Mama & Kind

Fijne musthaves voor een newborn baby (en mama!)

2 december 2019

babypakket winactie 2 - Fijne musthaves voor een newborn baby (en mama!)
Ben jij in verwachting van een kindje? En ben je bezig met de uitzet? Doe dan zeker mee met deze winactie voor een wel heel erg fijn babypakket met een totale waarde van meer dan €360,00! Er zitten heel erg fijne verzorgingsproducten voor jezelf en voor je toekomstige kleintje in, mooie en handige babyboeken, een heerlijke warme wrapper voor in de box, maxi-cosi of in de kinderwagen én een superhandige travelreiswieg. Good luck!

Ik ben met mijn werk natuurlijk gigantisch gezegend met de leuke, handige en mooie producten die ik regelmatig toegestuurd krijg. Zodat ik ze kan gaan uitproberen, testen en erover kan schrijven om leuke tips en inspiratie te kunnen delen met jullie. Maar.. als je mij een klein beetje kent, weet je dat ik graag deel. Daarom heb ik dit heel erg mooie babypakket samengesteld om iemand anders die in verwachting is mee te kunnen verrassen. In het pakket zitten de volgende producten:

babypakket winactie 1 - Fijne musthaves voor een newborn baby (en mama!)

GB Cot to go (adviesprijs €159,00)
Mocht je de enorm compacte buggy’s van GB nog niet kennen, dan zou je er zeker eens naar moeten kijken. Wij hebben zelf de Qbit+ all-terrain als buggy staan voor onderweg aangezien we een kleine auto hebben waar onze normale kinderwagen niet in past. Een luxeprobleem dus, maar deze buggy is supersnel met één hand in en uit te klappen, vormt een heel compact staand pakketje en is toch stevig met een goede zithouding voor de kleine meid. Aanrader!

Ook fijn is de GB Cot to go, een tot-heel-compact-pakketje-inklapbare reiswieg die je in combinatie met verschillende GB buggy’s kan gebruiken óf gewoon los. Wij hebben deze maandenlang zo’n beetje overal mee naartoe genomen voor Cate. Als we naar een restaurantje gingen bijvoorbeeld of naar familie en vrienden, zodat ze toch haar eigen beschermde ligplekje had zonder dat gelijk de hele auto in beslag werd genomen door de vaste wandelwagenbak van de kinderwagen. Je kan hem dus gebruiken in combinatie met de buggy als vervoermiddel vanaf de geboorte, of los zoals wij ook deden. Even voor de duidelijkheid: je wint een compleet nieuw en ongebruikt exemplaar :)

babypakket winactie 3 - Fijne musthaves voor een newborn baby (en mama!)

Ouders van Nu babyboeken pakket (t.w.v. €45,00)
– Negen maanden dagboek, om tijdens de zwangerschap allerlei bijzondere data en gebeurtenissen op te kunnen schrijven en bijvoorbeeld echo’s en buikfoto’s in te kunnen plakken
– Baby dagboek, om vanaf de geboorte tot wanneer je kind 18 maanden is alle bijzondere momenten, mijlpalen en herinneringen in vast te kunnen leggen als persoonlijk naslagwerk voor later
– Van baby tot peuter, een mooi boek over de ontwikkeling van je kind vanaf de geboorte tot wanneer hij of zij 18 maanden is. Er staat informatie en handige tips en tricks in over opvoeden, eten, drinken, slapen en verzorgen.

Weleda verwenpakket voor mama & baby (t.w.v. €88,50)
In dit heerlijke pakket zitten allerlei verzorgingsproducten voor jezelf voor nu en voor wanneer de kleine er is én een aantal producten om straks je kleintje mee te kunnen verzorgen.

– Amandel verzachtende reinigingsmelk
– Amandel verzachtende gezichtsolie
– Amandel verzachtende gezichtscrème
– Mama tepelzalf
– Baby shampoo & douchecrème
– Baby verzorgende olie
– Baby buikjesolie
– Baby babypoeder.

aeromoov air layer review 2 - Fijne musthaves voor een newborn baby (en mama!)

Aeromoov Air Wrapper S in een kleur naar keuze (adviesprijs €69,00)
Dit is een heerlijke knuffelzachte wikkeldeken voor je kleintje die je op verschillende manieren kan gebruiken. Natuurlijk om je kleintje gewoon lekker in te kunnen pakken voor in huis om hem of haar even in de box neer te leggen, of tijdens het voeden bijvoorbeeld. Maar je kan hem ook in de wandelwagenbak en in de maxi-cosi gebruiken om je kleintje warm in te kunnen vervoeren. Hij past in alle gangbare buggy’s en autostoeltjes groep 0 en helpt bij het voorkomen van warmtestuwing. Er zit namelijk een ademend ruggedeelte in dat warme lucht afvoert zodat je kleintje het nooit té warm zal krijgen. In de review van de Aeromoov Air Layer vertel ik wat meer over de technologie ervan en onze ervaringen hiermee. Mocht je winnen dan kan je kiezen uit de kleur antraciet (grijs), coral (oranjerood) of mint (zie eigen foto).

Zo maak je kans op dit geweldige babypakket
Wellicht doe je gewoon lekker voor jezelf mee, maar misschien ken je iemand die in verwachting is en je er graag mee zou willen verrassen? Dat mag natuurlijk ook :)

1. Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet (voor jezelf of een ander), een leuke korte motivatie en welke kleur Aeromoov Air Wrapper je zou willen winnen
2. Niet verplicht, maar je krijgt er een extra winkans mee: volg mij op Facebook en Instagram, like en deel de post, laat er een reactie onder achter en/of tag vriendinnen die in verwachting zijn en je dit pakket gunt. Sharing is caring ♥

Good luck!

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 8 december 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Myranda Luyben
    Reply Myranda Luyben 29 december 2019 at 20:37

    Ik zou voor het baby en moederpakket gaan onze dochter is net bevallen van een prachtige zoon. hij heeft zo’n droog huidje dat zodat hij wel fijne en goede verzorgende producten kan gebruiken.

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 9 december 2019 at 21:32

    😻 die deken! Wat een heerlijk pakket! Een van mn beste vriendinnetjes is zwanger, van een tweeling (nog wel heel pril). Dat wordt lastig met dit pakket dus stiekem zou ik het vooral voor mezelf willen winnen, veel makkelijker met onze maart baby 🥰

1 8 9 10

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Mama & Kind
outfit of the day shae bristol 1 - Kids outfit inspiratie | Have some fun!
Kids outfit inspiratie | Have some fun!

Als het op shoppen aankomt is er één ding waar ik heel wat tijd aan kwijt kan zijn: winkelen voor...

Close