Mama & Kind

Win een babypakket vol musthaves voor jezelf en je kleintje t.w.v. €361,50!

2 december 2019

baby musthaves winactie
Ben jij in verwachting van een kindje? En ben je bezig met de uitzet? Doe dan zeker mee met deze winactie voor een wel heel erg fijn babypakket met een totale waarde van meer dan €360,00! Er zitten heel erg fijne verzorgingsproducten voor jezelf en voor je toekomstige kleintje in, mooie en handige babyboeken, een heerlijke warme wrapper voor in de box, maxi-cosi of in de kinderwagen én een superhandige travelreiswieg. Good luck!

Ik ben met mijn werk natuurlijk gigantisch gezegend met de leuke, handige en mooie producten die ik regelmatig toegestuurd krijg. Zodat ik ze kan gaan uitproberen, testen en erover kan schrijven om leuke tips en inspiratie te kunnen delen met jullie. Maar.. als je mij een klein beetje kent, weet je dat ik graag deel. Daarom heb ik dit heel erg mooie babypakket samengesteld om iemand anders die in verwachting is mee te kunnen verrassen. In het pakket zitten de volgende producten:

baby musthaves winactie

GB Cot to go (adviesprijs €159,00)
Mocht je de enorm compacte buggy’s van GB nog niet kennen, dan zou je er zeker eens naar moeten kijken. Wij hebben zelf de Qbit+ all-terrain als buggy staan voor onderweg aangezien we een kleine auto hebben waar onze normale kinderwagen niet in past. Een luxeprobleem dus, maar deze buggy is supersnel met één hand in en uit te klappen, vormt een heel compact staand pakketje en is toch stevig met een goede zithouding voor de kleine meid. Aanrader!

Ook fijn is de GB Cot to go, een tot-heel-compact-pakketje-inklapbare reiswieg die je in combinatie met verschillende GB buggy’s kan gebruiken óf gewoon los. Wij hebben deze maandenlang zo’n beetje overal mee naartoe genomen voor Cate. Als we naar een restaurantje gingen bijvoorbeeld of naar familie en vrienden, zodat ze toch haar eigen beschermde ligplekje had zonder dat gelijk de hele auto in beslag werd genomen door de vaste wandelwagenbak van de kinderwagen. Je kan hem dus gebruiken in combinatie met de buggy als vervoermiddel vanaf de geboorte, of los zoals wij ook deden. Even voor de duidelijkheid: je wint een compleet nieuw en ongebruikt exemplaar :)

baby musthaves winactie

Ouders van Nu babyboeken pakket (t.w.v. €45,00)
– Negen maanden dagboek, om tijdens de zwangerschap allerlei bijzondere data en gebeurtenissen op te kunnen schrijven en bijvoorbeeld echo’s en buikfoto’s in te kunnen plakken
– Baby dagboek, om vanaf de geboorte tot wanneer je kind 18 maanden is alle bijzondere momenten, mijlpalen en herinneringen in vast te kunnen leggen als persoonlijk naslagwerk voor later
– Van baby tot peuter, een mooi boek over de ontwikkeling van je kind vanaf de geboorte tot wanneer hij of zij 18 maanden is. Er staat informatie en handige tips en tricks in over opvoeden, eten, drinken, slapen en verzorgen.

Weleda verwenpakket voor mama & baby (t.w.v. €88,50)
In dit heerlijke pakket zitten allerlei verzorgingsproducten voor jezelf voor nu en voor wanneer de kleine er is én een aantal producten om straks je kleintje mee te kunnen verzorgen.

– Amandel verzachtende reinigingsmelk
– Amandel verzachtende gezichtsolie
– Amandel verzachtende gezichtscrème
– Mama tepelzalf
– Baby shampoo & douchecrème
– Baby verzorgende olie
– Baby buikjesolie
– Baby babypoeder.

AeroMoov Air Layer review

Aeromoov Air Wrapper S in een kleur naar keuze (adviesprijs €69,00)
Dit is een heerlijke knuffelzachte wikkeldeken voor je kleintje die je op verschillende manieren kan gebruiken. Natuurlijk om je kleintje gewoon lekker in te kunnen pakken voor in huis om hem of haar even in de box neer te leggen, of tijdens het voeden bijvoorbeeld. Maar je kan hem ook in de wandelwagenbak en in de maxi-cosi gebruiken om je kleintje warm in te kunnen vervoeren. Hij past in alle gangbare buggy’s en autostoeltjes groep 0 en helpt bij het voorkomen van warmtestuwing. Er zit namelijk een ademend ruggedeelte in dat warme lucht afvoert zodat je kleintje het nooit té warm zal krijgen. In de review van de Aeromoov Air Layer vertel ik wat meer over de technologie ervan en onze ervaringen hiermee. Mocht je winnen dan kan je kiezen uit de kleur antraciet (grijs), coral (oranjerood) of mint (zie eigen foto).

Zo maak je kans op dit geweldige babypakket
Wellicht doe je gewoon lekker voor jezelf mee, maar misschien ken je iemand die in verwachting is en je er graag mee zou willen verrassen? Dat mag natuurlijk ook :)

1. Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet (voor jezelf of een ander), een leuke korte motivatie en welke kleur Aeromoov Air Wrapper je zou willen winnen
2. Niet verplicht, maar je krijgt er een extra winkans mee: volg mij op Facebook en Instagram, like en deel de post, laat er een reactie onder achter en/of tag vriendinnen die in verwachting zijn en je dit pakket gunt. Sharing is caring ♥

Good luck!

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 8 december 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Hanneke
  Reply Hanneke 7 december 2019 at 23:31

  Ik doe mee voor mezelf en vind de rode Aeromoov Air Wrapper heel gaaf. Het is een geweldig pakket waar mijn baby en ik heel blij van worden ♥️

 • Avatar van Gerrianne
  Reply Gerrianne 7 december 2019 at 22:51

  Wat een geweldige winactie met allemaal mooie producten! Ik zou voor de coral kleurige Wrapper gaan. Ons meisje wordt in april verwacht en nu ik over de helft ben zijn wij langzaam aan begonnen om wat dingen aan te schaffen. Fingers crossed🍀🧡

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 7 december 2019 at 21:55

  Ik doe graag mee met deze winactie voor mezelf en het kleine meisje in mijn buik. Na een traject van 4 lange jaren, met diverse vruchtbaarheidsbehandelingen, zijn wij uiteindelijk in het buitenland zwanger geraakt van onze laatste icsi poging. En hoe geweldig zou het zijn om ons meisje te kunnen verwennen met dit prachtige pakket 🥰

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 7 december 2019 at 20:46

  Wauw wat een leuke actie en handige spullen. Ik doe graag mee voor onze eerste kleine die we begin Maart verwachten 👶🏻

 • Avatar van Heleen
  Reply Heleen 7 december 2019 at 19:40

  Ik doe graag mee! Onze kleine man wordt in februari geboren dus dit pakket zou heel goed van pas komen

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 7 december 2019 at 19:35

  Ik ben in verwachting van de 2e. Aangezien de eerste met 30 weken geboren is, vind ik het allemaal erg spannend. De mintkleurige vind ik erg mooi

 • Avatar van Ciska
  Reply Ciska 7 december 2019 at 16:47

  Ik doe graag mee voor t kleintje wat onderweg is een mooi extra verwennerij voor ons

 • Avatar van Jacoba
  Reply Jacoba 7 december 2019 at 16:41

  Bezig met de laatste loodjes.. Mijn zwangerschap is niet bepaald een zorgeloze periode geweest, vanwege HG al 8 maanden aan het overgeven, afvallen en aan het strijden met eten (alles, maar echt alles is vies en stinkt). Ik kan dan ook niet wachten op de komst van ons kindje, dé motivatie om deze periode door te komen!

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 7 december 2019 at 15:51

  Ik doe graag mee! Ik ben over 2 weken uitgerekend dus dit komt goed van pas haha. Ik vind zelf de antracietkleurige Aeromoov Air Wrapper het allermooist. Superleuk dat je dit doet!

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 7 december 2019 at 14:54

  erg leuk ik doe mee voor een vriendin die zwanger is en als verrassing voor haar

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 7 december 2019 at 12:48

  Ik doe heel graag mee! Na járen wachten vol geduld en hoop, ben ik éindelijk zwanger, van een meisje! Nu ik op de helft ben, ga ik het steeds meer geloven en is het doen van baby-inkopen langzaam begonnen. Maar we zijn er nog lang niet..! Met een klein beetje geluk win ik het babypakket voor ons GROOTSTE geluk ♡?

  :)

  Kleur: grijs

 • Avatar van Ana Aires Esteves
  Reply Ana Aires Esteves 7 december 2019 at 12:43

  Yes, absoluut! Wat een leuke win actie! Ik gun het mijn lieve vriendinnetje Stephanie Corneille en haar toekomstige kleine wondertje 😍 goodluck lieverds 🍀❤️

 • Avatar van Surbhi Jain
  Reply Surbhi Jain 7 december 2019 at 12:04

  We would love to pass these nice and pretty stuff to our second bundle of joy. I am calculated in mid of February, 2020. Mint/red colour would be preferred. Thank you so much in advance.

 • Avatar van Jacqueline de Waal
  Reply Jacqueline de Waal 7 december 2019 at 10:55

  Super leuk voor Diana van de Groef ze is in maart uitgerekend

 • Avatar van Stephanie Corneille
  Reply Stephanie Corneille 7 december 2019 at 09:08

  Omg hoe leuk! Ik doe als alleenstaande mee voor mezelf! 10-1 verwacht ik mijn eerste kindje. En omdat ik al redelijk veel in de mint kleur heb, zou het leuk zijn als de wrapper ook in mint kleur is!

 • Avatar van Lotte Grouwe Waanders
  Reply Lotte Grouwe Waanders 7 december 2019 at 08:48

  Wat een geweldig leuke actie! Ik maak graag zelf kans, omdat we in verwachting zijn van ons 1e wondertje 🥰 De kleur blauw/groen zou ik kiezen, leuk voor een jongetje én meisje 🤗 Hoe leuk als die kleine al, voordat hij of zij geboren wordt, iets wint!? 🙌

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 6 december 2019 at 23:39

  Ja ik doe graag mee. Wat een leuke spulletjes allemaal! We zijn zwanger van ons eerste wondertje, dus druk met alles te verzamelen. Het pakket zou enorm leuk zijn om te winnen. Ik vind de mint kleurige wrapper het mooist.

1 6 7 8

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
outfit of the day shae bristol 1 - Kids outfit inspiratie | Have some fun!
Kids outfit inspiratie | Have some fun!

Als het op shoppen aankomt is er één ding waar ik heel wat tijd aan kwijt kan zijn: winkelen voor...

Sluiten