Beauty

Mijn favorieten uit The Body Shop Kerstcollectie

14 december 2019

the body shop kerstcollectie 2019 1 - Mijn favorieten uit The Body Shop Kerstcollectie
Er is dit jaar echt gigantisch veel leuks verkrijgbaar als het om de Kerstcollecties van beautymerken aankomt. Ik laat daarom de komende weken in de aanloop naar Kerst nog een aantal leuke nieuwtjes en tips voorbij komen. Leuk om een ander óf jezelf mee te verwennen. In dit artikel deel ik een aantal leuke cadeautips met je uit de The Body Shop Kerstcollectie van dit jaar!

‘Lees ook: Unboxing The Body Shop adventskalender Deluxe.’

the body shop kerstcollectie 2019 7 - Mijn favorieten uit The Body Shop Kerstcollectie the body shop kerstcollectie 2019 8 - Mijn favorieten uit The Body Shop Kerstcollectie

The Rocket giftset €18,00
In dit te leuke bewaarblik in de vorm van een raket vind je de volgende zes producten:

– Strawberry showergel 60ml
– Strawberry hand cream 30ml
– Strawberry bath bomb
– Coconut shower cream 60ml
– Coconut hand cream 30ml
– Coconut bath bubble

Persoonlijk vind ik de Strawberry producten net eventjes te zoet voor mijn smaak, maar de coconut producten vind ik echt een aanrader voor in de lente en zomer. Die ga ik dus zeker bewaren voor weekendjes weg/tripjes/vakantie komend jaar!

the body shop kerstcollectie 2019 3 - Mijn favorieten uit The Body Shop Kerstcollectie the body shop kerstcollectie 2019 4 - Mijn favorieten uit The Body Shop Kerstcollectie

Soothing Almond Milk & Honey premium giftset €38,00
Een heerlijke cadeauset voor iemand met een drogere en/of gevoeligere huid. Ik vind dit persoonlijk één van de fijnste bodylijnen van het merk. De geur is heerlijk zacht en vrouwelijk en de producten zorgen ervoor dat mijn huidje lekker soepel aanvoelt. Er zitten de volgende producten in:

– Almond Milk & Honey shower cream 250ml
– Almond Milk & Honey cream scrub 250ml
– Almond Milk & Honey body butter 200ml
– Almond Milk & Honey hand cream 30ml
– bath lily (douche puff).

the body shop kerstcollectie 2019 5 - Mijn favorieten uit The Body Shop Kerstcollectie

Festive Body Butter Trio €12,00
Kan je niet kiezen uit de nieuwe wintergeuren en ben je gek op de body butters van The Body Shop? Dan is dit het perfecte cadeautje voor jou, zodat je én een zacht huidje hebt én lekker kan afwisselen qua geuren! Er zit van zowel Juicy Pear, Rich Plum als Warm Vanilla een body butter met een inhoud van 50ml in.

the body shop kerstcollectie 2019 6 - Mijn favorieten uit The Body Shop Kerstcollectie

Natuurlijk zijn alle producten uit The Body Shop Kerstcollectie in de winkels van het merk verkrijgbaar, maar ook via The Body Shop webwinkel is het één en ander te koop. Tipje: met de kortingscode 342NL krijg je op dit moment op alle lichaam- en haarverzorging drie producten voor de prijs van twee. En met de kortingscode 14801 krijg je 20% Family & Friends korting op cadeausets.

Ik vind het persoonlijk echt heel erg leuk dat The Body Shop ook dit jaar weer zo heerlijk heeft uitgepakt met de Kerstcollectie. Er is in bijna iedere geur- en productlijn wel een leuke giftset verkrijgbaar voor iedere portemonnee. En ook de drie Kerstgeuren die dit jaar verkrijgbaar zijn ruiken heerlijk en geven een leuke afwisseling met de producten uit het standaard assortiment. Mijn favoriet van de drie? De heerlijke crèmige en zoetige Warm Vanilla geur!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 14 december 2019 at 10:20

  Warm vanilla vind ik erg lekker, gebruik die body butter nu bijna elke dag en ook die handcrème daar van. Heerlijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2019 at 12:31

   Jaaa, die geur is echt té lekker he?! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.