Fashion

Shop tip | Bekende merken met korting shoppen

18 januari 2020

bekende merken met korting shoppen | To Be Dressed
Oh, yes! Als ik een goede sale kan vinden en dan voor het hele gezin kan slagen met toffe koopjes van mooie kwaliteit, dan ben ik toch wel echt heel blij. Kleding en schoenen van bepaalde merken en materialen gaan nou eenmaal een stuk langer mee en blijven langer mooi, en dat is niet alleen voor mijzelf maar ook met twee opgroeiende meiden heel erg fijn. Het kan alleen nogal onoverzichtelijk zijn om uit te zoeken waar bepaalde items voor de beste prijs te vinden zijn, maar daar komt To Be Dressed om de hoek kijken. Ik deel deze tip om bekende merken met korting te kunnen shoppen dan ook graag met je!

Shop tip | To Be Dressed

Zeker in een tijd waarin er nogal een groot aanbod aan (web)winkels te vinden is, vind ik het fijn om te weten dat ik bij een betrouwbare shop aan het winkelen ben. To Be Dressed maakt het een stuk overzichtelijker voor je, want het is een website waar alle artikelen van honderden (web)winkels gebundeld worden, van zowel nieuwe collecties als alle sale items. Zo zie je in één overzicht waar een bepaald merk of product het meest voordelig te verkrijgen is.

Ben je bijvoorbeeld uitgegleden met de fiets en zijn je favoriete Blackstone laarsjes beschadigd en niet meer te fixen? Dan kan het maar zo zijn dat een winkel in Groningen deze nog nieuw op de plank heeft liggen en misschien ook nog met een leuke korting. Eerder had je deze misschien nooit meer kunnen vinden, maar door To Be Dressed krijg je zo heel makkelijk inzicht in de voorraad én beste prijs van zowel webshops als fysieke winkels.

In het overzicht van de webwinkels is van alles te vinden op het gebied van mode. Van herenkleding, dameskleding en kinderkleding, tot aan schoenen, tassen, accessoires en sportkleding. Je selecteert simpelweg je voorkeuren qua merk(en), kledingmaat en dergelijke en vervolgens krijg je de producten die hieraan voldoen te zien. Je kan via To Be Dressed eenvoudig alle producten die je aan wil schaffen van de betreffende shops in je winkelmandje stoppen, overzichtelijk in één keer betalen door middel van iDeal, creditcard of achteraf via Billink en je krijgt de producten binnen no time in huis.

Good to know: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van To Be Dressed krijg je toegang tot speciale shopping nights, exclusieve kortingscodes en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste items.

‘Lees ook: Mijn favoriete stijl voor deze herfst en winter (outfit).’

bekende merken met korting shoppen | To Be Dressed

Goosecraft liefde

Eén van de merken waar ik persoonlijk een zwak voor heb, is Goosecraft. Maar eerlijk is eerlijk: goedkoop zijn de stoere boots en de lederen jasjes van dit merk niet. En als je het merk al ergens in een sale terug ziet, dan is vaak óf mijn maat al uitverkocht óf zijn er enkel nog duidelijk minder leuke modellen over. Maar ik was dus nu via To Be Dressed even rond aan het snuffelen en kon een heleboel leuks vinden in zowel mijn maat als mijn smaak. Dat wordt even goed uitzoeken voor welk jasje ik zal gaan, want zo’n mooi en tijdloos leren jack staat al een tijdje op mijn wishlist.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.