Beauty

L’Occitane Festive Garden Kerstcollectie

17 december 2019

L'Occitane Festive Garden
De L’Occitane Festive Garden Kerstcollectie is een prachtig en feestelijk vormgegeven collectie met een verrassende twist. Want waar veel merken ervoor kiezen om de producten in deze tijd van het jaar vooral warme en wat zwaardere geuren te geven, ruiken deze producten juist opvallend fris en bloemig. L’Occitane kijkt met deze collectie namelijk uit naar de eerste lentedagen waarin de natuur weer in bloei gaat komen. Ik vertel je er in dit artikel graag wat meer over!

‘Lees ook: The Body Shop Kerstcollectie 2019.’

L'Occitane Festive Garden L'Occitane Festive Garden

L’Occitane Festive Garden

L’Occitane heeft ervoor gekozen om de producten te verrijken met shea butter en ik snap wel waarom! Het is nu eenmaal de tijd van het jaar dat je huid vaak een stuk droger dan normaal aanvoelt en wel wat extra’s kan gebruiken. Shea butter (karité boter) staat erom bekend om de voedende en herstellende werking. Het zit namelijk bomvol vitamine A, D, E en F, zorgt voor een betere elasticiteit van de huid, hydrateert en legt een beschermend laagje op de huid om deze te versterken. Niet voor niks één van mijn persoonlijke favoriete ingrediënten in lichaamsproducten!

Ook leuk: zowel de shower foam, de handcrème en de bodycrème hebben een whipped textuur. Het voelt hierdoor heerlijk licht en schuimig aan, een beetje zoals stevige slagroom.

In de L’Occitane Festive Garden Kerstcollectie zitten de volgende producten:
– whipped shower foam 200ml, €15,00
– extra-gentle soap 150g, €8,50
– whipped light hand cream 30ml (enkel als onderdeel van cadeauset)
– whipped ultra light cream 125ml, €19,00
– eau de toilette 50ml, €39,00
– lichaamsolie 100ml, €26,00

Eis ook een cadeauset met daarin de L’Occitane Festive Garden zeep (50g), whipped licht hand cream (30ml) en  whipped ultra light cream (125ml) in een mooie cadeaudoos verkrijgbaar voor €35,00.

L’Occitane kortingscodes
Mocht je fan zijn van L’Occitane en nog een aantal producten op je wishlist hebben staan, dan is het handig om één van deze drie lopende kortingscodes te gebruiken. Deze keer leveren ze namelijk leuke extraatjes op! Je kan ze gebruiken in de Nederlandse L’Occitane webwinkel.

– Code NUAGE om bij aankoop vanaf €15,00 een leuk tasje met 3 mini handcrèmes cadeau te krijgen
– Code BESTMAS19 om bij aankoop vanaf €60,00 een mooi doosje met 5 luxe mini’s cadeau te krijgen
– Code REVE19 om bij aankoop vanaf €100,00 een mooi doosje met 11 luxe mini’s cadeau te krijgen.

L'Occitane Festive Garden

Review
Zoals je ziet is de collectie qua verpakking gekleurd in een mooie rode kleur vol met boompjes en sterren. Het doet zeker Kerstig aan en daardoor was ik echt wel even verrast door de geur van de producten. Deze is namelijk niet warm of winters, maar juist fris en bloemig. Het doet me denken aan die eerste met-zonder-jas lentedag waarbij het buiten weer groen begint te worden en de knopjes van de eerste bloemen openen. Een heerlijke opwekkende geur en dat is in deze donkere winterdagen een welkome afwisseling in de badkamer.

Qua textuur vind ik de whipped producten echt heel erg leuk bedacht en het geeft net even een andere twist aan je normale beautyroutine. En als het op de ingrediënten aankomt weet ik zeker dat de droge(re) huidjes hier heel erg blij van gaan worden. Er zitten namelijk een aantal fijne verzorgende, voedende, beschermende en hydraterende ingrediënten in zoals glycerine, zonnebloemolie, de shea boter, kokosolie, zoete amandelolie, olus olie en Vitamine E. Zelfs het blok zeep is niét uitdrogend en voelt lekker romig en verzorgend aan. Qua ingrediënten heb ik eigenlijk maar één kanttekening: er zit redelijk wat parfum in de producten, iets waar heel gevoelige huidjes soms niet goed op reageren. Iets om rekening mee te houden wellicht, al zorgt het natuurlijk wel voor die heerlijke geur aan de producten :)

–> Heb jij ook zo’n last van een drogere huid in de winter? En heb je al iets uit één van de heerlijke Kerstcollecties gekocht voor jezelf?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sanja
    Reply Sanja 17 december 2019 at 15:30

    Mooie producten! Lijkt me een mooi kerstcadeau voor iemand :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.