Eten & drinken Lifestyle

Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

24 december 2019

pizzarette winactie kerst - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen
Eén van de leukere kanten aan het hebben van een blog met een redelijk groot bereik, is dat je vanuit verschillende merken en bedrijven pakketjes toegestuurd krijgt. Hierin zitten dan bijvoorbeeld nieuwe lanceringen en producten in om kennis mee te maken in de hoop dat je er wellicht wat over wil schrijven. Zo ontving ik even geleden een heel grote doos voor de feestdagen met daarin een aantal leuke producten. Ik laat je graag de inhoud van deze doos zien én wil graag iemand blij maken met twee toffe producten hieruit: een mooi tafelzeil op maat en in kleur/print naar keuze voor jouw eettafel en misschien wel nóg toffer: een heuse pizzarette! Dat beloven heel wat heerlijke avondjes :)

‘Lees ook: Recept voor Kerstbal koekjes met een swirl.’

pizzarette winactie kerst 2 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

Het Kleurenmonster bordspel

“Het kleurenmonster wordt verward wakker en weet niet waarom. Is hij nu blij, verdrietig, kalm, boos of bang? Zijn emoties zijn in de war, hij moet ze sorteren en een eigen plekje geven. Kun jij hem helpen?”

Het Kleurenmonster bordspel is een coöperatief bordspel voor kinderen en is gebaseerd op het kinderboek ‘De kleur van emoties’ van Anna Llenas. Het kan (jonge) kinderen helpen om hun emoties te herkennen en te beheersen en het wordt zelfs op instellingen en scholen gespeeld als onderdeel van een leertraject. Ik vind persoonlijk de vormgeving heel erg origineel en de insteek is mooi bedacht. Zeker voor kinderen die snel overprikkeld zijn of bijvoorbeeld in een (emotioneel) lastige periode zitten kan het spelenderwijs een mooie hulp bieden hun emoties beter te begrijpen.

Het Kleurenmonster bordspel van Asmodee is onder andere bij bol.com te koop voor €29,95. Edit: nu in de sale voor €22,99.

pizzarette winactie kerst 3 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

HG schoonmaakproducten

Okee, okee. Dit is misschien niet een heel spannende selectie aan producten, maar deze ijverige huisvrouw wordt hier toch best wel blij van. Ik ben namelijk persoonlijk al jaren fan van de producten van HG. Gewoonweg omdat ze zuinig in gebruik zijn en doen wat ze horen te doen. En in het pakket wat ik ontving zitten duidelijk een aantal producten waar ik met twee kinderen en twee poezen heel blij mee ben. Zoals de glas & spiegel spray (die handjes laten óveral afdrukken achter!), de hygiënische toilet-ruimte alledag spray én de alle nare luchtjes weg spray. Die laatste heb ik zelf al jaren in huis voor als de poezen een ongelukje op bank of bed hebben gehad bijvoorbeeld. Aanrader!

pizzarette winactie kerst 1 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

Winactie

In het pakket zaten ook de volgende twee producten, niet alleen voor mijzelf maar ook om weg te mogen geven!

een tafelzeil op maat en in kleur/print naar keuze t.w.v. €25,00 van tafelzeilonline.com.  Ik vind zo’n tafelkleed echt i-de-aal, zeker met kinderen in huis. Vlekken poets je er zo vanaf, je hebt er geen was aan, ze beschermen je tafelblad tegen krassen en vlekken en ze liggen ook nog eens zo goed als kreukelvrij!

Pizzarette pre bake variant voor 4 personen t.w.v. €60,00. We hebben er zelf al een tijd eentje in huis en het maakt weer eens wat anders dan gourmet of kaasfondue. Zelf je eigen pizza’tjes aan tafel maken is voor het hele gezin leuk (en lekker) om te doen. Mijn tip voor de pizzabodems? Neem pitabroodjes, snijd deze open en je hebt zo twee bodems die perfect passen en waar zo’n beetje alles lekker op is. Yum!

Hoe maak je kans?

Laat een reactie achter onder dit artikel met een leuke, korte, motivatie. En natuurlijk vind ik het ook leuk als je me volgt op Facebook en Instagram en het bijpassende berichtje liket, deelt en er een reactie onder achter laat :)

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 29 december 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 30 december 2019 at 14:31

  Wat leuk hier vinden we funcooking echt heel leuk dus ik zou deze ook graag eens uitproberen

 • Avatar van Simone geenen
  Reply Simone geenen 29 december 2019 at 23:32

  Doe graag mee =) altijd al een willen hebben en nu met een kleintje is dat heel leuk om dit uit te kunnen proberen. Groetjes simone

 • Avatar van nathaliebuttiens
  Reply nathaliebuttiens 29 december 2019 at 23:29

  Leuk om samen met de kids te doen.

 • Avatar van S. Verkooijen
  Reply S. Verkooijen 29 december 2019 at 23:13

  Na jaren te hebben gegourmet met Kerst zijn wij toe aan iets nieuws: pizzaatjes bakken! En omdat kerst alweer voorbij is, lijkt me dat met oud en nieuw ook leuk en lekker om met ons gezin te doen!

 • Avatar van Lotte Roeland
  Reply Lotte Roeland 29 december 2019 at 22:23

  Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht en verbouwd! Meer dan trots op! Alleen met onze nieuwe muren en plafonds zie ik het niet zitten om te gourmetten, ook koken voor een groep vind ik nog lastig.

  De pizzarette zou daarom geweldig goed passen bij ons! Een ideale en lekkere oplossing!✨

 • Avatar van Addy Duhen
  Reply Addy Duhen 29 december 2019 at 22:23

  Daar zou ik graag mijn vrouwtje mee willen verassen. Morgen 30 december is het een jaar geleden dat ze in het ziekenhuis is beland door een herseninfarct. En we oud en nieuw niet samen konden vieren. Hopelijk mag 2020 wat meer fijne momenten brengen. Al genieten we al van de kleinste dingen.
  Samen wat leuks doen is O zo fijn en ik weet zeker dat ze met zo’n pizzarette erg blij zou zijn.

 • Avatar van Lisanne Bons
  Reply Lisanne Bons 29 december 2019 at 22:18

  Ik vind het kleurenmonsterbordspel ook ontzettend leuk voor de bso waar ik werk. Die heb ik iig genoteerd voor december 2020. Bij ons wordt zoveel geknutseld op de eetkamertafel waardoor ik altijd een tafelzeil op tafel heb. Ideaal!! Een pizzarette staat al hang lang op mijn wishlist. Ik vind.het zo gezellig omdat iederen gezellig aan tafel blijft. Ik sta dan eens niet in mijn uppie in de keuken. Aangezien pizza absoluut favoriet is bij de kids (en van mijzelf) loot ik.graag mdd.

 • Avatar van Danielle Springer
  Reply Danielle Springer 29 december 2019 at 22:12

  Ik doe graag mee! We hadden het er met kerst over dat gourmetten zo leuk is, maar altijd zo stinkt. Dus dat dat wel heel jammer is en we het daarom zo weinig doen. Toen werd er al aan tafel genoemd dat zo’n pizzarette wel ideaal zou zijn. Deze winactie komt dus perfect uit. Deze zou ik heel graag willen winnen! Heb het ook geliked op Facebook en Instagram.

 • Avatar van Bianca Fenna
  Reply Bianca Fenna 29 december 2019 at 21:56

  Ik waag heel graag een kansje voor de pizzarette. Mijn oudste dochter is 12 geworden en houdt binnenkort een meidenfeestje met of gourmetten, of zelf pizza’s bakken. Bij gebrek aan een pizzarette zou dat dan in de oven gebeuren, maar dit is natuurlijk veel leuker. Ik ga er kei hard voor duimen, want ik heb al gehoord dat het een geweldig succes is.

 • Avatar van Anouk van Wesel
  Reply Anouk van Wesel 29 december 2019 at 21:30

  Jaaaaa super leuk voor onze pizzalovers! We ❤️ Pizza!

 • Avatar van Jacqueline Roose
  Reply Jacqueline Roose 29 december 2019 at 21:28

  Lijjr me heel leuk, lekker en fezelluf om samen met mijn gezin te gaan genieten van deze pizzarette. Ieder gebruikt de ingrediënten die hij zelf lekker vind. Hier kun je eindeloos mee variëren. We hebben er zin in! Fijne jaarwisseling!

 • Avatar van Inge Bronsvoort - Cok
  Reply Inge Bronsvoort - Cok 29 december 2019 at 20:38

  Wauw wat een toffe prijs. De kinderen van man zijn gek op pizza en zeker wanneer ze deze zelf mogen beleggen. Veel pizza avondjes zou super gaaf zijn. Ze zijn dit jaar grote broer en zus geworden en heel lief en behulpzaam. Ze verdienen dus absoluut een heleboel pizza avondjes.
  Ik word vooral heel blij van het tafelzeil

1 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Eten & drinken, Lifestyle
kerstbal koekjes recept
The Cookie Bakery | Kerstbal koekjes

Eén van de leukste dingen om tijdens de schoolvakanties te doen, vind ik toch wel samen met de keuken in...

Close