Beauty

Beauty gadget | Décaar facial cleansing brush

20 januari 2020

Décaar facial cleansing brush review/ervaring
Dat ik een #skincarejunkie ben hoef ik inmiddels vast niet meer uit te leggen. Maar dat ik daarnaast ook een zwak heb voor gadgets is misschien nog iets minder bekend. Tel 1 en 1 bij elkaar op en je kan begrijpen dat ik het testen van skincare gadgets dan ook helemaal geweldig vind. Om te kijken of ze doen wat ze beloven en echt helpen bij een stukje huidverbetering bijvoorbeeld. Want hey, er is niks mis met ouder worden, maar dan wel graag zo mooi mogelijk! Ik heb de afgelopen periode de Décaar facial cleansing brush uitgeprobeerd en deel in dit artikel de uitgebreide review met je én mag zo’n mooie brush ook weg gaan geven. Whooptiedoo!

‘Lees ook: Probiotica in skincare, dit doet het met je huid!’

Décaar facial cleansing brush review/ervaring

Décaar facial cleansing brush review

Een schone huid is de basis van een gezonde huid. Het is daarom belangrijk dat je je huid zowel ’s ochtends als ’s avonds goed reinigt en daarna met passende producten verzorgt. Zo krijgen onzuiverheden en huidveroudering minder kans en help je je huid op haar meest optimale conditie te krijgen én te behouden. De Décaar facial cleansing brush reinigt je huid op een grondige en effectieve, maar toch zachte manier en kan met ieder reinigingsproduct gebruikt worden. Het is een elektrische reinigingsborstel met siliconen haartjes dat als voordeel heeft dat deze hypo-allergeen en goed schoon te houden is. Daarnaast hebben deze siliconen ‘haartjes’ een afgeronde bovenkant waardoor dit niet schurend is voor de huid.

Ik heb wel eens vaker soortgelijke producten uitgeprobeerd en er vielen me bij deze variant een aantal dingen op. Zo zijn er twaalf verschillende standen in te stellen waardoor deze reinigingsborstel bij ieder huidtype in te zetten is en heeft hij verschillende kanten die te gebruiken zijn voor verschillende delen van de huid. Het oppervlak aan de voorkant is geschikt voor je gehele gezicht, hals en decolleté, de stevigere haartjes in de punt zijn voor wat meer onzuivere delen zoals je T-zone en de achterkant bevat nog stevigere haartjes die je voor je lichaam kan gebruiken en bijvoorbeeld een uitkomst kan zijn bij back-ne (acne op de rug).

Décaar facial cleansing brush review/ervaring

De T-Sonic technologie zorgt voor 8.000 pulsaties per minuut en dat zorgt voor een specifieke trilling die 1. heel zacht is voor de huid (zeker als je de borstel het werk laat doen zonder kracht/druk te zetten!) en 2. zorgt voor een dieptereiniging en massage van de huid. Deze sonische trilling kan wel eventjes wennen zijn qua gevoel, maar dat went echt redelijk vlot. In combinatie met een reinigingsproduct zorgt dit ervoor dat make-up, onzuiverheden, vuildeeltjes en dode huidcellen beter worden verwijderd, dat de huid steviger aan zal voelen, poriën minder groot worden en de huid egaler en zachter zal worden.

Ik gebruik hem zelf heel graag met een reinigingsolie of bijvoorbeeld een reinigingsbalsem. Voor de reiniging van mijn oogleden gebruik ik dan mijn vingertoppen, maar voor de rest van mijn gezicht en hals laat ik het apparaatje z’n werk doen. Het voelt lekker zacht aan, werkt fijn ontspannend en zorgt voor een fris en schoon gevoel naderhand. Nog een voordeel: crèmes, serums en boosters lijken makkelijker te worden opgenomen wanneer ik zo’n brush gebruik in tegenstelling tot reiniging enkel met de vingers/handen. Oh, en hij ligt ook nog eens heel fijn in de hand door de afgeronde vorm en de grootte ervan :)

Deze cleansing brush wordt geleverd met een mooie houder en een oplaadkabeltje. Eén oplaadbeurt zorgt ervoor dat de borstel zo’n 7 maanden twee keer per dag voor 2 minuten gebruikt kan worden.

De Décaar facial cleansing brush is bij Décaar salons en verkooppunten te koop voor €150,00. Tip: bij verschillende salons loopt er op dit moment een actie dat je deze facial brush cadeau krijgt bij aanschaf van 5 verzorgingsproducten van het merk. Good to know: de producten van Décaar zijn dermatologisch getest en niet op dieren getest.

Décaar facial cleansing brush review/ervaring

Winactie | Décaar facial cleansing brush t.w.v. €150,00
Ben jij nieuwsgierig naar een apparaatje zoals deze? In samenwerking met Décaar mag ik ook zo’n mooie facial cleansing brush weggeven. Meedoen met deze winactie is eenvoudig:

1. Laat onder dit artikel een reactie achter wat jouw favoriete huidverzorgingsproduct is en waarom (altijd leuk om tips met elkaar uit te wisselen!)
2. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Facebook en Instagram en bij het betreffende bericht een reactie achter zou laten, deze liket en deelt met jouw vrienden.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 26 januari 2020, 23.59 uur. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stacey Katuin
  Reply Stacey Katuin 26 januari 2020 at 23:47

  Een cleanings brush die het gebruiken waard is zoals ik lees in de review. Ik passeer de 30 al snel dus kan op tijd beginnen om mijn huid te verwennen met deze gadget. Mijn favoriete gezichtsverzorgings product is de makeup pijn van creative cosmetics. Als ik dan al makeup gebruik dan graag 1 die huidvriendelijk is en ook zoals deze cleanings brush niet op dieren is getest! Ook de crèmes is aan te raden. Voor elke type huid verkrijgbaar en ze staan met advies voor elk individu klaar. Dat is mijn tip 💕

 • Avatar van Tine Meekers
  Reply Tine Meekers 26 januari 2020 at 23:42

  Ow ik doe graag mee met deze winactie!! Mijn reinigingsproduct waarmee ik deze zou testen is de wasgel van Naïf. Ik heb last van grote poriën dus deze baby zou erg welkom zijn!

 • Avatar van Sophia
  Reply Sophia 26 januari 2020 at 22:27

  Ja ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik zie dit soort reinigingstools vaak liggen maar ze zijn te duur voor mijn portemonnee. Het lijkt me een heerlijk verwen momentje. Ik houd van de producten van Simple. Het maakt de huid goed schoon en ze zijn vaak in de aanbieding.

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 26 januari 2020 at 21:49

  Een schone en verzorgde huid vind ik heel belangrijk. Ik reinig mijn huid daarom twee keer per dag en gebruik daarvoor wat me op dat moment aanspreekt en dat kan nog wel eens verschillen. Ik vind het nl leuk op nieuwe dingen uit te proberen.

 • Avatar van Yvonne D.
  Reply Yvonne D. 26 januari 2020 at 20:37

  Ik heb meerdere favorieten! Mijn huid is snel droog en vooral de huid op mijn wangen is vrij rood. De volgende producten helpen bij mij enorm en zijn daarom allemaal favoriet, haha! Het Midnight Beauty serum van Flowerspice, de Special Care lotion van Arube Aloë, de Regenerance Active van Mesoestetic als nachtcrème en de Prevention+ daily hydrating moisturizer met SPF30 van Image Skincare als dagcrème. Die laatste is ook heel fijn als primer onder je make-up! Ik ben trouwens sowieso erg fan van Image Skincare. Ik heb ook de Vital C-collectie (serum, oogcrème en reiniger). Stuk voor stuk dikke aanraders! :D

  Ik maak ook héél erg graag kans op de cleasing brush! Huidverzorging is voor mij echt belangrijk en de zojuist genoemde producten gebruik ik heel trouw. Deze cleansing brush zou mijn hele ochtend- en avondritueel nog beter maken!

 • Avatar van Dominique Verzijde
  Reply Dominique Verzijde 26 januari 2020 at 20:09

  Ik gebruik het liefst dagcrème van Lidl die dezelfde werkzame stoffen bevat als een crème van LaPrairie! 😄 Alleen is deze een stuk goedkoper.

 • Avatar van nathaliebuttiens
  Reply nathaliebuttiens 26 januari 2020 at 19:54

  Mijn favoriet product is de Skin Booster van Herbalife. Helaas maken ze deze niet meer.

 • Avatar van Pamela
  Reply Pamela 26 januari 2020 at 19:52

  Ik gebruik mecellair water om te reinigen wat echt nodig is voor mijn gevoelige huid. Ik smeer liever geen vette crémes en maak liever gebruik van een Aloe Vera gel. Daardoor voelt de huid verfrist en toch gehydrateert. Wat ik het allerliefst doe nadat ik mijn huid gereinigd heb, is deze lekker onder de koude kraan houden. Even bibberen om daarna een gezond gezicht met een blos te zien.

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 26 januari 2020 at 19:50

  Mijn favoriete skincare product op dit moment is de estee lauder night repair complex ||. Een heerlijke serum die je huid voed en repareert

 • Avatar van Axelle
  Reply Axelle 26 januari 2020 at 19:08

  Mijn favoriet verzorgingsproduct is zonder twijfel de anti age serum van Mesoestetic! Ik doe graag mee met deze winactie. Fingers crossed

 • Avatar van Marjo
  Reply Marjo 26 januari 2020 at 16:51

  Ik gebruik graag maskers van dr. Van der hoog of Nivea. Merk maakt me niet zo heel veel uit, omdat ik het een hele verwennerij vind.

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 26 januari 2020 at 16:36

  IK gebruik een Moisture Serum van Babor. Dat geeft mijn huid echt een boost.

 • Avatar van Jeanne
  Reply Jeanne 26 januari 2020 at 16:10

  Puréte Bio: huile sublime. Het verstevigt de huid en vermindert fijne lijntjes. Ik gebruik het ook als haarolie.

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 26 januari 2020 at 15:51

  Omdat ik een droge huid heb, doe ik regelmatig een hydraterend masker op van Nivea. Het trekkerige gevoel blijft dan een aantal dagen weg.

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 26 januari 2020 at 15:34

  De Cleanser Ultra Facial van Kiehl’s. HIer word je huid heel erg schoon van en je hebt maar een heel klein beetje nodig.

 • Avatar van Carina Peters
  Reply Carina Peters 26 januari 2020 at 13:13

  Ben benieuwd naar de werking van deze brush, wat voor voordelen levert het op voor mijn huid.
  Momenteel gebruik ik de verzorgingsproducten van Vichy

 • Avatar van Elise Rutten
  Reply Elise Rutten 24 januari 2020 at 22:07

  Wauw wat gaaf! Ik ben vooral opzoek naar nieuwe tips voor de gezichtsverzorging. Op dit moment was ik mijn gezicht onder de douche en na het douchen smeer ik het in met dagcreme.

 • Avatar van Lydwien
  Reply Lydwien 24 januari 2020 at 16:33

  Wat een mooi product, ik doe graag mee.
  Aangezien ik reinigen het belangrijkste onderdeel van huidverzorging vind is mijn favoriete product ook in deze categorie te vinden: namelijk reinigingscreme “take the day off balm” van Clinique.
  Deze crème verandert in een reinigingsolie zodra je hem op de huid inmasseert, met wat water wordt het milkachtig en maakt het de huid schoon, die voelt dan superzacht aan. Samen met dit apparaatje van Décaar vormen zij vast hét perfecte duo voor mijn reinigingsritueel.
  De dagcrème en nachtcrème zullen daarna perfect hun werk kunnen doen.

 • Avatar van Ine Josten
  Reply Ine Josten 24 januari 2020 at 12:36

  Ik gebruik de dagcreme van Yves Rocher vooral nu, die is lekker romig

 • Avatar van lizette
  Reply lizette 24 januari 2020 at 07:42

  Ik gebruik af en toe een scrub van rituals, Na behandeling voelt het heel fris op je huid.

 • Avatar van Evelien Reijnders
  Reply Evelien Reijnders 24 januari 2020 at 07:25

  Dag en nachtcrème in 1 van biodermal! En ik gebruik sinds kort gezichtreiniging van L’Oréal: delicate flowers Milk! Super fijn product & mooie roze tube :)

 • Avatar van Aria
  Reply Aria 23 januari 2020 at 16:52

  Sinds een aantal maanden gebruik ik van de Tuinen gezichtsverzorging met Honing. Het ruikt heerlijk en voelt niet trekkerig. Het bevalt me prima.

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 23 januari 2020 at 13:07

  ik ben ontzettend fan van de verzorgingsproducten van Hannah. Die doen voor mijn huid wat het moet doen

 • Avatar van Els
  Reply Els 23 januari 2020 at 12:10

  ik ben grote fan van het Belgische label Cîme. (geen parabenen, siliconen, synthetische parfums,…). en een deel van hun opbrengst gaat naar een goed doel👌

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 23 januari 2020 at 11:08

  Zo’n facial cleansing brush maakt mij toch wel erg nieuwsgierig. Lijkt me erg fijn en goed voor mijn huid. Zelf gebruik ik graag een gezichtsolie. Vind ik altijd heerlijk aanvoelen.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 23 januari 2020 at 08:27

  Ik vind het groene klei maskertje van holland and barrett het fijnste, die laat mijn huid altijd zo lekker voelen!!

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 23 januari 2020 at 03:37

  Pure sheabutter uit Ghana gebruik ik voor mijn huid het is echt mijn alles in 1 crème

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 23 januari 2020 at 00:01

  Oh wauw deze klinkt echt super!
  Ik denk dat mijn favoriet toch wel de Skinfood van Weleda moet zijn. Deze is zo multi-inzetbaar en effectief!

 • Avatar van Annelies van Hurne
  Reply Annelies van Hurne 22 januari 2020 at 22:13

  Deze zou ik graag willen uitproberen. Ik doe dan ook graag mee

 • Avatar van D. van de Water
  Reply D. van de Water 22 januari 2020 at 21:27

  Iedere ochtend en avond goed reinigen met de dubbele reiniging van Sensai. Héérlijk ontspannend momentje!

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 22 januari 2020 at 19:19

  Oe, wat een mooie actie! Mijn favoriete product is van Clinique. Hun Smart-lijn is fantastisch voor mijn toch vaak wat droge huid!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 22 januari 2020 at 19:02

  ik gebruik graag de producten van Neutral. Het zuivert de huid goed en er zitten geen vervelende stoffen in.

 • Avatar van anja jager
  Reply anja jager 22 januari 2020 at 18:31

  ik smeer voor het slapen gaan mijn huid in.

 • Avatar van Anne-Wil Kraan
  Reply Anne-Wil Kraan 22 januari 2020 at 18:19

  Voor mij is het belangrijk dat ik elke week mijn gezicht scrub op deze manier heb ik de rest van de week veel minder las van mijn huid ik merk het gelijk als ik het vergeten ben.

 • Avatar van co
  Reply co 22 januari 2020 at 17:56

  na het douchen smeer ik mezelf ik net Kneipp huidolie. daar wordt je huid zo lekker zacht van.

 • Avatar van Rosemary van Duinen
  Reply Rosemary van Duinen 22 januari 2020 at 16:52

  Ik kan niet zonder facial wipes, zo makkelijk voor ogen en vuil..en dan gewoon wassen met water en verzorgen met nachtcreme of masker (dat laat ik gewoon zitten tot smorgens).

 • Avatar van Willy
  Reply Willy 22 januari 2020 at 16:38

  Voor mij zijn dat de producten van Vichy en op dit moment de IDÉALIA een heerlijke volle creme die mijn huid geeft wat hij op dit moment nodig heeft! Voor mij Super!!

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 22 januari 2020 at 13:19

  Voor mijn gevoelige huid gebruik ik Louis Widmer zonder parfum; erg fijn!

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 22 januari 2020 at 11:31

  Ikzelf gebruik gewoon een plens water in mijn gezicht…;-) Zou dit moois graag winnen voor mijn vriendin.

 • Avatar van Emre
  Reply Emre 22 januari 2020 at 11:15

  Ik gebruik een crème van rozenbladeren. Het is goed en verzorgend

 • Avatar van Merlin Kamperman
  Reply Merlin Kamperman 22 januari 2020 at 11:12

  Mijn tip voor een zeer onrustige huid is Sisley reparatrice hersteld de huid snel met natuurlijke ingrediënten

 • Avatar van Ilse Brinkhuis
  Reply Ilse Brinkhuis 22 januari 2020 at 11:00

  Ik gebruik voor mijn wallen Olaz Eyes Ultimate Oogcrème. Daarvoor gebruikte ik altijd een consealer, maar dat zag je toch wel. Deze oogcrème geeft een ilchte en frisse teint zodat je de wallen minder goed ziet. Ik ben echt fan van dit product.

 • Avatar van Jorine
  Reply Jorine 22 januari 2020 at 10:37

  Producten van philosophy! Je kunt er in 1x je make-up mee af halen. En het geld wordt gestopt in goede producten, niet in luxe mooie flesjes. Ik ben ongeveer overal allergisch voor, maar hier kan ik goed tegen!

 • Avatar van Marianne van den Hoek
  Reply Marianne van den Hoek 22 januari 2020 at 10:30

  Lijkt me heerlijk, ik doe graag mee met deze actie. Ik gebruik altijd niet vette olie voor mijn droge huid, dat werkt echt fantastisch.

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 22 januari 2020 at 09:00

  Mijn favoriete product zijn de gezichtsmaskers van Kneipp: onwijs goed voor mijn huid!

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 22 januari 2020 at 06:25

  Iedere ochtend en avond, reinigen met rozenwater, een MUST!
  Daarna een fyne creme aanbrengen van squalan

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 22 januari 2020 at 05:08

  Mijn favoriete huidverz.artikel is een lekkere dagcreme van diadermine. Misschien kan het gecombineerd worden met de heerlijke brush.

 • Avatar van Mirele Nunda
  Reply Mirele Nunda 22 januari 2020 at 00:26

  Mn schaaltje met kokend water erin handdoek op mn kop en stomen maar…

 • Avatar van Ivana Rubin
  Reply Ivana Rubin 21 januari 2020 at 23:04

  loccitane goddelijke crème – zo’n geweldige, natuurlijke en hydraterende crème

 • Avatar van Jacqueline vanTeeffelen
  Reply Jacqueline vanTeeffelen 21 januari 2020 at 22:28

  Mooi apparaat zeg, hier wil ik wel “ouder”mee worden! Mijn favoriete verzorgingsprodukt is wel de reinigingsmelk en lotion, voordat ik dit gebruikte had ik toch nog weleens een jeugdpuistje op oudere leeftijd, sindsdien niet meer!……..klinkt trouwens wel goed JEUGDpuistje

 • Avatar van Nicolle
  Reply Nicolle 21 januari 2020 at 21:57

  Oh jee. Ik ben eigenlijk wel een barbaar als het op huisverzorging aankomt. Ik heb ook geen favoriet merk. Ik heb eigenlijk alleen een potje dag/nachtcreme en als mijn potje leeg is, dan kies ik gewoon een nieuwe uit waarvan ik op dat moment denk dat het goed voor mijn huid is. En reinigen doe ik gewoon met douchegel en water. Ik wil wel beter voor mijn huid gaan zorgen, dus ik zal alle tips die hier zijn achtergelaten goed gaan bekijken en ervan leren :D

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 21 januari 2020 at 20:57

  Een heerlijk masker, 1x per week!

 • Avatar van Lizanne
  Reply Lizanne 21 januari 2020 at 19:39

  Mij favoriete product is toch wel echt garnier micellair water, ik gebruik het iedere dag!

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 21 januari 2020 at 19:02

  Mijn favoriete huidverzorging product is een beautyblender om mijn foundation goed te kunnen aanbrengen en verspreiden. Met deze brush kan ik dan na een dag alles weer netjes eraf halen.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 21 januari 2020 at 18:54

  Mijn favoriete product is de Paula’s choice 2% BHA uit de resist lijn. Perfect voor mijn onzuivere huid!

 • Avatar van Carina
  Reply Carina 21 januari 2020 at 18:46

  nou ik krijg overal huiduitslag van, dus het blijf zoeken naar mijn favoriete huidverzorgingsproduct

 • Avatar van Ivo Berkhout
  Reply Ivo Berkhout 21 januari 2020 at 18:18

  Kurkuma, honing en yoghurt gezichtsmasker.

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 21 januari 2020 at 17:33

  Ik zweer bij de producten van La roche posay!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 21 januari 2020 at 17:24

  Mijn favoriete producten zijn van Biotherm lekker natuurlijke producten.
  Altijd leuk om van een ander goede ideeën op te doen , tenslotte willen we ons allemaal goed verzorgen.

 • Avatar van Monique Stoppels
  Reply Monique Stoppels 21 januari 2020 at 16:47

  Sinds kort ben ik helemaal weg van Filorga en dan Glow, want je gezicht gaat er echt een gezonde glas van krijgen. Een echte aanrader dus. Een stralende huid met een jonge gloed.

 • Avatar van Sharissa van Rosmeulen
  Reply Sharissa van Rosmeulen 21 januari 2020 at 16:28

  Mijn favoriete huidverzorgingsproduct is de daywear van estée lauder. Deze dagcrème is perfect voor mijn, toch wel soms, onrustige huid. Het lijkt mij super top om de Décaar facial cleansing brush te proberen en te kijken wat voor effect dit heeft op mijn huid. Door hrt regelmatig dragen van make-up is het voor mij extra belangrijk om mijn huid elke dag goed schoon te maken en alle onzuiverheden te verwijderen. Deze brush lijkt daar ideaal voor!

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 21 januari 2020 at 15:56

  Mijn favoriete huidverzorgingsproduct(en) is Vaseline tijdens de koude maanden (zorgt ervoor dat de huid niet uit droogt) en Nivea tijdens de warme (minder vettig dus de huid kan beter ‘ademen’)!

 • Avatar van Joan Tjon A Hie
  Reply Joan Tjon A Hie 21 januari 2020 at 15:52

  Mijn favoriete reinigingsproduct is Waso quick gentle cleanser van Shisheido. Ziet er mooi en clean uit in een flesje, lijkt een beetje op honing en transformeert na inmasseren in een soort melk slash olie maar is niet vet. Lekker eraf splashen met warm water en je bent helemaal schoon!!
  Denk dat het met jouw borsteltje helemaal een echte spa beleving wordt. En qua vormbeleving is ie ook helemaal in lijn met de mooie vormgeving van Shisheido!

 • Avatar van Eliatha Buurmans
  Reply Eliatha Buurmans 21 januari 2020 at 15:07

  Zwitsal is nog steeds mijn merk, Ik ben nu 28 jaar en gebruik het al vanaf mijn geboorte. Dit is het enige merk waar ik tegen kan, de rest is allemaal te sterk geparfumeerd voor mijn huid.Dit apparaat lijkt me wel heerlijk als extra verzorging.

 • Avatar van Annette Reissenweber-Pels
  Reply Annette Reissenweber-Pels 21 januari 2020 at 14:27

  Mijn favo reinigingsartikel is van Philosophy: purity 3 in 1 facial cleaner! Gebruik het zo, een erwtje opschuimen in de hand en onder de douche of icm een reinigingsborsteltje van Olaz…
  Zou graag dit supersonische apparaat winnen. Kan denk ik ook prima met de facial cleaner worden gebruikt 👍

 • Avatar van Regina Spierenburg
  Reply Regina Spierenburg 21 januari 2020 at 14:04

  Vergeten te schrijven wat mijn favoriete huidreinigings artikel is,
  Mijn favoriete huidverzorgingsartikel is tot nu toe de Philips visa pure omdat ik het idee heb dat het mijn huid beter reinigt dan ik met mijn handen en Cleanser mijn gezicht reinig.

 • Avatar van Regina Spierenburg
  Reply Regina Spierenburg 21 januari 2020 at 13:58

  Super dat je een aetikel heb geschreven over de décaar facial cleanser.
  Ik heb deze al een paar keer voorbij zien komen op social media en was er toch steeds weer heel benieuwd naar.
  De prijs hield mij eerlijk gezegd een beetje tegen 🙈
  Nu zie ik dit artikel met winactie en dacht gelijk…dat artikel wil ik lezen 😊
  Top dat ie meerdere standen heeft en aan de verschillende kanten is te gebruiken.
  Jouw review heeft mij overtuigd, deze facial cleansing brush “moet” ik gewoon hebben 😉🤭😆 Ik doe dan ook heeeeel graag mee en ga enorm hard duimen en hopen dat ik geluk heb.
  Thanks voor deze duidelijke review en kei gave winactie 🤗

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 21 januari 2020 at 13:55

  de producten van Biomaris, heerlijk voor mijn velletje

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 21 januari 2020 at 13:53

  Wat een geweldig ding! Ook ik ben Pietje Precies in m’n huidverzorging. Vaste producten,vaste volgorde in reiniging,verzorging etc. Ik ben grote fan van layering. Twee keer per week scrubben en speciale reinigingsgel.Ik ben net de 50 gepasseerd en merk dat mijn huid dit prettig vind en nodig heeft. Zou heel graag een Décaar facial cleansing brush winnen. Goed verzorgd mooi oud worden toch?!

 • Avatar van Ashna
  Reply Ashna 21 januari 2020 at 12:48

  Loveli, van reiniging tot deo. Echt de enige waar ik niet van ga ruiken🌝

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 21 januari 2020 at 12:27

  Op dit moment ben ik helemaal into de edelstenen massagerollers. Meervoud dus; ik behandel links en rechts tegelijkertijd (anders duurt het me te lang). In principe gebruik ik ze 2x per dag. De doorbloeding verbetert zichtbaar.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 21 januari 2020 at 11:37

  Huidolie van bv Naoki voor mijn droge huid.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 21 januari 2020 at 11:25

  Leuke actie ik doe graag mee! Mijn favorite product is een reinigings tonic die ik na mijn gezicht wassen gebruik en waardoor ik me helemaal fris voel.

 • Avatar van Jet
  Reply Jet 21 januari 2020 at 11:15

  serum perfectionist van Estee Lauder. Als je dat opsmeert voelt het alsof je een babyhuidje hebt. Hij is best prijzig dus ik koop hem niet vaak. Maar als er dan weer een leuke actie is en ik smeer het op, dan steeds weer verbaas ik me erover hoe het voelt.

 • Avatar van esther myer
  Reply esther myer 21 januari 2020 at 11:09

  de dagcreme golden age van loreal, trekt goed in en geeft een stralende en iets getinte look

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 21 januari 2020 at 10:57

  Mijn favo producten zijn die van Dr. van der Hoog. Ik gebruik dan de lijn voor een gevoelige huid. Werkt super voor mij en er zitten geen parabenen en parfum in. Perfect om mijn huid zo rustig mogelijk te houden! ik zou dit heel graag willen gebruiken in combinatie met deze facial cleanser. Ik trouw in juni dus ik ben al een poosje volop bezig om mijn huid zo mooi mogelijk te houden voor de grote dag! :)

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 21 januari 2020 at 10:53

  De The Ritual of Namasté dagcreme super voor een gevoelige huid zonder parabenen etc. En verzorgingsproducten van het kruidvat zonder parabenen.

 • Avatar van Marlies van der Schoor
  Reply Marlies van der Schoor 21 januari 2020 at 10:32

  Mijn favoriete verzorgingsproduct is een vochtinbrengende dagcrème.

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 21 januari 2020 at 10:28

  Waso de hydraterende crème van Shiseido is een gelachtige crème. Bij deze crème heb ik ook echt het gevoel dat het vocht inbrengt.

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 21 januari 2020 at 10:01

  Mijn favo product is van Murad en dan een creme die de roodheid uit je gezicht haalt; ideaal voor mijn huid.

 • Avatar van marij brand
  Reply marij brand 21 januari 2020 at 09:47

  ik gebruik altijd dagcreme van Loreal. Deze gebruik is sochtends en savonds. Dus geen aparte nachtcreme. Vind het ideaal

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 21 januari 2020 at 09:42

  Een vochtinbrengende dagcreme is mijn favoriet: je ziet je huid ervan opknappen, elke dag weer.

 • Avatar van Nicole CO
  Reply Nicole CO 21 januari 2020 at 09:42

  Ik ben fan van de producten van Environ. Een echte boost voor m’n wat ouder wordende huid. Je bouwt het in stappen op zodat je huid kan wennen aan de extra retinol.

 • Avatar van Molly
  Reply Molly 21 januari 2020 at 09:34

  Welke reiniginsproducten ik gebruik is eigenlijk simpel nivea of eigen merk van het Kruidvat, daarbij werk ik in ploegendienst en daarom ziet mijn huid er moe en uitgeleefd uit. Wat lijkt me dat heerlijk zo’n apparaat waarbij je lekker kunt zitten en het werk gebeurd

 • Avatar van Lenie Knapen
  Reply Lenie Knapen 21 januari 2020 at 09:24

  Ik gebruik niets voor mijn huid,
  daarom ziet ze er niet uit.
  Maar misschien word ik met dit bijzondere ding,
  Toch nog een stralend lekker ding!

  Haha, dit is toch echt een luxe!!!

 • Avatar van Alice
  Reply Alice 21 januari 2020 at 08:30

  De verzorgingsproducten van De Tuinen, het huismerk. Daar zit geen rotzooi in (lees; parfum, parabenen, etc), de producten zijn heerlijk rechttoe rechtaan, reukloos en niet te duur.

 • Avatar van Evita gelderman
  Reply Evita gelderman 21 januari 2020 at 07:17

  Ik ben zelf gek op de make-up doekjes van de Aldi :) die werken ook heel goed op waterproof make up

 • Avatar van Theo Sengers
  Reply Theo Sengers 21 januari 2020 at 06:13

  Ik gebruik helemaal niets, maar waag een kansje voor mijn vrouw.

 • Avatar van jacquelinedewxxs
  Reply jacquelinedewxxs 21 januari 2020 at 05:53

  Wauw maar dat zou echt schitterend zijngebruik verschillend vitamine D,C,B12

 • Avatar van Tamara S
  Reply Tamara S 21 januari 2020 at 04:02

  Ik vind de make-up remover van de Kruidvat geweldig qua prijs/kwaliteitsverhouding. 😊

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 21 januari 2020 at 00:23

  Mijn favoriete huidverzorgingsproduct is Nuud care, de deodorant die bij mij dus écht werkt! Dierproefvrij én vegan is en zonder aluminium, parabenen, zout ,goedkoop parfum,petrochemische rommel of andere nare ingrediënten. Zelfs de tube is gemaakt van suikerriet. En je doet met zo’n klein tubetje echt heel lang mee, dit komt omdat ik het om de 3 dagen gebruik.

 • Avatar van An V
  Reply An V 20 januari 2020 at 22:08

  Mijn goede voornemen was zoals elk jaar eens wat meer tijd te besteden aan mezelf. Maar door onvoorziene omstandigheden is er tot nu toe al weinig van terecht gekomen. Daarom kan ik zo genieten van mijn ochtend en avondritueel als ik probeer om mijn huid optimaal te laten stralen en er “ontspannen” uit te laten zien. Deze borstel is daar idéaal voor als ik het zo lees.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 20 januari 2020 at 21:40

  Dan ga ik voor de bodycream van Rituals. Deze zorgt er echt voor dat mijn huid verbetert. Dus niks geen extra dure creams, maar gewoon een lekkere geur van Rituals kiezen. Ik doe graag mee!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 20 januari 2020 at 21:11

  Lijkt me een fijn apparaat! Ik gebruik de scrub van Therme graag, fijne scrub die zo zacht is dat je hem ook voor je gezicht kunt gebruiken.

 • Avatar van Angelique Gijsbertse
  Reply Angelique Gijsbertse 20 januari 2020 at 20:32

  Lijkt mij een geweldige produkt voor huidverbetering de Décaar facial cleansing brush. Zou het ook graag gebruiken en doe daarom mee aan de winactie. Ik gebruik bijna alleen produkten van Biodermal. Dag en nacht crème. Reinigings water en crème.
  En het grootste gedeelte zonbeschermings produkten zowel spray als crème. Dit omdat de zon je huid onnodig verouderd als je deze niet goed beschermt. Ik draag weinig make -up maar als ik die gebruik is het van LOOkX het merk waar mijn huidspecialist mee werkt. En natuurlijk voor het slapen gaan meteen verwijderen.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 20 januari 2020 at 19:47

  Ik gebruik graag de scrubcreme van Sisley en dagcreme van Flower&spice

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 20 januari 2020 at 19:39

  Die Décaar facial cleansing brush lijkt me heel erg fijn en geschikt voor mijn rijpere huidje, dus ik loot graag mee!
  Mijn favoriete huidverzorgingsproduct is Advanced Night Repair van Estée Lauder. Ik heb echt het idee dat dat fijne product mijn huid wat steviger maakt gedurende de nacht.

 • Avatar van Miriam Gruijthuijsen
  Reply Miriam Gruijthuijsen 20 januari 2020 at 19:27

  Ik maak mijn gezicht 2 x per dag schoon en ga nooit met make up slapen. Ik gebruik de producten van Yves Rocher. Omdat ik 63 jaar wordt, is deze reinigingsborstel wellicht een verfrisssende boost voor mij.

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 20 januari 2020 at 17:58

  Een lekkere dag- en nachtcrème… verder niets!

 • Avatar van Jasmijn
  Reply Jasmijn 20 januari 2020 at 16:26

  Ik gebruik nu eigenlijk niets 😬 dus ik waag een kansje!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 20 januari 2020 at 16:10

  Ik ben dol op de Brightening essence van Caudalie. Heel zacht product maar krijg er echt een mooiere en egalere huid van.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 20 januari 2020 at 14:51

  Wauw! Deze lijkt mij zooooo fijn. Momenteel gebruik ik de Facial cleansing brush van Philips maar die borstel wordt erg snel vies en er blijft veel viezigheid in zitten waardoor ik hem steeds minder gebruik. Maar ik heb wel echt een goede cleansing brush nodig! Ik vind het heerlijk om s’ avonds voor het slapen gaan mijn huid eerst te reinigen en dan een serum met Hyaluronzuur er op te smeren en de overnight skincare creme van Clinique. In combinatie met deze brush zou ik echt een geweldige huid krijgen denk ik dus ik zou deze heeeel graag winnen 😍😍😍

 • Avatar van Riekie Bos
  Reply Riekie Bos 20 januari 2020 at 14:33

  die facial cleansing brush lijkt me toch zo’n fijn ding, ik waag graag een kansje hoor!
  Zeker omdat ik inmiddels in de 20 ben en nog steeds last heb van puistjes en onzuiverheden in het gelaat.
  Mijn favoriete huidverzorgingsproduct is Weleda Skin Food. Fijn voor op alle ruwe en droge plekjes.
  Fijne dag en groetjes van Riekie

 • Avatar van Dorian Nicolai
  Reply Dorian Nicolai 20 januari 2020 at 14:08

  Wat lijkt me het fijn om zo’n brush te gebruiken! Voor massage (goed voor de doorbloeding) en reiniging van de huid, ideaal voor mij als ‘oudere jongere’ ..! Ik gebruik graag de Extraordiairy gezichtsolie van L’Oreal : voedend en verzachtend en anti-oxidant

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 20 januari 2020 at 14:07

  Ik gebruik de facial cleanser van Philosophy, de Purity one-step facial cleanser… ik ben ook erg benieuwd naar de Décaar facial cleansing brush, maarja, dat is nog eventjes sparen😋 dus zou top zijn als ik deze kan proberen 😍😍😍 Lieve groetjes Fenny

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 20 januari 2020 at 13:58

  Ik gebruik iets metvitamine a, merk weet ik.zo even niet, ben daar zo tevreden over

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 20 januari 2020 at 13:36

  Mijn favoriete product is toch wel de Estee Lauder Advanced Night repair serum.
  Het serum bevat verschillende vitamines en plantaardige antioxidanten, samen met peptiden. Deze cocktail geeft een boost voor de huid en zorgt er voor dat de huid ‘s nachts extra goed kan herstellen. Extra bonuspunten: het serum bevat géén parfum en er zit hyaluronzuur in. Als ik het gebruik krijg ik vaker te horen dat ik er goed uit zie.

 • Avatar van Heleen Teunissen
  Reply Heleen Teunissen 20 januari 2020 at 13:23

  Mijn favoriete huidverzorgingsproducten zijn spectro jel (uit Canada) om het gezicht te reinigen en sinds ik sabai olie voor mijn gezicht gebruik heb ik duidelijk minder last van eczeem en andere plekjes; voor mij zijn dit de ideale producten en geloof me…ik heb al ontzettend veel uitgeprobeerd!
  Ben heel benieuwd naar deze cleaning brush van Decaar!

 • Avatar van Carin Mateijsen
  Reply Carin Mateijsen 20 januari 2020 at 13:17

  Ik wissel erg vaak van skincare producten omdat ik mijn product nog niet ben tegengekomen. Wel ben ik een echte fan van serums en lichte crèmes op gel basis. Deze werken heel verfrissend en trekken snel in. Droogt mijn huid ook niet uit en geeft extra hydratatie. Ik gebruik op dit moment het vitamine C serum van daytox voor de ochtend en in de avond. Daarnaast voor de ochtend de mineral 89 van Vichy en in de avond de invisible pores night detox van avance+. Ook gebruik ik regelmatig (lees 2x per week) een masker van het merk starskin. Een heerlijk momentje voor mijzelf.

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 20 januari 2020 at 12:54

  Geloof het of niet, maar al jaren gebruik ik havermout om mijn gezicht te reinigen. Een klein beetje havermout in je handpalm natmaken met warm water tot een papje, op je gezicht smeren, even laten intrekken en afspoelen. Je badkamer kan een rommeltje worden, maar er is geen ander reinigingsproduct wat mijn huid zo vreselijk zacht maakt! Het lijkt me dus echt ideaal om het aan te brengen met deze Décaar cleansing brush, dus hoop echt dat ik win! 😃

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 20 januari 2020 at 12:49

  https://www.douglas.nl/Verzorging/Verzorging-Gezicht-Gezichtsscrub- en peeling-The-Ordinary-Direct-Acids-AHA-30%25-%2B-BHA-2%25-Peeling-Solution_productbrand_3000078149.html?query=Ordinary pee&webtrekkRedirectParams=eyJzZWFyY2hGaWx0ZXJPcmRlcmVkIjoibm8gZmlsdGVyIiwic2VhcmNoRmlsdGVyU3BsaXR0ZWQiOiJubyBmaWx0ZXIiLCJzb3J0RmllbGQiOiJubyBzb3J0IiwiaW1wcmVzc2lvblRyaWdnZXIiOiJpbml0aWFsIiwic2VhcmNoUGhyYXNlIjoiT3JkaW5hcnkgcGVlIiwic2VhcmNoUmVzdWx0Q291bnQiOiIxIiwicGFnZVR5cGUiOiJhcnRpY2xlLWRldGFpbCJ9

  Deze gebruik ik voor mijn huidproblemen. Top produkt. Ik zou ook er blij zijn met deze cleansing brush om mijn huid nog meer te laten stralen. Leef al 5 jaar onder hoge stress en dat zie je. Zou super fijn zijn om mijn huid deze oppepper te bieden.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 20 januari 2020 at 12:30

  graag voor mijn dochter die op 12 juni gaat trouwen. zou toch geweldig zijn dat zij echt een mooie huid heeft # stralende bruid. Koopt nu van alles om haar huid die onrustig is schoon te maken, drinkt veel water, rookt niet, geen alcohol, geen snoep. Alleen maar gezond maar huid blijft onrustig. # zou geweldig zijn # fingers crossed

 • Avatar van Hester Schoonderbeek
  Reply Hester Schoonderbeek 20 januari 2020 at 12:07

  Wauw, wat een geweldig apparaat!! Maar liefst 12 standen om te gebruiken. Zo zit er altijd wel een goede stand voor jou bij!! Lijkt me heerlijk. Besteed eigenlijk te weinig aandacht aan mijn huid, dus dit zou wel een uitkomst zijn. Ik gebruik een hydraterende crème van Nivea en daarna een L’Oreal BB-cream die ik echt geweldig vind! En voor het reinigen gebruik ik nu graag een micellair water voor de gevoelige huid en daarna nog een reinigingsmelk ook van Nivea!

 • Avatar van Jasmien Van Gestel
  Reply Jasmien Van Gestel 20 januari 2020 at 12:01

  Wat een fijne borstel lijkt me dat! Op dit moment combineer ik het cleanance gamma van Avene voor de acnegevoelige huid met het vinoperfect serum van Caudalie om roodheid in het gelaat te verminderen! Voorlopig een goede combo voor mijn huid!
  Reinigen doe ik uiteraard al, maar met zo’n borstel zou dat natuurlijk nog beter zijn!!

 • Avatar van margot weijs
  Reply margot weijs 20 januari 2020 at 11:50

  owww dit wil ik al een tijdje, een hulpstuk bij het reinigen van mijn gezicht!
  Ik reinig sinds laatste tijd weer mijn gezicht met een schuim, de Facial Purity Thermale reiniger. Heel fris en voor mijn huid zacht genoeg zodat ik er geen vlekjes of trekkerig gevoel van krijg.
  De serum en gezichtscreme van de Lidl vind ik tot nu heel erg fijn, ben normaal gesproken best gevoelig op mijn huid en gebruikte altijd Clinique, maar heb de stoute schoenen vorig jaar aangetrokken en dit eens geprobeerd en ik reageer er verassend goed op!! Zeker de moeite waard voor dit kleine prijsje :)
  Dus deze cleaning brush zou echt een toevoeging zijn op mijn daily routine!!

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 20 januari 2020 at 11:50

  Ik gebruik graag aloë vera gel.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 20 januari 2020 at 11:27

  Oh, deze zou ik graag winnen! Ik gebruik heel graag Vichy Idealia die mijn gezicht een hele mooie glow geeft, of een lichte maar hydraterende dagcrème van Lush (Cosmetic Lad is mijn favoriet!).

  Liefs, Eline

 • Avatar van Bianca hitz
  Reply Bianca hitz 20 januari 2020 at 11:22

  Met mijn super onzuivere maar gevoelige huid maak ik graag een kansje. Wie weet hoef ik de crèmes van de dermatoloog niet meer te gebruiken!

 • Avatar van francina
  Reply francina 20 januari 2020 at 11:18

  binnenkort word ik 40, en na mijn laatste chemo is mijn huid behoorlijk dof en geworden, dit zou ik graag uitproberen.

 • Avatar van Sylvia Groenbroek
  Reply Sylvia Groenbroek 20 januari 2020 at 11:17

  Huidverzorging en make-up, ik ben fan!
  Op het moment dat ik van alles laadt kreeg, pukkeltjes, bultjes, combinatie van comedonen en meeëters, wist ik het niet meer, van duur tot goedkoop en uiteindelijk vergrepen aan een tube Nivea soft en warempel… na een paar dagen, geen jeuk, geen bultjes.
  En een goede tip, drink veel water, goed om huidveroudering tegen te gaan. En in het voorjaar al beginnen te smeren met een Spf , want die eerste zonnestralen zijn best wel heel sterk.
  Dit apparaat lijkt me geweldig, niet alleen voor mezelf, maar ook poolvos zoonlief, acné en rug acné, ik wil hem er zo graag vanaf helpen.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 20 januari 2020 at 11:05

  Mijn favoriete product op dit moment is de velvety smooth cleansing foam van Rituals. Heel erg fijn onder de douche! Ik denk dat perfect zou werken met dit apparaat.

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 20 januari 2020 at 11:02

  Ik ben een echte BABOR fan.
  Ze hebben een 2 fasen reiniging met een olie en activatior.
  Perfect voor het afhalen van waterproof mascara.
  Neem een watje. Maak dat naar met water. Druk het water er uit.
  Breng Hy-Öl aan op het watje. Wiebelt en druk het watje wat op een met zodat de water en olie vermengen. Breng op de zelfde manier Phyto Reactivating aan en druk het watje op je ogen. (Ogen dicht)
  Wrijf langzaam je oogmake- up er af.

  Ik maak graag kennis met het apparaatje van Decaar!!!

 • Avatar van Cindy l
  Reply Cindy l 20 januari 2020 at 10:58

  Wauw dit zo lief dat jullie dit exemplaar weggeven ik kan goed gebruiken.
  Wil graag me ervaringen delen hoor.
  Jullie bericht geliked en gedeeld.
  Wat top.blog weer.

 • Avatar van Corrie
  Reply Corrie 20 januari 2020 at 10:56

  Dit klinkt als een nieuw super product voor mijn huid als alternatief voor de Clarisonic (die in NL niet meer verkocht wordt net als de borstels :(). Ik ben al jaren een junk als het aankomt op huidverzorging en ik heb meer dan 1 favoriet product. Een van mijn favoriete producten is de Toleriane derma cleanser van La Roche Posay, dit product vond ik als alternatieve reiniging voor de Lyslait van Sisley. De Lyslait was een van de weinige producten die ik ook voor mijn ogen kon gebruiken zonder dat ogen begonnen te branden, Toleriane is net zo fijn en voor een fractie van de prijs.
  Een ander favoriet product dat ik echt al jaren gebruik is de Beauty Flash van Clarins, dit product kan je gebruiken als masker, als mooimaker tussendoor, maar ook om te mengen met je foundation voor een liftend effect. Echt geweldig!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 20 januari 2020 at 10:56

  al jaren olaz fan, het product waarmee ik mijn huid het liefst verwen
  deze mooie facial brush lijkt me ideaal,

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 20 januari 2020 at 10:50

  Wat een mooie prijs verloot je! Alleen je gezicht reingen met water en zeep is niet voldoende. Deze facial cleansing brush zorgt dat je huid echt schoon is. Lijkt mij heerlijk voor mijn huid. Momenteel ben ik verkocht aan Vichy Liftactiv Collagen Specialist dagcrème die mijn huid niet laat glansen na het gebruik wat de meeste crèmes wel doen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.