Beauty

Mijn beauty aanraders van dit moment

8 januari 2020

beauty aanraders januari
Vanwege mijn interesse en mijn werk gaan er heel wat beautyproducten door mijn handen. Lang niet alles kan ik zelf proberen vanwege huid-, haar- of kleurtype en lang niet alles is om écht enthousiast van te worden, maar gelukkig zitten er ook regelmatig pareltjes tussen. Vandaag wil ik graag een aantal van deze beauty aanraders met je delen!

‘Lees ook: Biodermal Renewing Face Oil (review).’

beauty aanraders januari

Banila Co – Zero cleansing balm
Ik ben echt een groot liefhebber van een oliereiniger of een reiniger in de vorm van een vaste balsem. Oftewel; een reiniger die je zonder water zachtjes inmasseert en waarna je zonder enige moeite door middel van wat lauwwarm water en een washandje je gezicht reinigt en alle make-up verwijdert zonder te boenen. En vanwege de balsem- of olietextuur werkt het ook nog eens niet uitdrogend.

Een tijdje geleden maakte ik op een pers-event kennis met de Koreaanse Banila Co Zero cleansing balms en ik was direct nieuwsgierig. Ik kreeg een aantal producten mee naar huis, waaronder deze reinigingsbalsem in handig reisformaat in de vier verschillende varianten. Al snel ontdekte ik met mijn drogere huid dat de gele nourishing variant mijn persoonlijke favoriet is. Er zitten voedende, verzachtende en beschermende ingrediënten in zoals verschillende oliën, squalaan, vitamine E, royal jelly, verschillende plantenextracten en vitamine E. Je hebt er maar een klein beetje van nodig, hij is heerlijk zacht voor de huid, verwijdert zelfs longlasting make-up zonder moeite en laat een zacht en soepel huidje achter :)

De producten van Banila Co zijn in Nederland onder andere bij Parfumerie Douglas, Cosmania en Boozyshop te bestellen. De adviesprijs is €28,00 voor een grote pot van 100ml. En geloof me: daar kan je echt wel even mee vooruit!

beauty aanraders januari beauty aanraders januari

Clarins – Skin Illusion natural hydrating foundation
Sinds een paar maanden gebruik ik steeds minder dekkende foundation. Ja, ik! Waar ik dit eerder ‘nodig’ had om de roodheid in mijn gezicht wat te onderdrukken en de overbeharing rondom mijn kin te camoufleren, heb ik dit gewoonweg minder nodig vanwege een fijne skincare routine én het laser ontharen in mijn gezicht en de mooie resultaten daarvan. Daarnaast heb ik een droog huidje en de meeste dekkende foundations zijn best wel ‘droog’ waardoor dit in lijntjes trekt, velletjes accentueert etc. Niet zo’n fijne match!

Toen ik deze foundation van Clarins binnen kreeg was ik bang dat deze niet voldoende zou dekken, maar nu het winter is en mijn huid wel wat extra hydratatie kan gebruiken én ik dus een medium dekking juíst leer te waarderen besloot ik de Skin Illusion foundation een kans te geven. En daar ben ik blij om! Het effect is heel erg natuurlijk, de serum textuur voelt lekker verfrissend aan op de huid, de dekking is aan de lichtere medium-kant maar egaliseert heel mooi, geeft een natuurlijk effect en mijn droge huidje wordt blij van de ingrediënten als squalaan, vitamine E, urea extract en verschillende kalmerende en hydraterende plantenextracten. Droge plekjes worden hiermee niet geaccentueerd en mijn huid voelt de hele dag door lekker fris aan.

De Clarins Skin Illusion foundation is verkrijgbaar bij onder andere Parfumerie Douglas en de Clarins webwinkel voor €42,00, maar ik spotte hem bij Parfumswinkel voor €26,69!

beauty aanraders januari beauty aanraders januari

Maybelline – The City Kits ‘Pink Edge’ palette
Het komt niet vaak voor dat ik zo enthousiast word van een drogisterij-make-up-palette. Maar dit is echt een budgettopper en een aanrader qua kwaliteit! De koelere natuurlijke kleurtjes, gecombineerd met subtiele roze/paarse tinten, de verschillende finishes, de pigmentatie (zéker met een oogschaduwbasis eronder) én de combi van oogschaduw, een blush en een highlighter in één maakt dit een absolute winnaar. Maakt een perfect doosje voor zowel looks voor overdag als voor ’s avonds en vanwege het formaat is het perfect om mee te nemen als je op reis gaat.

Dit make-up palette is te koop voor €17,99 bij onder andere Kruidvat (nu met 50% korting), Etos, Wehkamp en bol.com (nu met 40% korting).

beauty aanraders januari

Collistar – Volume Unico mascara
Nu ik alweer een tijdje geen wimperextensions meer heb, kan ik eindelijk weer eens lekker ouderwets mascara’s gaan testen. Met mijn eigenwijze, redelijk rechte wimperhaartjes merk ik echter niet veel verschil tussen mascara’s. Hoe goedkoop of duur ze ook zijn.. Maar deze van Collistar gaat zeker tussen het lijstje met favoriete mascara’s; hij separeert, kleurt intens zwart, blijft op z’n plek gedurende de dag, lift de haartjes tot een meer open blik en geeft lekker wat volume zonder spinnenpootjeseffect.

Deze Collistar mascara is voor zo’n €25,00 onder andere bij Parfumerie Douglas, Notino en bol.com verkrijgbaar. Bij Notino en bol.com trouwens flink in de aanbieding nu :)

beauty aanraders januari

La Roche-Posay – Cicaplast handcrème
En dan misschien niet zo’n sexy beautyproduct als de anderen in dit rijtje, maar zeker eentje die ik graag met je wil delen. Mijn handen en nagelriemen waren duidelijk toe aan wat extra TLC vanwege nagelvelletjes bijten, droogte en kou/wind. Ik bedacht me ooit deze handcrème te hebben gehad en dat ik er weg van was, dus besloot hem weer in huis te halen. En ja hoor: in no time weer verzorgde nagelriemen en lekker zachte handjes. Een mega tip voor de winter dus. Ondanks dat het een flink rijke handcrème voelen je handen na het insmeren niet plakkerig of vettig aan. You will love this one, trust me!

Deze handcrème is bij apotheken en online apotheken als mijnhuidonline, newpharma en 24pharma voor tussen de €5,95 en €7,95 verkrijgbaar.

–> Wat is jouw meest recente beauty ontdekking die je graag wil delen?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Arline
  Reply Arline 15 januari 2020 at 12:30

  Waarom geen foto waarop je de foundation draagt?

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 8 januari 2020 at 13:38

  Hopelijk laat je een keertje een look zien van de make-up want ze zien er prachtig uit. Gebruik je nog een cleanser na de balm of is dat niet nodig? Bedankt voor de tip van de handcreme die van mij is bijna op en cicaplast word de opvolger. Ben benieuwd.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 januari 2020 at 10:40

   Hi Donna, ik heb toevallig de producten uit dit artikel ook vandaag weer gebruikt. Ik zal er straks een foto van maken en deze op Instagram plaatsen vandaag :) Na een olie/balsemreiniger hoef je niet nog een afzonderlijke cleanser te gebruiken, misschien een lotion maar ook dit is niet eens echt nodig. Het haalt make-up en vuiltjes goed weg zonder te hoeven boenen en daarna is je gezicht eigenlijk klaar voor een serum en/of crème. Leuk dat je de Cicaplast handcrème een kans gaat geven!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 8 januari 2020 at 09:21

  Ik ben heel benieuwd naar de producten van The Ordinary maar moet me er nog even goed in verdiepen, want de juiste combi vinden is een soort hogere scheikunde haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 januari 2020 at 09:43

   Daar heb je wel een beetje gelijk in ja. Het aanbod kan wat overweldigend zijn! Mocht je voor een specifiek iets op zoek zijn, wil ik wel met je meekijken? :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.