Lifestyle Media

Love it! | Elma van Vliet – Hartenvragen (voor meer verbinding met je moeder of oma)

20 december 2019

hartenvragen Elma van Vliet (oma/moeder)
Ik deel de boeken van Elma van Vliet wel eens vaker op social media of in artikelen als tip. Ze maakt namelijk DIY-bundels, de bekende Vertel eens-serie en mooie dagboeken en daar heb ik echt een zwak voor. Niet alleen zijn ze mooi vormgegeven, ook maken ze waardevolle persoonlijke naslagwerken vol herinneringen voor jezelf of om cadeau te geven aan een ander. Nu heeft ze net een nieuw product gelanceerd en ook deze wil ik graag met je delen. Ik vind het concept van Hartenvragen namelijk prachtig en denk dat het een perfecte last minute cadeautip maakt voor de feestdagen ♥

‘Lees ook: 3x mooie feel good invulboeken.’

hartenvragen Elma van Vliet (oma/moeder)

Persoonlijk geluk in kleine kaartjes

Krijg je het nu al benauwd van alle drukte rondom de feestdagen? Van surprises maken, kerstdiners voorbereiden tot de perfecte cadeaus zien te vinden. Elma van Vliet daagt je uit tijdens de decembermaand te focussen op wat jouw vrienden en familie écht gelukkig maakt, en dat is geen duur horloge of kasjmier trui. Het draait allemaal om persoonlijk contact en gesprekken die ertoe doen. Laat die stress los, leg de telefoon opzij en neem de tijd voor elkaar. Om je op weg te helpen introduceert Elma van Vliet dit najaar Hartenvragen, een set van vijftig vraagkaartjes die op een gemakkelijke manier een bijzonder gesprek op gang brengt met je moeder of oma: samen lachen, herinneringen ophalen en (nog) closer worden met elkaar. Dát is pas een cadeau met betekenis – voor de belangrijkste mensen in je leven, en voor jezelf.

“Met Hartenvragen hoop ik mensen te inspireren om deze decembermaand echt contact te maken met de mensen die ertoe doen. Want aan het einde van je leven herinner je je niet of je hert of kalkoen hebt gegeten bij het kerstdiner, maar wel dat je oma een mooi verhaal vertelde. Dus weg met die telefoon en pak Hartenvragen erbij. Gewoon tijdens de afwas, een boswandeling of een kop koffie. Want de beste gesprekken ontstaan meestal niet aan die perfect gedekte tafel.” – Elma van Vliet

hartenvragen Elma van Vliet (oma/moeder)hartenvragen Elma van Vliet (oma/moeder)

Hartenvragen – Elma van Vliet

De kaartjes vol met leuke, ontroerende en mooie vragen zorgen ervoor dat je je moeder en/of oma nog net even wat beter leert kennen dan je al dacht te doen. De kaartjes zijn zeker niet te verwarren met een spelletje, want er zitten vragen tussen die je echt even aan het denken zetten en voor je het weet open je een heel gesprek waarbij herinneringen, gedachtes en bijvoorbeeld oude foto’s uit de kast getoverd kunnen worden.

Mijn tip? Ga ná het Kerstdiner met het doosje Hartenvragen samen op de bank zitten zodat je alle tijd hebt, naast de Kerstboom en/of open haard, pak er wat te drinken bij en probeer echt even de focus op elkaar te hebben zonder verdere afleiding. Ook leuk om met meerdere generaties samen te doen en de vragen gezamenlijk te beantwoorden, zodat er een leuke wisselwerking en een leuk kijkje in elkaars generaties ontstaat.

De mooie Hartenvragen vraagkaartjes zijn voor €15,00 onder andere bij bol.com verkrijgbaar in twee uitgaven: een variant voor een gesprek met je moeder (ISBN 9789000370023) en een variant voor een gesprek met je oma (ISBN 9789000370986).

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.