Beauty

Love it! | Nieuwe doucheproducten van Lush

28 januari 2020

Lush lente 2020 (nana, almond blossom, ro's argan naked)
Wat kan ik er toch op liggen te wachten als er een pakketje van Lush naar mij onderweg is. En als het dan eenmaal binnen is, moét het doosje open en gelijk aan de producten gesnuffeld worden. Naar aanleiding van het persbericht over de Lush lentecollectie was ik namelijk naar een paar specifieke producten het meest nieuwsgierig. En die ga ik in dit artikel graag met je delen!

‘Lees ook: Lush Ultraplant reiniger (review).’

Lush lente 2020 (nana, almond blossom, ro's argan naked)

Lush Nana showergel vanaf 120g, €9,00
“Begin je dag goed met deze pudding-zoete traktatie en jij bent ready to let the good times roll! Verzachtende haver verzorgt je dorstige huidje. Voor de ultieme zachtheid voegden we er ook banaan en tarwekiemolie aan toe.”

Deze showergel bevat geen SLS/SLES als reinigers en heeft daardoor een ietwat jelly-structuur. Maar het heeft als groot voordeel dat het deze showergel een heel stuk zachter voor je huidje is en dat merk je want mijn huid schreeuwt na het douchen niet direct om een bodylotion. Een aanrader voor droge(re) huidjes dus! Maar.. SL(E)S zorgen er ook voor dat een product lekker schuimt, dus ik was even bang dat de Nana showergel niet lekker zal schuimen. Maar gelukkig komt dat, zeker in combinatie met een douchepuff of spons, ook helemaal goed. Er ontstaat dan een lekker rijk schuim waar je je goed mee in kan soppen.

Er zit onder andere een basis van kokos, banaan- en haverextract, glycerine, fijn zeezout en tarwekiemolie. Good to know: deze showergel is geschikt voor vegans en is zelfconserverend.

De geur ligt in de lijn van de Let The Good Times Roll reiniger en Sympathy For The Skin bodylotion en is dus zeker ‘zoet’ te noemen. Maar, dan wel met een warme ondertoon die ik heel kalmerend vind werken.

Lush lente 2020 (nana, almond blossom, ro's argan naked)

Lush Almond Blossom showergel vanaf 120g, €9,00
“Een delicate douchegel met verzachtende amandelmelk en de zoete geur van marsepein. Dit is de lente in een flesje! Een driedubbele dosis amandel (Fair Trade amandelolie, amandelmelk en etherische amandelolie) komt samen met warm sandelhout en zoete benzoë.”

Ook deze showergel bevat, net zoals Nana, geen sulfaten (SLS/SLES) en weet toch een heerlijk schuim te vormen waarmee je je lekker kan wassen. Verder zit er in deze douchegel onder andere een basis van kokos, glycerine, amandelmelk, rozenwater, fijn zeezout, cederhoutolie, korianderzaadolie, sandelhoutolie en amandelolie. Good to know: ook deze douchegel is geschikt voor vegans en is zelfconserverend.

De geur doet me zeker denken aan de geur van marsepein en ook dit is een duidelijk meer zoete geur. Gelukkig ook weer met een zachte en wat warmere ondertoon, maar aan de andere kant heeft het ook weer wat oppeppends. Qua geurlijn komt hij in de buurt van de Cookie Dough lipscrub.

Lush lente 2020 (nana, almond blossom, ro's argan naked)

Ro’s Argan naked body conditioner 125g, €16,00
“Zet je roze bril maar op: dit is één en al rozengeur! Deze luxe, verpakkingsvrije variant van de klassieke Ro’s Argan body conditioner is zelfemulgerend; als je ‘m met water gebruikt, ontstaat er een zachte, romige melk die je huid heerlijk verzacht.”

Het is vast niet vreemd te bedenken dat een droog huidje hier blij van wordt, want er zit onder andere cacaoboter, capuacuboter, sheaboter, amandelolie, kokosextract, arganolie, Braziliaanse notenolie en rozenolie in deze body conditioner. En good to know: dit product is geschikt voor vegans.

Qua gebruik kan het even wennen zijn, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Je wast je huid schoon onder de douche, spoelt je huid af, draait de douchekop even weg van je lichaam en haalt de naked body conditioner over je huid. Zo ontstaat er door de warmte van je lijf en het water een romige crème waarmee je je in kan smeren. Even in laten trekken, afspoelen, je huid droog deppen en je hebt een heerlijk zacht en soepel huidje. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Teddy
    Reply Teddy 31 januari 2020 at 20:53

    Oh ik ben hier heel benieuwd naar! Ik ben al een tijdje niet meer bij Lush geweest, toch maar weer eens doen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.