Beauty

Unboxing | The Body Shop adventskalender Deluxe

13 november 2019

The Body Shop adventskalender Deluxe 2019
The Body Shop heeft ook dit jaar weer een aantal mooie Adventskalenders in de Kerstcollectie. Dit jaar zijn ze qua design geïnspireerd op de gezellige straatjes van Brighton, de bakermat van het merk. Er zijn drie verschillende varianten te koop waarbij achter ieder luikje een beauty-verrassing verstopt zit; van iconische favorieten tot aan gloednieuwe producten, special editions en leuke accessoires. In dit artikel laat ik je door middel van een unboxing de inhoud van The Body Shop adventskalender Deluxe zien!

‘Lees ook: Ik liet ombre powder brows zetten en dit is het resultaat!’

The Body Shop adventskalender Deluxe 2019

The Body Shop x Plan International

Al vanaf het begin zet The Body Shop zich in voor een eerlijkere wereld. Dit jaar staan de adventskalenders in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen; een van de belangrijkste thema’s voor het merk. The Body Shop wil een wereld waarin meisjes niet alleen van een mooie toekomst dromen, maar die ook daadwerkelijk tegemoet gaan. Ook staat het merk dit jaar stil bij vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden.

Om dit te bereiken, werkt The Body Shop samen met Plan International, een ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor kinderrechten, met name gelijke rechten en kansen voor meisjes overal ter wereld. Samen willen ze er deze feestdagen voor zorgen dat meisjes naar school kunnen en hun dromen kunnen verwezenlijken. Als je in november en december 2019 bij The Body Shop winkelt, steun je het streven van Plan International om £ 250.000 in te zamelen zodat 1500 meisjes in Indonesië en Brazilië de vaardigheden kunnen leren die ze nodig hebben om werk te vinden of voor zichzelf te beginnen. Wat een mooi project! ♥

The Body Shop adventskalender Deluxe 2019

De inhoud van The Body Shop adventskalender Deluxe 2019

Deze heerlijke grote beauty adventskalender bevat een heel erg leuke mix aan van alles en nog wat voor zowel je gezichtsverzorging, spulletjes voor onder de douche, producten voor in bad, om je lijf en handen mee in te kunnen smeren, je haren te verzorgen én een aantal leuke accessoires:

Body
– Shea nourishing body butter 200ml
– Juicy Pear shower gel 60ml
– British Rose shower gel 60ml
– White Musk body lotion 60ml
– Fuji Green Tea body butter 50ml
– British Rose instant glow body butter 50ml
– Coconut Cream body scrub 50ml
– Warm Vanilla hand cream 30ml
– Pink Grapefruit hand cream 30ml

Bath
– Mango bath bomb
– Green Tea bath bomb
– Vanilla Delight bath bomb

Face
– Camomile gentle eye make-up remover 60ml
– Aloë soothing day cream 50ml
– Aloë Calm sheet mask
– Vitamin C glow sheet mask
– Himalayan Charcoal purifying facial soap 100g

Hair
– Strawberry Glossing shampoo 250ml
– Strawberry Glossing conditioner 250ml

Make-up
– Rose dewy glow face mist 60ml
– Strawberry lip butter
– Shine Lip Liquid cherry gum 004

Accessoires
– Complexion Blender
– nagelvijl
– douche puff

The Body Shop adventskalender Deluxe 2019

Prijzen en verkrijgbaarheid

De The Body Shop adventskalenders 2019 zijn verkrijgbaar in The Body Shop winkels en via The Body Shop webwinkel. De Deluxe variant uit dit artikel kost €85,00 en bevat een totale productwaarde van €148,50. Er is ook nog een Beauty Advent Calender verkrijgbaar voor €50,00 (productwaarde €98,00) en een Ultimate Advent Calender voor €120,00 met een productwaarde van €277,50).

Ik vind adventskalenders als deze echt een prachtig cadeau voor een ander of gewoon fijn voor jezelf. #selfcare #treatyourself Het is heerlijk om uit te pakken, je ontdekt er net even andere producten mee dan die je normaal gesproken aan zou schaffen en je hebt er gelijk handige mini’s mee in huis die je met je mee kan nemen als je een weekendje weg of op vakantie gaat. Love it!

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sophie
    Reply Sophie 21 november 2019 at 12:02

    Deze zijn wel heel erg verleidelijk. Vorig jaar die van Clinic van mijn man gekregen, deze komt op de verlanglijst voor dit jaar.

  • Avatar van Heidie
    Reply Heidie 13 november 2019 at 17:14

    Erg leuk die beauty-adventskalenders maar die van goede merken zijn behoorlijk aan de prijs (zag er laatst een aantal bij de Bijenkorf staan).En van die goedkope daar vraag ik me van af of de kwaliteit wel goed is dus die koop ik dan ook niet. Maar ik vind het ook leuk om te zien hoe blij de kinderen elke dag zijn met een verrassing uit de adventskalender, meestal van Lego of Playmobil.

  • Avatar van Eveline
    Reply Eveline 13 november 2019 at 13:44

    Ik vind het zo leuk dat ze in Nederland steeds populairder worden want het zijn prachtige cadeaus! En soms ook voor jezelf. ;)

  • Avatar van Carina Peters
    Reply Carina Peters 13 november 2019 at 09:27

    ik vind dit een leuke adventskalender, gelukkig heb je keuze uit verschillende varianten.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 13 november 2019 at 11:00

      Yes! Er is zeker voor ieder wat wils :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.