Mama & Kind

Prénatal Sweet Petit winter collectie | Petit Explorer

31 januari 2020

Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020
Hij is nú verkrijgbaar in de winkels en in de webwinkel van Prénatal: de nieuwe Prenatal Sweet Petit wintercollectie! De collectie heeft de naam Petit Explorer gekregen en deze limited edition collectie is verkrijgbaar in een newborncollectie van maat 56 t/m 68 en een peutercollectie van maat 74 t/m 104. In dit artikel vertel ik je graag meer over de collectie en deel ik een aantal favorieten met je waar ik voor Cate zeker even voor ga kijken.

‘Lees ook: Het resultaat van een nieuw speelhoekje voor de meiden!Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020

Prénatal Sweet Petit winter 2020 collectie | Petit Explorer

De inspiratie voor de Petit Explorer collectie vond Prénatal door even terug in de tijd te gaan waarin we ons wanen in een wereld van archeologie en de ontdekkers van de wereld. We zien primitieve printtechnieken zoals grottekeningen, fossielen en oude manuscripten. Het werken in de buitenlucht is een rode draad door de collectie en dat uit zich onder andere in makkelijke kleding zoals utility wear – denk aan comfy tuinbroeken – en fijne laagjes. Voor de meisjes is hier een romantische noot aan toegevoegd met boerenjurkjes met print geïnspireerd op het fossiel van de katoenplant.

De monochromatische kleurencombinaties zijn sluiten mooi aan bij het verhaal van deze collectie. Mooie roodtinten van een ondergaande zon in een rotswoestijn, zand- en bruintonen en daarnaast de diepgroene kleur van planten en struiken die langs de rotsen groeien. En qua materiaal zien we naast de bekende Sweet Petit sweatstofjes ook zacht ribstof voorbij komen.

Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020 Prenatal Sweet Petit Sweet Explorer winter 2020

Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel de boxpakjes, het romperjurkje, het gebreide strepentruitje én jurkje (love streepjes!), sweatjurkje en de tuinbroek uit de jongetjescollectie. Ach, ik kijk eigenlijk ook helemaal niet zo zeer naar het geslacht waar een kindercollectie voor gemaakt zou zijn. Ik vind het bijvoorbeeld heel erg leuk om stoere broekjes uit jongenscollecties te combineren met schattige vestjes en koraalroze en heidepaarse tintjes uit de meisjescollecties. Lekker genderneutraal combineren dus! :)

Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over deze nieuwe Prénatal Sweet Petit collectie. Het is duidelijk dat we echt naar een ander modebeeld lijken over te gaan met net weer even andere printjes, kleurtjes en modellen. En daar word ik met een groeiend meisje in huis heel erg blij van, want dan ‘mag’ ik weer even lekker rondshoppen voor Cate. Ik blijf het jammer dat Prénatal de collecties niet ook beschikbaar heeft voor iets oudere kindjes, want veel items zouden Shae qua model, printjes en kleuren ook geweldig staan ♥

Spreekt deze nieuwe Petit Explorer collectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.