Eten & drinken Lifestyle

Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

24 december 2019

pizzarette winactie kerst - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen
Eén van de leukere kanten aan het hebben van een blog met een redelijk groot bereik, is dat je vanuit verschillende merken en bedrijven pakketjes toegestuurd krijgt. Hierin zitten dan bijvoorbeeld nieuwe lanceringen en producten in om kennis mee te maken in de hoop dat je er wellicht wat over wil schrijven. Zo ontving ik even geleden een heel grote doos voor de feestdagen met daarin een aantal leuke producten. Ik laat je graag de inhoud van deze doos zien én wil graag iemand blij maken met twee toffe producten hieruit: een mooi tafelzeil op maat en in kleur/print naar keuze voor jouw eettafel en misschien wel nóg toffer: een heuse pizzarette! Dat beloven heel wat heerlijke avondjes :)

‘Lees ook: Recept voor Kerstbal koekjes met een swirl.’

pizzarette winactie kerst 2 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

Het Kleurenmonster bordspel

“Het kleurenmonster wordt verward wakker en weet niet waarom. Is hij nu blij, verdrietig, kalm, boos of bang? Zijn emoties zijn in de war, hij moet ze sorteren en een eigen plekje geven. Kun jij hem helpen?”

Het Kleurenmonster bordspel is een coöperatief bordspel voor kinderen en is gebaseerd op het kinderboek ‘De kleur van emoties’ van Anna Llenas. Het kan (jonge) kinderen helpen om hun emoties te herkennen en te beheersen en het wordt zelfs op instellingen en scholen gespeeld als onderdeel van een leertraject. Ik vind persoonlijk de vormgeving heel erg origineel en de insteek is mooi bedacht. Zeker voor kinderen die snel overprikkeld zijn of bijvoorbeeld in een (emotioneel) lastige periode zitten kan het spelenderwijs een mooie hulp bieden hun emoties beter te begrijpen.

Het Kleurenmonster bordspel van Asmodee is onder andere bij bol.com te koop voor €29,95. Edit: nu in de sale voor €22,99.

pizzarette winactie kerst 3 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

HG schoonmaakproducten

Okee, okee. Dit is misschien niet een heel spannende selectie aan producten, maar deze ijverige huisvrouw wordt hier toch best wel blij van. Ik ben namelijk persoonlijk al jaren fan van de producten van HG. Gewoonweg omdat ze zuinig in gebruik zijn en doen wat ze horen te doen. En in het pakket wat ik ontving zitten duidelijk een aantal producten waar ik met twee kinderen en twee poezen heel blij mee ben. Zoals de glas & spiegel spray (die handjes laten óveral afdrukken achter!), de hygiënische toilet-ruimte alledag spray én de alle nare luchtjes weg spray. Die laatste heb ik zelf al jaren in huis voor als de poezen een ongelukje op bank of bed hebben gehad bijvoorbeeld. Aanrader!

pizzarette winactie kerst 1 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

Winactie

In het pakket zaten ook de volgende twee producten, niet alleen voor mijzelf maar ook om weg te mogen geven!

een tafelzeil op maat en in kleur/print naar keuze t.w.v. €25,00 van tafelzeilonline.com.  Ik vind zo’n tafelkleed echt i-de-aal, zeker met kinderen in huis. Vlekken poets je er zo vanaf, je hebt er geen was aan, ze beschermen je tafelblad tegen krassen en vlekken en ze liggen ook nog eens zo goed als kreukelvrij!

Pizzarette pre bake variant voor 4 personen t.w.v. €60,00. We hebben er zelf al een tijd eentje in huis en het maakt weer eens wat anders dan gourmet of kaasfondue. Zelf je eigen pizza’tjes aan tafel maken is voor het hele gezin leuk (en lekker) om te doen. Mijn tip voor de pizzabodems? Neem pitabroodjes, snijd deze open en je hebt zo twee bodems die perfect passen en waar zo’n beetje alles lekker op is. Yum!

Hoe maak je kans?

Laat een reactie achter onder dit artikel met een leuke, korte, motivatie. En natuurlijk vind ik het ook leuk als je me volgt op Facebook en Instagram en het bijpassende berichtje liket, deelt en er een reactie onder achter laat :)

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 29 december 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van lilian wapperom
  Reply lilian wapperom 24 december 2019 at 08:46

  Erg leuke actie! 😍😍🍀🍀🍀🍀

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 24 december 2019 at 08:42

  De pizzaretti is een leuke manier om samen te doen met mijn gezin. Beter dan fonduen. Kan je gezonde pizza’s beleggen. Ik volg je op Facebook en Instagram.

 • Avatar van Diede
  Reply Diede 24 december 2019 at 08:36

  Oh heel leuk dit! Hier is het ieder jaar standaard gourmetten. We zijn er wel een beetje klaar mee, maar hadden nog geen passende oplossing gevonden. Een pizzarette zou top zijn en ik weet zeker dat de kids hier ook blij van worden! Wij gaan duimen.

 • Avatar van Kristel Gubbels-daemen
  Reply Kristel Gubbels-daemen 24 december 2019 at 08:34

  Wow wat mooi dat je dit weggeeft. Pizarette staat al een tijd op mijn lijstje en lijkt me erg leuk om te doen met mijn gezin en met mijn familie. Ideaal dat het te gebruiken is voor vegetarisch en met vlees. Ideaal met de schoonfamilie en ik weet zeker dat hun pubers dit ook leuk vinden om te doen.

  Tafelzeil is ook ideaal met het eten en het knutselen met onze dochters

 • Avatar van Hilde Janbroers-Stolk
  Reply Hilde Janbroers-Stolk 24 december 2019 at 08:33

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Ik hou niet van koken, dus leuke manieren om dat te omzeilen (leuke woordspeling mbt de andere prijs ;-)) pak ik met beide handen aan!

 • Avatar van gerrie peters
  Reply gerrie peters 24 december 2019 at 08:26

  heerlijk pizzarette
  dat is iets wat ik hiet zeker op tafel kan zette

 • Avatar van Esmeralda
  Reply Esmeralda 24 december 2019 at 08:25

  Jaaa gaaf 😍😍😍 ik doe mee het zeil is erg handig met 2 koters waarvan1 volgende maand een jaar wordt en de pizzarette de oudste van ruim 3 ook erg blij gaat worden kan ze zelf haar pizza maken ze wil altijd graag helpen 😊

 • Avatar van Erika van Koert
  Reply Erika van Koert 24 december 2019 at 08:23

  Heel leuk ! De ideale prijs voor mij. de pizzarette staat sowieso al even op mijn lijstje. Donderdag gaan we voorlopig voor het laatst gourmetten in dit huis. Krijgen volgende week een nieuwe tafel en die is met materiaal in de olie gezet waarbij vette dingen afgeraden worden. Daarbij komt dat tafelzeil weer goed van pas met 2 kinderen en een moeder die nog wel eens deksels van de appelstroop etc laat vallen 😍🤞🏻

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 24 december 2019 at 08:22

  Dat tafelzeil lijkt me ideaal, heb er nog geen, maar met zo goed als nieuwe meubels is het wel zo fijn als je bij sommige gelegenheden een mooi zeil op tafel kunt leggen. Ik maak dan ook graag kans en wil je graag hele fijne Kerstdagen wensen en een geweldig 2020!

 • Avatar van Bianca Schonewille
  Reply Bianca Schonewille 24 december 2019 at 08:13

  Voor de pizzarette doe ik speciaal mee voor mijn neefje van 11 jaar die helemaal pizza verslaafd is geworden door de vakantie in Italië. Ik wil graag dat guitige bekkie van hem weer een keer zien☺️

 • Avatar van Heleen van der Velde
  Reply Heleen van der Velde 24 december 2019 at 08:06

  Wat een gave actie! Ik vind dit ideaal om mijn jongens zelf aan het bakken/koken te krijgen! En natuurlijk wordt dit gezellig tafelen. Tafelkleed klinkt ook goed. Mijn tafel kan deze bescherming zeker gebruiken!

 • Avatar van Goele H
  Reply Goele H 24 december 2019 at 08:06

  Grote pizza fans hier in huis. Helaas ook allergieën voor gluten en melk waardoor een normale pizza geen optie is. Een pizzarette lijkt me wel leuk om toch samen pizza te kunnen eten, aangepast aan het dieet van de jongste. Toch veel fijner dan wachten tot de oven biept.

 • Avatar van Chantal Groote
  Reply Chantal Groote 24 december 2019 at 08:04

  O wauw!
  Tot nu toe alleen pizzarette gedaan op mijn werk met de cliënten, oudejaarsavond mag ik weer pizzaretten op mn werk.
  Zou super leuk om thuis ook eens te doen met vriendlief en de kinderen.
  Super toffe actie!

 • Avatar van Nathalie S
  Reply Nathalie S 24 december 2019 at 08:00

  Ik ben wel toe aan een nieuw tafelzeil! En wie is er nu niet gek op pizza? Leuke winactie!

 • Avatar van Marian van Dijk
  Reply Marian van Dijk 24 december 2019 at 07:59

  Perfect! Met drie zoontjes die graag kleuren, verven, spelletjes spelen en tegelijk wat eten en drinken win ik graag een nieuw tafelzeil! De huidige is aan z’n eind…
  Pizza is wat ze graag eten, dat doen we nu maximaal eens in de drie maanden. Ik denk dat ze met deze pizzarette spelenderwijs hun eigen gezonde versie maken en als iets gezond is vind ik het goed! Dat wordt genieten met mijn vier mannen! En veel vaker pizza! 🎉

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 24 december 2019 at 07:57

  Pizaretten lijkt me echt leuk met de Kids die gek zijn op pizza. En denk dat het ook een stuk minder stinkt dan gourmetten 😊 en dan een mooi kleed er onder is wel fijn met een kleine kids

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 24 december 2019 at 07:57

  Wat een leuke actie weer! Ik zou heel blij worden van de pizzarette, sowieso omdat mijn man en ik dol op pizza zijn, maar ook omdat dit niet zorgt voor stank en vet in huis (zoals gourmetten). Mijn hond én man zullen je eeuwig dankbaar zijn ;-)
  Fijne feestdagen met je mooie gezin! Xx

 • Avatar van Marjan polet
  Reply Marjan polet 24 december 2019 at 07:55

  Ik zou heel graag de pizzarette willen winnen. Ik ben volgende maand jarig en hij staat al jaren op mijn verlanglijstje.. Zou geweldig zijn dat we kunnen pizzarette ipv gourmetten.. Hopelijk komt deze droom uit..

 • Avatar van Wilmsen
  Reply Wilmsen 24 december 2019 at 07:52

  Ik doe mee om gezellig met de kleinkinderen te tafelen

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 24 december 2019 at 07:50

  Wat leuk zeg! Ik ben ook fan van tafelzeil. Elk seizoen een andere. Zo’n pizzarette is ook leuk en laten wij dol op pizza zijn….

1 2 3 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Eten & drinken, Lifestyle
kerstbal koekjes recept
The Cookie Bakery | Kerstbal koekjes

Eén van de leukste dingen om tijdens de schoolvakanties te doen, vind ik toch wel samen met de keuken in...

Sluiten