Mama & Kind

Webshop tip | Kleine Grote Draak

1 januari 2020

Kleine Grote Draak webwinkel tip
Er zijn echt heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het hele plaatje klopt en ik écht enthousiast wordt. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je! Zoals Kleine Grote Draak, een webwinkel met mooie, minimalistische en handgemaakte producten en speelgoed voor baby’s, de babykamer en voor moeders.

“Lees ook: Webshop tip | Lazy Lama.”

Kleine Grote Draak webwinkel tip

Kleine Grote Draak

“Kleine Grote Draak is voor iedereen met gevoel voor mooie, hippe producten die passen bij een bewuste levensstijl. Minimalistisch, milieubewust en in balans. Wij halen onze inspiratie uit al het moois om ons heen en waarderen eenvoud en accessoires die een leven lang meegaan.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie bestaat uit hippe, minimalistische en handgemaakte producten met oog voor detail. Van fijne merkjes en toffe items voor je babykamer tot unieke kraamcadeaus. Allemaal gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Goed voor jou én je kleine grote draak.”

Het assortiment

Als ik kijk naar de indeling van de webwinkel dan is deze ingericht op drie onderdelen:

– voor de babykamer, met producten als regenbooghangers (lees hier een DIY om zelf een regenboog van touw te maken), mobiels, muurversieringen, vilten dierenhoofden, vloerkleden en slingers
– voor de baby, met producten als kleding, knuffels, mutsjes, haarbanden, speenkoorden, speelgoed, slabbetjes, inbakerdoeken en swaddles en heel erg mooie houten stapelspeelgoed
– voor mama, met producten als mooie ring sling draagdoeken en handige mom bags.

De merken die je vooral terug vind bij Kleine Grote Draak zijn Studio Noos, Senger Naturwelt, MOON, Mushie, KidsDepot, Dappermaentje, Susukoshi, Raduga Grez, Cotton Design en BIBS.

Kleine Grote Draak webwinkel tip Kleine Grote Draak webwinkel tip

Mijn persoonlijke favorieten

1. Regenbooghanger XXL Cloudy, €44,95
2. Regenboog mobiel, €39,95
3. Mushie siliconen slab Sun, €12,95
4. Studio Noos mom bag Sunrise, €49,95
5. MOON ring sling draagdoek Cinnamon, €79,95
6. Raduga Grez stacking tower Sand, €39,95

–> Klik hier voor de webwinkel van Kleine Grote Draak om zelf een kijkje te nemen.

Ja, van een webwinkel als deze word ik persoonlijk heel erg blij! Niet te massaal en onoverzichtelijk qua producten, duidelijk gekozen voor een bepaalde doelgroep en daarbij passende stijl en hierdoor ook echt één geheel. Ik ga voor de eerste verjaardag van Cate in ieder geval voor zo’n mooie variant op de bekende houten stapel/speel regenboog, het wordt alleen nog even uitzoeken welke kleur en vorm.. En wie weet toch maar eens zo’n mooie mom bag voor mijzelf. Lijkt me toch best handig met alles wat je meeneemt als je onderweg bent of gewoon als duurzame boodschappentas waar lekker wat in past :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.