Huis & interieur Lifestyle

Home | Een eigen sporthoekje in huis

13 januari 2020

sporthoek in huis inspiratie
Ik had besloten voor dit nieuwe jaar niet aan goede voornemens te doen, of in ieder geval geen grote persoonlijke doelen te stellen. Wél zijn er een aantal dingen die ik graag anders wilde doen. Zo wil ik de regelmaat in het sporten terug zien te vinden en één van de dingen om dat makkelijker te maken was het creëren van een eigen ‘sporthoek’ in huis voor krachttraining, grondoefeningen en dergelijke. Ik ging hiervoor aan de slag en laat je graag het resultaat zien. En nog een leuke extra: in samenwerking met Decathlon mag ik 2x €50,00 shoptegoed weggeven zodat ook jij thuis zo’n fijn hoekje in kan richten!

‘Lees ook: Love it! | Gemberthee (en waarom dit zo gezond is).’

sporthoek in huis inspiratie sporthoek in huis inspiratiesporthoek in huis inspiratie

Thuis een sporthoek maken

Het was even wat herindelen en opruimen in huis en daarmee ontstond er dit fijne hoekje op zolder. Aangezien dit ook onze slaapkamer is wilde ik wel dat het er nog enigszins gezellig uit zou zijn, maar er moest in ieder geval voldoende vloeroppervlak zijn zodat ik ieder moment direct aan de slag zou kunnen gaan. Dat is met deze opstelling gelukt en ik ben er dan ook heel erg blij mee!

Wat heb je nodig?

Er is trouwens helemaal niet zoveel nodig om zo’n eigen sporthoek in te kunnen richten en bij Decathlon kan je er ook nog eens voor een fijne prijs van alles voor in huis halen. Eigenlijk is het een kwestie om uit te zoeken welke oefeningen je zou willen doen en/of waar je aan zou willen werken en vervolgens de juiste producten uit te zoeken. Zo heb je voor de prijs van hooguit een paar maanden sportschoolabonnement alles in huis om ieder moment aan de slag te kunnen gaan.

Voor de meeste grondoefeningen heb je niet eens per sé wat nodig aan attributen, maar je kan oefeningen net wat intensiever maken met bijvoorbeeld weerstandsbanden, door op een balansbord te gaan staan of er dumbbells bij te gaan gebruiken. Samen met een fitnessmat of yogamat en eventueel een tablet of smart-tv zodat je ook online sportvideo’s kan gaan volgen ben je dan wel klaar. Voor krachttraining hebben we daarnaast nog een halterstang, wat zwaardere gewichten en kettlebells in huis. Oh, en geïnspireerd op de effectiviteit van de Nintendo Ring Fit Adventure accessoire besloot ik ook nog een losse pilates ring in huis te halen. Bizar hoe bepaalde oefeningen waarbij het líjkt alsof je niets doet, toch zó effectief kunnen zijn!

Voor mij is Decathlon echt een soort van speelgoedwinkel voor volwassenen. Heerlijk om doorheen te lopen en geïnspireerd te raken en ik ga er dan ook nooit met lege handen naar huis. Al is het maar voor een fijne sportlegging, anti-slip sokjes (zie foto’s) of dus een nieuw ‘attribuut’ om mee aan de slag te gaan. Het fijne: de items zijn niet alleen leuk geprijsd, maar ook nog eens van goede kwaliteit. De kleding blijft bijvoorbeeld ook na veelvuldig wassen mooi, alles voelt stevig aan, is netjes afgewerkt en geeft me het vertrouwen er lekker mee aan de slag te kunnen gaan.

Je kan het eigenlijk zo gek maken als je zelf wil, maar dat het niet veel ruimte in beslag hoeft te nemen om heel effectieve oefeningen vanuit huis te kunnen doen zie je op deze manier heel goed :)

Ik ben in ieder geval heel erg blij met dit nieuwe hoekje in huis. Effectief, sfeervol (ja, dat vind ik ook belangrijk!) en alles om handen om direct – mét lekker wat variatie – aan de slag te kunnen gaan wanneer de meiden in bed liggen bijvoorbeeld. Ik hoef er dan niet de deur voor uit, maar kan gewoon mijn sportkleding aantrekken en aan de slag. En die lage drempel werkt voor mij heel fijn!

sporthoek in huis inspiratie sporthoek in huis inspiratie

Winactie | 2x €50,00 shoptegoed voor Decathlon!

In samenwerking met Decathlon mag ik twee van jullie blij maken met een fijn shoptegoed om je te ondersteunen bij je goede voornemens voor dit jaar. Waar je dit aan uitgeeft mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Je kan de bon zowel in de Decathlon winkel als de webwinkel gebruiken op alle producten en services.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Laat onder dit artikel een reactie achter wat je met het shoptegoed uit zou kiezen (ik ben gewoonweg heel nieuwsgierig :)
2. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Facebook en Instagram en bij het betreffende bericht een reactie achter zou laten, deze liket en deelt met jouw vrienden.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 19 januari 2020, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sylvia Groenbroek
  Reply Sylvia Groenbroek 20 januari 2020 at 09:35

  Nieuwe sportkleding en dumbels.
  Ik ben nl geblesseerd, heb een hamstringblessure en mag nu alleen maar lopen en fietsen. Tja aan mijn armen mankeert niks, dus ga graag gewichtjes heffen. En als ik straks beter ben, gewoon weer meedoen op de club, in mijn nieuwe tenue.

 • Avatar van Tahlia
  Reply Tahlia 19 januari 2020 at 22:53

  Mijn broer shopt graag bij Decathlon en is nog opzoek naar nieuwe (Nike) sportschoenen. Dit shoptegoed geef ik hem graag cadeau. :)

 • Avatar van Yvonne W.
  Reply Yvonne W. 19 januari 2020 at 22:35

  Decathlon is voor mij een waar paradijs! Ik zou graag mijn yogamateriaal aanvullen, zodat ik thuis alle oefeningen goed kan uitvoeren.

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 19 januari 2020 at 22:31

  Sportkleding voor de kinderen!

 • Avatar van Melanie Gratz
  Reply Melanie Gratz 19 januari 2020 at 22:24

  Wat een onwijs leuke actie! Ik zou het shoptegoed gebruiken voor een yogamat en een balancebord. Bijna 1 jaar geleden een auto ongeluk gehad met nog steeds dagelijks pijn. Aangezien ik een vrees voor de sportschool heb met al die mensen die naar je kijken, wil ik thuis oefeningen doen in mijn rug sterker te maken. Hopelijk kan ik er binnenkort echt een streep onder zetten en ben ik pijnvrij.

 • Avatar van turtlebookwurm
  Reply turtlebookwurm 19 januari 2020 at 22:10

  O echt super leuk! We zijn nog opzoek naar goede rugzakken om mee te wandelen en voor in huis zou misschien yoga materiaal fijn zijn (nu alleen een matje).

 • Avatar van Nanette Bielefeld
  Reply Nanette Bielefeld 19 januari 2020 at 21:27

  Ik zou een fijne sportlegging uitzoeken en de hardloopschoenen van het eigen merk zijn heel erg goed voor mijn voeten. Ik ga een zwaar revalidatietraject in dus dit komt erg goed uit!

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 19 januari 2020 at 21:24

  Yoga-spulletjes! Ik heb al wat basis attributen verzameld, die echt nog aanvulling behoeft!

 • Avatar van E. Wout
  Reply E. Wout 19 januari 2020 at 21:16

  Ik zwem heel graag, waardoor de badpakken snel(ler) slijten. Ik zou graag 2 goede badpakken voor mijzelf aanschaffen ☘️

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 19 januari 2020 at 20:11

  Ik wil dit jaar dolgraag weer fit worden, mijn overgewicht zit me zo in weg. Afgelopen jaar kon ik door een ongeluk niet sporten. Ik hoop dat ik dat dit jaar weer kan gaan oppakken (en ga afvallen).

  Jouw sportkamer ziet er motiverend uit! Daar wil ik ook wel voor gaan.

  Hartelijke groeten!

 • Avatar van Glen
  Reply Glen 19 januari 2020 at 20:10

  Zo’n mooie en goed bereikbare ruimte verlaagt de drempel om het vol te houden. Ten slotte zonde om niet te gebruiken.

  Voor de buiten activiteit zou ik voor een ‘3-in-1 herenjas voor backpacken Travel 700’ gaan. Die lijkt me comfortabel en handig vooral bij onvoorspelbaar weer.

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 19 januari 2020 at 20:10

  In ieder geval deze https://www.decathlon.nl/p/corrigerend-badpak-dames-kaipearl-new/_/R-p-305019?mc=8527291&c=ZWART
  Om fashionable te aquajoggen…tevens mijn goede voornemen 😀

 • Avatar van Lie van Peteghem
  Reply Lie van Peteghem 19 januari 2020 at 19:59

  Zou graag wat stabilisatieoefeningen aangenamere maken met wat oefenmateriaal. De producten van Pilates zouden fantastisch zijn 🧎🏼‍♀️

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 19 januari 2020 at 19:51

  Grrrr, vorige week gevallen met hardlopen. Gat in mijn loopbroek. Dus die zou ik vervangen als ik win!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 19 januari 2020 at 19:49

  Ik mis een fitnessmat. Nu leg ik een fleece op de grond maar dit schuift enorm. En een evenwichtsbal zou ook welkom zijn!

 • Avatar van Marjan polet
  Reply Marjan polet 19 januari 2020 at 19:45

  Ik zou een mooi zwempak uitzoeken als ik dit shop tegoed win.. Mijn hobby en sport

 • Avatar van Sophia
  Reply Sophia 19 januari 2020 at 19:22

  Ik ben sinds een paar weken weer rustig begonnen met sporten. Na twee zwangerschappen met bekkenproblematiek was ik toch een beetje huiverig maar het gaat best goed. Ik zou een nieuwe sportbh kopen van het geld. Ik doe nu steeds 2 stevige tops over elkaar heen maar dat zit eigenlijk helemaal niet lekker. Een sportbh is een rib uit m’n lijf dus ik zou heel erg blij worden als ik win.

 • Avatar van Alyt van der Heide
  Reply Alyt van der Heide 19 januari 2020 at 19:14

  Aan Desirée,

  Twee keer in de week ga ik maar de sportschool om te fitnessen. Ij vind het leuk om te doen, het is mijn ontspanning door inspanning.
  Een nieuwe legging/broek kan ik wel gebruiken. Hou van 3/4.
  Deze vind ik erg mooi en zou ik willen aanschaffen .
  https://www.decathlon.nl/p/fitness-legging-7-8-500-voor-dames-print/_/R-p-X8556357?mc=8556357&c=ZWART

  Daarnaast zitten mijn meiden op respectievelijk paardrijden en streetdance.
  Zij kunnen ook wel iets nieuws gebruiken (paardrijhandschoenen, shirt etc)
  Shoptegoed komt zeker wel op!

  Mvg Alyt

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 19 januari 2020 at 19:11

  Zojuist fitness kleding aangeschaft en nu nog een fitnessmat 😍
  Dat zou ik aanschaffen

 • Avatar van J Vink
  Reply J Vink 19 januari 2020 at 19:09

  Een paar fijne sportschoenen

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 19 januari 2020 at 19:08

  de verjaardagen van mijn kleinzoon en kleindochter komen eraan ik zou voor die mooie snorkelmaskers gaan

 • Avatar van Marloes de Vetten
  Reply Marloes de Vetten 19 januari 2020 at 19:08

  Goede wandelschoenen om blaarloze kilometers op te kunnen maken

 • Avatar van Marange Krouwel
  Reply Marange Krouwel 19 januari 2020 at 19:08

  Ahh cool, ik doe graag mee. Ik zou allemaal honkbal spulletjes willen kopen voor mijn zoontje. Hij heeft een nieuwe sport en heeft nieuwe spulletjes nodig. Fingers crossed

 • Avatar van Nina P
  Reply Nina P 19 januari 2020 at 19:04

  heerlijk begin in 202, doe graag mee. Ik kan erdan niet meer onderuit. # € 50 sporttegoed. .

 • Avatar van Riekie Bos
  Reply Riekie Bos 19 januari 2020 at 19:03

  deze stoere trailschoenen zou ik onwijs graag kopen met dat gulle shoptegoed:
  https://www.decathlon.nl/p/trailschoenen-voor-dames-tr-roze-wit/_/R-p-X8552169?mc=8552169&c=ROOD_ROZE

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 19 januari 2020 at 15:38

  Ik zou het shoptegoed besteden aan hardloopkleding

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 19 januari 2020 at 00:40

  Een nieuwe outfit of materiaal voor crossfit. Ben net na de zwangerschap weer begonnen met trainen.

 • Avatar van M. R. Hobers
  Reply M. R. Hobers 18 januari 2020 at 21:58

  Oeeeehhh ik wil al zo lang die weerstandbanden! Ik draag mijn laagje vet helaas niet op m’n billen, dus zou top zijn om aan een booty te werken :)

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 18 januari 2020 at 19:26

  Erg leuk, ik zou voor het balansbord gaan, lijk me erg goed om te doen 💛💛🤗🤗

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 18 januari 2020 at 16:23

  Dan ga ik voor nieuwe hardloopschoenen.

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 18 januari 2020 at 14:54

  Een matje om mijn oefeningen op te doen!

 • Avatar van co
  Reply co 18 januari 2020 at 14:09

  ik zou eens een nieuwe outfit voor mijn bodybalance oefeningen, die ik thuis doe, kiezen. een mooie broek met shirt.

 • Avatar van Marianne V/D M
  Reply Marianne V/D M 18 januari 2020 at 12:55

  Gafe actie ik zou een fietshelm voor mij en mijn dochter uitzoeken.

 • Avatar van msbeautilicious
  Reply msbeautilicious 18 januari 2020 at 11:21

  Super leuk! Ik zou de bon gebruiken om op een hele andere wijze sportief bezig te zijn, namelijk fietsend naar het werk elke dag en dan met echt goede en warme handschoenen en mooi warm waterdichte jas om het comfortabel te maken.

 • Avatar van Sharonne
  Reply Sharonne 17 januari 2020 at 11:27

  Ik zou hardloop accessoires kopen zodat ik ook in het donker de straat op kan

 • Avatar van Nurse
  Reply Nurse 16 januari 2020 at 22:09

  Een grote bal om evenwichtsoefeningen te doen, misschien met een sportieve broek. Dat maakt het wel af.

 • Avatar van Jorieneke
  Reply Jorieneke 16 januari 2020 at 20:45

  Een dumbellset, zodat ik na mijn kruisbandoperatie ook thuis kan revalideren :)

 • Avatar van Karola Van tuil
  Reply Karola Van tuil 16 januari 2020 at 16:50

  Ik zou het gebruiken om een nieuwe zwembril en zwemsokken en een zwempak aan te schaffen

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 16 januari 2020 at 15:20

  Hey,
  Wat een leuke actie! Mijn ouders zijn niet van plan een sporthoek te maken, maar we tennissen wel allemaal. Ik zou een extra tennisracket kopen zodat we met het hele gezin kunnen gaan tennissen!

 • Avatar van Lenie
  Reply Lenie 16 januari 2020 at 14:58

  Een sporthoekje in huis,
  Dat lijkt me wel wat,
  50 euro is het begin.
  Voor een balance board en een yogamat.

  Ik ben benieuwd…

 • Avatar van V
  Reply V 16 januari 2020 at 14:54

  Zou graag een fijne jas om in te wandelen, door weer en wind, te kopen. Nu moet ik telkens een regenponcho aan; zo afzichtelijk! Loop toch graag een beetje netjes door het typisch hollandse weer…

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 16 januari 2020 at 14:41

  leuk shoptegoed zou hier voor mij en mijn man een windjack voor uitzoeken

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 16 januari 2020 at 11:02

  Goed bezig. Dat shoptegoed is niet verkeerd, ik zou gaan voor een nieuw en sportief badpak.

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 15 januari 2020 at 22:38

  Ik zou de pilatesring willen halen en misschien een kettlebel

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 15 januari 2020 at 21:56

  Een fijne yoga broek!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 15 januari 2020 at 19:52

  Ik zou voor fitness gewichten gaan, goed voor wat extra spierkracht.

 • Avatar van dennis kerlen
  Reply dennis kerlen 15 januari 2020 at 19:06

  dumbells is wel een goede aankoop voor mij

 • Avatar van lizette
  Reply lizette 15 januari 2020 at 19:05

  ik wil wel sneakers voor mij en mijn zoon

 • Avatar van Sonja Beemd
  Reply Sonja Beemd 15 januari 2020 at 19:04

  Ik heb al vrij veel in mijn sportkamer thuis.
  Ik zou alleen nog wat kleine dumbels kunnen gebruiken en wat nieuwe sportleggings en sport voeding.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 15 januari 2020 at 18:50

  Leuk!! Dan ga ik voor nieuwe shirtjes/vestjes om in te sporten. Misschien zou ik ook wel een yogabal kopen of een elastiek! Ik doe graag mee!

 • Avatar van Anne-Wil Kraan
  Reply Anne-Wil Kraan 15 januari 2020 at 18:45

  Ik doe graag mee, ik zou kijken voor extra thuis sport dingen, zoals nog wat gewichten

 • Avatar van Jade
  Reply Jade 15 januari 2020 at 18:44

  Een fitnessmat. Na het lezen van jouw blog, wil ik ook een plekje in huis creëren waar ik kan trainen. Inmiddels een mooie plek gevonden, het enige minpuntje is de ondergrond daar. Daarom wil ik graag een goede fitnessmat kopen, zodat dat is opgelost. Ik had trouwens nog wel een voornemen en dat is om op yoga te gaan. Wellicht kan ik die mat daar ook voor gebruiken. (toch fijner om je eigen mat te hebben #keessmetvrees)

 • Avatar van Barry de Wit
  Reply Barry de Wit 15 januari 2020 at 18:29

  voor mijn zwangere vriendin zou ik wat fijne kleren kopen voor de yoga, zo blijft ze fit en kunnen we samen aan ons lichaam werken terwijl we er leuk uit zien

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 15 januari 2020 at 18:14

  Een nieuwe sport outfit en een pilates ring

 • Avatar van liesbeth
  Reply liesbeth 15 januari 2020 at 17:49

  Een regenjas voor onze kleuter en stapschoentjes om deze zomer de bergen in te trekken.

 • Avatar van Elise Rutten
  Reply Elise Rutten 15 januari 2020 at 17:19

  Een yoga mat

 • Avatar van Xaviera Jamie
  Reply Xaviera Jamie 15 januari 2020 at 15:30

  Ik koop een sportbeha want dat lijkt me tijdens de fitness toch lekkerder te zitten!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 15 januari 2020 at 15:03

  Nieuwe sportschoenen

 • Avatar van fokje bakkernes
  Reply fokje bakkernes 15 januari 2020 at 14:50

  de pilates ring!

 • Avatar van Mieke Bakker
  Reply Mieke Bakker 15 januari 2020 at 13:53

  Een nieuw yoga setje, de mijne is mega gedateerd.

 • Avatar van Rosanne van Klaveren
  Reply Rosanne van Klaveren 15 januari 2020 at 13:34

  Ik zou vak de cadeaubon verstelbare dumbbells kopen, zodat ik ook thuis krachttraining kan doen zonder door het slechte weer te moeten.

 • Avatar van francina Brouwer
  Reply francina Brouwer 15 januari 2020 at 11:53

  ik zou voor mijn dochter van 9 een nieuwe paardrij outfit uitzoeken, als kado voor de vele ziekenhuis bezoekjes op dit moment.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 15 januari 2020 at 11:44

  Ik zou er een stepper van kopen. Effectief en het neemt niet veel ruimte in beslag (ook belangrijk voor mij). Zal zeker helpen om mijn voornemens te verwezenlijken.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 15 januari 2020 at 11:44

  Lastig te kiezen wat ik zal kopen, we hebben altijd wel wat nodig op sportgebied. Dochter heeft een nieuw turnpakje nodig en ik wil eigenlijk nog aan een yogamatje.

 • Avatar van maaike beld
  Reply maaike beld 15 januari 2020 at 11:25

  Dit is ook alweer zo’n toffe actie! Ik zou gaan voor en nieuwe sportbh (voor grote maten), want ik kom er net 1 tekort! En aangezien er dan nog budget over is zou ik gaan voor een short en een nieuwe top!

 • Avatar van Novi
  Reply Novi 15 januari 2020 at 11:13

  Waarschijnlijk een nieuwe kettlebell; zoveel getraind dat er wel een zwaardere variant mag komen…;)

 • Avatar van Erika van koert
  Reply Erika van koert 15 januari 2020 at 10:26

  Wauw handige en leuke prijs ! Sinds 8 weken ga ik 3x per week naar de sportschool maar ik heb maar 1 sportoutfit. Daar is niet tegenop te wassen. Ik zou dus een tweede outfit aanschaffen

 • Avatar van Joy Jeschke
  Reply Joy Jeschke 15 januari 2020 at 08:10

  Leuke actie weer! Shoptegoed is natuurlij altijd welkom. Ik zou graag een trainingspak en zwempak voor mijn dochter ervan aanschaffen :D

 • Avatar van Evita gelderman
  Reply Evita gelderman 15 januari 2020 at 06:08

  Waarschijnlijk een nieuwe legging of een paar nieuwe gympen voor in de sportschool :)

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 15 januari 2020 at 05:16

  De yogamat!!

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 15 januari 2020 at 03:50

  Ik zou graag een yogamat willen kopen van dit shoptegoed! Ik ben sinds een paar maanden elke avond yoga-oefeningen aan het doen! Tot nu toe bevalt het erg goed!

 • Avatar van Tamara S
  Reply Tamara S 15 januari 2020 at 01:16

  Ik heb al een tijdje niet meer gesport, maar mijn fitness abonnement loopt nog steeds. Ik wil graag weer beginnen en daarom zou ik graag een nieuwe legging willen kopen, want mijn oude sportbroeken zitten op zijn minst een beetje te strak. ;)

 • Avatar van Heleen
  Reply Heleen 15 januari 2020 at 01:07

  Ik zou er wintersportkleding en/of een sportbh van kopen

 • Avatar van Jan van Lievenoogen
  Reply Jan van Lievenoogen 14 januari 2020 at 23:54

  Lekker wat sportkleding voor te trimmen in de bossen .

 • Avatar van Frieda
  Reply Frieda 14 januari 2020 at 23:26

  Een sporthorloge met hartslagmeter ben net begonnen met een groepje die aan het trainen is voor een Kikarun.

 • Avatar van Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 14 januari 2020 at 22:53

  Mijn dochter zit sinds dit jaar op basketbal. Voor de kerst heeft ze al een mooi basketbal tenue gekregen, maar echte basketbalschoenen staan nog op haar wensenlijstje. Dus die zouden we graag kopen bij de Decathlon.

 • Avatar van Lee-Ann
  Reply Lee-Ann 14 januari 2020 at 22:31

  Ik zou in ieder geval voor hardloopkleding gaan, ik moet meer gaan bewegen en perfecte stimulans

 • Avatar van Henri Lemans
  Reply Henri Lemans 14 januari 2020 at 22:04

  Ik zou fijne hike/trekking rugzak kopen zoals deze: https://www.decathlon.nl/p/rugzak-alpinisme-33/_/R-p-178273?mc=8495213&c=ZWART

 • Avatar van naomi wolters
  Reply naomi wolters 14 januari 2020 at 21:54

  Leuke actie! Ik snap heel goed dat een sfeervol sporthoekje heel fijn is, net wat meer motivatie en je voelt je beter als iets er leuk en aangenaam uit ziet vind ik. Ik vind Decatlon ook echt een hele fijne winkel, ik haal er mijn sportspullen maar laat er ook altijd mijn fiets maken (ze hebben bijna overal een fietsenmaker in de winkel.
  Als ik het shoptegoed zou winnen zou ik dat uitgeven aan spullen voor mijn backpack reis die ik in Mei ga maken :) Daar kijk ik heel erg naar uit maar het is wel een beetje duur allemaal dus wat shoptegoed zou goed uitkomen.

 • Avatar van Maud
  Reply Maud 14 januari 2020 at 21:53

  Wat een leuke winactie! Ik hou ontzettend van sporten en ik ben sinds kort begonnen met yoga. Een keer totaal iets anders, dus daar zal ik zeker het shoptegoed voor besteden!

 • Avatar van Nieke
  Reply Nieke 14 januari 2020 at 21:47

  Ik wil dit jaar heel graag beginnen met yoga naast het (ik probeer het) 2x in de week sporten. Thuis af en toe eens wat doen lijkt me ook top.. niet altijd weg hoeven.. heerlijk!❤️

 • Avatar van Litsa
  Reply Litsa 14 januari 2020 at 21:38

  Waarschijnlijk wordt het een nieuwe yogamat en/of een sportlegging. Maar als ik met dit shop tegoed door de Decathlon loop zit de kans er dik in dat ik met iets heel anders de deur uit loop aangezien zo zoveel leuke en gevarieerde spullen verkopen. Ik ben een groot sportfanaat dus deze prijs is erg welkom!

 • Avatar van Ben
  Reply Ben 14 januari 2020 at 21:15

  Na een hele dag op kantoor gezeten te hebben plus 3 uur reistijd met de trein, wil ik na het werk graag hardlopen om mijn hoofd leeg te maken. Daarom komt een hardloopbroek goed van pas.

 • Avatar van Nel
  Reply Nel 14 januari 2020 at 21:06

  Ik doe graag mee. Ik wil graag nieuwe fitness kleding. Dit doe ik namelijk 3x per week. En ik wil er gewoon goed uitzien. Dus …maak me blij.

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 14 januari 2020 at 20:53

  Leuk. Met drie kinderen die heel veel sporten en veel kleding en attributen nodig hebben, kom ik wat sportkleding betreft vaak op de laatste plaats. Dit shoptegoed zou ik helemaal voor mezelf houden. Om weer eens wat sportkleding van deze tijd aan te schaffen.

 • Avatar van Evanthe Madeleine Cete
  Reply Evanthe Madeleine Cete 14 januari 2020 at 20:48

  Dag Desiree,

  Ik had 2 weken voor 2020 een yoga bal gekocht van internet maar deze is na een paar dagen lek geraakt geen goede kwaliteit was het.Dat vond ik ontzettend jammer want ik was namelijk van plan om mijn houding te corrigeren (torticollis en hoge rugklachten) want dat was het advies van mijn fysiotherapeut.Die legde de oefeningen die ik thuis moest doen uit met een yoga bal en yoga mat ,maar helaas die heb ik thuis niet op dit moment.
  Ik heb in iedere geval wel weerstand band thuis ,maar alleen een yoga bal en een yoga mat ontbreken er thuis.
  Ik hoop dat Decathlon goed van pas komt :)

  Groetjes,
  Evanthe

 • Avatar van jannie
  Reply jannie 14 januari 2020 at 20:31

  leuke actie! Ik sport veel en mijn setjes beginnen een beetje “op” te raken dus kan wel wat vervanging gebruiken! En ik zou dan voor mijn zoon een bivakmuts kopen die ik zelf dit jaar had voor het skiën en hij zou die ook zo graag willen!

 • Avatar van Marieka waalwijk
  Reply Marieka waalwijk 14 januari 2020 at 19:58

  Ik zou heel graag sportkleding willen bestellen,ik ben al 12 kilo afgevallen en dat is pas het begin

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 14 januari 2020 at 19:52

  Oh hey Desirée! Ik doe zo graag mee en liet een leuke comment achter op je Instagram bij de winactiepost hiervan ❤️😅🎽 (@tineleke is mijn insta naam)

 • Avatar van Suleika Konijnendijk
  Reply Suleika Konijnendijk 14 januari 2020 at 19:01

  Ik ga mijn man mooie sportschoenen geven. We zijn nu twee weken verder, tijd dat hij zijn goede voornemen in uitvoering gaat nemen 😁

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 14 januari 2020 at 18:59

  Ik zou wel heel erg graag willen winnen. Waarom, ik heb oa nog een long sleeve nodig voor hardlopen. Het hardlopen ga ik weer oppakken en dan is dat geen overbodige luxe in de winter haha

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 14 januari 2020 at 17:53

  Wat leuk! Ik zou gaan voor dumbells en een bodywarmer om me warm te houden bij buitensporten!

 • Avatar van Julia Van Empel
  Reply Julia Van Empel 14 januari 2020 at 17:41

  Ik zou graag sportkleding voor mijn zoontje kopen

 • Avatar van Rosemary van Duinen
  Reply Rosemary van Duinen 14 januari 2020 at 16:30

  Ik zou gaan voor fijne sportkleding, veel keuze altijd daar.

 • Avatar van petra janssens
  Reply petra janssens 14 januari 2020 at 16:13

  ik zou deze kiezen
  https://www.decathlon.nl/p/hometrainer-mini-bike/_/R-p-306663

 • Avatar van Dixie Klaassen
  Reply Dixie Klaassen 14 januari 2020 at 16:03

  Als ik dit geld zou winnen, dan zou ik een zeiljas kiezen. Goede ervaring hiermee en zo hoop ik tijdens regen en wind nog beter kan functioneren zonder het koud te hebben. Love sailing!

 • Avatar van Thomas Geurts
  Reply Thomas Geurts 14 januari 2020 at 15:55

  Ik ben er nog niet uit: misschien krijgt mijn vrouw de eerste keuze. Die is net begonnen thuis: geen idee wat die nog nodig heeft. Misschien volg ik het voorbeeld van een van de vorige schrijvers en ga ik voor een fijn wandeljasje voor mezelf!

 • Avatar van Rinskje van der Meulen
  Reply Rinskje van der Meulen 14 januari 2020 at 15:50

  Goede ervaring met de jassen van Decathlon, die erg geschikt zijn om mee te fietsen en te wandelen. Dus ik ga daar de bon voor gebruiken, mocht ik winnen.

 • Avatar van Anna B.
  Reply Anna B. 14 januari 2020 at 15:26

  Wat een heerlijke actie! Ik was vandaag toevallig bij de Decathlon en zag zoveel leuke dingen! Een fijne sportbroek en fijne laarsjes en dan zou ik nog geld over hebben.Je voelt je rijk met zoveel shoptegoed en Decathlon heeft zoveel fijne artikelen!Ik loot heel graag mee! Dank je wel

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 14 januari 2020 at 15:09

  Als ik win dan zal ik met het shoptegoed hardloop schoenen uitkiezen!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 14 januari 2020 at 15:04

  Wat een fijne actie! Ik vind het altijd heerlijk om bij de decathlon rond te kijken voor sportkleding, ze hebben altijd zulke leuke dingen. Ik zou een pull up bar aanschaffen en een nieuw matje. Ik gebruik nu altijd mijn kleed om op te sporten en ik wil graag aan mijn bovenlichaamspieren werken! Ik volg je al op instagram (mirjamdeh) en ik heb geen Facebook (meer).

 • Avatar van Will
  Reply Will 14 januari 2020 at 14:36

  Mooie winactie!
  Ik zou mij graag wat sportkleding willen aanschaffen, omdat ik binnenkort weer ga sporten.
  Heb een herseninfarct gehad, dus dat zat er lange tijd niet in, maar ik ga weer vol goede moed verder.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 • Avatar van Sharon v Bregt
  Reply Sharon v Bregt 14 januari 2020 at 14:25

  Gave actie. Ik loop 3x in de week 10 km hard dus mijn kleding en schoenen slijten snel. Dit zou heel erg welkom zijn om een mooie nieuwe outfit te bestellen en weer heerlijk door kan rennen.

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 14 januari 2020 at 14:22

  Een buikspiertrainer, want het kan wel wat strakker allemaal :-)

 • Avatar van Ineke Kuijsten
  Reply Ineke Kuijsten 14 januari 2020 at 14:05

  van het tegoed zou ik nog wat thermoshirts aan willen schaffen. Het is dan wel geen winter, maar het zit wel lekker warm

 • Avatar van Dino
  Reply Dino 14 januari 2020 at 14:01

  Graag! Ik ben op zoek naar nieuwe hardloopschoenen, dus kan wel wat shoptegoed gebruiken.

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 14 januari 2020 at 13:49

  Wat een leuk artikel, ik ben gelijk geïnspireerd! Ik heb al een weerstandselastiek, maar die gebruik ik eigenlijk niet… Dus ik zou graag een foammat aanschaffen en zo’n balansbord en pilatesring, dan kom ik al een heel eind!

 • Avatar van Diana Beekhuizen
  Reply Diana Beekhuizen 14 januari 2020 at 13:06

  Leuke actie, fijne winkel. Niet te duur en wel goede kwaliteit. Ik ben heel hard toe aan een paar nieuwe sportschoenen dus doe graag mee.

 • Avatar van Shiv Chin
  Reply Shiv Chin 14 januari 2020 at 12:27

  Ik neem elk jaar het goede voornemen om gezonder te eten en meer te bewegen, want ik heb vanaf mijn jeugd al overgewicht. Nu ik merk dat ik sneller dan voorheen uitgeput raak als ik de trap heb gelopen, hak ik de knoop echt door en wil ik voor mijn kinderen een gezondere moeder hebben. Ik zou met het shoptegoed lekker zittende sportkleding willen kopen, zodat het mij nog meer motiveert om te gaan sporten.

 • Avatar van anja jager
  Reply anja jager 14 januari 2020 at 12:26

  altijd fijn om leuke sportkleding te hebben en ook nog eens goed te gebruiken

 • Avatar van Sylvana van der Pijl
  Reply Sylvana van der Pijl 14 januari 2020 at 12:18

  Superleuke website met een superleuke prijsvraag. Loot graag mee 🙏

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 14 januari 2020 at 12:14

  Sportkleding voor als ik naar de fysio ga voor mijn ‘MSherstelprogramma’

 • Avatar van emma
  Reply emma 14 januari 2020 at 11:51

  Het balansbord, kan ik laten zien dat ik wel balans heb in januari aan mijzelf.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 14 januari 2020 at 11:40

  Heerlijk zittende kleding om te sporten in de sportschool.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 14 januari 2020 at 10:51

  Ik ga binnenkort op Wintersport en kan nog een goede ski broek gebruiken.

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 14 januari 2020 at 10:42

  Dat shoptegoed komt geroepen en zeker bij Decathlon. Ik zwem en aangezien ik mijn haar ook kleur, merk ik dat een badmuts onmisbaar is geworden. Ook mijn zwembril is aan vervanging toe door alle krasjes. Dus daaraan zou ik het shoptegoed besteden!

 • Avatar van Noortje van Venrooij
  Reply Noortje van Venrooij 14 januari 2020 at 10:12

  Leuke actie!
  Sinds de geboorte van mijn dochter heb ik mijn fitheid en vitaliteit wat laten varen. Ookal had ik me voorgenomen dat niet te doen. Ze is nu bijna 1 en ik ben weer goed bezig om fit te worden qua voeding en bewegen.
  Voor thuis zou ik heel graag wat weerstand banden, kettle bells en een yoga kussentje willen aanschaffen.
  Daar komt die cadeaubon mooi van pas! 🙏

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 14 januari 2020 at 10:08

  Leuke actie! Ik zou het tegoed gebruiken voor een mooie sportlegging!

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 14 januari 2020 at 10:02

  Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar en voor mijn knie is het beste om weer te gaan sporten. Goed voor lijf en geest, maar dan merk je dat er eigenlijk niet veel meer over is van je sportkleding dus de bon zou goed van pas komen om daar weer wat van aan te schaffen. Sta je stylish te sporten in ieder geval.

 • Avatar van RoosW
  Reply RoosW 14 januari 2020 at 09:59

  Lijkt me leu! Handig als ik weinig tijd heb. Of als het regent en ik wil nergens heen.

 • Avatar van Anneke Putter
  Reply Anneke Putter 14 januari 2020 at 09:31

  Ik was al aan het rondkijken voor een leuk sportsetje om mijn goede voornemens te laten slagen, mijn winkelmandje is dus al gevuld met een Adidas Legging 3-stripes en een Adidas T-shirt. Die bon wordt dus zeker goed besteed!

 • Avatar van David van Haren
  Reply David van Haren 14 januari 2020 at 09:28

  Ik wil binnenkort weer lekker gaan sporten. Mn vriendin gaat 3 mnd naar Curaçao en ik heb besloten om in die tijd aan mijn leefstijl te gaan werken. Zou leuk zijn om daarbij een steuntje in de rug te krijgen van Decathlon.

  Nog de beste wensen

  David

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 14 januari 2020 at 09:27

  Een rijbroek en rijlaarzen, Ik zou graag willen gaan lessen met paardrijden, zodat ik samen met mijn dochter eens kan gaan rijden.

 • Avatar van SNEEUWKLOK
  Reply SNEEUWKLOK 14 januari 2020 at 09:21

  Ik zou voor de https://www.decathlon.nl/p/crosstrainer-el-100-vliegwiel-van-3kg/_/R-p-169270?mc=8398006 gaan. Dan moet ik bijbetalen maar kan ik wel armen en benen trainen als het buiten rotweer is. Zoals nu. op het moment dat ik dit schrijf.

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 14 januari 2020 at 09:18

  Ik zou nieuwe snorkel maskers kiezen

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 14 januari 2020 at 09:09

  Hi Desirée,

  Wat ontzettend handig, en leuk gedaan je sporthoek. Ik herken mezelf in het stellen van doelen voor 2020.
  Zo heb ik er 12 bedacht, allen makkelijk uitvoerbaar en voor elke maand 1.
  In januari 1,5 liter water drinken, in februari elke dag buikspieroefeningen, in maart elke dag een half uur Spaans leren/luisteren/kijken.. etc. Zo maak ik het voor mijzelf behapbaar (een maand is nog goed vol te houden), en na die maand mag ik uiteraard ook stoppen. Maar wel reflecteer ik aan het einde van de maand om te zien wat het me gebracht heeft, en zo hoop ik de dingen die me veel hebben gebracht als nieuwe ‘habit’ mee te nemen door de rest van het jaar.

  Dus ook het bewegen komt vaker voor in mijn 2020-plan, en ik ben gek op de Decathlon. Naar mijn mening hebben zij een breed assortiment, met echt goede kwaliteit. Ik zou het dan ook besteden aan een goede sport mat, gewichtjes, en andere attributen.

  Ik verwacht niet dat ik tussen al deze reacties kans zal maken, maar ik vind het alleen al leuk om al de inspirerende reacties van iedereen te lezen en daar zelf ook iets uit te halen.

  Ik wens je veel succes met het voortzetten van jouw voornemens, dat we maar fit 2020 door zullen gaan.

  Liefs, Carmen

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 14 januari 2020 at 09:06

  Wandelschoenen en ik heb al hele mooie gezien!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 14 januari 2020 at 08:40

  Goede kleding voor dansen en/of hiking zou erg fijn zijn. Ik ben ook sinds kort begonnen met een korte cursus hoelahoepen en dat bevalt me verassend goed! Ben na de eerste les meteen op zoek gegaan naar waar hoepels voor volwassenen te krijgen zijn en toen kwam Decathlon er toevallig als beste uit.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 14 januari 2020 at 08:36

  Een yogamat om yogaoefeningen te doen om meer in het hier en nu te leven en leniger te worden.

 • Avatar van M de Ruijter
  Reply M de Ruijter 14 januari 2020 at 08:32

  Ik zou bij Decathlon op zoek gaan naar gewichtjes e.d. om thuis te kunnen gebruiken, voor het onderhoud van mijn schouderklachten.

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 14 januari 2020 at 08:30

  Een mat en bal met banden heb ik al, kleine gewichtjes mis ik nog….. Twee zware boeken vind ik niet fijn want ik krijg er kramp in mijn handen van 😅, bovendien kan ik er voor mijn benen niks mee, dus die zou ik er mee aanschaffen 😃.

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 14 januari 2020 at 08:30

  Oooh deze actie is mij op het lijf geschreven. Sinds oktober vorig jaar weer bezig met sporten. Tot nu toe hou ik het vol en dat is na heel veel mislukte pogingen best iets om trots op te zijn. Wat soort attributen en bijv een nieuwe broek zou mega welkom zijn.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 14 januari 2020 at 07:39

  Geen idee! Maar vooral iets waarmee ik alles wat strakker kan krijgen 😉 na 2 kinderen heb ik ‘gewoon’ mijn oude gewicht, kledingmaat en ben ik nog lekker slank.. Maar het is allemaal wel uitgezakt 🤔 29 februari trouwt m’n zusje en daarvoor moet ik nog echt aan de bak (m’n jurk is kei strak!).. Daarvoor dus 😜

 • Avatar van Claudia bolle Vd Spek
  Reply Claudia bolle Vd Spek 14 januari 2020 at 07:36

  “ Na “ een hele zware periode ( in t kort borstamputatie, cva tijdens 20 uur durende operatie, revalidatie , verwijderen van eileiders/ eierstokken , baarmoederslijmvlies en tot nu toe 10 hersteloperaties) kan ik mede dankzij dagelijkse huidtherapie en oedeemtherapie weer wat soepeler bewegen, ik zou ontzettend graag in mijn “medische hoekje” een stukje inrichten voor mijn mindfullness en yoga … 🍀🤞🏻🥰

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 14 januari 2020 at 07:09

  Hier geen fitness type. Vorig jaar begonnen met hardlopen. Nu tijdelijk even niet omdat ik in verwachting ben van mijn tweede kindje. Wat zou het handig zijn om thuis te sporten als de kleine er straks is. Ik zou dan een balensbord, weerstandbanden en nog een extra set sportkleding kopen. Wat voor sportvideo zal jij adviseren? Groetjes…

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 14 januari 2020 at 06:21

  Een èchte yogahoek inrichten, iets waar ik al lang van droom. Het afgelopen jaar heb ik veel te kampen met mijn persoonlijkheidsstoornis en ben ik in aanraking gekomen met yoga en mindfullness 🧘🏽‍♀️, sindsdien gaat het stukken beter met mij en doe ik minimaal om de dag aan yoga, lekker thuis, eigen plek, eigen rust. Het heeft mij al zoveel gebracht !

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 14 januari 2020 at 06:03

  Doe heel graag mee tijd om wat aan mijn conditie te doen

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 14 januari 2020 at 05:13

  Wat een leuke actie. Ik twijfel tussen goede oordoppen of een mooi vest voor straks in het voorjaar. 40 kilo afgevallen en kan dus wel wat nieuws gebruiken om samen met de hond in te wandelen. Maar een lekker muziekje luisteren in de sportschool is ook niet verkeerd.

 • Avatar van Bas
  Reply Bas 13 januari 2020 at 23:39

  Ik denk dat ik er gewichten voor ga kopen, ik sport erg veel thuis en kan wel wat meer tillen.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 13 januari 2020 at 23:39

  Ik heb al wat fitnessattributen voor thuistraining. Dit zou een hele fijne aanvulling zijn: https://www.decathlon.nl/p/dip-bars-training-station-100/_/R-p-145420?mc=8379822&c=ZWART.

 • Avatar van Mandy Schakenraad
  Reply Mandy Schakenraad 13 januari 2020 at 22:56

  Ik zou heel graag de weerstand banden, Kettle Bells en een sportmat kopen voor het sporten bij mij thuis. Nadat ik 12 kilo ben afgevallen kan ik het zo perfect doorpakken!

 • Avatar van K v kammen
  Reply K v kammen 13 januari 2020 at 22:40

  Leuke sportkleding of handige atributen, ik ben er nog niet overuit. Ik weet alleen dat het goed besteedt zal worden

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 13 januari 2020 at 22:30

  Wauw wat een leuke actie. Ik ben redelijk fanatiek met sporten, maar wil nu ook weer het wandelen oppakken. Elke dag even wandelen van het station naar werk, heen en weer toch zo’n 5 km. Goed voor het lijf maar ook lekker even het hoofd leeg maken! Ik zou het shoptegoed uitgeven aan nieuwe paardrijkleding zodat ik 6 dagen per week in een heerlijke nieuwe outfit kan paardrijden!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 13 januari 2020 at 22:24

  Ik doe graag mee! Ben toevallig aan het kijken voor nieuwe sportkleding en ik doe sinds dit jaar ( hoe cliché ) workouts thuis. Dus ik zou sportkleding en materialen aanschaffen.

 • Avatar van Mihaela Michelle
  Reply Mihaela Michelle 13 januari 2020 at 22:14

  Super leuk! Van dit shoptegoed zou ik heel graag een sportbroek willen kopen, die al een tijdje op mijn verlanglijstje staat. Een mooie, comfortabele en trendy sportbroek (de damesbroek voor lichte gym en pilates) ♡♡♡

 • Avatar van Marcia Kan
  Reply Marcia Kan 13 januari 2020 at 22:09

  Wat een leuk hoekje is dat geworden! Ik zou het shoptegoed denk ik gebruiken voor een nieuwe sport-outfit. Vooral jumping is mijn favoriet in de sportschool, dus een extra setje kleding is niet verkeerd! Ook voor mijn dochters die op turnen zitten is er heel veel leuks te vinden bij Decathlon, dus dat shoptegoed hebben we eigenlijk in gedachten al uitgegeven😉… Nu nog een kwestie van winnen, hahaha

 • Avatar van Tamara de Jonge
  Reply Tamara de Jonge 13 januari 2020 at 22:08

  Oh super. Ik heb vorig jaar een sportschool abonnement afgesloten en niet lang daarna werd er hielspoor/peesplaatontsteking vastgesteld en mocht ik niks meer. Einde v ’t jaar ben ik weer begonnen met workouts thuis te doen. Helaas is mijn kettlebel op de naad gescheurd. Dus ik zou sws een nieuwe kettlebel nemen want dat vind ik best fijne workouts! En wat andere gewichtjes en een fijn shirt 👍

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 13 januari 2020 at 21:59

  Wat een super fijne winactie! Ik zou het gebruiken voor een fijne yogamat en outfit. Sinds ik ontdekte dat yoga heel veel opleverd nu ik een burnout heb wil ik het mezelf zo comfortabel mogelijk maken

 • Avatar van Claudette
  Reply Claudette 13 januari 2020 at 21:58

  Hoi Desiree, Topactie! Ik ben een fanatiek hardloopster. Na een zware blessure hebben ze uit mijn linkerknie de binnen en buiten meniscus verwijderd. Mijn evenwicht is absoluut helemaal verdwenen en dat ben ik nu onder begeleiding aan het trainen. Ik zou zeker een balansboard kopen want hoe meer ik oefen dest te beter en hopelijk sneller herstellen. Ik mis het rennen zo!

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 13 januari 2020 at 21:57

  een jaar geleden had ik niet gedacht dat ik dit ooit zou zeggen…. maar shoptegoed van Decathlon vind ik helemaal te gek. Ik wil dit jaar mee doen met Mudmasters, dus iets van een zwembroekje voor onder mijn kleding zou dan wel handig zijn.

 • Avatar van Kiki
  Reply Kiki 13 januari 2020 at 21:56

  Dit komt zo goed uit! Ik zou een dikke mat (lig me nu een breuk) kopen! En dumbells en weerstandsbanden, kan ik eindelijk eens lekker doorpakken!

 • Avatar van Janneke Janssen
  Reply Janneke Janssen 13 januari 2020 at 21:52

  Ik ben door een maagverkleining bijna 50 kilo afgevallen! Super fijn, maar minder voor mijn lichaam. Dit winnen zou mij zeker een steun in de goede richting geven. Ik mag door omstandigheden niet flink sporten, maar mijn benen mag ik zeker wel trainen! Ik zou dus gaan voor iets van een matje en een hoepel en misschien nog iets van gewichtjes!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 13 januari 2020 at 21:49

  Wat leuk! Ik heb goede voornemens dit jaar en begin wat meer met thuis sporten. O.a. net ring fit adventure ;). Ik zou dolgraag fijne weerstandsbanden en meter voor de fiets willen. (winter binnen, lente buiten sporten) . Gezien rennen mijn knieën sloopt 😅

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 13 januari 2020 at 21:26

  Ik zou een fitnessbank aanschaffen. Super handig en je kan er talloze oefeningen op en mee doen.

 • Avatar van Heidie van der Steeg
  Reply Heidie van der Steeg 13 januari 2020 at 20:34

  Wat een goed idee, zo’n sporthoekje op zolder. Zodra de rommelverkoop hier in april is geweest in de buurt, heb ik plek over op zolder. Ik zou er zo’n sportmatje voor kopen en een fijn sportvestje want op de zolder is het behoorlijk koud in de winter. In het begin is het geen overbodige luxe om dat sportvestje aan te houden op zolder. Meer bewegen zou voor mij ook heel goed zijn. Ik heb pas nog een leuke draagbare radio gekocht, die kan dan ook mooi mee naar de zolder als ik mijn oefeningen doe.

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 13 januari 2020 at 20:23

  Ik denk dat ik ga voor spullen die ik kan gebruiken bij yoga thuis en iets voor Evi die graag met me mee doet.

 • Avatar van Susanne
  Reply Susanne 13 januari 2020 at 20:19

  3x per week in de sportschool en de overige dagen een flinke wandeling. Ik zoek nog wat om mijn buikspieren te trainen. Daar zou ik het aan uitgeven

 • Avatar van Na Bila
  Reply Na Bila 13 januari 2020 at 20:17

  Ik zou zo graag een balanceboard hebben om mijn core stability meer te trainen. En graag nog een yoga mat om zacht te kunnen landen 😁

 • Avatar van Didi
  Reply Didi 13 januari 2020 at 20:11

  Super leuk! Ik ben net met les Mills on demand begonnen en zou er gewichten van kopen. Vond bodypump altijd erg leuk maar het rooster van de sportschool komt me nooit uit dus nu ga ik het lekker thuis doen.

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 13 januari 2020 at 20:02

  Leuk! Ik ben al heel lang van plan om mijn zolder om te veranderen in een sportkamer. Ik zou nu gaan voor een mooie yogamat, een fitnesshoepel en een springtouw!

 • Avatar van Marlies van der Schoor
  Reply Marlies van der Schoor 13 januari 2020 at 20:00

  Van dit shoptegoed wil ik graag nieuwe sportkleding kopen.

 • Avatar van Linda.De bode
  Reply Linda.De bode 13 januari 2020 at 19:43

  Voor 3 dochters kan ik natuurlijk kiezen voor voetbal en danskleding of zal ik net als jij eens aanmezelf denken met wandelschoenen o.id

 • Avatar van Vandervelde@live.nl
  Reply Vandervelde@live.nl 13 januari 2020 at 19:35

  Ik hoor mijn vriendinnen weleens over Decathlon. Leuk idee zo’n oefenhoek thuis. Ik zou graag een pilatesbal, pilatesring en weerstandbanden aanschaffen, maar zag ook een voordelige buiktrainer. Heerlijk vooruitzicht voor thuis!

 • Avatar van Marit Bouwman
  Reply Marit Bouwman 13 januari 2020 at 19:30

  Een yogamatje en kussen

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 13 januari 2020 at 18:15

  Sporten niet zo voor mij, maar ik zou regenkleding voor op de fiets halen. Heb het hard nodig de laatste tijd 😂

 • Avatar van tamara Roos
  Reply tamara Roos 13 januari 2020 at 18:14

  Ik zou een boksbal en bokshandschoenen kopen!.
  Mijn jongste zoon zit al op kickboksen en regelmatig sta ik bij hem te kijken. Nu begint het toch ook te kriebelen, maar wil graag eerst thuis oefenen. En mijn zoon kan dan ook thuis nog even zijn energie kwijt.

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 13 januari 2020 at 17:04

  Nieuwe renschoenen… dringend nodig.. ik loop al 5 jaar op dezelfde 🤫

 • Avatar van cor Boeren
  Reply cor Boeren 13 januari 2020 at 16:51

  Een sport outfit die ik zowel binnen als buiten kan gebruiken als de zon schijnt.

 • Avatar van A. Verkooijen
  Reply A. Verkooijen 13 januari 2020 at 16:44

  Ik zou fitness kleding kopen!
  Mijn goede voornemen was om te gaan fitnessen en dat heb ik waargemaakt. En ik vind het nog leuk ook! De wonderen zijn de wereld nog niet uit….
  Dus nu wil ik graag een leuk outfitje gaan kopen bij Decathlon!

 • Avatar van Lilian Wapperom-Declercq
  Reply Lilian Wapperom-Declercq 13 januari 2020 at 16:25

  Leuke actie weer😍 ik zou dit keer gaan voor een sportoufit voor mijn zoontje. Hij zit op turnen en freerunnen. En voor dat laatste heeft hij nog een gave outfit nodig, want het is natuurlijk een superstoere sport (vind ik zelf!)

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 13 januari 2020 at 15:57

  In ieder geval een matje en een pilatesring. Daarnaast ook wat nieuwe sportkleren, die van mij zijn al zeker 5 jaar oud…

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 13 januari 2020 at 15:04

  Net voor het eerst sinds lange tijd weer gaan hardlopen en mijn schoenen zijn platgelopen, een nieuwe goede sport BH, afgelopen vakantie hebben we het badminton racket doormidden geslagen (en nee niet tegen de grond ;-)~) een skateboard voor de oudste zodat hij hem niet meer afpakt van zijn kleine broertje van 3 en zo kan ik nog heeeeel lang doorgaan 😄

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 13 januari 2020 at 15:03

  Ruim 3 jaar terug is onze laatste dochter geboren… was niet gepland.. wel gewenst en helaas lukt het maar niet om van die 20 extra kilo’s af te komen. Ik heb dus een nieuwe outfit nodig omdat mijn kont te groot is voor t oude en ik lang in ontkenning zat.

 • Avatar van Celine
  Reply Celine 13 januari 2020 at 15:02

  Wat goed, lekker sporten thuis is zoveel fijner dan die sportschool in :)
  Door dit artikel heb ik eindelijk een plek gevonden waar ze enkelgewichten verkopen!
  Deze zou ik dus uitkiezen, ze zijn perfect voor het tonen van je benen.
  Op facebook volg ik je al een paar jaar, instagram ga ik ook even checken, leuk!

 • Avatar van margot weijs
  Reply margot weijs 13 januari 2020 at 14:59

  Dit zou wel erg tof zijn, een motivatie om wat meer te bewegen binnenshuis.
  Ik zou denk ik een dumbel of ander soorten gewichtjes halen, die banden lijken me ook wel wat..word nog lastig kiezen haha.

 • Avatar van Noa Harmssen
  Reply Noa Harmssen 13 januari 2020 at 14:06

  Genoeg keus bij Decathlon! Zou voor bij ons op zolder een fitnessmat kopen en een halterstang met wat gewicht, daarmee zou ik al heel veel oefeningen kunnen doen op het moment dat het mij uitkomt!
  Lijkt me super!

 • Avatar van miriam
  Reply miriam 13 januari 2020 at 14:04

  Ik loop al een tijdje elke dag, maar ik heb niet de juiste schoenen aan. Te weinig steun om km’s ver te lopen in een flink tempo. Als ik zou winnen, dan zou ik loopschoenen kopen en geld erbij leggen natuurlijk.

 • Avatar van Willeke de Heus-Alting
  Reply Willeke de Heus-Alting 13 januari 2020 at 13:50

  Hoi Desiree.

  Ik heb vorig jaar een loopband gekocht voor thuis om mijn longen te trainen…
  Ja ook dat kan hihi.. natuurlijk conditie opbouwen want heb 17 jaar volledig in een rolstoel gezeten en sinds 2 en een half jaar gedeeltelijk waar ik op hoop straks misschien helemaal niet meer.
  Dus die loopband is voor algehele gezondheid maar voornamelijk mn longen.
  Loop 3 x pd 15 min nu erop en hoop dit jaar uit te breiden..
  Ik zie veel leuke sport kleding en dat zou ik ervoor kopen.. om net als alle andere sporters er leuk uit te zien en te voelen.

 • Avatar van Saskia v V.
  Reply Saskia v V. 13 januari 2020 at 13:41

  Ik heb pas toevallig voor mijn zoon en mijzelf in Best nieuwe sportkleding gekocht. Maar nog geen sportmateriaal en zelf heb ik ook nog nieuwe sportschoenen nodig. Ik zou in ieder geval een medicine ball kopen. Voor ons allebei een springtouw. Samen sporten maakt het nog leuker. Al is zijn conditie veel maar met steeds meer trainen zal mijn conditie ook weer wat beter worden.

 • Avatar van Lisa Polman
  Reply Lisa Polman 13 januari 2020 at 13:37

  Nieuwe sport kleren! Geloof dat er wel wat vernieuwing mag komen😉

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 13 januari 2020 at 13:16

  voor jarige kleinzoon tije dit mooie duikmaster helemaal top daar maakt hij vast graag kans op https://www.decathlon.nl/p/snorkelmasker-easybreath/_/R-p-1616?mc=8526111&c=BLAUW_TURKOOIS

 • Avatar van Ellen Maas
  Reply Ellen Maas 13 januari 2020 at 13:16

  Hoi Desire, supergave actie. Ik fitness/steps een paar keer per week maar ben ook dol op wandelen, en nieuwe wandelschoen zouden me echt heel erg goed uitkomen dus ik zou voor deze gaan, wat bijbetalen en dan heb ik een goede schoen :https://www.decathlon.nl/p/damesschoenen-voor-bergtrekking-trek-100/_/R-p-4951?mc=8384356&c=BRUIN

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 13 januari 2020 at 13:13

  Een fijn hardloopjack voor het koude weer dat er (helaas) nog aankomt!

 • Avatar van Saskia Eilander
  Reply Saskia Eilander 13 januari 2020 at 12:56

  Waaaauwww Desirée wat een super toffe winactie. Ik ben sinds 14 maart ruim 20 kilo afgevallen en wil nog 15 kilo kwijt. Mijn sportkleding is helaas te groot geworden door al het afvallen dus ik zou graag een nieuwe broek en een nieuw shirtje kopen.

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 13 januari 2020 at 12:53

  Mijn voornemen is om meer te gaan zwemmen dit jaar. Zowel in het plaatselijke binnenbad als in de zomer in buitenbaden of de zee. Om een mooi nieuw badpak uit te zoeken is op zich al een feestje Er zijn zoveel mooie te koop in plaats van mijn eigen eenvoudige exemplaar.

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 13 januari 2020 at 12:50

  Leuke actie! Ik zou voor mezelf een fitnessbroek kiezen en weerstandsbanden. Voor mijn zoon ern voetbalbroekje en voor mijn man lichtsetje voor zijn sportfiets.

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 13 januari 2020 at 12:42

  Wat leuk! Ik heb helaas niet de discipline om thuis aan de slag te gaan met dit soort mooie producten. Ik zou het shoptegoed gebruiken voor een nieuwe wandelrugzak en/of voor die super leuke evenwichtsset voor kleutergym!

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 13 januari 2020 at 12:41

  Wauw, hele toffe actie! Ik ben dol op crossfit, fitness en hardlopen. Ik zou graag kettlebells van het shoptegoed kiezen. Dit m.n. om beter te kunnen squaten, maar ook om sterker en soepel te worden. Daarnaast zou ik nog graag een nieuwe sportbh willen hebben! Wat een super leuke prijs! Decathlon is zo’n fijne sportwinkel.

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 13 januari 2020 at 12:35

  Ik kom heel graag bij de Decathlon. Helaas moet ik er een eindje voor reizen, dus ik houd een lijstje bij en eens in de zoveel tijd ga ik daar shoppen. Ik ben nu toe aan nieuwe vakantiesandalen, maar ik koop er al mijn sportspullen.

 • Avatar van Fransiska
  Reply Fransiska 13 januari 2020 at 12:27

  Ik zou voor wat kleine gewichtschijven gaan. Grote zijn al in huis, maar dan kom je er achter dat de wat minder zware ook wel handig zijn voor een rustige opbouw in je training.

 • Avatar van Alicia Hofman-Voshol
  Reply Alicia Hofman-Voshol 13 januari 2020 at 12:20

  Wandelschoenen. Voornemen meer te gaan wandelen nu hardlopen niet meer gaat. En met wandelen kom je toch al snel verschillende ondergronden tegen

 • Avatar van Dineke Wiersema
  Reply Dineke Wiersema 13 januari 2020 at 12:20

  Ik zou in ieder geval de elastiek banden kopen voor mijn revalidatie!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 13 januari 2020 at 12:19

  Oh wat leuk en wat een handig hoekje! Ik zou heel graag wat gewichten/kettlebel in huis hebben, ik zou graag wat meer arm spieren kweken ipv de kippen armpjes die ik nu heb… :-)

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 13 januari 2020 at 12:12

  Ik zou sowieso dit snorkelsetje bestellen https://www.decathlon.nl/p/snorkelset-easybreath-en-snorkelvinnen-koraal-roze/_/R-p-X8503206 en een hoepel om iets aan mijn buik te doen ;)

 • Avatar van Trezie Meuwissen
  Reply Trezie Meuwissen 13 januari 2020 at 12:06

  Hallo! Met het tegoed zou ik een leuke nieuwe wandel outfit kiezen. Wij zijn dol op wandelen… gewoon lekker een rondje in eigen omgeving, maar ook op vakantie. Het tegoed zou ik dus goed kunnen gebruiken!

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 13 januari 2020 at 11:59

  Ik zou er een wat ruimere en lekker zittende sportbroek van aanschaffen. Ik ben in verwachting van ons eerste wondertje en start de 27ste met een zwangerschapsfitcursus.

 • Avatar van Eva Narcisz
  Reply Eva Narcisz 13 januari 2020 at 11:55

  Ik wil wel meer controle hebben over mijn lichaam en mezelf fitter worden en gewoon gezond leven want daar word ik veel blijer van  Ik wil deelnemen aan een paar hardloopwedstrijden en aan paar wandeltochten. Uit sporten kan je zo veel positiviteit halen. Ik wil 10 km in een uur lopen en ik wil de halve marathon lopen (liefst onder de 2 uur) .Blessure vrij worden en blijven. Het zal geweldig zijn om dit pakket te winnen zodat ik nog meer motivatie heb om mijn sportieve doelen te bereiken ! Van 50 euro shoptegoed zou ik een paar nieuwe hardloopschoenen halen. Ik volg je op facebook en op instagram .

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 13 januari 2020 at 11:52

  Ik zou in ieder geval een hoepel kiezen,goed voor de taille en buikspieren.En dan maar zien of ik er net zo goed in ben als vroeger! :-)

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 13 januari 2020 at 11:51

  Leuke actie! We gaan over 4 maanden hikes doen. Ik moet veel spullen aanschaffen zoals goede wandelschoenen, rugzak en outdoor kleding. Het shoptegoed komt goed van pas.

 • Avatar van Erica
  Reply Erica 13 januari 2020 at 11:48

  Mocht ik winnen, zou ik het bedrag gebruiken voor dumbells, weerstandsbanden en een nieuwe sportbh.

 • Avatar van Marta
  Reply Marta 13 januari 2020 at 11:43

  Mocht ik een van de gelukkigen zijn dan zou ik zeker een yoga mat kopen. Ik ben benieuwd naar yoga en wil ik graag mee beginnen. Voor de rest koop ik wat sportkleding want die van decathlon is heel comfortabel en mooi voor een zacht prijsje.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 13 januari 2020 at 11:41

  Goeiemorgen, wat een leuke actie. Deze komt precies op het juiste moment want ik ben toe aan nieuwe wandelschoenen. Ben eind vorig jaar al begonnen met een nieuwe regel: de 10km per dag regel. Dat wil zeggen dat ik elke dag 10km buiten wil bewegen. Dus als ik veel tijd heb is dat in mijn geval 10 km wandelen, heb ik weinig tijd dan fiets ik toch minimaal 10km. De meeste dag is het een combi van die 2, dus bijv. een uurtje wandelen (6km) en de boodschappen op de fiets (4km). Meer dan 10 km mag natuurlijk ook! En bij slecht weer heb ik nog een hometrainer op zolder staan zodat ik toch aan mijn beweging kom. Zo probeer ik gezond en fit te blijven!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.