Fashion

Webshop tip | Laarzen voor iedere schoenmaat en kuitmaat

11 januari 2020

laarzenwinkel 1 - Webshop tip | Laarzen voor iedere schoenmaat en kuitmaat
Ik weet uit eigen ervaring hoe enorm lastig het kan zijn om een mooi paar laarzen te kunnen vinden als je een afwijkende kuitmaat hebt. In de tijd dat ik een stuk zwaarder was vond ik het echt een frustrerende zoektocht.. En dan heb ik het niet alleen over laarzen voor elke dag, maar bijvoorbeeld ook regenlaarzen. Ik ben vast niet de enige die dat een lastige zoektocht vind en daarom deel ik dan ook heel erg graag deze laarzenwinkel met je. Ze hebben hier schoenen, laarzen en regenlaarzen in een ruime selectie schoen- en breedtematen én voor mensen met een smalle schacht of juist brede schacht. Hallelujah!

‘Lees ook: Uitgebreid webwinkel overzicht met toffe plussize webwinkels.’

laarzenwinkel 4 - Webshop tip | Laarzen voor iedere schoenmaat en kuitmaat laarzenwinkel 2 - Webshop tip | Laarzen voor iedere schoenmaat en kuitmaat laarzenwinkel 3 - Webshop tip | Laarzen voor iedere schoenmaat en kuitmaat

Laarzenwinkel

What’s in a name? Duidelijker kan het bijna niet zijn! Bij Laarzenwinkel verkopen ze een heel erg uitgebreid assortiment aan laarzen en regenlaarzen van merken als Aigle, Antonio Moretto, Boots Amsterdam, Evercreatures, Jilsen, JJ Footwear, Nokian en Wide Wellies.

Met de handige kuitwijdte calculator kan je eenvoudig tussen alle merken zoeken welke laarzen jou passen. Je meet simpelweg de omtrek van je kuit op en vult deze samen met je schoenmaat in en je ziet in één overzicht welke laarzen en regenlaarzen jou zullen passen. Qua schoenmaten kan je er terecht van schoenmaat 36 tot en met schoenmaat 44 en qua kuitwijdte loopt het van de smalle schachtwijdte van 30 centimeter tot en met de extra brede schacht van 61 centimeter.

Good to know: naast laarzen verkopen ze bij Laarzenwinkel.com ook schoenen in verschillende breedtematen.

laarzenwinkel 5 - Webshop tip | Laarzen voor iedere schoenmaat en kuitmaat

Persoonlijke favorieten

– Antonio Moretto Crosta laarzen in groen suède met western-touch, €101,95
– Jilsen Ilse laarzen in zwart leer met broque details, €188,30
– JJ Footwear Ambier enkellaarzen in bruine leermix, €97,95
– JJ Footwear Aberdare klassieke laarzen in donkerbruin leer, €125,95
– JJ Footwear Gdansk soepele suède laarzen in camel, €125,95

Ondanks dat ik nu misschien zelf geen speciale kuitmaat meer nodig heb, vind ik het geweldig dat je bij Laarzenwinkel terecht kan voor zo’n groot assortiment aan laarzen. En misschien zou juist iedereen er eens moeten snuffelen die op zoek is naar een mooi paar laarzen. Niet alleen vanwege de mooie kwaliteit van de merken die ze er verkopen en omdat er nu een heel fijne sale gaande is, maar omdat je er laarzen voor iédere maat hebt kan je juist echt een mooi aansluitend paar vinden. En dat staat bij iedere outfit toch net even wat mooier dan een standaard laars die net iets te strak of echt even te los om de kuit zit :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 19 maart 2020 at 13:03

    Zoveel keuze uit diverse modellen laarzen….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.