Fashion

Webshop tip | Toffe schoenen voor het hele gezin

25 januari 2020

webshop tip shuz schoenen
Als er toch één onderdeel van een outfit is waar ik een zwak voor heb dan zijn het wel schoenen. In het verleden had ik echter een overvolle schoenencollectie en ik merkte dat ik veel schoenen in een impuls kocht en vervolgens amper droeg. De laatste paar jaar ga ik liever voor kwaliteit in een klassiekere stijl, waardoor mijn collectie minder groot is maar tenminste wel gedragen wordt en lang mee gaat. En dat geldt niet alleen voor mij, maar voor het hele gezin. In dit artikel deel ik dan ook graag een fijne webwinkel met je waar je terecht kan voor mooie schoenen voor het hele gezin!

Schoenen webwinkel tip | SHUZ

SHUZ is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar ervaring heeft in de schoenen en inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Wat in 1921 begon als een schoenmakerij in de Amsterdamse Stoofsteeg is inmiddels uitgegroeid tot een keten van 19 schoenwinkels verspreid door het land en een webwinkel met een uitgebreide collectie. Online winkelen is natuurlijk helemaal van nu, maar je kan nog altijd in de winkels terecht om de collectie te bekijken, voelen en passen, voor persoonlijk advies èn ouderwetse service.

Het assortiment bestaat uit topmerken van onder andere Via Vai, Nubikk, Ash, Blackstone, Braqeez, Clarks, Develab, Dr. Martens, Gabor, Geox, Magnanni, Nikkie, New Balance, Panama Jack, Redrag, Sendra, Shoesme en Woden. Zoals je ziet zitten hier merken tussen met een ruime keuze voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. En mocht je je outfit af willen maken met een mooie tas, riem of andere accessoires, dan kan je hiervoor ook terecht bij SHUZ.

Good to know: bestellen bij SHUZ gaat heel eenvoudig, je kan betalen via iDeal, creditcard, PayPal, bankoverschrijving of achteraf betalen door middel van Klarna. Je hebt hier 100 dagen retourrecht en mag je bestelling gratis retourneren via de post of in één van de 19 winkels.

webshop tip shuz schoenen webshop tip shuz schoenen

Persoonlijke favorieten

– Western boot van Via Vai in camelkleurig suède, €229,95
– Enkellaarsje van Rotta met luipaardprint, €149,98 (sale)
– De perfecte zwarte biker boots die overal bij kunnen, Nubikk Djuna Cone, €189,95 (ik laat ze aan je zien in deze outfit of the day ♥)
– Haal de lente alvast in huis met deze pastelkleurige New Balance sneakers, €49,98 (sale)
– Soepel babyschoentje van Develab met dierenprint, €39,95
– Stoere meidenlaars van Shoesme met dierenprint, €59,98 (sale)
– Lekker warme hoge sneakers voor jongens van Hip, €49,98 (sale)

Als schoenenfan vond ik het maar lastig om slechts enkele leuke modellen met je te delen, maar ik heb mijn best gedaan er een leuk en afwisselend rijtje van te maken. En ohhhh, nu ik ook even door de babyschoentjes heen heb gekeken kan ik niet wachten tot Cate kan lopen. Dat wordt alvast zoeken naar een eerste échte paar schoentjes voor onze kleinste dame :) Mocht iemand hier trouwens een echt fijn en goed merk voor aan kunnen raden met soepele maar toch goed ondersteunende schoentjes dan hoor ik het graag!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Judith
    Reply Judith 25 januari 2020 at 08:54

    Shoesme voor mijn kleine meid werkt top. Alleen de prijs doet zeer.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 januari 2020 at 10:30

      Shoesme hadden we voor Shae toen ze jong was ook veel. Kost wat, maar waren wel fijn altijd. Ga daar voor Cate ook maar eens voor kijken :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.