Reizen & vrije tijd

HUP hotel | Neem je stuiterballen gerust mee!

5 december 2019

HUP hotel Mierlo ervaring/blog
“We hebben nog nooit zo relaxed mét kinderen in een hotel gezeten.” Een zin die we maar bleven herhalen vorig weekend, toen we op uitnodiging in het vernieuwde HUP hotel in Mierlo verbleven. Het is het sportiefste hotel van Nederland en misschien ook wel het leukste, zeker voor gezinnen met stuiterballen! En voor wie niet zo goed stil kan zitten, maar wel wil relaxen. In dit artikel vertel ik je graag wat meer over dit unieke hotel en onze ervaring!

HUP hotel Mierlo ervaring/blog

HUP

Bedenk je zo’n 10.000m2 aan oppervlakte vol met ruimte voor inspanning en ontspanning. En dat zonder dat je het gevoel hebt dat je in een enorm pand bent, want het doet vooral heel gezellig aan met een modern, kleurrijk en industrieel randje en overal om je heen een sportieve knipoog.

Bij binnenkomst valt de ruime lobby met fijne zithoeken, een pooltafel en de witte glijbaan om van de eerste verdieping naar beneden te kunnen glijden direct op. Shae is dolenthousiast en kon niet wachten er vanaf te gaan glijden. Minstens een keertje of tien. Konden wij in de tussentijd rustig inchecken en de plattegrond in ons opnemen. En dat is wel nodig, want HUP is meer dan een hotel en zeker met kinderen ga je hier tijd tekort komen. Het maakt een nachtje weg met gemak een heel weekend vol plezier voor het hele gezin.

HUP
Arkweg 3-17
Mierlo

HUP hotel Mierlo ervaring/blog HUP hotel Mierlo ervaring/blog HUP hotel Mierlo ervaring/blog HUP hotel Mierlo ervaring/blog

De faciliteiten

Eigenlijk is er teveel te doen om op te kunnen noemen en ik weet zeker dat je je hier zowel met als zonder kinderen goed kan vermaken. Zo is er een bowlingbaan, een heerlijke zitkuil, verschillende huiskamer- en leeshoeken, inpandige cinema, zwembad, sauna, stoombad, sportschool, squashbaan, groepslessen, minigolf, voetbalmuur, golfsimulator, tafelvoetbal, knalgele ballenbak en een inpandig voetbalmuseum. Qua eten zijn er meerdere opties, zo kan je lekker gaan eten in het grillrestaurant, in het HUP EET restaurant of een hapje en drankje doen aan de Sports Bar waar ze zelfs hun eigen HUP Hop biertje hebben.

In de omgeving

En.. mocht je het toch nog willen combineren met wat leuks buiten de deur, dan ligt het hotel heel centraal. Je bent zó in Eindhoven om de stad te verkennen en te shoppen en ook dierentuin Dierenrijk, attractiepark Toverland en de Efteling zijn goed te doen vanaf hier. En verder ligt het hotel in de buurt van prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kan wandelen zoals het kabouterpad Strabrechtse Heide.

HUP hotel Mierlo ervaring/blog HUP hotel Mierlo ervaring/blog

CLUB kamer

Wij verbleven in een ruim opgezette CLUB kamer met een groot tweepersoonsbed, een slaapbank waar Shae op ging slapen en er was een babybedje voor Cate bij opgezet. En zelfs met de slaapbank uitgeklapt en dat babybedje erbij was er nog voldoende ruimte om je kont te kunnen keren.

Verder is ook de sportieve stijl van dit hotel doorgevoerd in de kamers qua aankleding. Niet alleen qua uitvoering en details, maar er ligt bijvoorbeeld een gymbal op de kamer en gooi je je afval zo door een basketbalring de prullenbak in. Een schone kamer, frisse bedden, badjassen en slippers, een Nespresso apparaatje voor een lekker kopje koffie en een bad op de badkamer maakten de overnachting helemaal compleet.

HUP hotel Mierlo ervaring/blog HUP hotel Mierlo ervaring/blog

Good to know!

Standaard krijg je bij je verblijf zonder extra kosten een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend, breng je een bezoekje aan het voetbalmuseum, parkeer je je auto gratis, kan je onbeperkt gebruik maken van HUP Sport & Play (zwembad, sauna, fitness, groepslessen, minigolf, een interactieve voetbalmuur en golfsimulator), mogen kinderen naar de aangrenzende Monkey Town die ook via het hotel te bereiken is én is er zelfs een gratis kinderopvang voor kleine kinderen.

HUP hotel Mierlo ervaring/blog

Onze ervaring

Zoals je op de foto’s op Instagram Stories al kon zien en in dit artikel kan lezen.. We hebben een heerlijk verblijf gehad bij HUP. We hebben nog nooit zo’n kindvriendelijk hotel meegemaakt en het geeft een ‘nachtje hotel’ ook gelijk een heel andere ervaring. Je kan het gerust een weekendje weg noemen zonder dat je er daar de deur voor uit hoeft. Van inchecken tot uitchecken hebben we ons geen seconde verveeld omdat er gewoonweg van alles te doen was, zowel voor onszelf als voor Shae. Cate is nog een beetje te jong om ‘mee te kunnen doen’, maar we hebben ons geen moment bezwaard gevoeld dat we met een baby en een drukke stuiterbal van vijf jaar in een hotel zaten. Integendeel!

Zo konden we lekker rustig een kopje koffie drinken met wat lekkers erbij, terwijl Cate rond kon kruipen en Shae zich vermaakte in de ballenbak, de glijbaan en op de heerlijke gele bank van de zitkuil. Tijdens het grillen kwam een medewerker een kleurplaat en wat te spelen brengen, in het HUP EET restaurant/ontbijtzaal liggen kleine spelletjes op de tafels.. Ja, dit is zeker iets om te onthouden en voor herhaling vatbaar!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.