Eten & drinken Lifestyle

Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

24 december 2019

pizzarette winactie kerst - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen
Eén van de leukere kanten aan het hebben van een blog met een redelijk groot bereik, is dat je vanuit verschillende merken en bedrijven pakketjes toegestuurd krijgt. Hierin zitten dan bijvoorbeeld nieuwe lanceringen en producten in om kennis mee te maken in de hoop dat je er wellicht wat over wil schrijven. Zo ontving ik even geleden een heel grote doos voor de feestdagen met daarin een aantal leuke producten. Ik laat je graag de inhoud van deze doos zien én wil graag iemand blij maken met twee toffe producten hieruit: een mooi tafelzeil op maat en in kleur/print naar keuze voor jouw eettafel en misschien wel nóg toffer: een heuse pizzarette! Dat beloven heel wat heerlijke avondjes :)

‘Lees ook: Recept voor Kerstbal koekjes met een swirl.’

pizzarette winactie kerst 2 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

Het Kleurenmonster bordspel

“Het kleurenmonster wordt verward wakker en weet niet waarom. Is hij nu blij, verdrietig, kalm, boos of bang? Zijn emoties zijn in de war, hij moet ze sorteren en een eigen plekje geven. Kun jij hem helpen?”

Het Kleurenmonster bordspel is een coöperatief bordspel voor kinderen en is gebaseerd op het kinderboek ‘De kleur van emoties’ van Anna Llenas. Het kan (jonge) kinderen helpen om hun emoties te herkennen en te beheersen en het wordt zelfs op instellingen en scholen gespeeld als onderdeel van een leertraject. Ik vind persoonlijk de vormgeving heel erg origineel en de insteek is mooi bedacht. Zeker voor kinderen die snel overprikkeld zijn of bijvoorbeeld in een (emotioneel) lastige periode zitten kan het spelenderwijs een mooie hulp bieden hun emoties beter te begrijpen.

Het Kleurenmonster bordspel van Asmodee is onder andere bij bol.com te koop voor €29,95. Edit: nu in de sale voor €22,99.

pizzarette winactie kerst 3 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

HG schoonmaakproducten

Okee, okee. Dit is misschien niet een heel spannende selectie aan producten, maar deze ijverige huisvrouw wordt hier toch best wel blij van. Ik ben namelijk persoonlijk al jaren fan van de producten van HG. Gewoonweg omdat ze zuinig in gebruik zijn en doen wat ze horen te doen. En in het pakket wat ik ontving zitten duidelijk een aantal producten waar ik met twee kinderen en twee poezen heel blij mee ben. Zoals de glas & spiegel spray (die handjes laten óveral afdrukken achter!), de hygiënische toilet-ruimte alledag spray én de alle nare luchtjes weg spray. Die laatste heb ik zelf al jaren in huis voor als de poezen een ongelukje op bank of bed hebben gehad bijvoorbeeld. Aanrader!

pizzarette winactie kerst 1 - Unboxing | Een mega perspakket voor de feestdagen

Winactie

In het pakket zaten ook de volgende twee producten, niet alleen voor mijzelf maar ook om weg te mogen geven!

een tafelzeil op maat en in kleur/print naar keuze t.w.v. €25,00 van tafelzeilonline.com.  Ik vind zo’n tafelkleed echt i-de-aal, zeker met kinderen in huis. Vlekken poets je er zo vanaf, je hebt er geen was aan, ze beschermen je tafelblad tegen krassen en vlekken en ze liggen ook nog eens zo goed als kreukelvrij!

Pizzarette pre bake variant voor 4 personen t.w.v. €60,00. We hebben er zelf al een tijd eentje in huis en het maakt weer eens wat anders dan gourmet of kaasfondue. Zelf je eigen pizza’tjes aan tafel maken is voor het hele gezin leuk (en lekker) om te doen. Mijn tip voor de pizzabodems? Neem pitabroodjes, snijd deze open en je hebt zo twee bodems die perfect passen en waar zo’n beetje alles lekker op is. Yum!

Hoe maak je kans?

Laat een reactie achter onder dit artikel met een leuke, korte, motivatie. En natuurlijk vind ik het ook leuk als je me volgt op Facebook en Instagram en het bijpassende berichtje liket, deelt en er een reactie onder achter laat :)

Liefs,
Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 29 december 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 29 december 2019 at 15:49

  Omdat ik chronisch ziek ben, komen we veel minder buiten de deur dan ik zou willen, daarom probeer ik het in huis gezellig te maken met mijn liefste meisje van 9; bordspelletjes, samen fröbelen, gourmetten, koekjes of pannenkoeken bakken, samen of dicht bij elkaar boekjes lezen… Ik denk dat de pizzarette een fantastische aanvulling voor ons zal zijn. Lekker met elkaar aan tafel en toch het idee van iets speciaals. Dus ik hou m’n vingers crossed =)

 • Avatar van Wilma Post
  Reply Wilma Post 29 december 2019 at 15:34

  Wat leuk de pizzarette .We hebben hem laatst geleend van vrienden en vonden het zeeeeer geslaagd . Zeeer handig om het eerst even te testen . Maar hij staat dus op ons verlanglijstje :) Zo leuk om te doen !

 • Avatar van Molly
  Reply Molly 29 december 2019 at 14:34

  😊Wat een slim idee om pizza met pita broodjes te maken en nog lekker ook top👍 ik doe heel graag mee met deze toffe actie

 • Avatar van Jeth
  Reply Jeth 29 december 2019 at 11:29

  Dit is zo’n leuk ding. Ik had deze voor de kerst gevraagd aan míjn kinderen maar kreeg wat anders…. Wat natuurlijk ook heel leuk is

 • Avatar van RunwithMoesy
  Reply RunwithMoesy 28 december 2019 at 21:26

  Mensen eten om te leven, ik eet om te leven en het liefste doe ik dat met pizza’s. Graag zou ik ze samen met vrienden en familie bij mij thuis bij de eerste de beste (feestelijke) gelegenheid met deze pizzarette willen maken en vooral nuttigen :P

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 28 december 2019 at 20:05

  Met 2 kleine kinderen en een man die bakker is, is een pizzarette een ideale combinatie voor de perfecte pizza. M’n man maakt heerlijk deeg( voor de bodem). Kid hun eigen kleine pizza’s beleggen. Even bakken! En dan smullen!

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 28 december 2019 at 17:45

  Lijkt me gezellig om dit aan tafel te doen en iedereen zijn/haar eigen smaak kan maken.

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 28 december 2019 at 17:40

  een pizzarette staat al jaren op mijn verlanglijstje, maar helaas heb ik er nooit eentje gekregen. Gaaf om zelf pizza’tjes te bakken zoals je ze zelf wilt. En bovendien gezellig. Het is weer eens iets anders dan gourmetten

 • Avatar van Karin de Ruiter
  Reply Karin de Ruiter 28 december 2019 at 17:36

  Helemaal te gek voor de kinderen om zelf hun pizza te kunnen maken

 • Avatar van Sonja van den Beemd
  Reply Sonja van den Beemd 28 december 2019 at 15:58

  Pizzarette lijkt me heel leuk als ook de kinderen hun eigen kleine pizza’s kunnen maken precies zoals ze het zelf lekker vinden en natuurlijk pappa en mamma vinden het ook heel erg leuk

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 28 december 2019 at 15:51

  Lekker naar eigen smaak te maken – zonder kaas. Eet wel gistvlokken; die moet je alleen niet meekoken/-bakken.

 • Avatar van dennis
  Reply dennis 28 december 2019 at 10:40

  mijn zoon vindt het zo leuk om te helpen in de keuken, en met de pizzarette kan hij zich helemaal uitleven.

 • Avatar van lizette
  Reply lizette 28 december 2019 at 10:37

  Ik ben zelf de grootste pizza fan, met de pizzarette kan ik de rest van mijn gezin misschien overhalen.

 • Avatar van antoinette
  Reply antoinette 28 december 2019 at 10:22

  Altijd op zoek naar dingen om samen te doen, en dat is met groter wordende kinderen echt niet zo gemakkelijk soms. Gelukkig houdt iedereen van pizza. Zou het lukken daarmee mijn puber klanger aan tafel te houden? (Ik denk van wel!) Ik doe graag mee!

 • Avatar van Erika van Koert
  Reply Erika van Koert 28 december 2019 at 05:29

  Super leuk ! Maandag krijgen we na 15 jaar eindelijk een nieuwe tafel en zoek nog een tafelzeil voor erop. Daarnaast zijn we alle 4 gek op pizza. Hoe leuk zou het zijn om dat met de pizzarette zelf te maken

 • Avatar van Frieda
  Reply Frieda 27 december 2019 at 21:41

  Doe graag mee, lijkt me leuk met de kids om te doen.

 • Avatar van Wendy Thomassen
  Reply Wendy Thomassen 27 december 2019 at 20:02

  Ohh wat leuk! Ik doe heel graag mee!

 • Avatar van Cheryl van de Loo
  Reply Cheryl van de Loo 27 december 2019 at 19:49

  Ik doe graag mee. Heel leuk om dit als gezin te doen en wij zijn gek op pizza

 • Avatar van anja jager
  Reply anja jager 27 december 2019 at 19:25

  erg leuk met de kerst gegourmet maar ook een keer wat anders doen samen met vrienden en familie en lekker lang aan tafel zitten lijkt me erg leuk dus ik doe mee

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 27 december 2019 at 19:23

  Wij zijn gek op zelf pizza maken. Dit doen we regelmatig maar dan vaak een grote pizza. Lijkt mij erg gezellig om met de pizzarette met meerderen aan tafel gezellig verschillende pizza’s te proberen. Natuurlijk aan een mooi nieuw tafelkleed.

1 5 6 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Eten & drinken, Lifestyle
kerstbal koekjes recept
The Cookie Bakery | Kerstbal koekjes

Eén van de leukste dingen om tijdens de schoolvakanties te doen, vind ik toch wel samen met de keuken in...

Sluiten