Reizen & vrije tijd

Uit tip | Kerstcircus Ahoy 2019 (kortingscode)

13 december 2019

Kerstcircus Ahoy korting + gratis consumptie 2019
Naar het circus gaan is iets waar ik warme herinneringen aan heb van toen ik nog een klein meisje was. Het hele gebeuren heeft iets magisch. De piste, de setting, lampjes en muziek alleen al maar dan komt er ook nog een heel programma voorbij waarbij je van lachen, naar schrikken, verbazing en ontroering gaat. Het heeft gewoon bijna iets magisch en het maakt een leuk uitje voor zowel jong als oud. Ik vind het dan ook heel erg leuk dat ik in samenwerking met Kerstcircus Ahoy niet alleen een flinke kortingscode mét extraatje mag delen, maar ook een aantal kaartjes voor de premièreshow weg mag geven!

‘Lees ook: Uit tip | HUP hotel (uniek kindvriendelijk en tof concept!)

Kerstcircus Ahoy 2019

Dit jaar vindt het Kerstcircus Ahoy, het oudste en grootste circus van Nederland, weer plaats in Rotterdam Ahoy. Het begint met een feestelijke premièreshow op zaterdag 21 december 11.30 uur waarna er dagelijks meerdere shows gegeven zullen worden tot en met zondag 29 december.

In het sfeervolle Ahoy Theater krijgt je een waanzinnig programma te zien met topacts. Van sensationele acrobatiek tot gieren van het lachen om de clowns, vertederende acts met dieren en meer. Er is een live circusorkest, heuse attracties en er is volop lekkers te eten en te drinken. De show duurt inclusief pauze zo’n 2,5 uur. Kortom: alle ingrediënten voor een onvergetelijk uitje voor jong en oud.

Kerstcircus Ahoy korting + gratis consumptie 2019 Kerstcircus Ahoy korting + gratis consumptie 2019

Kerstcircus Ahoy korting + gratis consumptie!

Ik mag een hele mooie korting voor het Kerstcircus Ahoy 2019 aan jullie geven. Via onderstaande link betaal je namelijk geen €29,50 maar €19,50 inclusief servicekosten per kaartje én krijg je er ook nog een muntje voor een gratis drankje bij. Alsjeblieft! :)

–> Klik hier om jouw Kerstcircus Ahoy tickets met korting en gratis consumptie te bestellen.

Winactie | Win 2x 4 kaartjes voor Kerstcircus Ahoy 2019

Ik mag twee keer een gezin op stap gaan sturen naar het Kerstcircus Ahoy, want ik mag twee setjes van vier kaartjes weggeven. Hoe leuk is dat?! Het zijn tickets voor de extra feestelijke premièreshow die op 21 december 2019 om 11.30 uur plaats zal vinden. Houd hier rekening mee in je agenda!

Wil jij met je gezin naar deze show? Laat dan een reactie met korte motivatie achter onder dit artikel.

Meedoen kan tot en met zondag 15 december 2019, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van E. Wout
  Reply E. Wout 13 december 2019 at 15:15

  Het is zo dichtbij, op loopafstand, maar zijn er nooit eerder geweest. De kids gaan dit super leuk vinden!! Ik maak hier zeker tijd voor ☘️☘️

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 13 december 2019 at 15:14

  ik heb geen kinderen, mag ik dan wel meedoen met de weggeefactie? Ik ben nog nooit naar het ‘echte’ circus (wel cirque du soleil) geweest maar het lijkt mij zo ontzettend leuk om de acrobatische toeren te zien van de verschillende artiesten en dan voornamelijk gecombineerd met de clownacts!

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 13 december 2019 at 11:21

  Ja heel graag met mijn dochter Julia en ik zou dan een vriendin met haar zoon meenemen…! Gezellig dagje uit!!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 13 december 2019 at 09:38

  Ow wat superleuk..door griepbij de oudste en een operatie van ons kleintje hebben we onze plannen moeten cancellen maar hoe leuk zou het zijn om als gezin te mogen genieten van clowns, acrobatiek en dieren tijdens deze show. Ik zou de kids dolgraag verassen en de glimlach op het gezicht willen zien als we winnen:)
  Leuke start van de vakantie🙏🎁🎄👨‍👩‍👦‍👦

 • Avatar van Leo
  Reply Leo 13 december 2019 at 09:31

  Wow dat lijkt me superleuk om naar toe te gaan met onze twee oudste kinderen. Doordat ik langdurig ziek ben is er in het afgelopen jaar weinig tijd geweest voor leuke dingen doen met de kinderen, door alle ziekenhuisbezoeken. Het zou superleuk zijn om er even uit te zijn met elkaar. Daarnaast ziin we nog nooit naar een circus geweest!

 • Avatar van Bonnie
  Reply Bonnie 13 december 2019 at 08:51

  Jaa lijkt ons super om met onze 2 kids te gaan. De jongste is nog nooit naar her circus geweest en wilt er erg graag heen

 • Avatar van suzy
  Reply suzy 13 december 2019 at 08:46

  Ik wil zo graag met mijn kleinkinderen naar de kerstcircus ze zien graag op de tv maar nooit live, ik hoop dat ik ze blij kan maken

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.