Eten & drinken Lifestyle

Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

24 december 2019

pizzarette winactie kerst - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen
Eén van de leukere kanten aan het hebben van een blog met een redelijk groot bereik, is dat je vanuit verschillende merken en bedrijven pakketjes toegestuurd krijgt. Hierin zitten dan bijvoorbeeld nieuwe lanceringen en producten in om kennis mee te maken in de hoop dat je er wellicht wat over wil schrijven. Zo ontving ik even geleden een heel grote doos voor de feestdagen met daarin een aantal leuke producten. Ik laat je graag de inhoud van deze doos zien én wil graag iemand blij maken met twee toffe producten hieruit: een mooi tafelzeil op maat en in kleur/print naar keuze voor jouw eettafel en misschien wel nóg toffer: een heuse pizzarette! Dat beloven heel wat heerlijke avondjes :)

‘Lees ook: Recept voor Kerstbal koekjes met een swirl.’

pizzarette winactie kerst 2 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

Het Kleurenmonster bordspel

“Het kleurenmonster wordt verward wakker en weet niet waarom. Is hij nu blij, verdrietig, kalm, boos of bang? Zijn emoties zijn in de war, hij moet ze sorteren en een eigen plekje geven. Kun jij hem helpen?”

Het Kleurenmonster bordspel is een coöperatief bordspel voor kinderen en is gebaseerd op het kinderboek ‘De kleur van emoties’ van Anna Llenas. Het kan (jonge) kinderen helpen om hun emoties te herkennen en te beheersen en het wordt zelfs op instellingen en scholen gespeeld als onderdeel van een leertraject. Ik vind persoonlijk de vormgeving heel erg origineel en de insteek is mooi bedacht. Zeker voor kinderen die snel overprikkeld zijn of bijvoorbeeld in een (emotioneel) lastige periode zitten kan het spelenderwijs een mooie hulp bieden hun emoties beter te begrijpen.

Het Kleurenmonster bordspel van Asmodee is onder andere bij bol.com te koop voor €29,95. Edit: nu in de sale voor €22,99.

pizzarette winactie kerst 3 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

HG schoonmaakproducten

Okee, okee. Dit is misschien niet een heel spannende selectie aan producten, maar deze ijverige huisvrouw wordt hier toch best wel blij van. Ik ben namelijk persoonlijk al jaren fan van de producten van HG. Gewoonweg omdat ze zuinig in gebruik zijn en doen wat ze horen te doen. En in het pakket wat ik ontving zitten duidelijk een aantal producten waar ik met twee kinderen en twee poezen heel blij mee ben. Zoals de glas & spiegel spray (die handjes laten óveral afdrukken achter!), de hygiënische toilet-ruimte alledag spray én de alle nare luchtjes weg spray. Die laatste heb ik zelf al jaren in huis voor als de poezen een ongelukje op bank of bed hebben gehad bijvoorbeeld. Aanrader!

pizzarette winactie kerst 1 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

Winactie

In het pakket zaten ook de volgende twee producten, niet alleen voor mijzelf maar ook om weg te mogen geven!

een tafelzeil op maat en in kleur/print naar keuze t.w.v. €25,00 van tafelzeilonline.com.  Ik vind zo’n tafelkleed echt i-de-aal, zeker met kinderen in huis. Vlekken poets je er zo vanaf, je hebt er geen was aan, ze beschermen je tafelblad tegen krassen en vlekken en ze liggen ook nog eens zo goed als kreukelvrij!

Pizzarette pre bake variant voor 4 personen t.w.v. €60,00. We hebben er zelf al een tijd eentje in huis en het maakt weer eens wat anders dan gourmet of kaasfondue. Zelf je eigen pizza’tjes aan tafel maken is voor het hele gezin leuk (en lekker) om te doen. Mijn tip voor de pizzabodems? Neem pitabroodjes, snijd deze open en je hebt zo twee bodems die perfect passen en waar zo’n beetje alles lekker op is. Yum!

Hoe maak je kans?

Laat een reactie achter onder dit artikel met een leuke, korte, motivatie. En natuurlijk vind ik het ook leuk als je me volgt op Facebook en Instagram en het bijpassende berichtje liket, deelt en er een reactie onder achter laat :)

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 29 december 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van esther myer
  Reply esther myer 27 december 2019 at 19:11

  wat een geweldig ding, leuke vervanging voor het gourmetten, wel toe aan iets nieuws, leuke voor speciale avonden, gezellig aan de pizza met z’n allen

 • Avatar van Carina
  Reply Carina 27 december 2019 at 18:59

  eindelijk kan ik op mijn pizza doen wat ik lekker vindt en hoef ik het niet te delen

 • Avatar van Andra Veentjer
  Reply Andra Veentjer 27 december 2019 at 18:04

  Het lievelingseten van onze kinderen is pizza. Dus de pizzarette is een welkome aanwinst in de keuken!

 • Avatar van fokje bakkernes
  Reply fokje bakkernes 27 december 2019 at 16:59

  Leuk weer eens iets anders dan fondue of gourmetten!

 • Avatar van Trezie Meuwissen
  Reply Trezie Meuwissen 27 december 2019 at 16:46

  Wauw, wat een toffe prijs! Pizza is altijd een goed idee ;-) Vooral voor de kids zal het leuk zijn om op deze manier gezellig samen pizza’s te maken!

 • Avatar van marij brand
  Reply marij brand 27 december 2019 at 15:19

  geweldig! Ben zelf in januari jarig en heb dit op mn verlanglijstje staan. Ik maak dus graag kans

 • Avatar van Mirella Giesberts
  Reply Mirella Giesberts 27 december 2019 at 14:56

  Zo’n tafelzeil kan toch ook om de tafel pré tafelzeil(lees: bekladderd, besmeurd en bekwijld/aangevreten😬) te bedekken? Toch?
  En een pizzarette is dan weer helemaal te gek voor een spel- eetavondje met vrienden…heerlijk🥳🍀

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 27 december 2019 at 14:25

  Weer bijgekomen van de kerstdagen?
  Een tafelzeil voor onze nieuwe tafel die binnenkort komt zou goed uitkomen! Een pizzarette zullen de kinderen geweldig vinden, ik denk dat ze het elke zondag willen gebruiken!

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 27 december 2019 at 14:01

  dit is ontzettend leuk. De kerstdagen hebben we er inmiddels weer op zitten met gourmetten en een uitgebreide dinertafel met rollade ed. Nu lijkt het ons leuk om met oud en nieuw de pizzarette te gebruiken. Kunnen we eindelijk onze kookkunsten als pizzabakker aan vrienden en familie tonen.

 • Avatar van Rosemary van Duinen
  Reply Rosemary van Duinen 27 december 2019 at 13:41

  Leuk, ik doe heel graag mee..ik bewaar het dat voor als t warmer weer is dan kunnen we buiten ieder onze eigen pizza maken, ivm luchtwegen kleinkind kan dit niet in huis.

 • Avatar van Eric
  Reply Eric 27 december 2019 at 12:46

  Ik ben zeer benieuwd naar de Pizzarette! Een collega van mij vertelde me dat ze met de kerst samen met de famile ook pizza’s met de pizzarette ging klaarmaken en was erg enthousiast over dit apparaat. Ik zou er dus zelf graag ook een willen hebben voor vele gezellige avonden.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 27 december 2019 at 12:17

  Ik doe heel graag mee voor de pizarette! Lijkt me geweldig gezellig om met ons gezin te doen. Juist op de dagen waarop het geen feestdag is ,om er dan samen een mini feestje van te maken met zelfgemaakte mini pizaatjes !

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 27 december 2019 at 11:58

  Zou helemaal te gek zijn om volgend jaar met kerst met onze kleindochter en ons gezin te gaan pizzaretten. Ik loot dan ook graag mee

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 27 december 2019 at 10:35

  Ik doe graag mee! Wij hebben nu wel een pizzarette, maar die heeft een ijzeren deksel. Ik denk dat een pizzarette met een stenen deksel nog warmer wordt en dus nog lekkerdere pizzatjes maakt voor gezellige avonden met vrienden en familie! Met de oude kan ik dan zeker iemand anders ook weer blij maken!

 • Avatar van petra janssens
  Reply petra janssens 27 december 2019 at 10:20

  toevallig zei mijn dochter deze week dat ze dit ook wel heel leuk zou vinden..

 • Avatar van Ivonne Vogelsangs
  Reply Ivonne Vogelsangs 27 december 2019 at 10:15

  Hier hadden we het gisteren nog over!! M’n zus had gepizzaret 1e kerstdag, dus vriendlief super enthousiast.. hij is pizzamonster!! Die 2 van mij vinden pizza ook heel erg lekker! Was gisteren al op internet aan t kijken naar pizarette. Nog niet besteld omdat er teveel keuze was en ik er eerst in moest duiken. Goh.. zou super gaaf zijn als ik deze zou winnen!! Dan krijg ik 3 blije snoetjes!!!! En ik denk dat vriendlief er het allerblijste mee is!!

 • Avatar van Désirée Goossen
  Reply Désirée Goossen 27 december 2019 at 10:03

  Zo’n tafelkleed is ideaal, helaas is de onze net met de kerstdagen (want gourmet) voor het laatst gebruikt. Na jaren intensief gebruik kwamen er scheuren en gaatjes in. Leuk om dan weer een nieuw printje uit te zoeken. Een pizzarette lijkt me ontzettend leuk en gezellig, weer eens wat anders om met vrienden en kinderen te doen.

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 27 december 2019 at 09:32

  Dit hoorde ik van een collega! Moet erg leuk zijn met kinderen! En het tafelkleed is hierbij een welkome aanvulling ;-)

 • Avatar van Maayke Fleury-Plugge
  Reply Maayke Fleury-Plugge 27 december 2019 at 09:21

  Dit is echt super! Wij willen zo graag een pizzarette zodat we gezellig met de familie lange avonden kunnen tafelen! En het is zo leuk dat kinderen hun eigen pizza kunnen maken! Wat ik mooi vind aan dit type is dat je er bovenop tenminste ook wat kan leggen, lekker een broodje voor je bruschetta of je pizza even warm houden. Goed ik heb nu dus gelijk mega honger in pizza maar voor nu wordt het nog maar gewoon een diepvries variant en hopelijk kunnen we over een tijdje genieten van verse mini pizza’s! Ik ga duimen!

 • Avatar van Anne Diers
  Reply Anne Diers 27 december 2019 at 09:08

  Het gourmetten 2e kerstdag was een succes, de kids vonden het super gaaf om hun eigen eten te mogen koken. Pizza gaat er hier ook altijd wel in en hoe gaaf is het als ze in de huid kunnen kruipen van een heuse pizzabakker🤞🍀

1 4 5 6 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Eten & drinken, Lifestyle
kerstbal koekjes recept
The Cookie Bakery | Kerstbal koekjes

Eén van de leukste dingen om tijdens de schoolvakanties te doen, vind ik toch wel samen met de keuken in...

Sluiten