Beauty

Rituals | The Ritual of Tsuru & Adventskalenders 2019

5 november 2019

Rituals The Rituals of Tsuru & Rituals adventskalenders 2019
Mocht je voor de decembermaand nog geen idee hebben wat je iemand anders – of jezelf – cadeau kan doen dit jaar, dan heb ik hier alvast een heel fijne beautytip voor je. In dit artikel vertel ik je alles over de nieuwe Rituals limited edition The Ritual of Tsuru collectie én de Rituals adventskalenders voor dit jaar. Ja, als het op mooie wellnessproducten aankomt dan staat dit merk toch wel hoog op mijn favorietenlijstje.. ♥

‘Lees ook: Mijn favoriete beautyproducten van dit moment.’

Rituals The Rituals of Tsuru & Rituals adventskalenders 2019 Rituals The Rituals of Tsuru & Rituals adventskalenders 2019 Rituals The Rituals of Tsuru & Rituals adventskalenders 2019

Rituals The Ritual of Tsuru

Deze nieuwe winter limited edition collectie van Rituals is wederom in samenwerking met het Rijksmuseum. De collectie is geïnspireerd door een antieke, met de hand beschilderde kimono uit het Rijksmuseum en is verpakt in warm rood met goudkleurige details en de afbeelding van een Japanse kraanvogel.

Volgens een Japanse legende kan de elegante kraanvogel (‘Tsuru’ in het Japans) wel 1.000 jaar oud worden. Daarmee staat ze symbool voor vrede en welvaart. Met The Ritual of Tsuru deel je deze ‘geluksvogel’ met de mensen waar je van houdt en wens je ze een goede gezondheid en een leven vol vreugde toe.

De geur die in deze collectie centraal staat is die van de ‘kuro matsu’, de Japanse zwarte den. Ik kan hem persoonlijk het beste omschrijven als een warme, ‘groene’ en licht kruidige geur. Heel erg uniseks en zowel Paul als ik staan er graag mee onder de douche. Zeker een goede match met de koudere wintermaanden!

De complete Rituals The Ritual of Tsuru collectie bestaat uit de volgende producten:

– foaming shower gel 200ml, €8,50
– shower oil 200ml, €8,50
– body scrub 200ml, €14,90
– body cream 200ml, €18,50
– fragrance sticks 230ml, €24,90
– bath bombs 3x130g, €13,50
– golden chai tea 50g, €6,50
– gold candle 290g, €24,90
– kitchen set (handzeep & handbalsem), €19,50
– gift set (shower foam, body cream, scented candle & bath bomb), €45,00

Rituals The Rituals of Tsuru & Rituals adventskalenders 2019 Rituals The Rituals of Tsuru & Rituals adventskalenders 2019

Mijn persoonlijke aanraders uit deze collectie

Ik vind persoonlijk de combinatie van de shower foam (heerlijk romig en zacht schuim) en de body scrub (niet te grof en niet te subtiel, maakt de huid heerlijk zacht en zet de bloedsomloop aan het werk) wel echt heerlijk. Zeker als je deze wellnessroutine af maakt met een lik van de body cream. Deze zit namelijk vol met voedende en verzorgende ingrediënten zoals glycerine, kokosextract, zonnebloemolie, vitamine E en soja olie. Deze is trouwens niet té voedend waardoor er geen laagje op de huid achterblijft, maar je toch een lekker zacht en soepel huidje krijgt. Als je de producten layert blijft de geur ook nog eens lekker lang op de huid achter. Love it!

Rituals The Rituals of Tsuru & Rituals adventskalenders 2019 Rituals The Rituals of Tsuru & Rituals adventskalenders 2019 Rituals The Rituals of Tsuru & Rituals adventskalenders 2019

Rituals Adventskalenders 2019

Dit jaar zijn er misschien wel meer adventskalenders dan ooit verkrijgbaar. Rituals heeft dit jaar drie verschillende varianten te koop:

The Ritual of Advent Deluxe adventskalender €89,90
In deze adventskalender zitten 24 verrassingen van Rituals verstopt. Vormgegeven als een 3D-kerstboom bevat deze variant exclusieve cadeautjes, zoals de nieuwe Amsterdam Collection body mist, mini-geurkaarsen van de vernieuwde Private Collection en The Ritual of Namasté hydrating ampoules.

The Ritual of Advent Exclusive adventskalender €59,90
Deze goudkleurige adventskalender in de vorm van een luxe 2D-geschenkverpakking bevat 24 luxe Rituals producten. Denk hierbij aan The Ritual of Samurai Foaming Shower Gel Sport, The Ritual of Namasté Pure Face Oil en mini-geurkaarsen uit de vernieuwde Private Collection.

Ook is er nog een The Ritual of Advent Travel adventskalender (rode kerstboomvorm) verkrijgbaar voor €75,00 die enkel te koop is op geselecteerde luchthavens, cruises en ferries.

Ik vind adventskalenders als deze echt geweldig! Niet alleen vanwege de leuke verpakking en het verrassingselement van het uitpakken van een vakje iedere dag, maar ook omdat je er andere producten mee kan ontdekken die je normaal niet snel uit jezelf zou aanschaffen én omdat je zo handige mini’s in huis hebt voor als je een weekendje weg of op vakantie gaat :)

De Ritual of Tsuru collectie en de Rituals adventskalenders zijn verkrijgbaar in de Rituals winkels en via de Rituals webwinkel.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Stacey
    Reply Stacey 6 november 2019 at 00:38

    Heerlijk dit rituals pakket. Kan niet wachten tot ik ze 1 voor 1 mag openen😍

    Ik vind afwisseling vooral fijn.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 7 november 2019 at 11:10

      Leuk dat je een adventskalender hebt. Nog een paar weekjes en dan mag je! :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 5 november 2019 at 12:48

    Prachtig…..
    ik ga meteen eens kijken in de webshop van dit merk….
    Ieder jaar komen ze voor de mooiste dagen van het jaar met iets nieuws en zoveel moois…..
    Zeer luxe.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.