Huis & interieur Mama & Kind

Baby musthave | MrStarsky sterrenhemel poster

18 november 2019

sterrenhemel poster MrStarskyAmsterdam
Heel ouderwets misschien, maar wel heel erg mooi en speciaal om te hebben zijn de geboortetegels die zowel Paul als ik vanuit ons ouderlijk huis hebben meegekregen. Sinds de geboorte van Cate spelen we al wat langer met het idee om ook voor onze beide meiden zo’n gepersonaliseerd item te laten maken, maar we kwamen er niet uit in welke vorm we dat wilden doen. Inmiddels zijn we eruit: we hebben voor Shae en Cate een prachtige sterrenhemel poster van MrStarskyAmsterdam laten maken!

‘Lees ook: Baby musthave | Tutti Bambini Cozee co-sleeper.’

sterrenhemel poster MrStarskyAmsterdam

MrStarskyAmsterdam

Wat begon als een gedachte om een tastbare herinnering als de geborduurde geboortetegel nieuw leven in te blazen, leidde tot de gepersonaliseerde en prachtig geïllustreerde sterrenhemelposters van MrStarskyAmsterdam. Het bedrijf werd door Fennechien Greebe en Liesbeth Veen opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip als het op geboorteposters aankomt. Maar, je kan deze prachtige posters natuurlijk ook gebruiken voor andere onvergetelijke momenten, zoals een verloving, huwelijk of eerste ontmoeting.

Op de poster staat de unieke stand van de sterren van jouw speciale gelegenheid, aangepast aan de specifieke datum, tijd en plaats. Zodra je alle gegevens op de website invult zie je de stand van de sterren ook daadwerkelijk veranderen. Samen met de overige gegevens die je erop kan laten zetten krijg je zo een heel mooi persoonlijk item. Perfect als een kraamcadeau of een huwelijkscadeau bijvoorbeeld.

–> Neem voor meer informatie, de prijzen en het bekijken van alle stijlen een kijkje op de website van MrStarskyAmsterdam.

sterrenhemel poster MrStarskyAmsterdam sterrenhemel poster MrStarskyAmsterdam

Onze keuze | MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar

Ik heb ervoor gekozen om te gaan voor geboorteposters voor beide meiden en liet er hun voornamen samen met de plaats, datum en tijd van hun geboortes op drukken. Qua illustratie was ik er al heel erg snel uit waar ik voor zou gaan. Twee jaar geleden werd ik op een event door Sella Molenaar geportretteerd en ik vind haar stijl prachtig! Toen ik zag dat er nu ook een MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar collectie was met haar mooie lijnenwerk was ik op slag verliefd. Het straalt iets puurs uit; de twee armen die een baby vasthouden onder de sterrenhemel. Dit gecombineerd met de subtiele goudfolie op structuurpapier en de minimalistische houten lijst, maakte het dat ik tranen in mijn ogen kreeg toen de posters binnen kwamen.. Het zijn prachtige, subtiele en persoonlijke eyecatchers op de kamers van de meiden geworden ♥

sterrenhemel poster MrStarskyAmsterdam

Win een MrStarskyAmsterdam sterrenhemel poster

In samenwerking met MrStarskyAmsterdam mag ik iemand blij maken met zo’n prachtige sterrenposter in een formaat en stijl naar keuze ínclusief lijst. Of je hem gebruikt voor jezelf of bijvoorbeeld om cadeau te geven als kraamcadeau of huwelijkscadeau is helemaal aan jou.

Hoe maak je kans? Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet en voor welke variant je zou kiezen (klik hier voor het overzicht) of dat je hem bijvoorbeeld cadeau gaat doen aan iemand anders. Laat er wel een geldig e-mailadres bij achter, zodat ik ook daadwerkelijk contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen.

Natuurlijk zouden we het ook heel leuk vinden als je:
– MrStarskyAmsterdam gaat volgen op Facebook en Instagram
– en mij wil volgen op Facebook en Instagram en de post(s) over dit artikel wil liken, delen, een reactie achterlaat of tag/tip er iemand onder die een kindje verwacht of bijna gaat trouwen. Sharing is caring :)

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 24 november 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Will
  Reply Will 26 november 2019 at 00:09

  Wat een geweldig mooie posters van de sterrenhemel.
  Dat zal mooi staan op de kamer van mijn kleindochter.
  Ik ga graag voor de Mr.Starsky x Marta Abad Blay, die vind ik prachtig.
  Ik heb geen facebook en Instagram, maar volg op Bloglovin.
  Heel graag doe ik mee.

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 24 november 2019 at 21:22

  Super gaaf ! Mooi voor op haar kamertje , dan graag de MrStarsky x Marta Abad Blay 😍

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 24 november 2019 at 21:15

  Ik vind dit echt werkelijk prachtig! Het trok gelijk m’n aandacht! Onze zoon heet Bodhi, wat betekent ‘brenger van het licht’. Hoe toepasselijk dat daar deze sterren opstaan. Het zou een heel mooi plekje krijgen bij ons in huis ✨

 • Avatar van Emmy
  Reply Emmy 24 november 2019 at 21:00

  Ik zou de aqua wel willen winnen voor mijn zoontje, ik hou van alles wat met sterrenstanden te maken heeft, zo iets is extra persoonlijk

 • Avatar van Esmeralda
  Reply Esmeralda 24 november 2019 at 19:32

  Ohhh ja graag ik wil al heel lang een mooi aandenken van de geboorte van mijn kinderen en dit past mooi op onze “nieuwe” slaapkamer waar we al weer even in slapen maar nog wat aan de muur missen
  Ik zou dan voor de Sella molenaar gaan 😍❤️💙

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 21 november 2019 at 15:57

  Oh wauw wat mooi!! Ik zie hem al helemaal hangen hier in huis ♡
  Mijn keuze is gevallen op MrStarsky x AQUA

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 20 november 2019 at 10:08

  Wat een leuk idee! Lijkt mij inderdaad speciaal om iets te hebben speciaal voor de geboorte van ons zoontje, wat hij later zelf (hopelijk) ook mooi en waardevol vindt. Ik twijfel tussen MrStarsky x Marta Abad Blay (zou nu heel leuk zijn in de kinderkamer) en MrStarsky x AQUA (waarschijnlijk leuker voor later, omdat de diertjes dan ‘kinderachtig’ zijn..?).

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 19 november 2019 at 22:45

  Prachtig! Mooi kraamkado, vind aqua erg mooi

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 19 november 2019 at 21:13

  Mijn kinderen zijn alweer bijna 18 en 16 in “mijn tijd” had je dat nog niet, helaas….. gelukkig is mijn nichtje nu zwanger en kan ik lekker los ;-) ik zou Marta Abad Blay voor kleine meisje uitkiezen!

 • Avatar van Jelmar
  Reply Jelmar 19 november 2019 at 20:20

  Wauw! Ik ben nu sinds 4,5 maand mama van Gaby en ook gek op al die persoonlijke tintjes op cadeautjes! Deze poster zou ik ook geel gaaf vinden voor haar kamertje. Ik ben zo mega blij en trots op ons wondertje. Forever in love! Ik zou dan ook voor deze variant gaan 🥰. Dat goud, de armen die het babytje vasthouden, de sterren. Echt prachtig!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 19 november 2019 at 14:44

  Ooooh heel graag! Onze dochter is net 5 weken oud en na twee jongens de kers op de taart! De sella molenaar zou echt prachtig staan op haar kamer!

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 18 november 2019 at 22:36

  Lijkt mij een heel mooi aandenken voor mijn kinderen, MrStarsky x Sella Molenaar ‘Forever’. De één is in Den Haag geboren en de ander in Rio de Janeiro. Mijn zoontje heeft het heel vaak over de maan en wil vaak naar de lucht kijken ´s avonds.

 • Avatar van Hilde
  Reply Hilde 18 november 2019 at 22:22

  Prachtig, ik zou kiezen voor MrStarsky x Sella Molenaar ‘Together’ met een stoere zwarte lijst.

  Voor mijn zoon Koert.

 • Avatar van Marlieke Chambone-Noord
  Reply Marlieke Chambone-Noord 18 november 2019 at 22:11

  Ooh Wauw! Zo mooi en bijzonder! Ik wilde heel graag mee doen voor ons kleine mannetje voor de MrStarsky x Sella Molenaar ‘Forever’ Maar Eigenlijk gun ik hem Inge veel meer! Tranen in mijn ogen bij het lezen van haar reactie. Hopelijk mag zij deze waardevolle poster winnen voor haar neefje Jason zodat Jason en zijn kleine nichtje beiden dezelfde poster hebben. Heel veel sterkte en kracht gewenst!

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 18 november 2019 at 21:36

  Wat een fijne actie! Ik zou graag mee willen doen voor de MrStarsky
  x Sella Molenaar ‘Forever’. Voor op de kamer van ons zoontje, die we binnenkort van opknappen.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 18 november 2019 at 20:42

  Wat zijn ze mooi! Voor mijn dochtertje zou ik de MrStarsky x Marta Abad Blay wel erg mooi vinden. De kleuren en dieren, helemaal top.

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 18 november 2019 at 17:42

  Wauw, de Sella Molenaar versie is prachtig! Dit zou een perfecte eyecatcher zijn op de kamer van ons dochtertje Lieve wat deze zomer geboren is. We zijn net verhuisd en haar kamer moet nog aangekleed worden. En als we geen geluk hebben, zou het zomaar kunnen dat Sint of de Kerstman dit cadeautje brengt. Ik ben verliefd!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 18 november 2019 at 14:29

  Super mooi! Ik zou gaan voor Studio Kars+Boom of Marta Abad Blay.

 • Avatar van Edithsofia
  Reply Edithsofia 18 november 2019 at 12:24

  Wauw hoe mooi! Ik zou gaan voor Forever, maar als ik de reacties hieronder lees gun ik het iemand anders<3

 • Avatar van margot weijs
  Reply margot weijs 18 november 2019 at 11:46

  ik zit al zo lang te twijfelen om deze poster te laten maken voor mijn meisje, echt prachtig vind ik de MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar.
  Het zou onwijs mooi staan op haar kamertje en zou dit zodra ze uit huis gaat aan haar mee willen geven, een mooi aandenken aan haar geboorte.

  Maar las net een berichtje van Inge, met het ontzettende verdrietige verhaal van haar overleden kindje en haar neefje welke tot groot verdriet ook niet groot mag groeien, ik weet niet of het mag maar dan wil ik haar die poster gunnen, dus een extra kansje namens mij voor Inge .

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 18 november 2019 at 11:19

  Ik zou graag de MrStarsky
  x Studio Kars+Boom poster willen winnen voor ons neefje Jason die helaas een paar uur na zijn geboorte overleden is.
  Mijn dochtertje is 3 jaar geleden doodgeboren en toen heb ik deze poster van mijn zus gekregen.

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 18 november 2019 at 10:54

  Ik zou voor Mr starsky gaan, Michelle

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 18 november 2019 at 09:58

  Wauw, we krijgen er na twee jongens nog een mooi meisje bij als cadeautje.
  De stand van de sterren van haar sterrenbeeld zou ik uiteindelijk graag willen laten tatoeëren.
  Deze poster met goudfolie: MrStarsky
  x Sella Molenaar ‘Forever’ past ook nog eens perfect bij haar geboortekaartje en kamertje!
  Heeeel GAAF! ❤️

 • Avatar van Lilian Wapperom-Declercq
  Reply Lilian Wapperom-Declercq 18 november 2019 at 09:50

  Wat een gave actie! Ik vind MrStarsky
  x Sella Molenaar ‘Together’ heel erg gaaf! Ik ga alvast duim

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 18 november 2019 at 09:48

  MrStarsky x Sella Molenaar ‘Forever’
  mooi kraamkado voor Hester die in mei haar kleintje verwacht

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 18 november 2019 at 09:39

  Superleuke winactie als ik zou winnen dan zou ik voor de MrStarsky x Marta Abad Blay gaan. Die illustraties van de dieren erbij vind ik prachtig. Echt een mooi aandenken.

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 18 november 2019 at 09:39

  Wooow wat mooi!! Ik zou voor de Kars+boom gaan

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.