Lifestyle Media

Holiday Gift Guide | De leukste cadeau tips voor je partner

15 december 2019

cadeau tips partner volwassenen 1 - Holiday Gift Guide | De leukste cadeau tips voor je partner
Als het op cadeautjes aankomt, dan is het voor je kinderen helemaal niet zo lastig om iets uit te kiezen. Maar als het op je partner (of een andere volwassene) aankomt is het vaak een stuk lastiger! In dit artikel deel ik daarom een heleboel leuke cadeau tips voor volwassenen waardoor je misschien net even op andere ideetjes komt om hem of haar mee te verrassen.

Leuke cadeau tips voor je partner (of een andere volwassene)

Voor heel veel fijne momentjes op de bank
Is je partner een GoT-fan, dan kan je er eigenlijk niet onderuit dan hem of haar de Game of Thrones: The Complete Series dvd box cadeau te geven die sinds kort verkrijgbaar is. Niet alleen heb je zo de volledige serie compleet, maar krijg je er ook nog eens meer dan 10 uur aan bonusmateriaal bij waaronder een 2 uur durende documentaire over het maken van de serie, commentaar van de cast en crew, verwijderde en uitgebreide scènes die nog nooit eerder vertoond zijn, behind the scenes.. Kortom: iets waar de echte fans helemaal wild van zullen worden!

Mocht je nu iets zoeken om het hele jaar door nooit meer te hoeven zoeken naar wat leuks op de TV dan zou je je partner bijvoorbeeld ook een Netflix of Disney+ abonnement cadeau kunnen doen. Voor fijne momentjes samen op de bank, maar ook iets waar de rest van het gezin mee vooruit kan!

Is jouw partner een groot boekenverslinder en wordt je boekenkast te klein? Wellicht is een e-reader dan een mooi cadeau? In ieder geval handig omdat er dus tig boeken opgezet kunnen worden en dat scheelt niet alleen ruimte in de boekenkast, maar ook op je nachtkastje en in de reiskoffer! Heeft je partner al een e-reader en is hij of zij toe aan nieuw leesvoer? Denk dan eens aan een boekenabonnement op bijvoorbeeld Bookchoice of Kobo Plus.

cadeau tips partner volwassenen 3 - Holiday Gift Guide | De leukste cadeau tips voor je partner

Voor de gadgetliefhebbers
Misschien bekijk ik de ze tip iets teveel uit mijzelf, aangezien mijn partner niet zo heel erg veel met gadgets heeft en ik er maar van uitga dat de gemiddelde man daar niks van zal snappen en ik zelf – met mijn gadgetliefde – deze gadgets ook veel te leuk zou vinden. Hier staan ze in ieder geval op mijn eigen wishlist. (@ Paul: dit is een hint.)

Google Nest is een handig hulpje in huis die je koppelt aan je multimediaproducten in huis en die je met je spraak kan besturen. Dat geeft enorm veel mogelijkheden! Van het zetten van een wekker of timer, het aanzetten van je favoriete playlist op Spotify, laten vertellen wat het weer vandaag doet of hoe druk het zal zijn op de route naar je werk zodat je op tijd de deur uit zal gaan, je binge-serie op Netflix verder aanzetten waar je gebleven was, een vraag stellen waarna er antwoord gegeven zal worden (handig tijdens trivia-spelletjes of als je even ergens niet op komt).. eigenlijk teveel om op te noemen!

Er is een Google Nest Hub met een schermpje zodat je er bijvoorbeeld recepten op kan volgen in de keuken, als elektronisch fotolijstje gebruikt kan worden en een filmpje van bijvoorbeeld YouTube op af kan laten spelen. Lees zeker eens de Google Nest Hub review van Judith erover, om er nog enthousiaster over te worden :) Er is een Google Home speaker en er zijn Google Nest mini speakers waardoor je het systeem door je hele huis kan gebruiken, met elkaar kan koppelen en zo berichtjes naar andere kamers kan laten sturen, overal dezelfde muziek kan afspelen, het als individuele wekkers kan instellen.. Té leuk!

cadeau tips partner volwassenen 2 - Holiday Gift Guide | De leukste cadeau tips voor je partner

Voor de niet-luie-gamers (en eigenlijk iets leuks voor het hele gezin)
Sinds een tijdje hebben wij het nieuwe Nintendo Ring Fit Adventure spel in huis voor de Nintendo Switch gameconsole. Het is een spel waarbij je eens niet op je luie bibs kan blijven zitten, maar echt in beweging moet komen. Samen met een beenband en een soort pilates-ring ga je een game door om punten te verzamelen en monsters te verslaan. Dat klinkt enger dan het is hoor, want het is zeker een game voor zo’n beetje het hele gezin want onze dochter van 5 jaar heeft er ook – met aangepaste instellingen – een eigen account in en vindt het maar al te leuk om te doen!

Terwijl je dus door de game heen werkt doe je een heel arsenaal aan sportoefeningen zoals squatten, duwen, spieren aanspannen, op de plek lopen, rennen of met je knieën hoog ‘springen’ om verder de levels door te komen. Er zijn in totaal meer dan 40 work-outs in deze game verwerkt in de categorieën yoga, armen, buik en benen. En ja, het is hier en daar echt wel pittig én levert geheid spierpijn op. Heb je gelijk een cadeau om eventuele goede voornemens voor het nieuwe jaar mee aan te kunnen pakken.

Zoals je merkt zijn veel cadeautjes die hierboven genoemd zijn stiekem ook best wel leuk en/of handig voor jezelf of zelfs het hele gezin. Win win! :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.