Fashion

My style | Minimalistische sieraden (en mijn piercing wishlist..)

11 december 2019

minimalistische sieraden
Zo door de jaren heen ben ik qua kleding nog wel eens zoekende geweest naar mijn stijl, maar als het op sieraden aankomt dan heb ik hier al jaren één duidelijke lijn in. Ik heb namelijk een zwak voor minimalistische sieraden. Fijne subtiele kettinkjes, oorknopjes en armbandjes.. ik hou ervan! Ik laat je een paar nieuwe items in mijn collectie zien en deel je welke piercings next on my list staan..

‘Lees ook: Tips voor het ontwikkelen van je eigen stijl.’

minimalistische sieraden minimalistische sieraden

Minimalistische sieraden

Wat ik zo mooi vind aan minimalistische sieraden is dat ze heel vrouwelijk en charmant staan, ze nooit vervelen, gewoon net even een kleine sierlijke touch aan je outfit geven en dat ze tijdloos zijn waardoor je er lang van kan genieten. Daarom kies ik zeker de laatste jaren ook wel voor een beetje kwaliteit als ik sieraden koop. Mijn huid verkleurt nogal snel van zilver en ik draag daarom graag gouden sieraden.

Toen ik jonger was droeg ik naast een horloge graag een x aantal armbandjes bij elkaar, alleen waren het toen meer van die geknoopte bandjes en dergelijke. Maar de armcandy gaat terug komen hoor, alleen deze keer in de vorm van gouden in een subtiele stijl. Mooi om als kleine fonkeling alleen te dragen of gecombineerd met een aantal armbandjes bij elkaar als een setje. Love it!

Shoptip

Alle sieraden – met uitzondering van mijn horloge – die je in dit artikel terug ziet komen zijn te koop bij Mostert Juweliers.  Ze hebben hier een groot assortiment aan sieraden in zo’n beetje iedere stijl die je maar kan bedenken.

minimalistische sieraden minimalistische sieraden

Earparty & nieuwe piercing(s)..

Mijn nieuwste sieraden voor in mijn oren zijn deze gouden oorbellen; een setje met subtiele kristalletjes en een setje met een klein open rondje. Met een baby met grijpgrage handjes in huis en ongelijke onderste oorgaatjes (daar erger ik me enorm aan, maar is helaas niks meer aan te doen..) kom ik toch telkens weer op kleine knopjes terecht. Met twee oorbellen naast elkaar nodigt het ook uit om er leuk mee af te wisselen tot m’n eigen earparty.

En daar zou ik graag wat in uit willen breiden! Ik vind zulke combinaties zoals op bovenstaande afbeeldingen echt heel erg leuk. Ik denk erover eerst maar eens een derde gaatje erbij te laten piercen en ik wil heel erg graag mijn lagere helix terug in mijn rechteroor. Ik had deze al eerder laten zetten, maar toen moest ik een galblaasoperatie ondergaan waarbij alle sieraden uit moesten. Ik wilde naderhand m’n oorbellen terugplaatsen en merkte toen dat de helix helaas dicht was gegroeid. Balen! Die staat dus op mijn lijstje om in ieder geval weer te laten zetten :)

–> Wat is jouw stijl qua sieraden? En heb jij een piercing op je wishlist?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 11 december 2019 at 17:04

  Ik ben gek op de stijl die jij ook hebt! Precies zoals de sieraden die ik draag eigenlijk, alleen draag ik voornamelijk zilver. Dat komt doordat ik een herinneringsring heb laten maken en daar de rest graag mee match :) Dat armbandje dat jij draagt vind ik prachtig, zoiets wil ik graag nog in een mooie ketting!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 december 2019 at 08:56

   Goede smaak dus, haha! Zo’n zelfde open rondje hebben ze ook als kettinkje bij de getipte shop uit dit artikel. Love it!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.