Beauty

Kneipp Goodbye Stress

27 december 2019

Kneipp Goodbye Stress
Sinds kort ligt de nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie in de schappen en ik wil deze producten graag als tip met je meegeven! Toen ik de collectie voor het eerst zag en de naam las, dacht ik gelijk aan een heel erg scherpe mintgeur maar niks is minder waar. Het is zeker geen standaardgeur voor een productlijn dat in deze tijd van het jaar uitkomt, maar werd al snel één van de favorieten hier in huis..

‘Lees ook: Tips om te ontstressen en beter te slapen.’

Kneipp Goodbye Stress

Kneipp Goodbye Stress

“Stress is een natuurlijke fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig vragen wij zoveel van onszelf, dat stress een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft. Gelukkig hebben we tegenwoordig zoveel kennis over het fenomeen stress dat we weten dat je het kunt omzetten in positieve energie. Met wat tips en tricks en het inbouwen van quick breaks wordt je leven ineens weer een stuk overzichtelijker. Heb je hier oren naar? Dan is Kneipp graag je coach! Met onze jarenlange kennis op het gebied van ontspanning en stresstransformatie willen wij je graag vanuit een holistische visie (een totaalaanpak) inspireren met tips om stress te bestrijden en te voorkomen. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten helpen daarbij. Jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract zet je stress om in positieve energie.”

Ik vind het mooi hoe Kneipp met deze productlijn duidelijk richt op een holistische denkwijze. Dat je lichaam en geest als één ziet en wanneer je de stress enkel op/met één van deze gebieden aanpakt, het minder effectief zal werken dan wanneer je met beide aan de slag gaat. Kortom: zowel goed voor je mind zorgen als voor je body.

Kneipp Goodbye Stress

In de Kneipp Goodbye Stress collectie is voor de geur gebruik gemaakt van de etherische oliën van twee hoofdingrediënten;

– watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau
– rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress wordt verminderd.

Waar ik, vooral door de kleur van de verpakking, had gedacht echt een heel scherpe mintgeur te gaan ruiken werd ik positief verrast. De geur is juist zacht en rustgevend met een opwekkende – en zeker niet scherpe – mintgeur gecombineerd met een subtiel kruidig randje. Zodra dit in aanraking komt met de warmte van het douche- of badwater ontstaat er echt een heerlijk wellnessmomentje in de badkamer. En dat houdt daarna niet op als je nog even na gaat genieten met een kopje van de bijbehorende thee, een goed boek of een fijne feel good film en de bijbehorende geurkaars. Love it!

De complete Kneipp Goodbye Stress collectie is via de Kneipp webwinkel en in de drogisterij te koop en bestaat uit de volgende producten:

– badolie 100ml, €9,99
– douchegel 250ml, €6,99
– douche foam 200ml, €8,49
– geurkaars 145gr, €7,99
– thee 15 zakjes, €4,99.

Ook mooi: de producten bevatten geen conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine, geen minerale olie, zijn vegan en niet getest op dieren. Daarnaast is Kneipp steeds meer bezig met verduurzaming. Zo is de doucheflacon inclusief labels en het label van de badolie gemaakt van gerecycled materiaal, zijn de theezakjes biologisch afbreekbaar en heeft de geurkaars herbruikbaar glas zonder plastic label.

–> Heb jij deze nieuwe geurlijn van Kneipp al geroken? Spreekt de omschrijving je aan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Eveline Fleur
    Reply Eveline Fleur 7 januari 2020 at 11:12

    Klinkt goed! Ik ben heel benieuwd naar de geur en zal hem zeker even in de winkel gaan ruiken.

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 29 december 2019 at 17:40

    Ik ben echt verliefd op deze geur!

  • Avatar van lilian wapperom
    Reply lilian wapperom 27 december 2019 at 15:01

    Geen standaardgeur….dat maakt het des te aantrekkelijker om ff in de winkel te gaan snuffelen!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 december 2019 at 19:24

      Nou, zeker! Echt het besnuffelen waard :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.