Beauty

Beauty gadget | Décaar facial cleansing brush

20 januari 2020

decaar facial cleansing brush review 4 - Beauty gadget | Décaar facial cleansing brush
Dat ik een #skincarejunkie ben hoef ik inmiddels vast niet meer uit te leggen. Maar dat ik daarnaast ook een zwak heb voor gadgets is misschien nog iets minder bekend. Tel 1 en 1 bij elkaar op en je kan begrijpen dat ik het testen van skincare gadgets dan ook helemaal geweldig vind. Om te kijken of ze doen wat ze beloven en echt helpen bij een stukje huidverbetering bijvoorbeeld. Want hey, er is niks mis met ouder worden, maar dan wel graag zo mooi mogelijk! Ik heb de afgelopen periode de Décaar facial cleansing brush uitgeprobeerd en deel in dit artikel de uitgebreide review met je én mag zo’n mooie brush ook weg gaan geven. Whooptiedoo!

‘Lees ook: Probiotica in skincare, dit doet het met je huid!’

decaar facial cleansing brush review 2 - Beauty gadget | Décaar facial cleansing brush

Décaar facial cleansing brush review

Een schone huid is de basis van een gezonde huid. Het is daarom belangrijk dat je je huid zowel ’s ochtends als ’s avonds goed reinigt en daarna met passende producten verzorgt. Zo krijgen onzuiverheden en huidveroudering minder kans en help je je huid op haar meest optimale conditie te krijgen én te behouden. De Décaar facial cleansing brush reinigt je huid op een grondige en effectieve, maar toch zachte manier en kan met ieder reinigingsproduct gebruikt worden. Het is een elektrische reinigingsborstel met siliconen haartjes dat als voordeel heeft dat deze hypo-allergeen en goed schoon te houden is. Daarnaast hebben deze siliconen ‘haartjes’ een afgeronde bovenkant waardoor dit niet schurend is voor de huid.

Ik heb wel eens vaker soortgelijke producten uitgeprobeerd en er vielen me bij deze variant een aantal dingen op. Zo zijn er twaalf verschillende standen in te stellen waardoor deze reinigingsborstel bij ieder huidtype in te zetten is en heeft hij verschillende kanten die te gebruiken zijn voor verschillende delen van de huid. Het oppervlak aan de voorkant is geschikt voor je gehele gezicht, hals en decolleté, de stevigere haartjes in de punt zijn voor wat meer onzuivere delen zoals je T-zone en de achterkant bevat nog stevigere haartjes die je voor je lichaam kan gebruiken en bijvoorbeeld een uitkomst kan zijn bij back-ne (acne op de rug).

decaar facial cleansing brush review 1 - Beauty gadget | Décaar facial cleansing brush

De T-Sonic technologie zorgt voor 8.000 pulsaties per minuut en dat zorgt voor een specifieke trilling die 1. heel zacht is voor de huid (zeker als je de borstel het werk laat doen zonder kracht/druk te zetten!) en 2. zorgt voor een dieptereiniging en massage van de huid. Deze sonische trilling kan wel eventjes wennen zijn qua gevoel, maar dat went echt redelijk vlot. In combinatie met een reinigingsproduct zorgt dit ervoor dat make-up, onzuiverheden, vuildeeltjes en dode huidcellen beter worden verwijderd, dat de huid steviger aan zal voelen, poriën minder groot worden en de huid egaler en zachter zal worden.

Ik gebruik hem zelf heel graag met een reinigingsolie of bijvoorbeeld een reinigingsbalsem. Voor de reiniging van mijn oogleden gebruik ik dan mijn vingertoppen, maar voor de rest van mijn gezicht en hals laat ik het apparaatje z’n werk doen. Het voelt lekker zacht aan, werkt fijn ontspannend en zorgt voor een fris en schoon gevoel naderhand. Nog een voordeel: crèmes, serums en boosters lijken makkelijker te worden opgenomen wanneer ik zo’n brush gebruik in tegenstelling tot reiniging enkel met de vingers/handen. Oh, en hij ligt ook nog eens heel fijn in de hand door de afgeronde vorm en de grootte ervan :)

Deze cleansing brush wordt geleverd met een mooie houder en een oplaadkabeltje. Eén oplaadbeurt zorgt ervoor dat de borstel zo’n 7 maanden twee keer per dag voor 2 minuten gebruikt kan worden.

De Décaar facial cleansing brush is bij Décaar salons en verkooppunten te koop voor €150,00. Tip: bij verschillende salons loopt er op dit moment een actie dat je deze facial brush cadeau krijgt bij aanschaf van 5 verzorgingsproducten van het merk. Good to know: de producten van Décaar zijn dermatologisch getest en niet op dieren getest.

decaar facial cleansing brush review 3 - Beauty gadget | Décaar facial cleansing brush

Winactie | Décaar facial cleansing brush t.w.v. €150,00
Ben jij nieuwsgierig naar een apparaatje zoals deze? In samenwerking met Décaar mag ik ook zo’n mooie facial cleansing brush weggeven. Meedoen met deze winactie is eenvoudig:

1. Laat onder dit artikel een reactie achter wat jouw favoriete huidverzorgingsproduct is en waarom (altijd leuk om tips met elkaar uit te wisselen!)
2. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Facebook en Instagram en bij het betreffende bericht een reactie achter zou laten, deze liket en deelt met jouw vrienden.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 26 januari 2020, 23.59 uur. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stacey Katuin
  Reply Stacey Katuin 26 januari 2020 at 23:47

  Een cleanings brush die het gebruiken waard is zoals ik lees in de review. Ik passeer de 30 al snel dus kan op tijd beginnen om mijn huid te verwennen met deze gadget. Mijn favoriete gezichtsverzorgings product is de makeup pijn van creative cosmetics. Als ik dan al makeup gebruik dan graag 1 die huidvriendelijk is en ook zoals deze cleanings brush niet op dieren is getest! Ook de crèmes is aan te raden. Voor elke type huid verkrijgbaar en ze staan met advies voor elk individu klaar. Dat is mijn tip 💕

 • Avatar van Tine Meekers
  Reply Tine Meekers 26 januari 2020 at 23:42

  Ow ik doe graag mee met deze winactie!! Mijn reinigingsproduct waarmee ik deze zou testen is de wasgel van Naïf. Ik heb last van grote poriën dus deze baby zou erg welkom zijn!

 • Avatar van Sophia
  Reply Sophia 26 januari 2020 at 22:27

  Ja ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik zie dit soort reinigingstools vaak liggen maar ze zijn te duur voor mijn portemonnee. Het lijkt me een heerlijk verwen momentje. Ik houd van de producten van Simple. Het maakt de huid goed schoon en ze zijn vaak in de aanbieding.

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 26 januari 2020 at 21:49

  Een schone en verzorgde huid vind ik heel belangrijk. Ik reinig mijn huid daarom twee keer per dag en gebruik daarvoor wat me op dat moment aanspreekt en dat kan nog wel eens verschillen. Ik vind het nl leuk op nieuwe dingen uit te proberen.

 • Avatar van Yvonne D.
  Reply Yvonne D. 26 januari 2020 at 20:37

  Ik heb meerdere favorieten! Mijn huid is snel droog en vooral de huid op mijn wangen is vrij rood. De volgende producten helpen bij mij enorm en zijn daarom allemaal favoriet, haha! Het Midnight Beauty serum van Flowerspice, de Special Care lotion van Arube Aloë, de Regenerance Active van Mesoestetic als nachtcrème en de Prevention+ daily hydrating moisturizer met SPF30 van Image Skincare als dagcrème. Die laatste is ook heel fijn als primer onder je make-up! Ik ben trouwens sowieso erg fan van Image Skincare. Ik heb ook de Vital C-collectie (serum, oogcrème en reiniger). Stuk voor stuk dikke aanraders! :D

  Ik maak ook héél erg graag kans op de cleasing brush! Huidverzorging is voor mij echt belangrijk en de zojuist genoemde producten gebruik ik heel trouw. Deze cleansing brush zou mijn hele ochtend- en avondritueel nog beter maken!

 • Avatar van Dominique Verzijde
  Reply Dominique Verzijde 26 januari 2020 at 20:09

  Ik gebruik het liefst dagcrème van Lidl die dezelfde werkzame stoffen bevat als een crème van LaPrairie! 😄 Alleen is deze een stuk goedkoper.

1 5 6 7

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Dr Dennis Gross Alpha Beta peel review
Skincare | Dr Dennis Gross Alpha Beta peel

Zoals je weet heb ik een grote liefde voor exfoliëren en peelings als het op huidverzorging aankomt. Als iemand mij...

Sluiten