcollectie jou aan? Snuffel jij ook zo graag rond bij deze winkel?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dio
  Reply Dio 2 november 2019 at 17:49

  Loveeee Sostrene Grene. Ze hebben zoveel leuks en het is helemaal mijn stijl!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 november 2019 at 08:29

  Prachtige items om een feestelijk huis te kunnen creëren….

  Xoxo

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.