Beauty Mama & Kind

Natural beauty brand | Yope

4 december 2019

yope natuurlijke beautyproducten
Vaak komen natuurlijke verzorgingsproducten in een wat saaie verpakking, zijn de geuren niet heel bijzonder en is het ook nog eens wat prijziger in aanschaf. Dat dat ook anders kan bewijst Yope, een natuurlijk beautymerk waar ik een paar weken geleden kennis mee maakte. Ik vertel je er graag wat meer over!

‘Lees ook: Onze MrStarskyAmsterdam sterrenhemel posters voor de meiden.’

yope natuurlijke beautyproducten yope natuurlijke beautyproducten

Yope | About the brand
Yope is opgericht in Polen door Karolina en Pawel, een team van man en vrouw en ouders van jonge kinderen. Ze vonden het assortiment aan betaalbare natuurlijke verzorgingsproducten te klein en besloten zelf een merk op te zetten. Hun missie? Een toegankelijk en natuurlijk merk met verzorgingsproducten geformuleerd met huidvriendelijke en milieuvriendelijke ingrediënten en onderscheidende geuren.

De leuke speelse verpakkingen vallen op en maakt het, zeker voor kinderen, leuk om te zien en nodigen daarom uit om te gaan gebruiken. De producten hebben unieke geuren die vaak doen denken aan de reizen die Karolina en Pawel hebben gemaakt of zijn geïnspireerd op bepaalde jeugdherinneringen. De producten bevatten tot 99% natuurlijke en minimaal bewerkte ingrediënten en zijn zacht genoeg om door het gehele gezin gebruikt te kunnen worden. Daarnaast is het merk ook nog eens bezig met duurzaamheid. Zo zijn de meeste verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic of suikerriet, gebruiken ze veelal Ecocert-ingrediënten en bieden ze navulbare verpakkingen aan.

yope natuurlijke beautyproducten

Mijn ervaring
De handzeep ruikt naar een heerlijke combinatie van kokosnoot en munt en bevat geen harde reinigers die de huid uitdrogen – maar schuimt wel lekker – en er zijn hydraterende ingrediënten zoals aloë vera sap en glycerine aan toegevoegd. De liquid soap is bedoeld als een handzeep, maar kan je ook gerust als douchegel gebruiken. Er zitten geen harde reinigers die de huid uitdrogen en er is onder andere kokosextract, glycerine, allantoïne en panthenol aan toegevoegd die de huid verzachten en hydrateren. De geur hiervan is echt perfect voor deze tijd van het jaar; verwarmende gember en licht-kruidig sandelhout.

Ik maakte een paar weken geleden op een event voor beautypers kennis met dit merk en werd gelijk aangetrokken door de leuke verpakkingen. Zeker voor een natuurlijk merk vallen deze duidelijk op. Dit in combinatie met de zo natuurlijk mogelijke producten, de leuke illustraties, heerlijke geuren én het feit dat de producten zo fijn betaalbaar zijn maakte het dat ik dit merk graag met je wilde delen!

De producten van Yope zijn in Nederland onder andere te koop bij Notino, Bol.com en Organic Shop. Het volledige assortiment is lekker uitgebreid en bestaat uit verschillende geuren handzeep, reinigingsgels, shampoo, conditioner, handcrème, shower gel, bodylotion en er zijn zelfs schoonmaakproducten en kaarsen van verkrijgbaar.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 4 december 2019 at 16:57

    Wat een leuk merk! Zo een toffe verpakkingen ook 🤩

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 4 december 2019 at 16:44

    Wat een leuk merk en toffe verpakkingen! Ik ken Yope nog helemaal niet, maar denk dat vooral mijn puberende dochter dit stiekem heel geweldig gaat vinden :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.