Lifestyle

Mini & Me | Twinnen met de nieuwe Senz x Studio Koosje paraplu’s

16 december 2019

Senz paraplu x Studio Koosje
Als er iets is waar je in ons kikkerlandje bijna niet zonder kan, dan is het wel een goede paraplu. Hoe vaak je wel niet een paraplu in handen hebt die bij een beetje wind al de lucht in schiet, omvergeblazen wordt of zelfs dubbelklapt waarna je er helemaal niks aan hebt.. Dat dat anders moest kunnen bewijst de Senz paraplu. Ik vertel je er graag wat meer over én laat je de twee modellen in samenwerking met Studio Koosje zien waarmee je erg leuk kan twinnen met je kind. Love it!

‘Lees ook: My style | Minimalistische sieraden.’

Senz paraplu x Studio Koosje

Het ontwerp van de Senz paraplu

Zoals je weet heb ik echt een zwak voor merken van eigen bodem en ik vind het dan ook supertof dat Senz een Nederlands merk is. Het werd in 2006 opgericht door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. Het idee kwam voort uit persoonlijke frustratie voor de traditionele paraplu’s die steevast binnenstebuiten klapten bij harde wind. En zo ontstond de Senz stormparaplu. Een paraplu die alle weertypen aan kan met een aerodynamische vorm die het niet alleen zelfs bij winden tot honderd kilometer per uur goed houdt én waarbij je niet veel kracht nodig hebt om hem bóven je hoofd te kunnen houden, maar wat ook nog zorgt voor een beter zicht in vergelijking met een normale paraplu.

Leuk weetje: het testen van de Senz paraplu’s gebeurde door in windtunnels te gaan staan, ritjes op motoren ermee te maken en er werd zelfs mee uit een vliegtuig gesprongen.

Alle bijzondere eigenschappen van de Senz paraplu op een rij:
– door de aerodynamische vorm hebben ze een windbestendigheid tot wel 100 kilometer per uur
– de paraplu heeft een comfortabel ergonomisch handvat
– de punten zijn afgewerkt met de iconische eyesavers
– de paraplu’s zijn ondanks het stevige ontwerp verrassend licht om te dragen
– het doek van de paraplu is gemaakt van sneldrogend materiaal én heeft een ingewerkte UPF50+.

Onze ervaring

Ik zal het maar gelijk zeggen: ik heb echt een enorme hekel aan paraplu’s en kies daarom liever voor een goede waterdichte jas met capuchon in de herfst en winter op regenachtige dagen. Zeker als ik de capuchon goed vast kan zetten heeft dit een grote voorkeur boven een paraplu. En dat heeft er alles mee te maken dat ik door de jaren heen nog nooit een écht goede paraplu tegen ben gekomen en dat terwijl er ook wel wat duurdere modellen tussen zaten.. Bij de meeste tussendoor-buitjes houden ze prima hoor, maar zodra er een beetje wind bij komt kijken zijn ze amper meer goed vast te houden, willen ze met alle kracht de lucht in, klappen ze om of klappen ze zelfs dubbel waarna je hem weg kan doen. En dan heb ik het nog niet eens over het verminderde zicht gehad vanwege het grote doek om je heen en in je gezichtsveld of om de scherpe punten en de irritaties daarbij als je met meerdere mensen bij elkaar met een paraplu loopt.

En toen kwam daar een pakketje met twee Senz paraplu’s. Eentje voor mijzelf, de Guz Large, en eentje voor Shae, de Guz kids. Ik moest even wennen aan het ontwerp (zowel hoe je hem uitklapt, vasthoudt als de vorm), maar ik was al snel om. De afgelopen weken was het goed weer om de paraplu uitgebreid te kunnen testen en het maakt echt een wereld van verschil. Zelfs bij flink sterke rukwinden draagt hij heel erg licht, wordt je nergens heengetrokken en gaat de paraplu niet de lucht in. Alsof hij echt op de wind met je mee zweeft. Heel bijzonder, maar echt een aanrader! En met dit mooie tijdloze model gok ik zo dat we er ook echt lang plezier van gaan hebben :)

Senz paraplu x Studio Koosje

Senz x Studio Koosje

Voor het ontwerp van de Senz x Studio Koosje paraplu’s die je op de foto’s in dit artikel ziet is Senz een samenwerking aangegaan met Vanessa Oostijen, de eigenaresse van Studio Koosje. Ze ontwerpt graag schattige dieren in combinatie met een funky, speels en karaktervol ontwerp en dat zie je terug in de olifant op de Senz Kids Guz kinderparaplu en de print op de Senz Large Guz paraplu voor volwassenen.

De olifant staat in dit ontwerp voor de inspirerende speelsheid en vreugde en om kinderen aan te moedigen om meer van het leven en het buitenleven te genieten. En dat er daarbij ook aan de kortere winterdagen gedacht is zie je ook terug in het ontwerp: de paraplu’s zijn van reflecterende stof gemaakt waardoor je ook in het donker zichtbaar bent.

Winactie | Win een Senz Guz x Studio Koosje paraplu voor jezelf & je kind

In samenwerking met Senz mag ik zowel een Senz Guz Large én een Senz Guz Kids uit de Studio Koosje collectie weggeven met een gezamenlijke waarde van €174,98!

Door simpelweg een reactie achter te laten onder deze blog en/of onder de bijpassende post op Facebook en/of Instagram met een leuke, korte, motivatie maak je al kans. Natuurlijk zou ik het ook heel erg leuk vinden als je mij volgt op Facebook en Instagram en daar een like en reactie achter wil laten en het bericht deelt :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 22 december 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maroof de Kat
  Reply Maroof de Kat 22 december 2019 at 23:51

  heerlijk, nooit meer tobben hoe je je paraplu moet houden bij harde wind.

 • Avatar van E. Wout
  Reply E. Wout 22 december 2019 at 22:17

  Wow! Wat een leuke hippe paraplu 😍. Ik waag graag een kans ☘️

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 22 december 2019 at 21:54

  Heerlijk, zo’n pluutje kunnen wij hier wel gebruiken ;-)

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 22 december 2019 at 20:33

  Ieder een eigen (superstoere en stevige) paraplu, dan wordt het wandelingetje naar school en naar huis zelfs in de regen een gezellig tochtje!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 22 december 2019 at 20:11

  Wat super leuk! Mijn dochtertje wilt nu graag alles nadoen wat ik doe. Dus dit zou ze heel leuk vinden 😊

 • Avatar van J Vink
  Reply J Vink 22 december 2019 at 20:00

  Handig als ik mijn kleinkind op haal uit school
  Op de dinsdag middag En dat regent het helaas vaak
  Dus heel welkom

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 22 december 2019 at 19:41

  Ik doe nog snel mee. In de loop van de jaren zijn hier al veel plu’s gebruikt en uiteindelijk allemaal snel of iets minder snel kapot gegaan. Mijn dochter vindt de kinderplu die we nog hebben te kinderachtig dus ik doe graag mee voor een set voor ons tweetjes.

 • Avatar van cgmpeters
  Reply cgmpeters 22 december 2019 at 17:25

  Deze komt goed van pas voor deze mama, voor bijvoorbeeld langs het voetbal veld als mijn zoontje moet voetballen of voor de dagelijkse wandeling.

 • Avatar van José
  Reply José 22 december 2019 at 15:27

  Wow! Wat een gave winactie, Desirée! Deze zijn ook heel fijn voor langs het sportveld! Laat de regen en storm maar komen, met deze paraplu’s kunnen we alles aan! De print van Studio Koosje zorgt ervoor dat het een limited edition is. Voor meer limited editions volg ik Curvacious graag! En nu maar duimen!

 • Avatar van Phuong
  Reply Phuong 22 december 2019 at 11:02

  Prachtige actie! Ons kleutertje maakt er altijd een drama van als hij lopend naar school of naar huis moet in de regen. Hij heeft helaas al een aantal kinderparaplu’s versleten (omklappen door de wind) en vindt lopen met een paraplu niet meer leuk. Met een stevige en mooie matching paraplu zal hij zeker weer met plezier gaan genieten van de wandelingetjes in de regen.

 • Avatar van Corrien Atema
  Reply Corrien Atema 20 december 2019 at 21:34

  Wat een leuke paraplu’s. Met mijn dochtertje can bijna 2 maak ik graag kans. Ze is gek op stampen in de plas. Maar als het regent wil je toch liever droog blijven. Liefs Corrien en kleine Famke

 • Avatar van Koby Bot
  Reply Koby Bot 20 december 2019 at 17:03

  Dit is toch te leuk met mijn kleindochter die nu nog het liefst zonder paraplu in de regen loopt maar dat zal wel snel veranderen ;) Die van mij heb ik aangeschaft toen ze net uitkwamen zeker 10 jaar terug, heeft me altijd droog gehouden maar is nu wel aan vervanging toe

 • Avatar van lizette
  Reply lizette 20 december 2019 at 14:50

  Zeker nodig in regenachtig nederland, ik doe graag mee.

 • Avatar van co
  Reply co 20 december 2019 at 14:48

  superleuk om zo samen door de regen te gaan.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 19 december 2019 at 23:37

  Voortaan beter voorbereid op pad met deze prachtige Senz paraplu .

 • Avatar van Molly
  Reply Molly 19 december 2019 at 20:27

  Eindelijk had ik een Senz paraplu gekocht en hij beviel ontzettend goed tot dat ik hem in de trein liet liggen, Bij gevonden goed is hij nooit aangekomen dus meer mensen zijn dol op Senz, echt Balen

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 19 december 2019 at 20:07

  Sinds ik weer in Enschede woon lijkt het bijna altijd te regenen , een paraplu is geen overbodige luxe. Een goede paraplu is een cadeautje, misschien wordt door de regen lopen dan toch nog leuk.

 • Avatar van Dino Neutel
  Reply Dino Neutel 19 december 2019 at 14:53

  Geweldig. Ik ga met mijn zoon elke regenbui nu opzoeken met deze Senz paraplu !!

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 19 december 2019 at 14:40

  Een mooi cadeau voor mijn nichtje en ook nog eens schattig, kunnen we ook met slecht weer samen op pad!

 • Avatar van patrick verbruggen
  Reply patrick verbruggen 19 december 2019 at 11:33

  Zeg niet zomaar paraplu tegen een Senz !

 • Avatar van Silvia Swart
  Reply Silvia Swart 19 december 2019 at 00:56

  Mega cool! Ideaal voor onze zoon naar school brengen in deze regenachtige dagen. Prachtig!!!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 18 december 2019 at 23:14

  Wat lijkt me dat heerlijk voor mijn kleindochter en mij.
  Lekker door weer en wind stappen naar de schaapjes verder op die we brood brengen.
  Zonder omhooggeklapte paraplu’s of natte haren…

 • Avatar van vessen
  Reply vessen 18 december 2019 at 23:12

  Prachtig om zo samen door e regen te stappen.

 • Avatar van Yasmina
  Reply Yasmina 18 december 2019 at 21:48

  Wat een super leuke winactie en wat een prachtige plu’s! Ik heb helaas geen kind, maar wel een heel lief nichtje van 5 die ik elke woensdag middag van school af haal. We wandelen dan altijd samen naar haar huis en met deze geweldige paraplu’s ☔️ zou dat een stuk aangenamer worden in de regen! Nu nog hopen voor het beste!!

 • Avatar van Wendy van Lier
  Reply Wendy van Lier 18 december 2019 at 21:09

  Ajuuutje parapuluutje deze zou ik als 100ste deelnemer graag willen winnen en innen.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 18 december 2019 at 19:56

  Wat een leuke plu’s! Uiteraard wil mijn dochtertje net als mama een eigen parapluutje, kunnen we mooi twinnen. Ik doe graag mee.

 • Avatar van Fenna
  Reply Fenna 18 december 2019 at 15:57

  Super leuk! Ik heb zelf geen mini-me, maar ga vaak op stap met de kleine van mijn beste vriendin. Ik denk dat ze het onwijs leuk zou vinden om haar eigen parapluutje te mogen dragen en dan krijg ik in ieder geval nooit de schuld als ze eens een verkoudheid oploopt XD

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 18 december 2019 at 15:07

  Onmisbaar in ons Kikkerlandje!

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 18 december 2019 at 14:08

  DIt zijn echt goeie parapluutjes waar je jaren mee doet… ik had er ook 1, ik wens degene die hem gevonden heeft in de trein er veel plezier mee :p

 • Avatar van Eliatha Buurmans
  Reply Eliatha Buurmans 18 december 2019 at 11:21

  Ideaal voor als we de hond gaan uitlaten in deze koude regenperiode.Deze blijft tenminste heel.

 • Avatar van Bianca van den Heijkant
  Reply Bianca van den Heijkant 18 december 2019 at 11:14

  Mijn man heeft zo’n paraplu. Jaloers, wil er graag zelf ook 1. Hier 2 jongens van 7 en 9 jaar, en eigenlijk hebben die nog van die kinderachtige paraplu’s. Dat kan eigenlijk echt niet meer! Deze zijn mooi, hip, en reuze-sterk. Kortom, hier zijn ze meer dan welkom.

 • Avatar van Evi Janssen
  Reply Evi Janssen 18 december 2019 at 10:34

  Super leuk :) leuk voor mij en mn dochtertje :)

 • Avatar van Elizabeth
  Reply Elizabeth 18 december 2019 at 08:12

  Wauw, super leuk! Ik doe mee

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 18 december 2019 at 07:34

  Zo wordt die regen zelfs nog leuk! Denk dat mijn dochtertje dit geweldig gaat vinden!

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 18 december 2019 at 06:50

  Leuke winactie ik doe graag mee

 • Avatar van molnina1
  Reply molnina1 18 december 2019 at 05:07

  Ik doe heel graag mee!

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 18 december 2019 at 04:33

  Aju aju, hopelijk ga ik snel op pad met deze leuke paraplu!

 • Avatar van Bram Olearnik
  Reply Bram Olearnik 17 december 2019 at 23:54

  Wat een leuk setje paraplu’s! Ik doe graag mee voor mij en mijn kiddos ☔

 • Avatar van Evanthe
  Reply Evanthe 17 december 2019 at 23:31

  Ik heb denk ik tientallen paraplu’s had moeten weggooien omdat ze of door de wind wegwaaiden naar het noorden of door de storm uit elkaar klapten waarna ik top tot teen kletsnat werd ”getsjederie” elke keer weer zeg..

 • Avatar van Will
  Reply Will 17 december 2019 at 23:28

  Wat een geweldig leuke winactie, deze twee Senz paraplu’s.
  Eén voor groot en één voor klein, leuk!
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 17 december 2019 at 23:19

  Erg leuk, ik doe graag mee

 • Avatar van Renilda
  Reply Renilda 17 december 2019 at 22:43

  Ik loot mee!!!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 17 december 2019 at 22:42

  Zo leuk. Ik doe zeer graag mee. Ik heb Al verschillende paraplu’s gekocht, maar ze Gaan altijd stuk deze lijken me wel heel sterk! Ik doe mee voor mij en mijn kids👍

 • Avatar van Marjon
  Reply Marjon 17 december 2019 at 22:19

  Leuk, ik maa’ graag kans!

 • Avatar van Eric
  Reply Eric 17 december 2019 at 22:17

  Natuurlijk wil ik zulke mooie Senz paraplu’s winnen! Stevig, mooi design en uit ervaring weet ik dat hij het ook goed doet in harde regen op de fiets. Ik heb jarenlang met een Senz paraplu gefietst als het regende en stormde, maar helaas is deze paraplu nu toch, na vele jaren, kapotgegaan. Ik zou dus heel goed vervanging kunnen gebruiken!

 • Avatar van Jeroen Migchelbrink
  Reply Jeroen Migchelbrink 17 december 2019 at 22:09

  Jaaaaa super handig als ik samen met mijn dochter onze twee labradors weer uit moet laten in de regen👍👌🎁

 • Avatar van Remco B
  Reply Remco B 17 december 2019 at 22:03

  Als ik het niet droog houd in de regen krijgt mijn zoontje de wind van voren.

 • Avatar van Suleika
  Reply Suleika 17 december 2019 at 21:22

  Hopelijk ga ik hem weinig nodig hebben maar het is natuurlijk een geweldige prijs om te winnen!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 17 december 2019 at 20:09

  Oehh een goede paraplu zou zeker van pas komen! Nu kom ik er steeds wanneer het regent achter dat ik er geen heb en mijn capuchon maar half op mijn hoofd blijft…

 • Avatar van Sylvia van Os
  Reply Sylvia van Os 17 december 2019 at 19:41

  Deze stond op mijn lijstje voor 5 december, helaas niet gekregen. Misschien lukt het me nu wel :-)

 • Avatar van suus van tellingen
  Reply suus van tellingen 17 december 2019 at 19:23

  Geweldig, dit komt uiteraard heel goed van pas in Nederland.

 • Avatar van cor Boeren
  Reply cor Boeren 17 december 2019 at 19:12

  Hiermee ga ik zingend de regen in.

 • Avatar van Sonja vondenhoff
  Reply Sonja vondenhoff 17 december 2019 at 18:38

  O dat zou geweldig zijn kunnen we droog naar school lopen. en nog hip uitzien ook.

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 17 december 2019 at 17:47

  met zo’n paraplu ga je voor je plezier in de regen lopen

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 17 december 2019 at 17:10

  Super handig! Ik ben mijn paraplu kwijt dus deze komt erg goed van pas.

  Ik volg je ook al heel lang op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

 • Avatar van Heleen Haarsma
  Reply Heleen Haarsma 17 december 2019 at 17:04

  Met dit weer verslijt ik wel echt zoveel paraplu’s. Heb geen rijbewijs dus alles moet op de fiets of lopend, zelfs als het regent….Dus een goede paraplu is hier meer dan welkom! ;)

  Duimen maarrr…

 • Avatar van lilian wapperom
  Reply lilian wapperom 17 december 2019 at 17:04

  Heel erg welkom met dit weer! En hoe leuk, winning in de regen.

 • Avatar van esther meijer
  Reply esther meijer 17 december 2019 at 16:54

  al zoveel paraplu’s gehad maar nog nooit een echt goede, als ik dit zo lees dan heb ik die nu gevonden en hij ziet er nog mooit uit ook,

 • Avatar van neeltje
  Reply neeltje 17 december 2019 at 16:47

  wij laten vaak samen de hond uit, mijn dochtertje en ik. door weer en wind. wij kunnen dus wel zo’n super paraplu gebruiken !

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 17 december 2019 at 16:46

  Nu ik de wind zo hoor gieren en de regen tegen het raam hoor kletteren besef dat ik mijn plu wel in de gang kan laten staan want daar is deze echt niet tegen bestand.

 • Avatar van A.
  Reply A. 17 december 2019 at 16:27

  Door weer en wind naar school al heel wat plu’s kapot lijkt ons dit heel fijn voor groot en klein.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 17 december 2019 at 16:05

  Ik zou deze set onwijs graag willen winnen voor mijn schoonzus en nichtje.. na een zware periode probeert ze weer op de been te komen en dat doet ze onder andere door lekker te wandelen, alleen, samen met haar dochter of samen met dochter en man. Een beetje regen houdt haar niet meer tegen en al helemaal niet met deze parapluset. Zou fantastisch voor haar zijn en zo verdiend!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 17 december 2019 at 16:04

  Dit is nou echt een prijs voor het Hollandse weer.

 • Avatar van Dennis heikoop
  Reply Dennis heikoop 17 december 2019 at 15:29

  Oooh dat zou welkom zijn, heb onze oude paraplu laten staan in de Jumbo afgelopen weekend😂

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 17 december 2019 at 15:06

  Altijd handig in dit land, een stormparaplu!

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 17 december 2019 at 14:57

  Hi Desiree,

  Wat lijkt me dit een top product. Sinds enkele weken zit mijn zoontje op de basisschool, en de keren dat ik op het schoolplein ben plat geregend zijn niet op twee handen te tellen.
  Aangezien wij in Zeeland wonen, zijn gewone paraplu’s niet tegen die wind opgewassen.
  Als ze in Overijssel een briesje afgeven, staat er hier windkracht 6.

  Ik zou echt dolgelukkig zijn mocht ik tussen al deze reacties kans maken, dit lijkt me echt een aanwinst voor ons.

  Alvast fijne dagen gewenst.

  Groetjes, Carmen

 • Avatar van Monique Schuitema
  Reply Monique Schuitema 17 december 2019 at 14:37

  Lekker door de plassen banjeren en niets geven om een beetje regen, maar ons haar willen we alleen wel graag droog houden. Dat is onze instelling, dus kom maar op met deze super handige paraplu’s!!

 • Avatar van anja jager
  Reply anja jager 17 december 2019 at 13:54

  fijn om ook met slecht weer naar buiten te kunnen gaan

 • Avatar van oma bakkernes
  Reply oma bakkernes 17 december 2019 at 13:43

  Wat leuk…als ik ga wandelen met onze kleinzoon

 • Avatar van A dekker
  Reply A dekker 17 december 2019 at 13:23

  Super leuk dat er ook een kleine variant van senz is. Kan ik samen met m’n dochtertje door de regen lopen. Net zo’n paraplu als mama dat is stoer! En dan is in de regen naar buiten gaan opeens best wel leuk en gezellig!

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 17 december 2019 at 13:09

  Jaaa, te gek deze paraplu’s! Ik hou enorm van wandelen – zeker nu ik met zwangerschapsverlof ben, hoera! Maar inderdaad, die omklappende exemplaren. Haha, oh men. Ellende! Daarom ben ik super benieuwd naar deze variant.

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 17 december 2019 at 13:03

  Superfijn. Ik was eigenlijk al snel geneigd om met de auto naar school te gaan, omdat ik onder schooltijden werk en ik daardoor direct door kon rijden. Nu in december hadden ze op school een actie dat de kids 10 stempels in die maand konden verdienen door op de fiets of te voet naar school te komen. Dat hebben we vandaag al gehaald en weet je, dat is ook wel een super initiatief omdat je er even bij stilstaat hoe makkelijk en ook onnodig je soms de auto pakt. Dus nu lopen we dagelijks 10 minuten naar school, en het is wel handig als we droog blijven als we door weer en wind gaan ;-)

 • Avatar van Shiv Chin
  Reply Shiv Chin 17 december 2019 at 13:03

  Wat zouden mijn dochter en ik graag droog willen blijven onder deze handige paraplu’s. Wij wandelen graag samen en onze gewone paraplu’s waaiden helaas heel vaak stuk.

 • Avatar van Anouk Nijmeijer
  Reply Anouk Nijmeijer 17 december 2019 at 11:34

  Juist met regen gaan wij graag naar buiten. Paraplu mee en stampen door de plassen! Ik ben dol op regen. Zondag nog 13 km gewandeld met de eerste km’s straffe wind en regen. Heerlijk!

 • Avatar van Lisanne Vis
  Reply Lisanne Vis 17 december 2019 at 11:03

  Wat gaaf dat er nu ook een kinder stormparaplu is. We wonen aan de kust en daar waait het vaak stevig; en Milou (4 jaar) mag dan wel Vis heten met haar achternaam; als het regent blijft ze liever droog !

 • Avatar van Pauline Witte
  Reply Pauline Witte 17 december 2019 at 10:39

  Wat n mooie plu’s😍 zie mij al heerlijk huppelen door de regen met mijn kleinzoontje. Fijne feestdagen en n inspirerend 2020 toegewenst🎄👌

 • Avatar van Nicole Mutten
  Reply Nicole Mutten 17 december 2019 at 10:37

  Leuk, heerlijk door de regen lopen en dan nog samen met mijn kleindochter . zij doet dat net zo graag als haar oma!

 • Avatar van Marianne van den Hoek
  Reply Marianne van den Hoek 17 december 2019 at 10:30

  Daar is nog eens goed over nagedacht, zo’n heerlijke paraplu ook in een kinderuitvoering! Ik doe hier graag aan mee.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 17 december 2019 at 10:27

  Wij wonen aan het IJsselmeer dus het waait hier eigenlijk altijd. De een na de andere paraplu sneuvelt bij mij, geen idee waarom. Loop ik weer met een half kapotte plu omdat mijn voorraad op is… Deze ziet er mooi en stevig uit en hoe leuk is het dat er ook eentje voor mijn dochter bij zit!

 • Avatar van Rinskje
  Reply Rinskje 17 december 2019 at 09:48

  Ik heb geen sterk geloof in paraplu’s ( noem me zelf altijd een “paraplukluns”), maar misschien kan deze variant mij bewijzen dat ze toch wel heel handig in gebruik zijn. Dus we gaan meedoen met deze prijsvraag, kunnen we ze proberen met naar school toe gaan, mochten we winnen.

 • Avatar van Ankie
  Reply Ankie 17 december 2019 at 09:20

  Heerlijk samen stampen in de plassen

 • Avatar van maaike beld
  Reply maaike beld 17 december 2019 at 09:12

  Oeh, dat zou hier goed uit komen! Wij wonen buitenaf en om mijn dochters op te halen van school zit ik altijd 10 minuten op de fiets. Een gewone paraplu is drama met wind, en een capuchon werkt ook niet altijd even lekker. Ik maak daarom graag een kans! Zodat ik eens een keer droog aankom op school ;)

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 17 december 2019 at 09:07

  Heel fijn tijdens onze dagelijkse wandeling!

 • Avatar van Roos W
  Reply Roos W 17 december 2019 at 09:05

  Fijn voor ons, want we zijn veel buiten, hebben geen auto

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 17 december 2019 at 08:24

  Ideaal omdat ik oppas op onze kleindochter maar we samen toch door weer en wind de hond moeten gaan uitlaten.

 • Avatar van annemarie snijders
  Reply annemarie snijders 17 december 2019 at 07:33

  Zou zo welkom zijn met de 2 honden hier die 5x per dag uitgaan.
  Deze lijkt ons ijzersterk en kunnen wij heel goed gebruiken Doe heel graag mee met deze leuke actie

 • Avatar van Sharon v Bregt
  Reply Sharon v Bregt 17 december 2019 at 07:17

  Gaaf! Mijn dochter is een beetje uit de thema paraplu’s en wil heel graag een fijne goede paraplu waar ze als tiener wel gezien mee kan worden op school. En deze is wel heel gaaf dus ik doe graag mee!

 • Avatar van Theo Sengers
  Reply Theo Sengers 17 december 2019 at 06:28

  Doe graag mee. Lekker lopen in weer en wind met de kleinkinderen.

 • Avatar van Gerrie Peters
  Reply Gerrie Peters 17 december 2019 at 06:19

  ideaal kunnen we de hele winter lopend naar school

 • Avatar van jacquelinedewxxs
  Reply jacquelinedewxxs 17 december 2019 at 06:07

  Wooh nou die hebben we wel nodig met al die regen

 • Avatar van Yunus
  Reply Yunus 17 december 2019 at 00:11

  Ik zou dit voor mezelf en mijn zoontje willen. We houden van wandelen, maar vaak zijn onze paraplus stuk gegaan. Met zo een paraplu hoeven we ons geen zorgen te maken

 • Avatar van Suzanne Hin
  Reply Suzanne Hin 16 december 2019 at 22:54

  Super leuk! Staat al jaren op mijn wensenlijst, maar ja je gaat toch niet zomaar zoveel geld uitgeven aan een paraplu. Zou wel heel prettig zijn, want met het Nederlandse weer is een standaard paraplu vaak niet te gebruiken.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 16 december 2019 at 22:41

  Wat tof dat er ook een mini versie van Senz beschikbaar is! Ik doe mee voor Lois, die vindt dat vast fantastisch.

 • Avatar van Sanja
  Reply Sanja 16 december 2019 at 21:19

  Wat een leuke paraplu!

 • Avatar van Gé Geurtsen
  Reply Gé Geurtsen 16 december 2019 at 20:53

  Die kan ik wel gebruiken, ben vast niet de enige in het land haha ;)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 16 december 2019 at 20:43

  Doe graag mee. Super om samen et dochterlief te twinnen als we door de regen naar school of training moeten.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 16 december 2019 at 18:22

  Erg leuk, mee gedaan via Facebook en Instagram, Groetjes Anneliese

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 16 december 2019 at 17:25

  Leuke actie, wij loten graag mee.

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 16 december 2019 at 16:50

  Wat een fijne prijs! Zoveel kinderpluutjes zijn bij ons al de lucht in gevlogen. Maar ja de prijs is dan ook meestal een heel stuk lager dan deze luxe exemplaren, je zou toch bijna hopen dat het gaat regenen. Ik doe heel graag mee

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 16 december 2019 at 15:16

  Dit vind ik nou eens leuk! Milan is een echt buiten kind. Weer of geen weer, we gaan er altijd lekker op uit. Met deze toffe paraplus houdt helemaal niks ons meer tegen!

 • Avatar van José
  Reply José 16 december 2019 at 14:24

  Lekker lopen in weer en wind met de dochters. Wij zijn er klaar voor.

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 16 december 2019 at 14:05

  Loïs, onze superlieve en tikkeltje eigenwijze dochter van 3 stampt het liefst de hele dag in plassen,maar een nat hoofd door de regen (of douche) vindt ze helemaal niks. Het lijkt me super leuk in de regen te twinnen!

 • Avatar van Sylvia van den Bogaard
  Reply Sylvia van den Bogaard 16 december 2019 at 13:49

  Oh geweldig ! Mijn kids zijn dus graag buiten als het regent. Paraplu en regenlaarsjes aan en gaan maar! Helaas gaan veel parapluutjes stuk dankzij ons Nederlandse weer. Hier zouden mijn kids echt zo blij mee zijn !!

 • Avatar van Jacky M
  Reply Jacky M 16 december 2019 at 13:10

  Wat superleuk voor moeder en kind en een plu die niet meteen kapot gaat in het winderige Hollandse weer!!!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 16 december 2019 at 12:45

  Ideaal deze paraplu’s en fijn dat ze zo goed tegen wint kunnen

 • Avatar van Marianne V/D M
  Reply Marianne V/D M 16 december 2019 at 12:45

  Wauw gaag en zo handig wanneer we door de regen naar school moeten.

 • Avatar van Chantal van Milligen
  Reply Chantal van Milligen 16 december 2019 at 12:42

  Wat een toffe actie! Wij gaan elke dag door weer en wind met de hond naar het bos, regenlaarzen aan en gaan :) Hoe leuk zou het zijn om deze mooie set van Senz te winnen! 😍 Dochter Fien is dol op accessoires en deze plu valt vast in de smaak 🙂

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 16 december 2019 at 12:30

  Zo leuk dit! Zou graag deze set winnen omdat onze paraplu’s bijna allemaal stuk zijn. We lopen vaak naar school en als het regent en waait is dat niet zo handig. En wat is er nu leuker dan twinnen met je kids!

 • Avatar van Didi
  Reply Didi 16 december 2019 at 11:47

  Door de regen naar school lopen is altijd een feestje met een paraplu! Mijn dochter is de hare kwijtgeraakt dus het zou heel goed uitkomen.

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 16 december 2019 at 11:04

  Super leuke actie waar ik erg graag aan mee doe. Als het dan toch regent in ons meestal koude kikkerlandje, dan is een fijne en matchende paraplu altijd fijn!

 • Avatar van Carin
  Reply Carin 16 december 2019 at 11:03

  Hoe lief is dit! Ik zie mezelf al lopen met mijn mini-me. Al gaat dat nog wel even duren 😂. Nu nog veilig (en beschermd) in mama’s buik

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 16 december 2019 at 10:54

  Geweldige kans op een geweldige prijs. Wat een leuk idee, deze plu voor kinderen. Perfect om mijn kleinkind naar school te brengen en op te halen. Vind ze vast helemaal leuk! En anders oma wel… ;-)

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 16 december 2019 at 10:30

  Ik probeer elke dag een half uur te lopen,en op sommige dagen is zo´n paraplu echt geen overbodige luxe!! De kindervariant is zeker handig voor de meiden!

 • Avatar van Marcia vd Velde
  Reply Marcia vd Velde 16 december 2019 at 10:19

  O dat zou echt ideaal zijn. Altijd lopend naar school heen en weer en dat natuurlijk helaas ook regelmatig in de regen. De tijd van roze parapluutjes is geweest voor mijn dochtertje, maar dan zou dit voor haar echt een mooie opvolger zijn om mee te lopen. Kom maar op maar die regen en wind! En voor mezelf zou deze paraplu ook nog eens echt super zijn om mee langs de lijn bij de voetbal te staan, 2 avonden training en een wedstrijd en ik kan zeggen, het regent echt vaak.. Dus duimen maar!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 16 december 2019 at 09:38

  Superhandig in ons regenachtige landje!

 • Avatar van Nina haven
  Reply Nina haven 16 december 2019 at 09:33

  Handig om mee te nemen wanneer we gaan wandelen (en dat doen we vaak in het weekend…)

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 16 december 2019 at 09:31

  Ohh wat leuk en vooral handig!! Mijn zoontje gaat sinds een week naar school en als we gaan lopen heb ik nog geen paraplu… dit zou ontzettend handig zijn!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 16 december 2019 at 08:39

  Ohh die olifant 😍 groot fan van olifanten. Ook ik heb hekel aan een paraplu 😅 exact zelfde redenen. Woonde altijd aan zee dus t was gewoon zinloos. En als ik nog naar mn moeder ga probeer ik het ook niet meer. Waar ik nu woon veel regen en nog steeds hekel aan paraplu 🤣 maar eigenlijk word ik wel enthousiast van jou ervaring dat ik denk 🤔 zou er dan toch een fijne plu bestaan. Dus ik doe erg graag mee en hoop dit zelf te gaan ontdekken natuurlijk.

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 16 december 2019 at 08:23

  We wonen aan zee en er gaat nog wel eens een plu kapot. Vaak nemen we sowieso maar geen paraplu meer mee, want met veel wind blijven we aan de gang met aanslepen :) Misschien zijn deze een uitkomst om ook eens ergens droog over te komen!

 • Avatar van Alicia Hofman-Voshol
  Reply Alicia Hofman-Voshol 16 december 2019 at 07:55

  Wat een uitkomst zo’n paraplu. Hoewel ik het zelf wel een grote uitgave zou vinden lijkt het mij heerlijk niet meer met een omgeslagen paraplu bij school te staan.

 • Avatar van Jasmien Van Gestel
  Reply Jasmien Van Gestel 16 december 2019 at 07:53

  Heel handig voor een mama en zoon die een hekel hebben aan nat worden ! 😅 ik doe mee!

 • Avatar van Julia Van Empel
  Reply Julia Van Empel 16 december 2019 at 07:41

  Heel handig. Ik doe graag mee

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 16 december 2019 at 07:32

  wat een prachtig cadeau, geen auto en geen rijbewijs dit is voor ons een prachtige prijs

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 16 december 2019 at 07:29

  Ik wist niet eens dat ze die voor kinderen hadden! Wat handig zeg. We hebben al heel wat door de regen gelopen dit jaar. Als het waait is dat met een gewone paraplu niet handig.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.