Huis & interieur

Interieur | De Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie

27 januari 2020

Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie
Er komt weer een nieuwe collectie aan van één van mijn favoriete Deense merken. De Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie wordt donderdag gelanceerd en bestaat uit een heleboel feel good producten die perfect passen bij deze winterse cocoon-periode. Ik zie prachtige sjaals, mooie woonaccessoires, notitieboekjes, klapkratjes, warme sokken en plaids tot aan geurkaarsen met verwarmende geuren die perfect aansluiten bij dit seizoen. Ik laat je de sfeerbeelden met de items uit deze collectie zien en vertel je er graag wat meer over!

‘Lees ook: Het resultaat van een nieuw speelhoekje voor de meiden.’

Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie

Hygge

“De essentie van hygge is het creëren van een fijne warme sfeer, genieten van de goede dingen in het leven met fijne mensen om je heen. De warme gloed van kaarslicht is hygge, net als vrienden en familie. En niet te vergeten lekker eten en drinken. Ga bij voorkeur urenlang tafelen en praat over de grote en kleine dingen in het leven. Misschien verklaart het Deense idee van hygge wel waarom de Denen vaak als gelukkigste mensen ter wereld benoemd worden!” – Bron.

Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie

Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie

De nieuwe lifestyle collectie bestaat uit meubels en interieur items van natuurlijke materialen, die van een huis een thuis maken. Fijne stoffen van textiel, katoen, wol en linnen in zachte kleuren zorgen voor een prettige atmosfeer. Prachtige papieren lampen zorgen voor het perfecte licht voor hygge. Vind er kaarsen, bordspellen die het FSC keurmerk dragen, breiwerk en nog veel meer. Allerlei producten die eraan bijdragen het gevoel van hygge in huis te halen.

De nieuwe Søstrene Grene Hygge Lifestyle collectie wordt aankomende donderdag 30 januari gelanceerd. Je kan hiervoor terecht bij de 13 Søstrene Grene winkels in Nederland die je vindt in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er Søstrene Grene winkels in Brussel en Antwerpen.

Mijn favorieten

Ik ga zelf zeker even kijken voor de wasbare wattenschijfjes, aan de geurkaarsen snuffelen (Earthy Hush maakt me erg nieuwsgierig qua naam), aaien aan de kussenhoesjes en plaids (en als ze echt zo zacht zijn als ze eruit zien dan neem ik er vast wat van mee..), de mooie theeblikken om knutselspulletjes in op te kunnen bergen, zo’n mooie shawl, de bollen wol spreken me ook aan (om toch echt eens zelf te leren breien!) en de houten bordspellen vind ik ook erg leuk :)

Spreekt deze nieuwe Søstrene Grene collectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Edith-Sofia
    Reply Edith-Sofia 27 januari 2020 at 12:21

    Wauw, wat een geweldige collectie. Ik ben gek op deze stijl!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.