Beauty Huis & interieur

Nostalgie | De geur van Nivea crème

7 december 2019

nivea creme eau de toilette 3 - Nostalgie | De geur van Nivea crème
Het is door de jaren heen één van de meest gelezen artikelen op mijn website: “Ken je klassiekers | Nivea Crème”. Hierin vertel ik wat meer over dit iconische beautyproduct, wat er allemaal in zit en wat deze ingrediënten voor je huid doen maar ook dat het een product is wat vaak wordt vergeleken met de bekende Crème de la Mer. Ja, echt! Maar voor mij persoonlijk is het misschien wel vooral de geur van dit product. Zo nostalgisch.. ♥ En daarom wil ik even mijn enthousiasme delen over een paar geurproducten die nu tijdelijk te koop zijn. Voor de medeliefhebbers van de geur van Nivea Crème!

nivea creme eau de toilette 2 - Nostalgie | De geur van Nivea crème

Nivea Crème eau de toilette

Zo zag ik deze eau de toilette staan en moést ik hem wel meenemen! Ik vind het echt een heel lekkere geur die me terugbrengt naar ‘vroeger’ en hij blijft op mijn huid ook nog eens best lang ruiken, zeker als ik hem aanbreng nadat ik een bodylotion gebruikt heb. Ook lekker om over uithangende kleding te sprayen voor een opfrisbeurtje tussendoor trouwens.

Qua omschrijving blijft het een beetje lastig, want het is gemakkelijk om te zeggen dat het ruikt naar de Nivea Crème uit het bekende blauwe blik maar officieel zijn de geurnoten als volgt:

Top geurnoten: lavendel, mandarijn, bergamot
Midden geurnoten: ylang-ylang, fresia, lelietje van dalen, roos
Basis geurnoten: sandelhout.

Ik denk dat het gewoonweg het beste te omschrijven is als een poederige en zachte bloemengeur met een crèmig randje die wat cleans over zich heen heeft. Alsof je net onder de douche vandaan kruipt en onder de frisgewassen lakens kruipt.

nivea creme eau de toilette 1 - Nostalgie | De geur van Nivea crème

Naast de eau de toilette is er nu ook een setje geurstokjes en een geurkaars met de bekende Nivea Crème geur verkrijgbaar. Ik heb de geurstokjes nu bij de voordeur in de hal staan (heerlijk bij binnenkomst!) maar vind ze ook wel erg lekker voor op de badkamer en het toilet, dus ga er nog een aantal flesjes van bij halen :)

Nivea Crème eau de toilette 30ml, €17,95
Nivea Crème geurstokjes, €14,99
Nivea Crème geurkaars, €7,99

Ik heb bovenstaande producten trouwens alleen nog kunnen spotten bij Kruidvat en ik heb geen idee hoe lang het in het assortiment zal zitten..

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.