Beauty

Mijn top 5 | Favorieten november 2019

1 december 2019

favorieten november 2019
Hoppa, de laatste maand van het jaar is alweer aangebroken. En met de eerste dag van een nieuwe maand is ook weer het moment aangebroken waarop ik mijn huidige favoriete beautyproducten met je deel. Ik vond het deze keer best lastig om slechts vijf producten uit te zoeken, want ik maakte de afgelopen tijd kennis met heel wat mooie merken en fijne producten.. Maar hier zijn ze dan!

‘Lees ook: Dr. Jart Ceramidin Cream review (droge huid tip!).’

favorieten november 2019

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D
Door de jaren heen zijn er heel wat ontwikkelingen gekomen in mascara’s, zoals gebogen borsteltjes, borsteltjes die meer van siliconen haartjes gemaakt zijn in plaats van de ‘ouderwetse’ haartjes en zien we ook vaak grote borstelkopjes voorbij komen. Maar eerlijk? Geef mij maar een borstelkopje van normale grootte met van die haartjes en een goede formule, daar werk ik toch duidelijk het lekkerst mee. Deze Clarins mascara vind ik alleen daarom al een aanrader, en dan separeert deze ook nog eens goed, geeft fijn volume, droogt niet snel uit, blijft goed zitten zonder te ‘stempelen’ op de huid, loopt niet snel uit met een traanoog en is toch gemakkelijk te verwijderen in de avond. Wat wil je nog meer? :)

–> Deze Clarins mascara is onder andere te koop bij Clarins, Parfumerie Douglas en ICI Paris XL voor €30,00. Tipje: vanwege Black Friday en Cyber Monday zijn er bij al deze webwinkels flinke kortingen op dit moment.

favorieten november 2019

Holika Holika Good Cera ATO relief oil lotion
Wat kan ik er blij van worden om beautyproducten van over de hele wereld uit te proberen. Zeker als het aankomt op Koreaanse beauty, daar heb ik een zwak voor! Deze Holika Holika bodylotion mag dan qua verpakking en geur (want: geurloos) niet heel erg spannend lijken, ik weet zéker dat je veel droge huidjes hier blij van gaan worden. De huid op mijn benen leek bijna schubjes-achtig qua droogte en ook op mijn armen jeukte het gewoon doordat mijn huid zo droog is deze tijd van het jaar.

Deze ATO Relief Oil Lotion komt in een hygiënische en handige pompflacon en bevat onder andere aloë vera, arganolie, macadamia olie, jojoba olie, shea boter, ceramiden en geen nasties zoals kunstmatige geur- en kleurstoffen, minerale oliën en uitdrogende alcoholen. Ondanks dat deze lotion een heleboel verschillende oliën en diep-voedende ingrediënten bevat trekt hij wel snel in. Een groot pluspunt, want dan kan je je lekker vlot weer aankleden en/of lekker warm je bedje induiken. Na een aantal keer smeren merkte ik al een groot verschil aan mijn huid. Hooray!

–> Deze Holika Holika bodylotion komt in een flacon van 350ml en is bij Little Wonderland te koop voor €29,95.

favorieten november 2019

Color Wow Dream Coat
Op een pers-event maakte ik recent kennis met de mensen achter het merk Color Wow en werden er een aantal producten uitgelicht. Eentje daarvan was deze Dream Coat supernatural spray. De belofte? Glanzend, ‘glazen’, haar dat bestand is tegen vocht. Oftewel dat het bij een hogere luchtvochtigheid niet gelijk alle kanten op gaat, je babyhaartjes opkrullen en het geheel er al snel warrig uitziet. Daarnaast helpt het de droogtijd te verkorten, bevat het geen siliconen en verzwaart het de haren niet en belooft het resultaat aan te houden tot drie wasbeurten. Wel werkt de spray enkel als je je haar droogt met een föhn en/of een stijltang gebruikt; het wordt door hitte geactiveerd.

Ik ben bij producten met zulke beloftes altijd wat terughoudend en sceptisch, maar gaf hem een kans zoals de dame van het merk me uitgelegd had. Oftewel de haren wassen, conditioner gebruiken, de haren handdoekdroog maken en vervolgens flink wat van deze spray aanbrengen waarbij het lijkt alsof je misschien iets teveel gebruikt zou hebben. Vervolgens föhnen zoals ik normaal zou doen.

Ik was alleen al verbaasd hoeveel sneller mijn haren droog waren, deed het nog een laatste keer in model en bleef mijzelf maar bekijken. Mijn haren hadden een enorme glans, voelden lekker luchtig aan en vielen heerlijk in model. En ondanks de regenachtige week bleef dat zo zonder frizzy en opspringend haar. Deze blijft in m’n haarroutine hoor, wát een uitvinding ♥

–> De Color Wow dream coat spray komt in een flacon van 200ml en is onder andere t koop bij lookfantastic, en bij John Beerens voor €28,45 (al zag ik bij beide shops nu flinke kortingen). Er is een variant voor stijl en een variant voor krullend haar.

Brows by Ellis powder brows Arnhem

Ombre powder brows laten tatoeëren
Niet echt een tastbaar product, maar wel iets dat met het uiterlijk te maken heeft en waar ik iedere dag blij mee ben: mijn ombre powder brows die ik door Brows by Ellis in Arnhem liet zetten. Ze zitten er nu bijna een maand op en binnenkort komt nog de nabehandeling om de puntjes op de i te zetten en bij te werken waar nodig. Het scheelt me veel tijd in de ochtend omdat ik niet meer dagelijks hoef bij te tekenen en in te vullen met make-upproducten, de kleur is mooi koel/neutraal, er zijn geen harde lijnen, de vorm is prachtig.. Yes, dit kan ik iedereen aanraden die niet van nature gezegend is met volle of mooi-gevormde wenkbrauwen.

–> Lees hier het hele artikel over powder brows waarin ik veel vragen beantwoord en voor- en nafoto’s laat zien.

favorieten november 2019

Michael Kors Wonderlust Sublime
Zodra de temperaturen buiten dalen, duik ik al snel mijn beautykast in om de warmere en zwaardere parfums op te zoeken en de zomergeuren weer weg te zetten tot het lente of zomer wordt. En zo heb ik nu op mijn schapje allemaal intensere geuren staan die ik met elkaar afwissel met één vreemd eendje ertussen. Deze Michael Kors Wonderlust Sublime kreeg ik namelijk mee na een event en draag ik sindsdien regelmatig en dat zonder dat het een herfst- of wintergeur is.

De geurnoten zijn oranjebloesem, tiare bloemen, anjer en amber en is misschien het beste te omschrijven als een zomers boeket met witte bloemen, een beetje ‘creamy’ en met een warm randje. Hij doet me denken aan zwoele zomeravonden en de geur van luxe zonnebrandproducten, maar door dat warme, bijna kruidige, randje draag ik hem ook met deze frissere temperaturen graag en dat zonnige is een heerlijke oppepper tijdens de grauwe dagen!

–> Michael Kors Wonderlust Sublime eau de toilette is vanaf 30ml/€56,95 verkrijgbaar bij onder andere lookfantastic en Parfumerie Douglas. En ja, ook hier zijn er rond deze tijd van het jaar flinke kortingen. Ik zag bij Douglas -30% en bij lookfantastic -22%. Dat scheelt flink :)

Naar welke van deze producten ben jij benieuwd? En wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van theNextG1rl
    Reply theNextG1rl 3 december 2019 at 19:47

    Klinken allemaal als fijne producten!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 1 december 2019 at 12:37

    Ik ben nog steeds benieuwd naar de geur van Michael Kors!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.