Mama & Kind

Fijne musthaves voor een newborn baby (en mama!)

2 december 2019

baby musthaves winactie
Ben jij in verwachting van een kindje? En ben je bezig met de uitzet? Doe dan zeker mee met deze winactie voor een wel heel erg fijn babypakket met een totale waarde van meer dan €360,00! Er zitten heel erg fijne verzorgingsproducten voor jezelf en voor je toekomstige kleintje in, mooie en handige babyboeken, een heerlijke warme wrapper voor in de box, maxi-cosi of in de kinderwagen én een superhandige travelreiswieg. Good luck!

Ik ben met mijn werk natuurlijk gigantisch gezegend met de leuke, handige en mooie producten die ik regelmatig toegestuurd krijg. Zodat ik ze kan gaan uitproberen, testen en erover kan schrijven om leuke tips en inspiratie te kunnen delen met jullie. Maar.. als je mij een klein beetje kent, weet je dat ik graag deel. Daarom heb ik dit heel erg mooie babypakket samengesteld om iemand anders die in verwachting is mee te kunnen verrassen. In het pakket zitten de volgende producten:

baby musthaves winactie

GB Cot to go (adviesprijs €159,00)
Mocht je de enorm compacte buggy’s van GB nog niet kennen, dan zou je er zeker eens naar moeten kijken. Wij hebben zelf de Qbit+ all-terrain als buggy staan voor onderweg aangezien we een kleine auto hebben waar onze normale kinderwagen niet in past. Een luxeprobleem dus, maar deze buggy is supersnel met één hand in en uit te klappen, vormt een heel compact staand pakketje en is toch stevig met een goede zithouding voor de kleine meid. Aanrader!

Ook fijn is de GB Cot to go, een tot-heel-compact-pakketje-inklapbare reiswieg die je in combinatie met verschillende GB buggy’s kan gebruiken óf gewoon los. Wij hebben deze maandenlang zo’n beetje overal mee naartoe genomen voor Cate. Als we naar een restaurantje gingen bijvoorbeeld of naar familie en vrienden, zodat ze toch haar eigen beschermde ligplekje had zonder dat gelijk de hele auto in beslag werd genomen door de vaste wandelwagenbak van de kinderwagen. Je kan hem dus gebruiken in combinatie met de buggy als vervoermiddel vanaf de geboorte, of los zoals wij ook deden. Even voor de duidelijkheid: je wint een compleet nieuw en ongebruikt exemplaar :)

baby musthaves winactie

Ouders van Nu babyboeken pakket (t.w.v. €45,00)
– Negen maanden dagboek, om tijdens de zwangerschap allerlei bijzondere data en gebeurtenissen op te kunnen schrijven en bijvoorbeeld echo’s en buikfoto’s in te kunnen plakken
– Baby dagboek, om vanaf de geboorte tot wanneer je kind 18 maanden is alle bijzondere momenten, mijlpalen en herinneringen in vast te kunnen leggen als persoonlijk naslagwerk voor later
– Van baby tot peuter, een mooi boek over de ontwikkeling van je kind vanaf de geboorte tot wanneer hij of zij 18 maanden is. Er staat informatie en handige tips en tricks in over opvoeden, eten, drinken, slapen en verzorgen.

Weleda verwenpakket voor mama & baby (t.w.v. €88,50)
In dit heerlijke pakket zitten allerlei verzorgingsproducten voor jezelf voor nu en voor wanneer de kleine er is én een aantal producten om straks je kleintje mee te kunnen verzorgen.

– Amandel verzachtende reinigingsmelk
– Amandel verzachtende gezichtsolie
– Amandel verzachtende gezichtscrème
– Mama tepelzalf
– Baby shampoo & douchecrème
– Baby verzorgende olie
– Baby buikjesolie
– Baby babypoeder.

AeroMoov Air Layer review

Aeromoov Air Wrapper S in een kleur naar keuze (adviesprijs €69,00)
Dit is een heerlijke knuffelzachte wikkeldeken voor je kleintje die je op verschillende manieren kan gebruiken. Natuurlijk om je kleintje gewoon lekker in te kunnen pakken voor in huis om hem of haar even in de box neer te leggen, of tijdens het voeden bijvoorbeeld. Maar je kan hem ook in de wandelwagenbak en in de maxi-cosi gebruiken om je kleintje warm in te kunnen vervoeren. Hij past in alle gangbare buggy’s en autostoeltjes groep 0 en helpt bij het voorkomen van warmtestuwing. Er zit namelijk een ademend ruggedeelte in dat warme lucht afvoert zodat je kleintje het nooit té warm zal krijgen. In de review van de Aeromoov Air Layer vertel ik wat meer over de technologie ervan en onze ervaringen hiermee. Mocht je winnen dan kan je kiezen uit de kleur antraciet (grijs), coral (oranjerood) of mint (zie eigen foto).

Zo maak je kans op dit geweldige babypakket
Wellicht doe je gewoon lekker voor jezelf mee, maar misschien ken je iemand die in verwachting is en je er graag mee zou willen verrassen? Dat mag natuurlijk ook :)

1. Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet (voor jezelf of een ander), een leuke korte motivatie en welke kleur Aeromoov Air Wrapper je zou willen winnen
2. Niet verplicht, maar je krijgt er een extra winkans mee: volg mij op Facebook en Instagram, like en deel de post, laat er een reactie onder achter en/of tag vriendinnen die in verwachting zijn en je dit pakket gunt. Sharing is caring ♥

Good luck!

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 8 december 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Myranda Luyben
  Reply Myranda Luyben 29 december 2019 at 20:37

  Ik zou voor het baby en moederpakket gaan onze dochter is net bevallen van een prachtige zoon. hij heeft zo’n droog huidje dat zodat hij wel fijne en goede verzorgende producten kan gebruiken.

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 9 december 2019 at 21:32

  😻 die deken! Wat een heerlijk pakket! Een van mn beste vriendinnetjes is zwanger, van een tweeling (nog wel heel pril). Dat wordt lastig met dit pakket dus stiekem zou ik het vooral voor mezelf willen winnen, veel makkelijker met onze maart baby 🥰

 • Avatar van N. E
  Reply N. E 9 december 2019 at 09:54

  Wat een tof pakket. Ik doe mee voor schoonzus en vriendin. Het pakket verdeel ik dan onder die 2. Zullen ze vast heel blij mee zijn. Ik ga dan voor de grijze wrapper.

 • Avatar van Linda Schoots
  Reply Linda Schoots 8 december 2019 at 23:52

  Wat lijkt het mij super om dit pakket te delen met mijn vriendin Eva die na 9 jaar spontaan zwanger is geraakt na veel verdriet en ivf pogingen. De Antraciet lijkt mij het mooist

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 8 december 2019 at 22:44

  Wat een leuke en grote winactie! Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendinnetjes. Je leest het goed…vriendinnetjeS.
  Ik zit nog in de ojee ben ik wel volwassen genoeg fase 🙈 en ondertussen besloten er 4 vriendinnetjes zwanger te worden (en ook nog eens twee te gaan verhuizen.! 😱 Ik vind het hartstikke leuk en spannend hoor 🥰 De eerste is 21 december uitgerekend.
  Wat zou het fantastisch zijn om dit pakket te verdelen om zo alle vier de vriendinnetjes extra te verrassen! 🥰
  Ennuh…het begint bij mij stiekem ook steeds meer te kriebelen 🙈

  De kleur die ik zou willen winnen is grijs. Voor het vriendinnetje die het geslacht maar niet kan achterhalen, omdat de kleine blijft draaien 😉

  Enthousiaste en duimende groetjes
  (Tante) Kimberley

 • Avatar van SuusGro
  Reply SuusGro 8 december 2019 at 22:39

  Oh Weleda, ik hou van je! Die geur is zo heerlijk en de producten zijn zo fijn.
  Ik zou het erg graag voor onze zoon winnen.

  De wrapper graag in kleur grijs.

 • Avatar van Dorine
  Reply Dorine 8 december 2019 at 22:31

  Wat een gave actie! Wij verwachten ons eerste kindje en dit pakket komt erg goed van pas. Ik doe mee voor een antraciet kleurige wrapper!

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 8 december 2019 at 22:22

  Ooow wat tof! Wij verwachten ons eersts ukje dus dit zou echt de kers op de taart zijn. Die grijze wrapper staat echt perfect bij onze spulletjes.

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 8 december 2019 at 22:19

  Ik doe heel graag mee, wij verwachten volgend jaar ons kindje. De antraciete wrapper vinden we erg mooi. We hebben nog lang niet alles gekocht, ben ook bang dat ik van alles vergeet. Dus dit zou een mooie hulp zijn!

 • Avatar van Jasper
  Reply Jasper 8 december 2019 at 22:10

  Wat is dit een mooi pakket, ik doe graag mee voor mijn zoontje van 6 maanden, voor de kleur antraciet.

 • Avatar van Zino
  Reply Zino 8 december 2019 at 20:40

  Voor m’n vrouwtje die mijn eerste kindje draagt! Want we zijn tenslotte samen zwanger. Ik doe mee💛

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 december 2019 at 20:32

  O wauw wat een onwijs fijn pakket!! Ik zou willen dat ik van de aeromoov wrapper af wist een jaartje geleden.. wat liep ik te hanessen met fleecekleedjes die steeds afvielen haha.

  Ik zou deze cadeau willen doen aan mijn beste vriendinnetje. Ze was 3 december uitgerekend, dus ik wacht met smart op mijn nieuwe kleine vriendinnetje. Ik heb al wat leuke dingen gekocht als kraamcadeau, maar dit pakket is echt fantastisch! Ik zou de mint kleurige kiezen!
  En met de inklapbare reiswieg zou ze zeker weten ook heel blij zijn. Want ze gaat nu de oude wandelwagen/reiswieg gebruiken die ze van haar eerste dochter al had staan, maar die is rood (wat ze niet mooi vindt) en er zitten wat weer plekken in.. maargoed zomaar even een nieuwe kopen is ook zo wat, dus ik weet zeker dat dit héél goed van pas gaat komen. Evenals de rest van het pakket :)

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 8 december 2019 at 20:25

  Dit mooie pakket is enorm welkom. Helemaal nu de koude wintermaanden zijn aangebroken. Ik kan niet wachten tot ons kleintje er is :)

 • Avatar van Les S
  Reply Les S 8 december 2019 at 20:21

  Oooo super leuk! Voor mijn zus en haar vriend die hun eerste kindje verwachten is dit perfect! Coral vind ik te gaaf!!

 • Avatar van Notredame Nicky
  Reply Notredame Nicky 8 december 2019 at 20:10

  Wauw! Wat een mooie winactie 😍 Ik die graag mee voor ons eerste wondertje die wij verwachten in april. Aangezien het ons eerste kindje is hebben wij nog heel wat spulletjes nodig. Graag hadden wij de antraciet kleurige wrapper gehad 😍

 • Avatar van AmySuzanne
  Reply AmySuzanne 8 december 2019 at 20:02

  Heel graag een kansje voor onszelf!
  Wij zijn in verwachting van onze eerste en als alles goed mag blijven gaan is de uitgerekende datum in aug 2020.
  Het is allemaal zo speciaal, bijzonder maar ook spannend 🍀.
  Het winnen van dit pakket zou helemaal een mooie cadeautje zijn en een mooie start voor de babyuitzet.
  De aeromove in een mooie neutrale kleur zou het helemaal afmaken.

 • Avatar van Miranda Mirer
  Reply Miranda Mirer 8 december 2019 at 19:56

  Ik doe heel graag mee voor mijn beste vriendin! Ze wordt in mei voor het eerst mama van een zoontje en vind het allemaal nog heel onwerkelijk. Ze heeft nog niks gekocht en dit zou een mooi begin zijn van de babyuitzet😍 de grijze Air Wrapper zou fantastisch zijn.

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 8 december 2019 at 19:37

  Wat een super actie, ik doe graag mee! We verwachten een broertje of zusje voor ons zoontje, en maken ons nu al zorgen over hoe we alles mee moeten nemen in onze vaste Greenwheels auto (een Volkswagen Upje). De CB Cot to Go lijkt me hier een prima oplossing voor! Ik volg je op Bloglovin’ en via Facebook. :)

 • Avatar van Veronica
  Reply Veronica 8 december 2019 at 19:36

  Doe heel graag mee voor onze kleine jongen die snel geboren word. Helaas 3 weken eerder want vanwege antistoffen bij mij mag ik niet verder lopen dan 37 weken. Zou graag een blauwe wrapper willen winnen.

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 8 december 2019 at 19:29

  Hi, ik doe graag mee voor mijzelf omdat we in april ons eerste kindje verwachten. Er staat ook nog een verhuizing op de planning dus dit pakket zou zeker welkom zijn. Heb geen specifieke voorkeur voor de kleur van de wrapper:)

 • Avatar van Suzan
  Reply Suzan 8 december 2019 at 19:14

  Over 6 weken uitgeteld van ons eerste wondertje, ik doe graag mee, dit keer eens niet voor een ander maar voor mezelf. Zelfzorg is ook belangrijk toch 😅😍!

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 8 december 2019 at 19:09

  Ik doe mee voor blauw/groen en voor mijn kleindochter

 • Avatar van Carolien Schilder
  Reply Carolien Schilder 8 december 2019 at 16:12

  het zou geweldig zijn als we kans maken op dit geweldige pakket met de wrapper in het mint. Een mooie kerstgedachte voor mijn lieve collega, zij geeft me altijd een steuntje in mijn rug en met kerst zou ik haar graag zien stralen …

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 8 december 2019 at 11:51

  Ik doe erg graag mee voor mijn zusje, ze is op het moment zwanger en over twee weken uitgerekend, zou geweldig zijn om aan haar te geven 🤗🤗

 • Avatar van Hanneke
  Reply Hanneke 7 december 2019 at 23:31

  Ik doe mee voor mezelf en vind de rode Aeromoov Air Wrapper heel gaaf. Het is een geweldig pakket waar mijn baby en ik heel blij van worden ♥️

 • Avatar van Gerrianne
  Reply Gerrianne 7 december 2019 at 22:51

  Wat een geweldige winactie met allemaal mooie producten! Ik zou voor de coral kleurige Wrapper gaan. Ons meisje wordt in april verwacht en nu ik over de helft ben zijn wij langzaam aan begonnen om wat dingen aan te schaffen. Fingers crossed🍀🧡

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 7 december 2019 at 21:55

  Ik doe graag mee met deze winactie voor mezelf en het kleine meisje in mijn buik. Na een traject van 4 lange jaren, met diverse vruchtbaarheidsbehandelingen, zijn wij uiteindelijk in het buitenland zwanger geraakt van onze laatste icsi poging. En hoe geweldig zou het zijn om ons meisje te kunnen verwennen met dit prachtige pakket 🥰

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 7 december 2019 at 20:46

  Wauw wat een leuke actie en handige spullen. Ik doe graag mee voor onze eerste kleine die we begin Maart verwachten 👶🏻

 • Avatar van Heleen
  Reply Heleen 7 december 2019 at 19:40

  Ik doe graag mee! Onze kleine man wordt in februari geboren dus dit pakket zou heel goed van pas komen

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 7 december 2019 at 19:35

  Ik ben in verwachting van de 2e. Aangezien de eerste met 30 weken geboren is, vind ik het allemaal erg spannend. De mintkleurige vind ik erg mooi

 • Avatar van Ciska
  Reply Ciska 7 december 2019 at 16:47

  Ik doe graag mee voor t kleintje wat onderweg is een mooi extra verwennerij voor ons

 • Avatar van Jacoba
  Reply Jacoba 7 december 2019 at 16:41

  Bezig met de laatste loodjes.. Mijn zwangerschap is niet bepaald een zorgeloze periode geweest, vanwege HG al 8 maanden aan het overgeven, afvallen en aan het strijden met eten (alles, maar echt alles is vies en stinkt). Ik kan dan ook niet wachten op de komst van ons kindje, dé motivatie om deze periode door te komen!

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 7 december 2019 at 15:51

  Ik doe graag mee! Ik ben over 2 weken uitgerekend dus dit komt goed van pas haha. Ik vind zelf de antracietkleurige Aeromoov Air Wrapper het allermooist. Superleuk dat je dit doet!

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 7 december 2019 at 14:54

  erg leuk ik doe mee voor een vriendin die zwanger is en als verrassing voor haar

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 7 december 2019 at 12:48

  Ik doe heel graag mee! Na járen wachten vol geduld en hoop, ben ik éindelijk zwanger, van een meisje! Nu ik op de helft ben, ga ik het steeds meer geloven en is het doen van baby-inkopen langzaam begonnen. Maar we zijn er nog lang niet..! Met een klein beetje geluk win ik het babypakket voor ons GROOTSTE geluk ♡?

  :)

  Kleur: grijs

 • Avatar van Ana Aires Esteves
  Reply Ana Aires Esteves 7 december 2019 at 12:43

  Yes, absoluut! Wat een leuke win actie! Ik gun het mijn lieve vriendinnetje Stephanie Corneille en haar toekomstige kleine wondertje 😍 goodluck lieverds 🍀❤️

 • Avatar van Surbhi Jain
  Reply Surbhi Jain 7 december 2019 at 12:04

  We would love to pass these nice and pretty stuff to our second bundle of joy. I am calculated in mid of February, 2020. Mint/red colour would be preferred. Thank you so much in advance.

 • Avatar van Jacqueline de Waal
  Reply Jacqueline de Waal 7 december 2019 at 10:55

  Super leuk voor Diana van de Groef ze is in maart uitgerekend

 • Avatar van Stephanie Corneille
  Reply Stephanie Corneille 7 december 2019 at 09:08

  Omg hoe leuk! Ik doe als alleenstaande mee voor mezelf! 10-1 verwacht ik mijn eerste kindje. En omdat ik al redelijk veel in de mint kleur heb, zou het leuk zijn als de wrapper ook in mint kleur is!

 • Avatar van Lotte Grouwe Waanders
  Reply Lotte Grouwe Waanders 7 december 2019 at 08:48

  Wat een geweldig leuke actie! Ik maak graag zelf kans, omdat we in verwachting zijn van ons 1e wondertje 🥰 De kleur blauw/groen zou ik kiezen, leuk voor een jongetje én meisje 🤗 Hoe leuk als die kleine al, voordat hij of zij geboren wordt, iets wint!? 🙌

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 6 december 2019 at 23:39

  Ja ik doe graag mee. Wat een leuke spulletjes allemaal! We zijn zwanger van ons eerste wondertje, dus druk met alles te verzamelen. Het pakket zou enorm leuk zijn om te winnen. Ik vind de mint kleurige wrapper het mooist.

 • Avatar van Mientje L
  Reply Mientje L 6 december 2019 at 23:16

  Wat een heerlijk pakket! Ik maak graag kans voor ons eerste. wondertje. Ik vind de grijze air wrapper het mooist!

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 6 december 2019 at 20:29

  Ik doe mee voor mezelf want over een week ga ik met zwangerschapsverlof, zo fijn! Dat is natuurlijk meteen de reden dat ik wil winnen. Vooral het verwenpakket lijkt me zó heerlijk. De komende zes weken voor mezelf en daarna voor mij en mijn lieve zoon. (En ook voor papa natuurlijk!) Wat betreft de Aeromoov Air Layer ga ik voor grijs!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 6 december 2019 at 18:20

  Wat zou het gaaf zijn om dit pakket te winnen!
  Wij zijn 23 weken in verwachting van ons eerste kindje. Helaas verloop de zwangerschap niet zo soepel als gehoopt en zit ik al heel wat weken ‘ziek’ thuis.
  Gelukkig zijn er ook genoeg momenten dat we wel kunnen genieten van de zwangerschap.
  Wij verwachten een zoontje, dus de kleur blauw zou tof zijn.

 • Avatar van Maud
  Reply Maud 6 december 2019 at 17:31

  Voor mijn allerliefste vriendin die voor de eerste keer mama is geworden van een kleine vent! Gun het haar van harte. Mintgroen is haar favoriete kleur!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 6 december 2019 at 16:24

  De kleur van de babykamer is mint groen. Maar eerlijk, alles is mooi mee genomen om te winnen! Duimen maar !!

 • Avatar van Bernadette Vlaskamp
  Reply Bernadette Vlaskamp 6 december 2019 at 16:17

  Wat een prachtig pakket. Binnenkort wordt ik oppas oma en zou de spullen prima kunnen gebruiken.
  De babykamer is ingericht met naturel kleuren. Grijs zou daar uitstekend bij passen.
  Leuk voor mijn zoon en schoondochter om te zien dat ik de juiste spullen thuis heb.

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 6 december 2019 at 15:11

  Wat een gaaf pakket. Die zou ik zelf graag willen winnen voor ons 3e kindje wat we in januari verwachten. We weten het geslacht niet dus een neutrale kleur als mint wrapper zou mooi zijn

 • Avatar van Elise van Dongen
  Reply Elise van Dongen 6 december 2019 at 13:39

  Wow! Wat een gaaf pakket!! Ik doe heel graag mee, deels voor mezelf en deels voor 3 anderen die zwanger zijn of net bevallen! Ik zou ze heel graag willen verrassen met iets uit dit pakket en ben zelf heel benieuwd naar de inklapbare reiswieg, ideaal met de feestdagen voor de deur en onze baby!
  Voor de airomoov zou ik graag de mint- of antracietkleur willen winnen mocht ik de gelukkige zijn!

 • Avatar van Jeske
  Reply Jeske 6 december 2019 at 12:49

  Ik doe graag mee! In maart uitgerekend van ons nu al enorm actieve mannetje. Daarvoor komt dit pakket goed van pas, zeker de Air wrapper (in antraciet) om hem dan goed warm te houden!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 6 december 2019 at 11:29

  Oeh ik doe graag mee! Inmiddels 21 weken zwanger van wondertje 2. Met een kleine auto zou de travelreiswieg echt een enorme aanwinst zijn, maar natuurlijk ook Oké andere producten. Een beetje verwennen nu ik al veel plat moet, kan geen kwaad.
  Als ik zou mogen winnen zou ik de wikkeldeken graag in een unisex kleur willen, omdat het geslacht van ons kindje een verrassing is. Grijs of geel zou erg leuk zijn, al weet ik niet of die bestaan.
  Ik ben heel benieuwd wie er blij gemaakt zal worden!

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 6 december 2019 at 10:15

  wat een ontzettend leuke actie ik loot graag mee. Ik ga qua kleur dan toch voor de antraciet kleur. We weten sinds kort dat we ouders worden dus dan komt dit pakket erg goed van pas

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 6 december 2019 at 10:07

  Gaaf zeg!! Ik waag graag een kansje voor mijzelf en ga het dan delen met mijn lieve vriendin die in dezelfde week als ik is uitgerekend!! Hoe leuk is dat! :-D we willen niet weten wat het wordt dus grijs is altijd goed :-)

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 6 december 2019 at 08:59

  Onze dochter is inmiddels na een hele fijne zwangerschap, maar moeilijke bevalling geboren. Ik doe toch graag mee met deze mooie winactie om niet alleen haar maar ook mezelf te verwennen met de mooie producten en zo nog meer van elkaar te kunnen genieten. Als ik win zou ik de Aeromoov Air Wrapper in antraciet kiezen.
  Allemaal veel succes!

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 6 december 2019 at 00:43

  Wauw wat een prachtig pakket! Wij verwachten in januari ons kleine meisje, en vooral met de kou is de aeromoov geweldige uitkomst :-) coral lijkt ons een toffe kleur!!

  Het andere deel van het pakket zou ik graag willen delen met andere dames uit de zwangerschapsgroep!

 • Avatar van Pauline
  Reply Pauline 5 december 2019 at 22:21

  Wij verwachten in januari ons eerste kindje en dit pakket zou goed van pas komen met deze temperaturen! De wikkel deken in antraciet of mint kleur, gezien het geslacht voor ons een verrassing is met de geboorte!!

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 5 december 2019 at 21:31

  Wauw wat een super gaaf pakket! Ik ben op het moment zwanger van babyboy nummer 2 en probeer me wat meer bewuster te zijn van de zwangerschap dus de boeken zouden ideaal uitkomen om alles in bij te houden! De reiswieg, in 1 woord ideaal aangezien ik graag op pad ga. Het Weleda pakket 1 en al verwennerij voor de kleine en mezelf en voor zijn grote broer van bijna 2 en last but Not last de airwrapper van airomoov een must have die nog in mijn baby uitzet ontbreekt😍 mijn voorkeur gaat uit naar de kleur grijs 👶🏼💙

 • Avatar van Simone geenen
  Reply Simone geenen 5 december 2019 at 21:03

  Vergeten de kleur grijs omdat ze een jongentje verwachten =)

 • Avatar van Simone geenen
  Reply Simone geenen 5 december 2019 at 21:01

  Wat een leuk pakket! ^^ ik zou graag meedoen voor mijn zus die zwanger is. Zelf is erg ziek van de zwangerschap en zou haar graag willen verwennen.

 • Avatar van Laurie Brusseel
  Reply Laurie Brusseel 5 december 2019 at 20:46

  Wij verwachten ons eerste kindje over een paar maanden en alles is zo nieuw dat het wel leuk zou zijn! Antraciet zou mooi passen bij de paar spulletjes dat we ondertussen al verzameld hebben.

 • Avatar van Marlie
  Reply Marlie 5 december 2019 at 20:14

  Oh wat een tof pakket, ik loot graag mee, de kleur van mijn dochters’ babykamer is oranje-rood dus ik loot ook graag mee voor die kleur air wrapper.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 5 december 2019 at 16:43

  Oeeeh dat zou echt super leuk zijn! Ik word 3 mei 2020 mama van een jongetje en zou daarom de mint kleur geweldig vinden! 💖

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 5 december 2019 at 16:42

  Ik zou dit pakket dolgraag winnen! Ben nu ruim 31 wkn zwanger van ons dochtertje. Wat een leuke winactie, het lijkt wel sinterklaas! De grijze airomoov air wrapper lijkt me het fijnst. ♡♡♡

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 december 2019 at 13:09

  Ik zou deze erg graag willen winnen! Ik ben net anderhalve week geleden bevallen dus hoop dat ik dan nog wel kans maak. Maar mijn zwangerschap was niet iets waar ik positief op terugkijk. Ik had een prenatale depressie, actieve ziekte van crohn en de zwangerschap was ongepland met mijn net nieuwe relatie. Ik heb dus alleen een zwangerschapsshoot gedaan maar geen foto’s tussendoor, geen leuke shopmomenten. Gelukkig is het ventje er nu en gaat alles weer prima. Dit pakket bevat zulke leuke dingetjes waar ik niet eens aangedacht heb om te kopen en wat super goed uit zou komen!

 • Avatar van Marlieke Chambone-Noord
  Reply Marlieke Chambone-Noord 5 december 2019 at 11:53

  Oooh Wauw !!! Wat een mega groot, mooi en gaaf pakket met super fijne en mooie spullen zeg. Ik doe dan ook ontzettend graag mee voor ons kleine mannetje. In case of luck zou ik heel graag gaan voor de mooie mintkleur voor de Air Wrapper. Nu maar flink duimpjes draaien, want dit babypakket is wel héél erg fijn en welkom.

 • Avatar van Shannon van Dijk
  Reply Shannon van Dijk 5 december 2019 at 11:08

  Onze eerste zoontje verwachten we rond kerst en dit zou heel leuk zijn om te hebben voor als hij er is 🤰🏻💙 Extra kerstcadeautje komt goed uit en zou heel leuk zijn! 😍

 • Avatar van Hadewych
  Reply Hadewych 5 december 2019 at 10:16

  Wow, wat een mooi pakket.
  Lijkt me heerlijk voor mijn aankomende baby s en mijzelf.
  De kleur komt vind ik erg mooi.

 • Avatar van Els
  Reply Els 5 december 2019 at 09:36

  Ik doe mee voor een vriendin én mezelf! Gelijk twee mensen blij :) Vriendin is in verwachting en ik ben trotste mam van een zoon van bijna 3 maanden. Wat betreft kleur zijn ze allemaal mooi maar antraciet zou goed bij de maxi dosis staan :)

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 5 december 2019 at 09:22

  Wow ik loot graag mee voor mijn dochter ze verwacht haar derde kindje 💙

 • Avatar van chantal koopmans
  Reply chantal koopmans 5 december 2019 at 09:20

  super leuk. wij verwachten in mei onze eerste kindje. we weten nog niet wat het word. dus ik kies voor de kleur grijs

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 5 december 2019 at 08:44

  Jaa, ik ga ook een poging doen om te winnen. Ben zwanger van ons eerste kindje. Uitgerekend eind april. Maar mean, wat verbaas ik mij erover hoeveel spullen er voor de baby-uitset zijn. Dit pakket zal al een mooi begin zijn. Mocht ik winnen dan zou ik graag de grijze Aeromoov air wrapper willen ontvangen. Fingers crossed en een prettige dag allemaal!

 • Avatar van Flor Zwanenburg
  Reply Flor Zwanenburg 5 december 2019 at 08:32

  Ik doe graag mee voor mezelf en onze kleine Bompie. Ik ben nu 35,5 weken zwanger en begin januari uitgerekend. Er zitten zoveel mooie en fijne producten in het pakket. Ik zou het graag winnen.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 4 december 2019 at 23:31

  Wat leuk zeg! Ik doe mee voor een vriendin met een kleintje! Ik ga voor de fel roze/oranje kleur! Supermooi en handig. Het hele pakket zal ze hartstikke leuk vinden!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 4 december 2019 at 22:51

  Hoi Desiree, wat tof! Wij doen graag mee. Eind Januari ben ik uitgerekend van ons eerste kleintje, motivatie om mee te doen zit hem in de leuke producten. Kleur dekentje maakt niks uit!

 • Avatar van Elena
  Reply Elena 4 december 2019 at 21:08

  Ik doe mee voor mijn schoonzus en voor mezelf. Ze heeft al een jongentje en wij verwachten ons eerste kindje in juni maar dit grote pakket kunnen we zeker met elkaar delen.

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 4 december 2019 at 21:08

  Te enthousiast ingediend ;-) ik ga voor grijs!

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 4 december 2019 at 21:07

  Voor mijn nichtje…. ik weet nog zo goed dat ze zelf geboren werd en nu wordt zij zelf mama :-) geweldig toch!

 • Avatar van Floor
  Reply Floor 4 december 2019 at 20:10

  Ik doe graag mee voor mijzelf! En de baby natuurlijk 😉 wij (vooral baby) staan /liggen te trappelen van enthousiasme voor dit pakket!! Lijkt me een heerlijke manier om kennis te maken met de producten. De air wrapper zou mooi zijn in blauw of antraciet maar kieskeurig zijn wij niet🤩

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 4 december 2019 at 19:41

  Wat zou ik hier een goede sier als tante mee maken. Ik zou heel graag de roze variant winnen voor mijn lieve vriendin die binnenkort haar eerste kindje verwacht.

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 4 december 2019 at 19:11

  Wij doen zeker mee voor onze Frummel. Begin mei verwachten we ons eerste kindje, dus zeker druk met de babyuitzet. Dit gave pakket zou dan dus zeker van pas komen. We gaan voor de verrassing en weten niet wat het wordt, dus we gaan voor de antraciet (grijs) Aeromoov Air Wrapper!
  We gaan heel hard duimen.
  Ps. Zou ik dat ook gaan voelen als Frummel ook mee aan het duimen is?

 • Avatar van Carin Mateijsen
  Reply Carin Mateijsen 4 december 2019 at 18:43

  Ik doe mee voor mezelf! Wat lijkt mij dit een heerlijk pakket met handige spullen! Ik zou graag de roze/oranje air wrapper ontvangen mocht ik dit SUPER pakket winnen 🍀🤗

 • Avatar van Esther Plakke
  Reply Esther Plakke 4 december 2019 at 18:41

  Zou heel graag mijn beste vriendin willen verassen. Is uitgerekend op 14 december. Dit zou een HEEL mooi cadeau zijn. Doe graag mee.

 • Avatar van Fransiska
  Reply Fransiska 4 december 2019 at 18:28

  Ik win dit pakket graag als verrassing voor iemand. Wie verdient dit nou niet als aankomende moeder. Qua kleur ga ik voor antraciet.

 • Avatar van Miriam
  Reply Miriam 4 december 2019 at 18:27

  Oeeeh de taupe kleurige graag! Ik ben nu 14 weken zwanger, BAMoeder. Dus alles is welkom♡♡ leuke, mooie actie. Fingers crossed voor mn kleine.

 • Avatar van Katrijn
  Reply Katrijn 4 december 2019 at 18:24

  leuk ik wil winnen

 • Avatar van Ellen Herben
  Reply Ellen Herben 4 december 2019 at 17:39

  Ik ben bijna 35 weken zwanger en dit pakket zou heel goed van pas komen, als bewust single mom to be.
  De wrapper in antraciet graag.

 • Avatar van Angelique Van Hoewijk-Verhage
  Reply Angelique Van Hoewijk-Verhage 4 december 2019 at 17:26

  Wauw wat een mooi pakket.. Ik doe heel graag mee voor mezelf ik ben 24 januari uitgerekend danword ons 2e meisje verwacht.. Ik zou voor de grijze airwrapper gaan! Ik ga heel hard duimen! Ik volgde je al op Facebook :-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 4 december 2019 at 16:35

  Wauw wat een super gaaf pakket! We verwachten onze kleine kruimel maart 2020 en dan komen deze spulletjes heel goed van pas. De air wrapper graag in mint!

 • Avatar van diliana85@hotmail.com
  Reply diliana85@hotmail.com 4 december 2019 at 12:30

  Jeee…wat een supermooi pakket. Ik ben op 2 mei 2020 uitgerekend van de 2e spruit. Aangezien ik er al een peuter rond heb lopen gaat helaas de aandacht niet echt naar de zwangerschap. Graag zou ik de kleine dan toch met allemaal mooie spullen willen verwennen. de antraciet kleur zou top zijn, lekker neutraal (volgende week weet ik het geslacht pas)

 • Avatar van Fenny Hemmen
  Reply Fenny Hemmen 4 december 2019 at 10:08

  Jeetje, wat een prachtig pakket met allemaal leuke hebbbedingetjes, ik doe dan ook graag mee :) Ik zou dit pekketje graag voor mijzelf en mijn dochtertje Flore willen. Want we hebben een pittige start achter de rug, zij is 17 juni geboren met een spoedkeizersnede en op 18 juni heb ik een open-hart-operatie gehad. Een heftige tijd waar we nu nog van aan het bijkomen zijn… maar ik prijs mij nu gelukkig met mijn prachtige gezinnetje :)

 • Avatar van Dorian van Haren
  Reply Dorian van Haren 4 december 2019 at 09:06

  Wauw, je lijkt de Kerstvrouw wel, wat een schitterend pakket heb je samengesteld! Ik gun het mijn schoondochter die in verwachting is van een dochtertje; zelf heb Ik ‘alleen maar’ zoons gehad (3!) Dus Ik vind het extra mooi dat onze familie nu met een meisje wordt verblijd! Al deze spulletjes zijn heel welkom, de Airwrapper graag in de mintkleur!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 4 december 2019 at 06:17

  Mooie en nuttige spulletjes, ik wens iedereen veel succes met meedoen, ik sla deze keer over. Mijn (familie)baby’s zijn al wat ouder.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 4 december 2019 at 05:35

  Ik Zou mijn vriendin willen verrassen. Mijn voorkeur gaat naar de kleur mint.

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 4 december 2019 at 05:01

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter die zwanger is van haar eerste kindje. De babykamer wordt antraciet met mint dus beide kleuren zijn erg welkom!

 • Avatar van Will
  Reply Will 4 december 2019 at 00:46

  Mijn vriendin , die kort geleden weer oma is geworden, maak ik vast erg blij met dit babypakket met de lauwe Air Wrapper. Zij past vaak op haar kleinkinderen en heeft daar veel plezier van.
  Heel graag zou ik haar verrassen met deze leuke babyspulletjes. Ze zal erg verrast zijn als ik haar die kom brengen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor haar.
  groetjes , Will

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 3 december 2019 at 21:29

  Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn lieve collega die nu met zwangerschapsverlof is. Zij verwacht haar 2e kindje, is nu dus 16 weken vrij en ik mis haar nu al op het werk. Graag zou ik haar verwennen met dit mooie pakket, omdat zij het echt verdiend. Zij is er altijd voor mij. Zelf nu, in haar verlof, belt ze regelmatig om toch op de hoogte te blijven. Zi is goud.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 3 december 2019 at 21:14

  Ik doe graag mee voor onze baby-to-be!
  We waren/zijn van plan om geen nieuwe spulletjes te kopen voor deze baby, omdat het onze 2e is, en we eigenlijk de uitzet wel compleet hebben. Maar, wederom, lees ik in jouw blog over producten waarvan ik het bestaan niet wist, en denk.. verdorie, had ik dit maar eerder geweten! Zoals bv de Aeromoov producten die helpen met ventileren bij warmte.
  Mochten wij winnen, dan vinden we die blauw-groene (Aqua? mint?) kleur erg mooi.

  Fijne dag en groetjes!

 • Avatar van Xaviera Jamie
  Reply Xaviera Jamie 3 december 2019 at 21:03

  De mintkleur vind ik prachtig en ik kan dit heel goed gebruiken na de geboorte van ons derde kindje Anna

 • Avatar van Nurse
  Reply Nurse 3 december 2019 at 20:42

  Ik doe graag mee om voor mijn schoonzus dit pakket te winnen, zij is sinds twee weken moeder van een schattige dochter. Goed voor de band tussen twee schoonzussen :-) De antraciet grijze doek zou prachtig passen bij haar babykamerspulletjes.

 • Avatar van Yunus
  Reply Yunus 3 december 2019 at 20:26

  Ik zie hier allemaal leuke spulletjes, ik zou dit graag voor de zusje van mijn vrouw willen winnen. In deze moeilijke tijden zou dit wel een leuke verrassing voor haar zijn. Ik zou het dan in de kleur antraciet willen.

 • Avatar van Kim Sieders
  Reply Kim Sieders 3 december 2019 at 19:56

  Wat een prachtige spulletjes! Ik ben momenteel 40+3 weken zwanger en wacht met smart op de komst van de kleine! Zo’n heerlijk verwenpakket zal dus zeker van pas komen voor deze alleenstaande mommy to be ;), net als alle andere mooie spulletjes natuurlijk. Ik vind de Air Wrapper in het mint heel erg mooi! Fijne feestdagen x

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 3 december 2019 at 18:54

  Ik doe graag mee, ik zou dit mooie pakket aan mijn vriendin (42( schenken als verrassing. Rood is haar lievelingskleur.

 • Avatar van anja
  Reply anja 3 december 2019 at 18:24

  erg leuk ik zou mijn nicht en hun kleine wondertje er mee willen verrassen en verwennen

 • Avatar van Stephanie Werlotte
  Reply Stephanie Werlotte 3 december 2019 at 17:56

  Wat een mooie winactie weer :) ik doe mee voor een lieve vriendin van mij en dan graag in de kleur mint.

 • Avatar van Nicolle
  Reply Nicolle 3 december 2019 at 17:51

  Heel graag doe ik mee voor mijn super lieve vriendin Mirthe. Na een moeilijke periode met veel ziekenhuisbezoekjes en 7 miskramen heeft zij en haar man besloten een kindje te adopteren. En nu is het bijna zover. Haar dochter wordt over een aantal weekjes geboren en ze kan bijna niet wachten tot ze haar in haar armen mag sluiten. Ik zou het geweldig vinden als ik haar zou mogen verrassen met een mooi cadeau. Ik denk dat ze grijs het allermooist zou vinden.

 • Avatar van Sonja van den Beemd
  Reply Sonja van den Beemd 3 december 2019 at 17:48

  Ik doe mee voor mijn dochter. Die in februari moet bevallen van ons eerste kleinkind een jongen dus graag voor blauw

 • Avatar van jacquelinedewxxs
  Reply jacquelinedewxxs 3 december 2019 at 17:37

  Wat lief om deze heerlijk geurende producten te gebruiken ik ga voor roze voor een klein lief meisje

 • Avatar van Johannes Henderikus
  Reply Johannes Henderikus 3 december 2019 at 16:43

  Voor mijn hoogzwangere dochter,geweldig!

 • Avatar van Sien van Biessum
  Reply Sien van Biessum 3 december 2019 at 16:42

  Voor mijn vriendin en haar kleinzoon met een moeilijke start

 • Avatar van Geer Jonker
  Reply Geer Jonker 3 december 2019 at 16:42

  Ik doe mee voor de pasgeboren Ravi van lieve zus!

 • Avatar van Josien Hillebrands
  Reply Josien Hillebrands 3 december 2019 at 16:41

  Voor mijn beste vriendinnetje met een huilbaby,een hart onder de riem! ♥

 • Avatar van Tamara Schellekens
  Reply Tamara Schellekens 3 december 2019 at 15:52

  Leuke actie en als zwangere mama van de eerste doe ik graag mee!

 • Avatar van baukje de haan
  Reply baukje de haan 3 december 2019 at 15:39

  Ik doe graag mee voor een vriendin. Haar eerste dochtertje heeft ze helaas verloren. Haar tweede zwangerschap ging ook niet goed en er waren veel zorgen over de 2e dochter. Gelukkig is ze inmiddels 2 en een week geleden trotse grote zus geworden. Na 3 zwangerschappen heeft ze voor het eerst kunnen genieten, Ik gun haar dit pakket dan ook enorm. Ik doe mee voor de kleur grijs,

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 3 december 2019 at 15:11

  Oh wat zou ik en eigenlijk wij hier dolgelukkig van worden!! Als aanstaande moeder moet je aan zoveel dingen denken en dingen inslaan.. maar als ik dit pakket heb, kan ik al wat dingen afstrepen! wij gaan heel hard duimen! en oja, ik kies voor blauw! :)

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 3 december 2019 at 14:53

  Zeker een geweldige babypakket ken iemand (schoonzus) die ik heel graag ermee zal willen verrassen (scheelt toch weer in de kosten), voorkeur kleur: antraciet (grijs)!

 • Avatar van josé
  Reply josé 3 december 2019 at 13:19

  ik zou trouwens de mint kleur dan kiezen

 • Avatar van josé
  Reply josé 3 december 2019 at 13:18

  zwanger van ons 1ste kindje, en dit zou super welkom zijn!

 • Avatar van oma bakkernes
  Reply oma bakkernes 3 december 2019 at 13:05

  Ik doe graag mee voor mijn schoondochter, de kleur grijs aub

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 3 december 2019 at 12:54

  Wat een ontzettend leuk pakket! Ik ben zwanger en weet het geslacht van mijn kindje niet. Super spannend! Daarom zou ik dan ook kiezen voor de grijze Aeromoov Air Wrapper, lekker neutraal. Hij ziet er echt heerlijk zacht uit!
  De andere spulletjes zullen ook zeker van pas komen. Die reiswieg lijkt me ook echt suuuuperhandig!

 • Avatar van Jeroen Huising
  Reply Jeroen Huising 3 december 2019 at 12:53

  Mooie actie! Voor mijn (tweeling) jongens. Kleur Blauw

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 3 december 2019 at 12:46

  Ik doe mee voor mijn nichtje Norah en de kleur grijs

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 3 december 2019 at 12:15

  Ik ga voor de kleur antraciet. Leuk om mijn dochter mee te verrassen.

 • Avatar van Alyt van der Heide
  Reply Alyt van der Heide 3 december 2019 at 11:45

  Wat een prachtig pakket.
  Doe graag mee voor mijn 2 schoonzusje en een beetje voor mijzelf.
  Mijn ene schoonzus is een groot Weledafan. Haar derde kindje wordt bijna jaar. Zou haar de Weledaproducten geven.
  Mijn andere schoonzus is net bevallen van haar tweede. Haar gun ik het babyboekenpakket.
  Voor mijn gastouderopvang kan ik heel goed het reiswiegje en de Aeromoovgebruiken. Kleur mint.

 • Avatar van Clau
  Reply Clau 3 december 2019 at 11:37

  Ik doe graag mee voor dit prachtige pakket. Graag in de kleur antraciet

 • Avatar van Marijke Dekker
  Reply Marijke Dekker 3 december 2019 at 11:22

  Leuk voor mijn dochter! Ze is pas moeder geworden.

 • Avatar van Gazelle
  Reply Gazelle 3 december 2019 at 09:02

  Zo leuk en mooi!s Geweldig. Dit is erg welkom. Sukkel met mijn gezondheid maar wil graag ons kind alle kansen bieden. Moet van 0 beginnen. Voorkeur kleur antraciet

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 3 december 2019 at 08:38

  Ik doe graag mee voor ons eerste kindje die we in januari al verwachten. Gewoon omdat het een super leuk pakket is! We hebben gekozen voor groen en grijs op de kamer omdat we niet weten of het een jongen of meisje is. De antraciet aeromoov air wrapper zou geweldig zijn! Nu duimen!

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 3 december 2019 at 07:49

  O wat een geweldig pakket. Dit zou ik enorm graag willen verdelen onder mijn dochter die onlangs moeder is geworden en mijn zwangere schoondochter. Omdat december de maand van geven is zou het me blij maken als ik hen deze verrassing mag bezorgen. De kleur van de foto is heel mooi.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 2 december 2019 at 23:32

  Een vriendinnetje van mij is in verwachting en ik zou haar graag willen verrassen met dit geweldige pakket.
  Ze is zwanger van een jongen dus antraciet lijkt me perfect voor de Aeromoov Air Wrapper

 • Avatar van Willemijn
  Reply Willemijn 2 december 2019 at 22:56

  Ik doe graag mee voor mijn schoonzus. Mijn voorkeur gaat uit naar een oranjerode
  aeromoov wrapper

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 2 december 2019 at 22:33

  Mijn beste vriendin is in verwachting van haar 1e kindje, wat een mooi kraampakket verrassing. De rode vindt ze vast fantastisch!

 • Avatar van Aid
  Reply Aid 2 december 2019 at 21:45

  Love it love it love it, een kindje is uiting van liefde en zal alle liefde van me krijgen because I am a born mama. Antraciet is prefect.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 2 december 2019 at 21:31

  Ik ben in blijde verwachting van onze eerste spruit,
  dus dit megapakket komt meer dan goed uit.
  Niets leuker dan overal ideetjes op te doen
  (voor onder de boom of in de schoen)
  Zoveel dingen die ineens nodig zijn,
  en dan zijn ze nog maar ienimini klein
  Voor de Aeromoov Air Wrapper is de kleur antraciet
  torenhoog favoriet.
  Ik ga weer snel verder met slofjes haken,
  want ik vind het leuk om ook veel musthaves zelf te maken.
  Ik wens jou en je gezin superfijne feestdagen
  en ben blij dat ik een kansje mag wagen.

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 2 december 2019 at 21:13

  Wauw wat een toffe prijs! Wij hebben bij de eerste idd steeds rondgesjouwd met de wagenbak als slaapplek (en heel veel in de draagdoek geslapen trouwens). Wat een handige uitvoering is dit! Ik zou pakket graag cadeau doen aan een vriendin die gisteren is bevallen. En als wij gaan ooit en tweede krijgen kunnen een aantal dingen weer terug naar ons ;) Antraciet vind ik het mooist!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 2 december 2019 at 20:46

  Een mooie pakket! Hier zou ik graag mijn schoonzusje mee verrassen. De kleur antraciet voor de eromoov wrapper lijkt me het best passend.

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 2 december 2019 at 20:23

  Wat een leuke winactie! Ik ben zwanger van m’n eerste kindje en dit zou een geweldige opstap zijn, aangezien we nog geen spulletjes hebben. De wrapper vind ik het mooist in mint! We weten het geslacht nog niet en deze kleur is lekker neutraal 😊 fingers crossed!!

 • Avatar van Johanna Gercama
  Reply Johanna Gercama 2 december 2019 at 20:16

  Ik ben dan wel niet zwanger, maar ik doe toch graag mee voor onze Lars van nu 8 dagen oud! Onze kraamverzorgster gebruikt Weleda, en ik ben inmiddels ook fan! Zou fantastisch zijn om te winnen, ook vanwege de mooie boeken in dit pakket. Voor de Aeromoov zou ik gaan voor de mintgroene kleur! Fingers crossed!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 2 december 2019 at 20:04

  Doe graag mee voor mijzelf😊.. Eind maart komt ons wondertje💙.. Zou graag de wrapper in de kleur coral willen.

 • Avatar van 🔞🤰Mariek
  Reply 🔞🤰Mariek 2 december 2019 at 19:47

  Ik heb mijn reactie achtergelaten onder Instagram. Ik ben momenteel 18 jaar en lerend en werkend. Dit pakket zou mij veel moeite en werk en energie besparen 👍 normaal gesproken geloof ik niet zo in winacties. Maar wil toch maar een gokje wagen voor de kleine en mijn toekomst 🤰🍀

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 2 december 2019 at 19:11

  Wow ik loot graag mee voor mijn dochter ze verwacht haar derde kindje

 • Avatar van Anke
  Reply Anke 2 december 2019 at 19:11

  Jaa zou heel graag mee willen doen met deze te gekke win actie!! Wij verwachten begin januari ons zoontje!! Dus moeten weer veel vervangen na onze dochter van ruim 3 jaar. (Alles was roze) dus heel graag de aeromoov wrapper in mint! En een babypakket met alles erbij heerlijk. Lekker de babygeur weer opsnuiven! 🥰 en die ideale babybuggy lijkt me super fijn. Beetje compact maar toch heel handzaam!! Dus laat t geweldige pakket maar naar Veldhoven komen! 🤞🏻

 • Avatar van Wilma Blom
  Reply Wilma Blom 2 december 2019 at 18:59

  Doe graag mee voor de beste vriend van mijn zoon die vo rrige week vader is geworden.

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 2 december 2019 at 18:49

  Hoi hoi,

  Wat een geweldig pakket! Die zou ik graag willen winnen voor mijn vriendinnetje, ze weet nog niet wat ze krijgt dus ik zou gaan voor de kleur grijs was de doek betreft 😍.

  Liefs Daphne

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 2 december 2019 at 18:37

  De kleur maakt niet zoveel uit, blauw is mooi, antraciet past goed bij onze badhandoeken :)

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 2 december 2019 at 18:36

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleinzoon en natuurlijk een beetje voor zijn moeder. Ze wonen op Malta, daar is het niet zo koud als in Nederland. En komende feestdagen, een bezoekje aan ons , dat wordt bibberen. Zo’n wrap is dan heerlijk, en als oma dan van zulke fijne baby spulletjes in huis heeft is een warm bad ook super fijn

 • Avatar van Sandra Rooth
  Reply Sandra Rooth 2 december 2019 at 18:25

  Wat zou ik heel erg graag mijn lieve verzorgster verrassen met dit prachtige pakket. Ze is zwanger van haar eerste kindje. Ze verzorgt mij al jaren omdat ik gehandicapt ben. Ze verdiend het voor alles wat ze voor mij doet 😘

 • Avatar van Inge (ingedingezinge)
  Reply Inge (ingedingezinge) 2 december 2019 at 18:15

  🎀🍼💗Dag Désirée @curvaciousnl 💗🍼🎀
  .
  Maar dit is mooi zeg! Zoooo zorgvuldig samengesteld! Ik doe niet alleen mee voor mijn eigen ukkie, maar in de eerste plaats ook voor bestie @bobobrw, omdat haar baby veel medische zorg nodig heeft, dit schattige geschenkje zou een welgekomen afleiding zijn voor haar! Oh ja, de mintkleurige aeromoove vind ik prachtig 🎉💫💞🚨
  .
  Hey schattie!
  .
  Ik wilde je hier taggen
  ja, ik heb wat fijns te zeggen 🌈
  Désirée doet het weer!
  Een leuke actie keer op keer ⭐️
  Je allergrootste schat
  het beste wat j’ooit had ❤️
  Maar soms heb je wat schrik,
  voelt je niet in je schik 🙅🏼‍♀️
  Je maakt je zoveel zorgen
  van de avond tot de morgen⛅️
  Je kleintje is zo teer en klein
  kon hij maar gauw beter zijn
  Vandaar mijn goed idee
  ik doe aan de wedstrijd mee ⭐️
  Dit mooi pakket vr jou van mij
  oh Désirée, maak je ons blij?
  #babytime #sweetyears #love

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 2 december 2019 at 17:30

  Ahh super lief dat je dit mooie pakket met je volgers wilt delen!😊 Samen met een paar vriendinnetjes verwachten wij in 2020 ons kindje. Naast alle mooie momenten zou ik ook graag dit pakket met ze willen delen! 🥰

 • Avatar van julia van empel-stamate
  Reply julia van empel-stamate 2 december 2019 at 16:42

  Wat een prachtig pakket!Ik doe graag mee voor mijn nichtje om haar te verrassen . Ze kan hem wel goed gebruiken. Kleur antraciet

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 2 december 2019 at 16:15

  Wat een prachtig pakket! Dit vind ik super leuk voor mijn schoonzus! In april mag ik weer tante worden :-D
  De Air Wrapper zou mooi zijn in de kleur grijs, dat past namelijk overal bij.

 • Avatar van Anja van Zundert
  Reply Anja van Zundert 2 december 2019 at 15:57

  Ik doe graag mee met deze mooie actie om mijn zwangere dochter mee te verrassen. Geweldig om dit als oma in spé mee te kunnen maken. Aangezien ze het geslacht niet van te voren willen weten lijkt de kleur antraciet me helemaal passend.

 • Avatar van Natascha Kwakernaak-Bervoets
  Reply Natascha Kwakernaak-Bervoets 2 december 2019 at 15:36

  Wat een mooie winactie!

  Ik doe graag mee, we verwachten ons 2e kindje eind april.
  En ons huis is in aanbouw en helaas niet op tijd klaar. Vandaar dat we tijdelijk bij mijn schoonouders wonen.

  De kleine komt ook straks bij ons op de kamer te slapen.

  Graag zouden we de antraciet grijze aeromoov willen.

  Ik volg je al op IG en op FB

  Liefs Natascha

 • Avatar van Tayna
  Reply Tayna 2 december 2019 at 15:32

  Heel mooi pakket. Ik doe mee voor mijn zusje die nu zwanger is van haar 2de kindje. Ik gun mijn zusje en nichtje dit mooi pakket.

 • Avatar van Floor Verseveldt
  Reply Floor Verseveldt 2 december 2019 at 15:30

  Wat leuk!! Ik ben momenteel zwanger van ons 3e kindje. Na 2 jongens verwachten we in mei een meisje. Ik vind de kleur coral erg mooi voor de Aeromoov Air Wrapper. Wat een geweldig pakket. Ik deel je actie ook

 • Avatar van Elvira van der Heijden
  Reply Elvira van der Heijden 2 december 2019 at 15:29

  Dit zou geweldig zijn voor ons tweede wondertje. Moet heel eerlijke toegeven dat wij het financieel niet super goed hebben en dat ik soms toch schuldgevoelens heb omdat ik de kleintjes toch veel meer gun. Ik heb nog niets wat er in dit pakket zit dus zou het enorm welkom zijn. Ben vooral erg enthousiast over de wrapper want ons eerste dochtertje was te vroeg en mager geboren door zware zwangerschapsvergiftiging en zij had het altijd heel koud, de wrapper ziet er zo fluffy en warm uit, zou hem het liefst in het antraciet willen want dat past toch bij alles en is neutraal voor als je het geslacht nog niet weet.
  Duimen maar!
  Ps volg je al overal op instagram als forest.elven en fb mijn eigen naam

 • Avatar van Anoniem
  Reply Anoniem 2 december 2019 at 15:26

  Wauw, wat een mooi pakket!! Ik heb (nog) geen kinderen, maar hoop volgend jaar te starten met het traject om alleen moeder te worden. Daarom zou ik dit pakket graag winnen. Mocht ik uiteindelijk toch geen kindje krijgen, kan ik iemand anders blij maken met dit pakket.
  Ik zou de antraciet kleurige Aeromoov Air Wrapper winnen. Omdat niet iedereen in mijn omgeving weet dat ik op de wachtlijst sta om alleen moeder te worden, wil ik anoniem blijven en zal dus jouw post op Instagram en Facebook ook niet delen🤐

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 2 december 2019 at 15:13

  Mijn dochter zit niet Instagram dus ik doe plaatsvervangend voor haar mee 😉
  Wat een waanzinnig mooi pakket om te winnen.
  Vooral de antreciet grijze wrap zal ze prachtig vinden.
  En nu maar duimen 💕

 • Avatar van Bianca foppen hitz
  Reply Bianca foppen hitz 2 december 2019 at 15:11

  Ik doe mee voor mn schoonzusje!! De antraciet kleur graag.
  Na wat moeilijke jaren verdienen ze dit dubbel en dwars ❤
  Ik like en deel op fb en insta

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 2 december 2019 at 15:09

  Ik doe mee om mijn lieve schoonzusje te verrassen. Kleur maakt niet uit.

 • Avatar van Berdien
  Reply Berdien 2 december 2019 at 15:00

  Wauw, super leuk! In verwachting van de eerste dus kunnen we het heel goed gebruiken. Uitgerekend in maart. Mocht ik winnen dan vind ik de Aeromoov Air Wrapper antraciet heel mooi!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 2 december 2019 at 14:56

  Wauw! Wat een enorm gaaf pakket! Ik doe graag mee voor ons kleine meisje 😊. Het is ons eerste kleintje, dus we zijn nu langzaam alles voor haar aan het kopen. Met dit pakket kunnen we al gelijk een hoop dingen van de uitzetlijst afstrepen!

  Mocht ik winnen, dan zou ik graag de Aeromoov Air Wrapper in de kleur antraciet willen. Natuurlijk volg ik je ook op insta en FB

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 2 december 2019 at 14:49

  Wow wat een fantastisch pakket! Ik dacht nu moet ik gaan kiezen tussen de items, maar nee hoor! Ik ben uitgerekend op 2 juni voor mijn eerste kindje dus kan het allemaal goed gebruiken. Mint vind ik prachtig voor de Wrap. Op Instagram ga ik ook nog even aan de slag (@silverretriever)! En nu maar duimen.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 2 december 2019 at 14:47

  Ik doe mee voor de dochter van een vriendin die onverwacht zwanger is en al bijna is uitgerekend. Zou voor haar als student geweldig zijn. Erg leuk om haar hiermee te kunnen verassen!

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 2 december 2019 at 14:39

  Ik doe mee voor de kleur mint

 • Avatar van Mariëtte
  Reply Mariëtte 2 december 2019 at 14:33

  Oh super tof!

  Ik ben uitgerekend in mei 2020 en dit zou echt goed van pas komen. Ik heb van onze eerste niet veel bewaard omdat ik dacht nooit een tweede kindje te willen. (Huilbaby + verborgen reflux). Maar de wens kwam er toch, dus nu mogen we best wat spullen opnieuw kopen.

  Dit leuke pakket zou ik graag willen winnen voor Jelles broertje.

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 2 december 2019 at 14:31

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Wij zouden graag de bruine variant winnen 🙈🍀

 • Avatar van Esmee
  Reply Esmee 2 december 2019 at 14:26

  Wat een gave actie!
  Ik ben dan nog wel niet zwanger, maar ik ben wel erg bezig met mijn kinderwens.
  Hopelijk mag ik volgend jaar zwanger raken, als mij dat geluk gegund is!
  En zo niet, dan gaat alles richting mijn beste vriendin. Zij heeft 2 weken geleden een miskraam gehad helaas, en hopelijk wordt binnenkort haar grootste wens ook vervuld!

  Ik zou gaan voor de mint kleur air wrapper, lekker unisex en past ook nog eens bij mijn interieur!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 2 december 2019 at 14:25

  Ohh wat een mooi pakket! Ik ben ruim 15 weken in verwachting van ons eerste kindje na ruim 7 jaar de wens hebben gehad. (Heel veel medische tegenslag, uiteindelijk na een gbp zwanger mogen worden via icsi) ons kindje laat niet zien wat hij/zij gaat worden dus een mooie neutrale kleur zou helemaal geweldig zijn!

 • Avatar van Stephanie van Drunen
  Reply Stephanie van Drunen 2 december 2019 at 14:24

  Ohh wat een ontzettend leuke actie! Ik zie jouw post voorbijkomen op IG en ik doe heel graag mee voor ons drieën! Vandaag zijn we precies 23 weken in verwachting van ons eerste kindje en het is allemaal zo nieuw en spannend! We hebben dan ook al veel spulletjes aangeschaft, maar nog lang niet alles ben ik bang (je kan nooit genoeg hebben, toch? Hahaha!). Ik vind van de Aeromoov Air Wrapper de koraalkleur het mooist, echt prachtig! En ik volg je al wat jaren op IG :)

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 2 december 2019 at 14:19

  Wat een super leuke winactie ik doe graag mee voor een groene of gele Aeromoov Air wrapper. Ik verwacht mijn zoontje 2 februari 2020 en nu midden in een verhuizing en dan merk ik dat ik erg veel nog nodig heb (wel lastig als het je eerste is en nog niet veel kennis heb van newborns) nu duimen draaien hihi. Liefs Pascale Aay

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 2 december 2019 at 14:17

  Doe graag mee voor mijn dochter die zwanger is van haar eerste kindje! en vind de mint ook het mooiste bij hen passen!

 • Avatar van Jasja Weistra-Van Der Kooij
  Reply Jasja Weistra-Van Der Kooij 2 december 2019 at 14:12

  Ik zou graag mee willen doen met de winactie. Ik ben nu 10 weken in verwachting van ons eerste wondertje. De actie delen doe ik nog even niet, aangezien nog lang niet iedereen weet dat ik zwanger ben. Mint is mijn favoriete kleur!

 • Avatar van Bea de Rue
  Reply Bea de Rue 2 december 2019 at 14:12

  Wat een mooi pakket , ik loot graag mee voor het eerste kleinkind

 • Avatar van Dragana
  Reply Dragana 2 december 2019 at 14:10

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee! Ik vind het zo handig om van ervaren mamma’s te horen hoe de producten bevallen. Ik ben een newbie en zie eigenlijk door de bomen het bos niet meer ;-)
  Ik ben op zoek naar een wagen die heel klein en makkelijk in te klappen is, vanwege een kleine auto, dit klinkt mij heel goed in de oren! Ik ga voor de antraciete, fingers crossed 🤞🏻

 • Avatar van Cindy Framke
  Reply Cindy Framke 2 december 2019 at 14:08

  Wauw wat een supergaaf pakket 😍 ik waag heel graag een kansje voor mijn eigen kleine meisje 💗 wat een leuke en mooie produkten. De Aeromoov Air Wrapper zou ik dan in de kleur Coral het mooiste vinden voor mijn moppie 💗

 • Avatar van Patricia lubbertje
  Reply Patricia lubbertje 2 december 2019 at 13:55

  Wat een super mooie prijs. Ik maak graag mijn mantelzorgster blij met dit pakket. Ze is dol op de kleur mint, dus die zou ik graag willen winnen. Ze verwacht rond de jaarwisseling een zoontje.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 2 december 2019 at 13:54

  wat een geweldig gebaar, verras Hester maar met dit prachtige exemplaar
  ze verwacht haar kleintje in mei volgend jaar #duimenmaar

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 2 december 2019 at 13:50

  Oh wat een gave actie! Ik ben inmiddels 11 weken zwanger van ons kleintje. Het is allemaal zo spannend maar zo leuk! Het is ons eerste kindje dus zo’n pakket zou zeker welkom zijn. Ik zou dan gaan voor de kleur antraciet. :)

  Ik volg je op Facebook en like je post op Instagram. Delen doe ik nog even niet aangezien nog niet iedereen van de zwangerschap af weet. ;)

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 2 december 2019 at 13:48

  wat een geweldig pakket, doe zeer graag mee en zou dit pakket graag schenken aan moeders voor moeders die er een er een gezin mee zou kunnen helpen die deze spullen zeer goed kunnen gebruiken omdat ze daar zelf de middelen niet voor hebben

 • Avatar van Ragna van Eldik
  Reply Ragna van Eldik 2 december 2019 at 13:45

  Ja ik doe graag mee voor mezelf! Verwacht eind deze maand mijn 2e dochtertje, dus zou welkom zijn! Ik zou de Air Stapper graag in het mint willen winnen! Fingers Crossed!

 • Avatar van marga snabilie
  Reply marga snabilie 2 december 2019 at 13:43

  Doe graag me voor een nichtje,ze krijgt een meisje.

 • Avatar van AS
  Reply AS 2 december 2019 at 13:43

  Ik maak heeeeel graag een kansje! We zijn er net achter dat wij in verwachting zijn van onze eerste. Zo bijzonder en speciaal! Zo’n pakket winnen zou helemaal een extra mooi cadeautje zijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.