Fashion

Outfit of the day | Ready for Christmas!

8 december 2019

ready for christmas outfit
Ik weet niet wat jullie dit weekend gedaan hebben, maar ik gok dat het er bij heel erg veel ongeveer hetzelfde als hier uitgezien zal hebben.. Als ik de vele foto’s op social media voorbij heb zien komen waren wij namelijk niet de enige die op de Kerstafdeling van een tuincentrum te vinden waren en vervolgens het huis in Kerstsfeer heeft gebracht. Heerlijk om te doen! Niet alleen het huis is er klaar voor, maar voor één van de Kerstdagen heb ik ook de outfit al klaar en die laat ik graag aan je zien!

‘Lees ook: Outfit of the day | Liefde voor de herfst.”

ready for christmas outfit ready for christmas outfit

Ik heb het al eens eerder gezegd, dat ik jurken altijd een beetje lastig vind om te dragen omdat het ergens een beetje awkward blijft voelen als ik er eentje draag. Dat heeft er vast mee te maken dat ik gewoonweg meer een jeans-type ben en wellicht moet ik er gewoon aan wennen? Ik liet me voor de jurk op de foto’s influencen door Lottie, die hem een tijdje geleden in een MS Mode Instagram-shoplog voorbij liet komen. Toen ik voorheen nog echt een grotere maat had, was ik daar regelmatig te vinden maar de laatste jaartjes dus minder. Zonde! Want ik kan er als ‘inbetweenie’ nog steeds goed terecht en ze hebben veel leuks.

Zoals dus deze jurk die ik op de foto’s draag. Het is er eentje in een blousejurk model, qua lengte tussen midi en lang in (ik ben 174cm, wellicht iets om rekening mee te houden) en heeft een ceintuurtje in de taille. Ik had hem wellicht een maatje kleiner kunnen pakken, maar ik vind het wel fijn als het niet zo strak zit. Zeker bij polyester, een stofje dat ik eigenlijk vermijd om te kopen want het kan zo aan je ‘plakken’ en het is vaak echt een zweetstofje.. Maar ik maakte voor het leuke model en de print een keertje een uitzondering en ben er heel blij mee!

Tipje: ik zag dat het jurkje nu bij MS Mode in de sale te vinden is voor €27,99. Mocht je hem daar niet meer kunnen vinden in jouw maat, dan kan je altijd nog even Wehkamp checken want hier verkopen ze ook kleding van MS Mode.

ready for christmas outfit ready for christmas outfit

En.. voordat er vragen over komen: de schoenen die ik draag zijn enkellaarsjes van Sacha. Ik had jaren geleden al eens soortgelijke enkellaarsjes en ben er heel erg blij mee. Een charmante puntneus en een fijn-op-te-wandelen blokhak voor de vrouwelijke touch, maar ergens hebben ze ook wel wat stoers. En nu ik die puntneus weer zo zie, bedenk ik me dat dat heel tof zal zijn met een flared jeans.. Dat wordt m’n volgende zoektocht! Mocht iemand fijne tips hebben voor eentje van echt stevige jeansstof en een hoge taille, dan hoor ik het graag :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 9 december 2019 at 08:53

  Staat je super leuk! Ik ben zelf ook geen type voor jurken. Misschien toch weer eens proberen ☺️

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 december 2019 at 09:33

   Dankjewel voor het compliment, leuk om te horen! En jaaa, zeker ook eens zelf proberen :)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 9 december 2019 at 00:04

  Staat je echt heel mooi en goed!! Je ziet er super uit in deze mooie jurk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.