Eten & drinken Lifestyle

Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

24 december 2019

pizzarette winactie
Eén van de leukere kanten aan het hebben van een blog met een redelijk groot bereik, is dat je vanuit verschillende merken en bedrijven pakketjes toegestuurd krijgt. Hierin zitten dan bijvoorbeeld nieuwe lanceringen en producten in om kennis mee te maken in de hoop dat je er wellicht wat over wil schrijven. Zo ontving ik even geleden een heel grote doos voor de feestdagen met daarin een aantal leuke producten. Ik laat je graag de inhoud van deze doos zien én wil graag iemand blij maken met twee toffe producten hieruit: een mooi tafelzeil op maat en in kleur/print naar keuze voor jouw eettafel en misschien wel nóg toffer: een heuse pizzarette! Dat beloven heel wat heerlijke avondjes :)

‘Lees ook: Recept voor Kerstbal koekjes met een swirl.’

pizzarette winactie

Het Kleurenmonster bordspel

“Het kleurenmonster wordt verward wakker en weet niet waarom. Is hij nu blij, verdrietig, kalm, boos of bang? Zijn emoties zijn in de war, hij moet ze sorteren en een eigen plekje geven. Kun jij hem helpen?”

Het Kleurenmonster bordspel is een coöperatief bordspel voor kinderen en is gebaseerd op het kinderboek ‘De kleur van emoties’ van Anna Llenas. Het kan (jonge) kinderen helpen om hun emoties te herkennen en te beheersen en het wordt zelfs op instellingen en scholen gespeeld als onderdeel van een leertraject. Ik vind persoonlijk de vormgeving heel erg origineel en de insteek is mooi bedacht. Zeker voor kinderen die snel overprikkeld zijn of bijvoorbeeld in een (emotioneel) lastige periode zitten kan het spelenderwijs een mooie hulp bieden hun emoties beter te begrijpen.

Het Kleurenmonster bordspel van Asmodee is onder andere bij bol.com te koop voor €29,95. Edit: nu in de sale voor €22,99.

pizzarette winactie

HG schoonmaakproducten

Okee, okee. Dit is misschien niet een heel spannende selectie aan producten, maar deze ijverige huisvrouw wordt hier toch best wel blij van. Ik ben namelijk persoonlijk al jaren fan van de producten van HG. Gewoonweg omdat ze zuinig in gebruik zijn en doen wat ze horen te doen. En in het pakket wat ik ontving zitten duidelijk een aantal producten waar ik met twee kinderen en twee poezen heel blij mee ben. Zoals de glas & spiegel spray (die handjes laten óveral afdrukken achter!), de hygiënische toilet-ruimte alledag spray én de alle nare luchtjes weg spray. Die laatste heb ik zelf al jaren in huis voor als de poezen een ongelukje op bank of bed hebben gehad bijvoorbeeld. Aanrader!

pizzarette winactie

Winactie

In het pakket zaten ook de volgende twee producten, niet alleen voor mijzelf maar ook om weg te mogen geven!

een tafelzeil op maat en in kleur/print naar keuze t.w.v. €25,00 van tafelzeilonline.com.  Ik vind zo’n tafelkleed echt i-de-aal, zeker met kinderen in huis. Vlekken poets je er zo vanaf, je hebt er geen was aan, ze beschermen je tafelblad tegen krassen en vlekken en ze liggen ook nog eens zo goed als kreukelvrij!

Pizzarette pre bake variant voor 4 personen t.w.v. €60,00. We hebben er zelf al een tijd eentje in huis en het maakt weer eens wat anders dan gourmet of kaasfondue. Zelf je eigen pizza’tjes aan tafel maken is voor het hele gezin leuk (en lekker) om te doen. Mijn tip voor de pizzabodems? Neem pitabroodjes, snijd deze open en je hebt zo twee bodems die perfect passen en waar zo’n beetje alles lekker op is. Yum!

Hoe maak je kans?

Laat een reactie achter onder dit artikel met een leuke, korte, motivatie. En natuurlijk vind ik het ook leuk als je me volgt op Facebook en Instagram en het bijpassende berichtje liket, deelt en er een reactie onder achter laat :)

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 29 december 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 30 december 2019 at 14:31

  Wat leuk hier vinden we funcooking echt heel leuk dus ik zou deze ook graag eens uitproberen

 • Avatar van Simone geenen
  Reply Simone geenen 29 december 2019 at 23:32

  Doe graag mee =) altijd al een willen hebben en nu met een kleintje is dat heel leuk om dit uit te kunnen proberen. Groetjes simone

 • Avatar van nathaliebuttiens
  Reply nathaliebuttiens 29 december 2019 at 23:29

  Leuk om samen met de kids te doen.

 • Avatar van S. Verkooijen
  Reply S. Verkooijen 29 december 2019 at 23:13

  Na jaren te hebben gegourmet met Kerst zijn wij toe aan iets nieuws: pizzaatjes bakken! En omdat kerst alweer voorbij is, lijkt me dat met oud en nieuw ook leuk en lekker om met ons gezin te doen!

 • Avatar van Lotte Roeland
  Reply Lotte Roeland 29 december 2019 at 22:23

  Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht en verbouwd! Meer dan trots op! Alleen met onze nieuwe muren en plafonds zie ik het niet zitten om te gourmetten, ook koken voor een groep vind ik nog lastig.

  De pizzarette zou daarom geweldig goed passen bij ons! Een ideale en lekkere oplossing!✨

 • Avatar van Addy Duhen
  Reply Addy Duhen 29 december 2019 at 22:23

  Daar zou ik graag mijn vrouwtje mee willen verassen. Morgen 30 december is het een jaar geleden dat ze in het ziekenhuis is beland door een herseninfarct. En we oud en nieuw niet samen konden vieren. Hopelijk mag 2020 wat meer fijne momenten brengen. Al genieten we al van de kleinste dingen.
  Samen wat leuks doen is O zo fijn en ik weet zeker dat ze met zo’n pizzarette erg blij zou zijn.

 • Avatar van Lisanne Bons
  Reply Lisanne Bons 29 december 2019 at 22:18

  Ik vind het kleurenmonsterbordspel ook ontzettend leuk voor de bso waar ik werk. Die heb ik iig genoteerd voor december 2020. Bij ons wordt zoveel geknutseld op de eetkamertafel waardoor ik altijd een tafelzeil op tafel heb. Ideaal!! Een pizzarette staat al hang lang op mijn wishlist. Ik vind.het zo gezellig omdat iederen gezellig aan tafel blijft. Ik sta dan eens niet in mijn uppie in de keuken. Aangezien pizza absoluut favoriet is bij de kids (en van mijzelf) loot ik.graag mdd.

 • Avatar van Danielle Springer
  Reply Danielle Springer 29 december 2019 at 22:12

  Ik doe graag mee! We hadden het er met kerst over dat gourmetten zo leuk is, maar altijd zo stinkt. Dus dat dat wel heel jammer is en we het daarom zo weinig doen. Toen werd er al aan tafel genoemd dat zo’n pizzarette wel ideaal zou zijn. Deze winactie komt dus perfect uit. Deze zou ik heel graag willen winnen! Heb het ook geliked op Facebook en Instagram.

 • Avatar van Bianca Fenna
  Reply Bianca Fenna 29 december 2019 at 21:56

  Ik waag heel graag een kansje voor de pizzarette. Mijn oudste dochter is 12 geworden en houdt binnenkort een meidenfeestje met of gourmetten, of zelf pizza’s bakken. Bij gebrek aan een pizzarette zou dat dan in de oven gebeuren, maar dit is natuurlijk veel leuker. Ik ga er kei hard voor duimen, want ik heb al gehoord dat het een geweldig succes is.

 • Avatar van Anouk van Wesel
  Reply Anouk van Wesel 29 december 2019 at 21:30

  Jaaaaa super leuk voor onze pizzalovers! We ❤️ Pizza!

 • Avatar van Jacqueline Roose
  Reply Jacqueline Roose 29 december 2019 at 21:28

  Lijjr me heel leuk, lekker en fezelluf om samen met mijn gezin te gaan genieten van deze pizzarette. Ieder gebruikt de ingrediënten die hij zelf lekker vind. Hier kun je eindeloos mee variëren. We hebben er zin in! Fijne jaarwisseling!

 • Avatar van Inge Bronsvoort - Cok
  Reply Inge Bronsvoort - Cok 29 december 2019 at 20:38

  Wauw wat een toffe prijs. De kinderen van man zijn gek op pizza en zeker wanneer ze deze zelf mogen beleggen. Veel pizza avondjes zou super gaaf zijn. Ze zijn dit jaar grote broer en zus geworden en heel lief en behulpzaam. Ze verdienen dus absoluut een heleboel pizza avondjes.
  Ik word vooral heel blij van het tafelzeil

 • Avatar van Marijke horjus
  Reply Marijke horjus 29 december 2019 at 20:23

  Jaaa ik doe heel graag mee👏✨🍕 wij hebben vorig jaar een pizzaretta geleend en dit was zo’n succes! Onze kinderen vonden dit ook zo leuk om te doen..hun eigen pizzatjes te maken🍕 super leuk en gezellig ☺ dus ik doe HEEL graag mee😃 en het tafelzeil er ook nog bij! Super leuk 🤞🍕🍀

 • Avatar van miriam
  Reply miriam 29 december 2019 at 20:20

  Wat lijkt me dat leuk om met mijn kleindochters zelf pizza’s te maken. Eerst gezellig samen de pizza’s samen stellen en dan heerlijk met de pizarette de pizza’s oppeuzelen.

 • Avatar van Myranda Luyben
  Reply Myranda Luyben 29 december 2019 at 20:15

  Ik zou maar wat graag een Pizzarette winnen we hebben er geen en hebben het nog nooit gedaan sus ben heel nieuwsgierig en dol op pizza’s. Ik denk dat ik met aangepaste ingrediënten zelf ook iets koolhydraat vrij kan maken ben aan het lijnen en dat gaat goed ben er al 20 kilo kwijt. Dus hopen dat ik mijn fantasie helemaal los kan laten gaan op die mooie prijs.

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 29 december 2019 at 20:06

  Tja met een mini maag mini pizza eten en dan toch niet het gevoel hebben dat je niet mee kan doen met de rest lijkt mij heerlijk. Gourmetten is leuk maar dit lijkt mij een hele leuke andere manier van kleine hapjes eten. Want een hele pizza daar kan ik tegenwoordig 8x van eten ;-)

 • Avatar van Janine Wooshy
  Reply Janine Wooshy 29 december 2019 at 19:38

  Winnen? Al te graag! Mijn nichtjes reageren vaak op “wat willen jullie eten?” met ” PIZZA, Tante!” meestal halen we dan een pizza uit de winkel. Maar mijn jongste nichtje van 5 jaar wil altijd overal bij helpen. Wat zou het leuk zijn met hun om pizza aan tafel te maken. Lekker zelf kiezen, wat je erop doet en maken. Dat vinden kinderen toch erg leuk! Mijn neefje en vriend er ook gezellig erbij! Ik weet 100% zeker dat ik een super blije foto zal maken aan tafel! Dat zal ik zeker toesturen !

 • Avatar van Marisa
  Reply Marisa 29 december 2019 at 19:36

  Tja wie wilt nou niet winnen? Wij zouden graag de pizarette willen winnen, omdat me dochter een heus pizzamonster is. Ze heeft het ooit eens gedaan bij een kennis en meer als een jaar later heeft ze het er nog steeds over. Maar man oh man wat is dat kreng duur. Daarom zou winnen fantastisch zijn een kadootje voor ons gezinnetje en natuurlijk andere die lekker mee mogen aanschuiven. Heerlijk samen deeg maken en allerlei lekkers uitzoeken wat je allemaal erop kan doen, ondertussen lachen om de gekke creaties of de lekkere. Dit zou veel gezellige en mooie avondjes creëren.

 • Avatar van Jasmien Van Gestel
  Reply Jasmien Van Gestel 29 december 2019 at 19:36

  Wat leuk! Onze jongens van 2 en 4 vinden het moeilijk om lang aan tafel te blijven zitten! Met zo’n leuke pizzarette vinden ze het vast minder erg! Smullen maar! Fingers crossed!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 29 december 2019 at 19:26

  Ik zou m graag willen winnen voor mijn collega. Ze heeft het er vaak over dat ze graag een pizzarette wil. Alleen gaat men wil het niet. Als ik m zou winnen…tsja dan kan hij er niet meer onderuit 😉😋

 • Avatar van Esther laane
  Reply Esther laane 29 december 2019 at 19:24

  Ja!!!! Wat een leuke winactie.
  Aangezien onze dochter van 3 het liefst elke dag pizza eet. Is dit een ideaal kado voor een gezellige avond.

 • Avatar van Melissa Maaskant - den Hertog
  Reply Melissa Maaskant - den Hertog 29 december 2019 at 19:23

  Heel leuk! Heb 2 oudere kindjes die Dol zijn op pizza’s en hoe leuk is het dan als je ze zelf mag beleggen. Ik doe graag een kans wagen😍🤞🏻

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 29 december 2019 at 19:22

  och dit zou zo gaaf zijn… onze kids zijn super gek op pizza en hebben dit 1 keer eerder bij vrienden mogen doen. zou geweldig zijn om thuis te doen samen ❤️

 • Avatar van Charlotte buijs
  Reply Charlotte buijs 29 december 2019 at 19:19

  Super leuk!! Ik doe graag mee voor chris die gek is op pizza! Hij zal de pizzarette helemaal geweldig vinden!

 • Avatar van Linda de Bode
  Reply Linda de Bode 29 december 2019 at 19:17

  Een avondvullend programma met onze dochters en de pizzarette. Ik ben benieuwd of ze ook rond of ovaal tafelzeil hebben voor onze verstelbare tafel

 • Avatar van Kelly Callemeijn
  Reply Kelly Callemeijn 29 december 2019 at 19:13

  Ik doe heel graag mee voor de pizzarette omdat we dit kerstavond met mijn schoonzus en aanhang gezellig zouden doen. Zij nam hem mee want wij hebben er helaas geen. Alleen op deze avond kreeg ik een heftige migraine aanval en heb ik niet mee kunnen genieten en heb ik doodziek op bed gelegen. Daarom zou ik zooo graag een willen winnen zodat we dit toch nog eens over konden doen want het leek me zo gezellig en lekker!

 • Avatar van An Haas
  Reply An Haas 29 december 2019 at 19:12

  De pizzarette had ik eigenlijk met kerst willen vragen. Alleen was ik bang dat het niets zou zijn met een dochter van 6 en een dochter van 2 jaar oud. Dat het te lang zou duren voor het klaar is etc. Nu ik zie dat jullie hem ook gebruiken heb ik enorm veel spijt dat ik hem niet voor kerst gevraagd heb aan mijn schoonmoeder. Hopelijk win ik hem alsnog.
  Zou jij een blog willen schrijven over hoe je een pizzarette doet bij jullie thuis met twee jonge dochters?

 • Avatar van berendina Jaasma
  Reply berendina Jaasma 29 december 2019 at 19:11

  Lijkt mij leuk en lekker om met mijn kleinzoons pizza;s te maken en op te eten Gezellig!

 • Avatar van Louisa Tumiwa
  Reply Louisa Tumiwa 29 december 2019 at 19:04

  Ik hou van pizza’s en ondanks dat ik (nog heel eventjes) een student ben wil ik het toch het liefste zelf klaarmaken. Gezellig een avondje met vriendinnen pizza’s maken is een big yes for me! 😍

 • Avatar van Rinskje van der Meulen
  Reply Rinskje van der Meulen 29 december 2019 at 18:28

  Het hele gezin is dol op pizza’s, en met een pizzarette wordt het een gezellig, lekker en leuk gezinsfestijn! Ook leuk om samen met de kids van vrienden te doen.. of met een kinderfeestje..

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 29 december 2019 at 17:47

  De pizzarette is echt leuk voor de kinderen, doe heel graag mee 🤗🤗💛💛 Groetjes Anneliese

 • Avatar van SHaron v Bregt
  Reply SHaron v Bregt 29 december 2019 at 16:45

  Deze pizzarette zou zo goed van pas komen. De kids vinden allemaal wat anders lekker op hun pizza en nu kunnen ze erop doen wat ze erop willen hebben en hoeven ze niet vanalles er af te vissen.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 29 december 2019 at 15:49

  Omdat ik chronisch ziek ben, komen we veel minder buiten de deur dan ik zou willen, daarom probeer ik het in huis gezellig te maken met mijn liefste meisje van 9; bordspelletjes, samen fröbelen, gourmetten, koekjes of pannenkoeken bakken, samen of dicht bij elkaar boekjes lezen… Ik denk dat de pizzarette een fantastische aanvulling voor ons zal zijn. Lekker met elkaar aan tafel en toch het idee van iets speciaals. Dus ik hou m’n vingers crossed =)

 • Avatar van Wilma Post
  Reply Wilma Post 29 december 2019 at 15:34

  Wat leuk de pizzarette .We hebben hem laatst geleend van vrienden en vonden het zeeeeer geslaagd . Zeeer handig om het eerst even te testen . Maar hij staat dus op ons verlanglijstje :) Zo leuk om te doen !

 • Avatar van Molly
  Reply Molly 29 december 2019 at 14:34

  😊Wat een slim idee om pizza met pita broodjes te maken en nog lekker ook top👍 ik doe heel graag mee met deze toffe actie

 • Avatar van Jeth
  Reply Jeth 29 december 2019 at 11:29

  Dit is zo’n leuk ding. Ik had deze voor de kerst gevraagd aan míjn kinderen maar kreeg wat anders…. Wat natuurlijk ook heel leuk is

 • Avatar van RunwithMoesy
  Reply RunwithMoesy 28 december 2019 at 21:26

  Mensen eten om te leven, ik eet om te leven en het liefste doe ik dat met pizza’s. Graag zou ik ze samen met vrienden en familie bij mij thuis bij de eerste de beste (feestelijke) gelegenheid met deze pizzarette willen maken en vooral nuttigen :P

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 28 december 2019 at 20:05

  Met 2 kleine kinderen en een man die bakker is, is een pizzarette een ideale combinatie voor de perfecte pizza. M’n man maakt heerlijk deeg( voor de bodem). Kid hun eigen kleine pizza’s beleggen. Even bakken! En dan smullen!

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 28 december 2019 at 17:45

  Lijkt me gezellig om dit aan tafel te doen en iedereen zijn/haar eigen smaak kan maken.

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 28 december 2019 at 17:40

  een pizzarette staat al jaren op mijn verlanglijstje, maar helaas heb ik er nooit eentje gekregen. Gaaf om zelf pizza’tjes te bakken zoals je ze zelf wilt. En bovendien gezellig. Het is weer eens iets anders dan gourmetten

 • Avatar van Karin de Ruiter
  Reply Karin de Ruiter 28 december 2019 at 17:36

  Helemaal te gek voor de kinderen om zelf hun pizza te kunnen maken

 • Avatar van Sonja van den Beemd
  Reply Sonja van den Beemd 28 december 2019 at 15:58

  Pizzarette lijkt me heel leuk als ook de kinderen hun eigen kleine pizza’s kunnen maken precies zoals ze het zelf lekker vinden en natuurlijk pappa en mamma vinden het ook heel erg leuk

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 28 december 2019 at 15:51

  Lekker naar eigen smaak te maken – zonder kaas. Eet wel gistvlokken; die moet je alleen niet meekoken/-bakken.

 • Avatar van dennis
  Reply dennis 28 december 2019 at 10:40

  mijn zoon vindt het zo leuk om te helpen in de keuken, en met de pizzarette kan hij zich helemaal uitleven.

 • Avatar van lizette
  Reply lizette 28 december 2019 at 10:37

  Ik ben zelf de grootste pizza fan, met de pizzarette kan ik de rest van mijn gezin misschien overhalen.

 • Avatar van antoinette
  Reply antoinette 28 december 2019 at 10:22

  Altijd op zoek naar dingen om samen te doen, en dat is met groter wordende kinderen echt niet zo gemakkelijk soms. Gelukkig houdt iedereen van pizza. Zou het lukken daarmee mijn puber klanger aan tafel te houden? (Ik denk van wel!) Ik doe graag mee!

 • Avatar van Erika van Koert
  Reply Erika van Koert 28 december 2019 at 05:29

  Super leuk ! Maandag krijgen we na 15 jaar eindelijk een nieuwe tafel en zoek nog een tafelzeil voor erop. Daarnaast zijn we alle 4 gek op pizza. Hoe leuk zou het zijn om dat met de pizzarette zelf te maken

 • Avatar van Frieda
  Reply Frieda 27 december 2019 at 21:41

  Doe graag mee, lijkt me leuk met de kids om te doen.

 • Avatar van Wendy Thomassen
  Reply Wendy Thomassen 27 december 2019 at 20:02

  Ohh wat leuk! Ik doe heel graag mee!

 • Avatar van Cheryl van de Loo
  Reply Cheryl van de Loo 27 december 2019 at 19:49

  Ik doe graag mee. Heel leuk om dit als gezin te doen en wij zijn gek op pizza

 • Avatar van anja jager
  Reply anja jager 27 december 2019 at 19:25

  erg leuk met de kerst gegourmet maar ook een keer wat anders doen samen met vrienden en familie en lekker lang aan tafel zitten lijkt me erg leuk dus ik doe mee

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 27 december 2019 at 19:23

  Wij zijn gek op zelf pizza maken. Dit doen we regelmatig maar dan vaak een grote pizza. Lijkt mij erg gezellig om met de pizzarette met meerderen aan tafel gezellig verschillende pizza’s te proberen. Natuurlijk aan een mooi nieuw tafelkleed.

 • Avatar van esther myer
  Reply esther myer 27 december 2019 at 19:11

  wat een geweldig ding, leuke vervanging voor het gourmetten, wel toe aan iets nieuws, leuke voor speciale avonden, gezellig aan de pizza met z’n allen

 • Avatar van Carina
  Reply Carina 27 december 2019 at 18:59

  eindelijk kan ik op mijn pizza doen wat ik lekker vindt en hoef ik het niet te delen

 • Avatar van Andra Veentjer
  Reply Andra Veentjer 27 december 2019 at 18:04

  Het lievelingseten van onze kinderen is pizza. Dus de pizzarette is een welkome aanwinst in de keuken!

 • Avatar van fokje bakkernes
  Reply fokje bakkernes 27 december 2019 at 16:59

  Leuk weer eens iets anders dan fondue of gourmetten!

 • Avatar van Trezie Meuwissen
  Reply Trezie Meuwissen 27 december 2019 at 16:46

  Wauw, wat een toffe prijs! Pizza is altijd een goed idee ;-) Vooral voor de kids zal het leuk zijn om op deze manier gezellig samen pizza’s te maken!

 • Avatar van marij brand
  Reply marij brand 27 december 2019 at 15:19

  geweldig! Ben zelf in januari jarig en heb dit op mn verlanglijstje staan. Ik maak dus graag kans

 • Avatar van Mirella Giesberts
  Reply Mirella Giesberts 27 december 2019 at 14:56

  Zo’n tafelzeil kan toch ook om de tafel pré tafelzeil(lees: bekladderd, besmeurd en bekwijld/aangevreten😬) te bedekken? Toch?
  En een pizzarette is dan weer helemaal te gek voor een spel- eetavondje met vrienden…heerlijk🥳🍀

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 27 december 2019 at 14:25

  Weer bijgekomen van de kerstdagen?
  Een tafelzeil voor onze nieuwe tafel die binnenkort komt zou goed uitkomen! Een pizzarette zullen de kinderen geweldig vinden, ik denk dat ze het elke zondag willen gebruiken!

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 27 december 2019 at 14:01

  dit is ontzettend leuk. De kerstdagen hebben we er inmiddels weer op zitten met gourmetten en een uitgebreide dinertafel met rollade ed. Nu lijkt het ons leuk om met oud en nieuw de pizzarette te gebruiken. Kunnen we eindelijk onze kookkunsten als pizzabakker aan vrienden en familie tonen.

 • Avatar van Rosemary van Duinen
  Reply Rosemary van Duinen 27 december 2019 at 13:41

  Leuk, ik doe heel graag mee..ik bewaar het dat voor als t warmer weer is dan kunnen we buiten ieder onze eigen pizza maken, ivm luchtwegen kleinkind kan dit niet in huis.

 • Avatar van Eric
  Reply Eric 27 december 2019 at 12:46

  Ik ben zeer benieuwd naar de Pizzarette! Een collega van mij vertelde me dat ze met de kerst samen met de famile ook pizza’s met de pizzarette ging klaarmaken en was erg enthousiast over dit apparaat. Ik zou er dus zelf graag ook een willen hebben voor vele gezellige avonden.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 27 december 2019 at 12:17

  Ik doe heel graag mee voor de pizarette! Lijkt me geweldig gezellig om met ons gezin te doen. Juist op de dagen waarop het geen feestdag is ,om er dan samen een mini feestje van te maken met zelfgemaakte mini pizaatjes !

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 27 december 2019 at 11:58

  Zou helemaal te gek zijn om volgend jaar met kerst met onze kleindochter en ons gezin te gaan pizzaretten. Ik loot dan ook graag mee

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 27 december 2019 at 10:35

  Ik doe graag mee! Wij hebben nu wel een pizzarette, maar die heeft een ijzeren deksel. Ik denk dat een pizzarette met een stenen deksel nog warmer wordt en dus nog lekkerdere pizzatjes maakt voor gezellige avonden met vrienden en familie! Met de oude kan ik dan zeker iemand anders ook weer blij maken!

 • Avatar van petra janssens
  Reply petra janssens 27 december 2019 at 10:20

  toevallig zei mijn dochter deze week dat ze dit ook wel heel leuk zou vinden..

 • Avatar van Ivonne Vogelsangs
  Reply Ivonne Vogelsangs 27 december 2019 at 10:15

  Hier hadden we het gisteren nog over!! M’n zus had gepizzaret 1e kerstdag, dus vriendlief super enthousiast.. hij is pizzamonster!! Die 2 van mij vinden pizza ook heel erg lekker! Was gisteren al op internet aan t kijken naar pizarette. Nog niet besteld omdat er teveel keuze was en ik er eerst in moest duiken. Goh.. zou super gaaf zijn als ik deze zou winnen!! Dan krijg ik 3 blije snoetjes!!!! En ik denk dat vriendlief er het allerblijste mee is!!

 • Avatar van Désirée Goossen
  Reply Désirée Goossen 27 december 2019 at 10:03

  Zo’n tafelkleed is ideaal, helaas is de onze net met de kerstdagen (want gourmet) voor het laatst gebruikt. Na jaren intensief gebruik kwamen er scheuren en gaatjes in. Leuk om dan weer een nieuw printje uit te zoeken. Een pizzarette lijkt me ontzettend leuk en gezellig, weer eens wat anders om met vrienden en kinderen te doen.

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 27 december 2019 at 09:32

  Dit hoorde ik van een collega! Moet erg leuk zijn met kinderen! En het tafelkleed is hierbij een welkome aanvulling ;-)

 • Avatar van Maayke Fleury-Plugge
  Reply Maayke Fleury-Plugge 27 december 2019 at 09:21

  Dit is echt super! Wij willen zo graag een pizzarette zodat we gezellig met de familie lange avonden kunnen tafelen! En het is zo leuk dat kinderen hun eigen pizza kunnen maken! Wat ik mooi vind aan dit type is dat je er bovenop tenminste ook wat kan leggen, lekker een broodje voor je bruschetta of je pizza even warm houden. Goed ik heb nu dus gelijk mega honger in pizza maar voor nu wordt het nog maar gewoon een diepvries variant en hopelijk kunnen we over een tijdje genieten van verse mini pizza’s! Ik ga duimen!

 • Avatar van Anne Diers
  Reply Anne Diers 27 december 2019 at 09:08

  Het gourmetten 2e kerstdag was een succes, de kids vonden het super gaaf om hun eigen eten te mogen koken. Pizza gaat er hier ook altijd wel in en hoe gaaf is het als ze in de huid kunnen kruipen van een heuse pizzabakker🤞🍀

 • Avatar van Elle W
  Reply Elle W 27 december 2019 at 08:54

  Wauw wat n leuke actie, onze meiden (en ik) zijn dol op pizza, mijn man echter lust helemaal geen pizza, gaat hij maar lekker zelf verzinnen wat hij gaat eten als de girls in huis pizza’s gaan bakken

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 27 december 2019 at 03:10

  oh wat leuk we zijn hier dol op zelf pizza bakken (gewoon in onze oven), maar hoe leuk om het in je eigen pitzzarette te bakken. Doe heeeeeeeeeeeeeeeeel graag mee aan deze gave actie!!

 • Avatar van Will
  Reply Will 26 december 2019 at 23:59

  Het lijkt mij zo leuk om de komende zomer pizza’s te gaan bakken , in de tuin , met mijn kleinkinderen.
  Ze zijn gek op alles wat met een P begint (Patat, Pannenkoeken, Poffertjes ) , waaronder ook lekkere Pizza’s.
  Voor hen doe ik graag mee.
  Wordt het een leuke smulzomer!!

  Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2020.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 26 december 2019 at 21:54

  Ik maak graag kans. Lijkt me heel leuk om de kids zelf hun pizzatjes te laten bakken.

 • Avatar van A.
  Reply A. 26 december 2019 at 21:11

  Pizza bakken, heerlijk knoeien en gewoon een doekje en weer schoon dat is een goed idee wij doen mee.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 26 december 2019 at 21:06

  Ik doe graag mee voor de pizzarette. Ik heb dit voor het eerst gedaan bij een vriendin en wat lekker was het. Ik heb er zoveel op dat ik helemaal misselijk was. Ik wil dan ook graag vaker dit eten! Mijn eigen pizzarette zou super zijn! En mijn vriendin mag zeker ook eens bij mij komen bakken!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 26 december 2019 at 19:06

  Wat een geweldig cadeau zou dat zijn! Wij hebben een zoontje dat een echt kerstkind is en dol is op pizza! Hoewel er nooit iemand op zijn echte verjaardag komt en hij vaak wordt vergeten omdat iedereen druk is zou deze pizzarette misschien wel zo aanlokkelijk zijn dat er zelfs familie even een pizza mee komt eten! Wij dromen even samen ….

 • Avatar van Nadine Rozeman
  Reply Nadine Rozeman 26 december 2019 at 19:05

  ik doe graag mee voor de pizzarette Ik vind pizza erg lekker. Verder kan iedereen dan zijn eigen variatie van zijn pizza maken

 • Avatar van Ben
  Reply Ben 26 december 2019 at 16:00

  Met de pizzarette wil ik elk maand eenzame ouderen uit mijn flat uitnodigen om samen te genieten van al het lekkere eten die we op de pizzarette kunnen bakken. 

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 26 december 2019 at 13:39

  Even gezellig en lekker als gourmetten of fondue maar dan toch weer iets anders, zal het graag willen winnen!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 26 december 2019 at 13:38

  Wauw! Wat een leuke actie. Courmetten en BBQen is leuk, maar pizzaretten is iets nieuws voor mij.

 • Avatar van Elise Rutten
  Reply Elise Rutten 26 december 2019 at 13:23

  Oeee wat lijkt me dat heerijk!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 26 december 2019 at 13:08

  Geweldig zo’n pizzarette. Wie is er niet gek op pizza’s, superleuk dit met de kids te doen.

 • Avatar van kimberley snijders
  Reply kimberley snijders 26 december 2019 at 12:57

  Deze pizarette staat al zolang op ons verlanglijstje Zo super gezellig om samen te doen en lekker te genieten van jezelf gemaakte pizza.Ga duimen want die is hier zeer welkom

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 26 december 2019 at 12:18

  erg leuk om eens wat anders maar toch samen aan tafel lekker eten te maken dus ik ben voor

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 26 december 2019 at 11:07

  Superleuk en sfeervol bij feestjes . Graag waag ik een kansje.

 • Avatar van Heleen Haarsma
  Reply Heleen Haarsma 26 december 2019 at 11:00

  Wij hebben elk jaar in de familie heel veel jarigen in de maand februari, waardoor we vaak de keuze maken om op 1 dag in februari gezellig wat met zijn allen te doen. Dan kan uit eten zijn maar kan ook gezellig samen gourmetten worden! Wat lijkt het me gezellig en heerlijk om dit jaar met zijn allen te genieten van lekkere pizza uit deze mooie pizzarette! En ondertussen gezellig met elkaar de leukste spelen doen! Dit zou geweldig zijn!
  Heel hard duimen dan maarrr….

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 26 december 2019 at 10:54

  Brengt weer die gezelligheid in huis, samen een pizzaatje maken en eten.

 • Avatar van Ineke Kuijsten
  Reply Ineke Kuijsten 26 december 2019 at 10:44

  wat een mooi pakket! Inderdaad is zo’n tafelzeil ideaal om je tafel mee te beschermen. Mijn oma had er vroeger altijd eentje op de tafel lliggen. Ik vond dat toen heel gezellig staan. Het tafelzeil kunnen we dan ook mooi op de tafel leggen als we zelf pizza’s gaan bakken in de pizzarette. Deze staat op mijn verlanglijst, want ik vind ze best prijzig om zelf te kopen. Lijkt me echt heel leuk om je eigen pizzatjes te bakken naar eigen smaak.

 • Avatar van cor Boeren
  Reply cor Boeren 26 december 2019 at 10:44

  even wachten pizza.
  (goeie tip die pita broodjes)

 • Avatar van Suleika
  Reply Suleika 26 december 2019 at 10:40

  De kinderen als pizza-bakker in de weer zien, dat lijkt mij gaaf! Ik zou deze prijs graag winnen!

 • Avatar van Lida
  Reply Lida 26 december 2019 at 10:10

  Een pizzarette heerlijk voor oudjaarsdag , dan heb je de avond gezellig met elkaar zonder tv . En je kan het uitbreiden zoveel als je wil. Het is een leuk nieuw en lekkere bezigheid. Ik doe super graag mee aan deze leuke winactie.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 26 december 2019 at 10:08

  ik doe graag mee, wij zijn gek op pizza’s maar allemaal willen we andere smaken, met dit is het ideaal om allemaal ons eigen pizza te maken

 • Avatar van Ivo Berkhout
  Reply Ivo Berkhout 26 december 2019 at 10:07

  FF wachten, nog ff wachten…

  PIZZA(rette) 🍕

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 26 december 2019 at 08:35

  Weer eens iets anders voor een gezellig etentje! Ik loot graag mee!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 26 december 2019 at 07:52

  Ik wil met mensen met een arbeidsbeperking, die ik ken van mijn vrijwilligerswerk lekker genieten van lekker eten met de Pizzarette.

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 26 december 2019 at 07:46

  HEERLIJK! En het lijkt mij onwijs gezellig om met mijn vrienden of familie samen een pizza te gaan bakken!

 • Avatar van Jacqueline de Waal
  Reply Jacqueline de Waal 26 december 2019 at 07:14

  Lijkt me een super leuk ding pizza bakken iedereen wat je maar wil nog nooit gedaan

 • Avatar van Theo Sengers
  Reply Theo Sengers 26 december 2019 at 06:58

  Leuke win actie.
  Ik doe graag mee.
  Pizzarette lijkt me leuk voor een gezellig avondje met de kinderen.

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 26 december 2019 at 00:40

  WOH Wat zijn dit geweldige leuke prijzen om te mogen winnen. Zo fijn tafelzeil dat zeker erg makkelijk in gebruik is, even afdoen met een vochtig doekje en het is weer helemaal schoon. Het ziet er daarbij ook nog vrolijk en gezellig uit, ook fijn voor het gebruik bij die super leuke Pizzarette pre bake variant voor 4 personen super gezellig en lekker om samen te doen. Ieder zijn eigen pizza maken en naar eigen smaak gaan maken. Ik doe er ontzettend graag voor mee, en volg je ook via facebook!!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 25 december 2019 at 22:05

  Wat een geweldig cadeau! Echt super leuk om met de kids zelf een pizza te maken aan de tafel! Ik maak heel graag kans. Echt een fijn winter cadeau

 • Avatar van Alyt van der Heide
  Reply Alyt van der Heide 25 december 2019 at 14:39

  Doe graag mee voor de pizzarette. Mijn man, onze meiden van 7 en 9 en ik houden erg van pizza.
  Nu kunnen we er even goed voor gaan zitten ipv pizzadoos opentrekken en opeten voordat het koud is.
  Even wat meer tijd voor het eten van de pizza en elkaar.

 • Avatar van Marianne V/D M
  Reply Marianne V/D M 25 december 2019 at 12:57

  Super gaaf, met allergieën altijd lastig om pizza te eten, maar helemaal zelf bereiden in de pizzarette lijkt mij de perfecte oplossing. En een mooi tafelzeil is altijd leuk.

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 25 december 2019 at 11:53

  doe graag mee voor het tafelzeil voor mijn zoon die kan dat goed gebruiken op zijn nieuwe tafel zo blijft die toch proper wanneer hij en zijn zoontjes daarop eten

 • Avatar van Joy Jeschke
  Reply Joy Jeschke 25 december 2019 at 11:45

  Lijkt me een superprijs. Ik had vorig jaar een pizzarette gekocht, bleek kapot in de doos te zitten :(
  Kon de bon niet meer vinden en dus niet ruilen… zo’n vreselijke domper op de feestdagen toen.
  En zo’n kleed is altijd handig en mooi :D
  Ik ga duimendraaien!!

 • Avatar van Lisa Polman
  Reply Lisa Polman 25 december 2019 at 10:54

  Kunnen we eindelijk een keer wat anders doen dan gourmetten! Daarom ga ik voor de pizzarette!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 25 december 2019 at 08:53

  Leuke winactie! Ik doe graag mee! Pizarette lijkt me leuk voor een gezellig avondje met de familie!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 25 december 2019 at 07:17

  Jaa, ik doe graag mee voor de pizzarette. Onze kinderen zijn dol op pizza. Ze vinden het helemaal geweldig om de pizza zelf te bestrooien met al het lekkers. Ik doe graag mee

 • Avatar van Kimberley vanRavenswaaij
  Reply Kimberley vanRavenswaaij 25 december 2019 at 04:08

  Wauw wat gaaf! Wij hebben weleens pizarette gegeten bij mijn schoonzus en zwager. Nu hebben we eindelijk ons eigen huisje waar we nu volop aan het klussen zijn. Als het af is, lijkt het me heerlijk om het huis in te wijden met een avondje pizarette!

 • Avatar van Janneke Janssen
  Reply Janneke Janssen 25 december 2019 at 01:56

  Wauw gave actie! Ik doe heel graag mee voor het tafelzeil. We hebben net de hele kamer verbouwd en een nieuwe tafel gekocht. Met 3 jongens lijkt een tafelzeil mij ideaal zodat deze mama zich niet zoveel zorgen hoeft te maken dat hij beschadigd etc!

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 24 december 2019 at 22:21

  Een perfect alternatief om eens een einde te maken aan de eeuwige gourmettraditie. En kun je toch weer creatief bezig zijn met allerlei ingredienten om te beleggen. Heerlijk.
  Fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 24 december 2019 at 22:03

  och de pizzarette zou ik super graag winnen voor mijn gezin. we hebben het een tijdje geleden gedaan bij vrienden en we vonden het alle vier zo ontzettend leuk!! zouden we enorm blij van worden!!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 24 december 2019 at 21:41

  Wat een leuke winactie!! ik zag bij iemand ook een mooi zeil op tafel en denk ja dat is écht ideaal! De tafel blijft zo mooi en je hoeft je nergens zorgen over te maken!

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 24 december 2019 at 20:18

  Geweldig om samen met de vrienden te gaan pizzarette… dat is een keer wat anders dan gourmetten! Super tof en zo lekker! Onwijs leuke actie!

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 24 december 2019 at 17:53

  Na mijn maagverkleining is een avondvullend etentje niet helemaal meer aan mij besteed maar met deze pizzarette wordt dit tóch weer leuk voor mij. Ik heb er nu al zin. Maar goed … eerst nog zien te winnen

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 24 december 2019 at 17:48

  Wat enorm leuk! Wat mij betreft kun je nooit genoeg eten, dus zelfs na de kerst komt deze goed van pas!

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 24 december 2019 at 17:20

  Het tafelzeil en de pizarette zou ik graag aan mijn zoon cadeau willen geven, met één voorwaarde…. dat hij ons uitnodigt om lekker bij hem en zijn vriendin thuis pizza te komen smikkelen!

 • Avatar van Tessa Cornelissen
  Reply Tessa Cornelissen 24 december 2019 at 17:00

  Elke dag is een feestdag 🥂 met de mooie pizzarette 🍕laat 2020 maar komen! ☘️🤩

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 24 december 2019 at 16:56

  Nou, allebei hartstikke leuk en handig natuurlijk. In mijn woonkamer heb ik een tafel met glazen blad; best kwetsbaar. Ik heb al wat leuke passende designs gezien…. En de pizzarette is heel fijn voor als ik vriendinnen over de vloer heb. Weer eens wat anders dan gourmetten of fonduen.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 24 december 2019 at 16:35

  Leuk, zo’n pizzarette, weer eens iets anders! Een tafelzeil voor er onder is natuurlijk ideaal..

 • Avatar van Ingrid O
  Reply Ingrid O 24 december 2019 at 16:10

  Yes een tafelzeil op maat, super want onze eettafel is een afwijkende maat voor NL. De pizzarette is hier dadelijk ook vast favoriet, pizza’s vindt mijn zoon zo lekker en leuk dat ik ook elke avond een pizza massage moet doen, eerst lekker kneden en dan beleggen met natuurlijk massage en wat gekietel.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 24 december 2019 at 15:53

  Zo’n tafelzeil hadden we vroeger altijd thuis, ideaal inderdaad.
  Die Pizzarette lijkt me ook ideaal, nooit meer koude pizza.

 • Avatar van B.Beldman
  Reply B.Beldman 24 december 2019 at 15:08

  Oh, zo’n pizzarette, die zou ik zo graag winnen! Elke keer kijk ik erna en staat ie op mijn lijstje. Tot nu toe zonder succes.

 • Avatar van Kim padberg
  Reply Kim padberg 24 december 2019 at 14:48

  Oeh de pizzarette lijkt mij heeeeerlijk. Onze kinderen zijn gek op pizza dus voor deze monsters zou het ideaal zijn!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 24 december 2019 at 14:40

  Hoera, dit lijkt me leuk om te doen met de volgende feestdagen! Weg gourmetstel, hallo pizzarette!

 • Avatar van Monique Weber
  Reply Monique Weber 24 december 2019 at 14:33

  Mooi want hier heb ik allemaal mensen en de een wil salami de ander vegetarische en weer een andere mozzarella kortom nu kunnen ze het zelf doen net als gourmet ingrediënten halen en klaar….iedereen blij

 • Avatar van Sylvia Groenbroek
  Reply Sylvia Groenbroek 24 december 2019 at 14:13

  Hier zeuren ze al tijden over een pizzarette, want bijna alle pizza’s zijn favoriet. En de 1 wel dat wel en de ander dat niet. Met z’n vijven allemaal een andere voorkeur.
  En toch gezellig allemaal aan tafel.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 24 december 2019 at 13:50

  Ohhh, een pizzarette staat hier hoog op de verlanglijst! Ideaal om te doen, omdat iedereen de pizza kan beleggen met dat wat hij/zij lekker vindt en je zo nog makkelijker rekening kunt houden met wensen, diëten en allergieën. Daarnaast springt mijn dochter een gat in de lucht als ik zeg dat we pizza eten

 • Avatar van Elizabeth
  Reply Elizabeth 24 december 2019 at 13:19

  De pizzarette zou geweldig zijn.. zeker met alle voedselallergieën hier in huis.. kunnen de jongens eindelijk eens gezellig mee doen en eten 😍

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 24 december 2019 at 13:13

  Dat tafelzeil … Ideaal voor op onze nieuwe tafel! Met kids in huis durf ik het niet aan zonder bescherming! Op maat en naar eigen smaak, dat klinkt perfect!
  De pizzarette is natuurlijk fantastisch leuk om met de kinderen langere tijd te kunnen tafelen. Heerlijke pizaarjes bakken, dat houden ze wel een tijdje vol!

 • Avatar van Merel
  Reply Merel 24 december 2019 at 12:41

  Ons tafelzeil is drastisch aan vervanging toe dus dat zou super zijn! Mijn meiden knutselen, tekenen en verven er de hele dag op en dat zie je er inmiddels flink aan af. Binnenkort krijgen we een nieuwe keuken dus een nieuw zeil zou het plaatje afmaken!

 • Avatar van Anita Diepeveen
  Reply Anita Diepeveen 24 december 2019 at 12:35

  Ons maak je blij met een leuke verrassing Al jaren krijgen wij geen kerstpakket meer en dat is best jamner Dáárom zou het zo gezellig en leuk zijn als we plotseling verrast zouden worden net iets leuks Alvast hele gezellige kerstdagen toegewenst

 • Avatar van E. Wout
  Reply E. Wout 24 december 2019 at 12:33

  Weer wat anders inderdaad, deze kennen we niet. Maar het lijkt mij super gezellig en lekker om met z’n vieren pizza te gaan bakken ☘️

 • Avatar van Stacey Katuin
  Reply Stacey Katuin 24 december 2019 at 11:50

  Wat een heerlijke combi. Een tafelzeil en de overheerlijke pizzarette. Dat is hier erg welkom voor de gezellige avondjes 💕 Wat zullen we smullen. 😊

 • Avatar van sylvia
  Reply sylvia 24 december 2019 at 10:55

  deze staat nog steeds op mijn verlanglijstje, heb 2 kids die heel lastig zijn met eten. pizza is iets wat ze allebei wel lusten en wat is er nou leuker om hem dan ook nog helemaal zelf te mogen maken, zelfs paprika eten zou dan een feestje worden!

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 24 december 2019 at 10:46

  Oooh geweldig!! Mijn dochter is gek op pizza dus het zelf maken is helemaal tof!!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 24 december 2019 at 10:42

  Ik wil ontzettend graag de Pizzarette winnen! Heb dit een keer bij mijn vriendinnetje gedaan, en het was super! Heb hem aan de kerstman gevraagd, maar aan de grootte van het cadeautje onder de boom te zien, is dit geen Pizzarette:,). Fingers crossed!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 24 december 2019 at 10:30

  Ja heel graag!! Ik heb een pizzarette en het is standaart dat we die pakken als familie langs komt. We zijn dan alletijd minimaal met 10 en moeten dan altijd op elkaar wachten met bakken. Nog een pizzarette er bij zou ideaal zijn om echt met zijn allen te eten 😊 ik doe dan ook heel graag mee voor meer gezellige familie avonden!

 • Avatar van Lillian
  Reply Lillian 24 december 2019 at 10:29

  Super leuk!! Hier zouden mijn kinderen heel blij van worden. Dit schooljaar is school gestart met talenten workshops. Daar zat ook bakken bij. Ze hebben ook een keer pizza gemaakt in deze oven. Ze vonden het geweldig en zouden het graag thuis nog eens doen.

 • Avatar van Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 24 december 2019 at 10:04

  Wat ontzettend leuk! Zo’n plzzarette staat al een tijdje op ons wensenlijstje. Pizza is namelijk iets wat het hele gezin lekker vindt (en dat komt jammergenoeg niet heel vaak voor) en hoe leuk is het dan om die zelf te maken aan tafel. Dit lijkt mij echt iets wat wij vaak zouden gaan gebruiken, dus ik doe heel graag mee met je winactie.

 • Avatar van Marieke Joustra
  Reply Marieke Joustra 24 december 2019 at 10:02

  Toffe actie leuk ook voor een kinderfeestje morgen word zoon lief 6 en wat is er nou leuker dan je eigen pizza’s bakken.

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 24 december 2019 at 10:01

  Wat superlekker met 2 pizzamonstertjes in huis lijkt mij dit zoveel leuker dan te gourmetten. Ik ben 5 januari jarig en zou het superleuk vinden om aan de gewonnen pizzarette te zitten.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 24 december 2019 at 09:54

  wat een geweldig gebaar, met die eeuwige gourmet zijn we wel een beetje klaar, nu bakken we lekkere pizza’s gaar #duimenmaar

 • Avatar van Jacky Baan
  Reply Jacky Baan 24 december 2019 at 09:46

  Een pizzarette lijkt me leuk, niet alleen omdat pizza lekker is, we gezond bezig zijn en het dus zelf maken, maar het allerbelangrijkste: weer samen of met vrienden AAN TAFEL eten, net zoals vroeger. Gevolgd door een leuk avondje spelletjes spelen. Even geen gehang op de bank, voor de tv en op de telefoon. 😬

 • Avatar van Evie De Pauw
  Reply Evie De Pauw 24 december 2019 at 09:33

  Ooooh superleuk! Dit kan eens iets anders zijn om op kerstavond te doen. 🤩
  Ik duim dat ik dit voor mijn 3 mannen kan winnen 🍀❤
  Ze zullen dit superleuk vinden!

 • Avatar van Kelly Aarts
  Reply Kelly Aarts 24 december 2019 at 09:24

  Leuk zeg! Mijn dochter is laatst bij een vriendin wezen eten, daar hadden ze ook een pizzarette en sindsdien heeft ze het daar elke keer over 😂
  Doe dus graag mee voor mijn dochter! 😄😄😄

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 24 december 2019 at 09:21

  Leuke spullen heb je ontvangen!
  Wij hebben nu ook een afwasbaar tafellaken, maar dat is zo dun dat er alweer een scheur in zit 😩 Ik ben dus echt op zoek naar iets degelijks want met een peuter in huis heb je dat echt wel nodig 🙈
  Dezelfde peuter is gek van “tieza” en zou het dus geweldig vinden om haar eigen pizza te mogen maken!

  Hele fijne feestdagen voor jou en je familie!!

 • Avatar van rilana van oostenbrugge
  Reply rilana van oostenbrugge 24 december 2019 at 09:16

  Ik heb mijn mentorklas (omdat ze allemaal een super rapport hadden) beloofd dat we in 2020 iets leuks gaan doen. Nou dit lijkt mij supertof om te doen. Samen pizza maken en dan in de klas bakken en gezellig samen opeten. Met dit apparaat zou dit dus gaan lukken. En ja een mooi zeil over de tafeltjes zodat er wel wat gemorst mag worden. En daarna wil ik dit zeker thuis ook nog gaan doen met mijn nichtje en neefje, die houden ook zo van pizza. Dan ben ik vast hun supertante! Dus al veel ideetjes voor dit leuke cadeau. Voor nu wens ik iedereen mooie dagen waar iedereen hopelijk met familie en/of vrienden mag gaan genieten. Op naar een spetterend 2020!

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 24 december 2019 at 09:11

  De komende tijd is het nog altijd vroeg donker. Wat is er dan nu heerlijker om lekker lang met familie en vrienden te kunnen tafelen en bij te kletsen. Om die reden zou ik graag voor deze prijs in aanmerking willen komen, zodat die donkere avondjes net nog iets gezelliger worden!

 • Avatar van Margret en Anoek
  Reply Margret en Anoek 24 december 2019 at 09:07

  Onze 8-jarige dochter voelt zich supergroot als ze zelf in kleine pannetjes aan tafel mag meekoken. Met de pizzarette springt ze een gat in de lucht, en mama ook want met dit soort maaltijden blijft iedereen eindelijk eens lekker lang aan tafel zitten :-) En een tafelzeil is echt onmisbaar met kleine smeerpoetsen in huis :-))))

 • Avatar van lilian wapperom
  Reply lilian wapperom 24 december 2019 at 08:46

  Erg leuke actie! 😍😍🍀🍀🍀🍀

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 24 december 2019 at 08:42

  De pizzaretti is een leuke manier om samen te doen met mijn gezin. Beter dan fonduen. Kan je gezonde pizza’s beleggen. Ik volg je op Facebook en Instagram.

 • Avatar van Diede
  Reply Diede 24 december 2019 at 08:36

  Oh heel leuk dit! Hier is het ieder jaar standaard gourmetten. We zijn er wel een beetje klaar mee, maar hadden nog geen passende oplossing gevonden. Een pizzarette zou top zijn en ik weet zeker dat de kids hier ook blij van worden! Wij gaan duimen.

 • Avatar van Kristel Gubbels-daemen
  Reply Kristel Gubbels-daemen 24 december 2019 at 08:34

  Wow wat mooi dat je dit weggeeft. Pizarette staat al een tijd op mijn lijstje en lijkt me erg leuk om te doen met mijn gezin en met mijn familie. Ideaal dat het te gebruiken is voor vegetarisch en met vlees. Ideaal met de schoonfamilie en ik weet zeker dat hun pubers dit ook leuk vinden om te doen.

  Tafelzeil is ook ideaal met het eten en het knutselen met onze dochters

 • Avatar van Hilde Janbroers-Stolk
  Reply Hilde Janbroers-Stolk 24 december 2019 at 08:33

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Ik hou niet van koken, dus leuke manieren om dat te omzeilen (leuke woordspeling mbt de andere prijs ;-)) pak ik met beide handen aan!

 • Avatar van gerrie peters
  Reply gerrie peters 24 december 2019 at 08:26

  heerlijk pizzarette
  dat is iets wat ik hiet zeker op tafel kan zette

 • Avatar van Esmeralda
  Reply Esmeralda 24 december 2019 at 08:25

  Jaaa gaaf 😍😍😍 ik doe mee het zeil is erg handig met 2 koters waarvan1 volgende maand een jaar wordt en de pizzarette de oudste van ruim 3 ook erg blij gaat worden kan ze zelf haar pizza maken ze wil altijd graag helpen 😊

 • Avatar van Erika van Koert
  Reply Erika van Koert 24 december 2019 at 08:23

  Heel leuk ! De ideale prijs voor mij. de pizzarette staat sowieso al even op mijn lijstje. Donderdag gaan we voorlopig voor het laatst gourmetten in dit huis. Krijgen volgende week een nieuwe tafel en die is met materiaal in de olie gezet waarbij vette dingen afgeraden worden. Daarbij komt dat tafelzeil weer goed van pas met 2 kinderen en een moeder die nog wel eens deksels van de appelstroop etc laat vallen 😍🤞🏻

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 24 december 2019 at 08:22

  Dat tafelzeil lijkt me ideaal, heb er nog geen, maar met zo goed als nieuwe meubels is het wel zo fijn als je bij sommige gelegenheden een mooi zeil op tafel kunt leggen. Ik maak dan ook graag kans en wil je graag hele fijne Kerstdagen wensen en een geweldig 2020!

 • Avatar van Bianca Schonewille
  Reply Bianca Schonewille 24 december 2019 at 08:13

  Voor de pizzarette doe ik speciaal mee voor mijn neefje van 11 jaar die helemaal pizza verslaafd is geworden door de vakantie in Italië. Ik wil graag dat guitige bekkie van hem weer een keer zien☺️

 • Avatar van Heleen van der Velde
  Reply Heleen van der Velde 24 december 2019 at 08:06

  Wat een gave actie! Ik vind dit ideaal om mijn jongens zelf aan het bakken/koken te krijgen! En natuurlijk wordt dit gezellig tafelen. Tafelkleed klinkt ook goed. Mijn tafel kan deze bescherming zeker gebruiken!

 • Avatar van Goele H
  Reply Goele H 24 december 2019 at 08:06

  Grote pizza fans hier in huis. Helaas ook allergieën voor gluten en melk waardoor een normale pizza geen optie is. Een pizzarette lijkt me wel leuk om toch samen pizza te kunnen eten, aangepast aan het dieet van de jongste. Toch veel fijner dan wachten tot de oven biept.

 • Avatar van Chantal Groote
  Reply Chantal Groote 24 december 2019 at 08:04

  O wauw!
  Tot nu toe alleen pizzarette gedaan op mijn werk met de cliënten, oudejaarsavond mag ik weer pizzaretten op mn werk.
  Zou super leuk om thuis ook eens te doen met vriendlief en de kinderen.
  Super toffe actie!

 • Avatar van Nathalie S
  Reply Nathalie S 24 december 2019 at 08:00

  Ik ben wel toe aan een nieuw tafelzeil! En wie is er nu niet gek op pizza? Leuke winactie!

 • Avatar van Marian van Dijk
  Reply Marian van Dijk 24 december 2019 at 07:59

  Perfect! Met drie zoontjes die graag kleuren, verven, spelletjes spelen en tegelijk wat eten en drinken win ik graag een nieuw tafelzeil! De huidige is aan z’n eind…
  Pizza is wat ze graag eten, dat doen we nu maximaal eens in de drie maanden. Ik denk dat ze met deze pizzarette spelenderwijs hun eigen gezonde versie maken en als iets gezond is vind ik het goed! Dat wordt genieten met mijn vier mannen! En veel vaker pizza! 🎉

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 24 december 2019 at 07:57

  Pizaretten lijkt me echt leuk met de Kids die gek zijn op pizza. En denk dat het ook een stuk minder stinkt dan gourmetten 😊 en dan een mooi kleed er onder is wel fijn met een kleine kids

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 24 december 2019 at 07:57

  Wat een leuke actie weer! Ik zou heel blij worden van de pizzarette, sowieso omdat mijn man en ik dol op pizza zijn, maar ook omdat dit niet zorgt voor stank en vet in huis (zoals gourmetten). Mijn hond én man zullen je eeuwig dankbaar zijn ;-)
  Fijne feestdagen met je mooie gezin! Xx

 • Avatar van Marjan polet
  Reply Marjan polet 24 december 2019 at 07:55

  Ik zou heel graag de pizzarette willen winnen. Ik ben volgende maand jarig en hij staat al jaren op mijn verlanglijstje.. Zou geweldig zijn dat we kunnen pizzarette ipv gourmetten.. Hopelijk komt deze droom uit..

 • Avatar van Wilmsen
  Reply Wilmsen 24 december 2019 at 07:52

  Ik doe mee om gezellig met de kleinkinderen te tafelen

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 24 december 2019 at 07:50

  Wat leuk zeg! Ik ben ook fan van tafelzeil. Elk seizoen een andere. Zo’n pizzarette is ook leuk en laten wij dol op pizza zijn….

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.