Fashion

Dit zijn de badmode trends voor 2020

21 februari 2020

badmode trends 2020
Het mag dan misschien nog even duren, maar het is in ieder geval een heerlijke periode om naar uit te kijken. De warme lentedagen en de zonnige zomer waarin we weer fijn naar het strand kunnen. De voorpret voor fijne stranddagen met de meiden zijn hier in ieder geval al begonnen. En daarmee komt het perfecte moment om uit te kijken naar nieuwe swimwear. In dit artikel deel ik de badmode trends voor 2020 én een paar handige shopping tips met je.

‘Lees ook: Alles dat je moet weten over zonbescherming.’

badmode trends 2020

Sportieve invloeden

Dit is misschien wel de meest opvallende trend voor het nieuwe jaar: badmode die zo vanuit de watersportwereld lijken te komen. Van scuba-materiaal met neon accenten en ritsen, surfshorts gecombineerd met triangel bikinitops en sport-bh-bikinitops tot aan het bekende Speedo racerback badpak.

De aztec print

Deze print ga je dit jaar heel erg veel terug zien komen en dan kleurrijker dan ooit. Verschillende authentieke printjes gecombineerd in wit, oranje en blauw maken een superzonnige musthave!

badmode trends 2020

Pin-up style

De invloeden vanuit de jaren vijftig waren vorig jaar al goed terug te zien als het om bikini’s en badpakken gaat, maar dit jaar zal dat nóg duidelijker zijn. Zwembroekjes met een hoge taille, push-up bikinitops en badpakken met pijpjes in leuke stippenprintjes of met geometrische vormen.

Dierenprintjes

Een trend die ook dit jaar weer in beeld zal zijn, zijn de badpakken, tankini’s en de bikini met dierenprintjes. En dan vooral in de subtielere varianten, met een meer zachte inslag in nude en pastel tinten.

badmode trends 2020

Ruffles

Ze geven bijna iedere bikinitop, broekje of badpak een schattige en speelse touch: ruffles! Als subtiel detail langs de pijpjes van een bikinibroekje tot aan langere laagjes ruffles over elkaar op een topje.

Alle badkleding die je op de modellen in dit artikel ziet zijn te koop bij De Bijenkorf. Ze hebben hier een heel mooi assortiment aan badmode, waarvan óók badkleding in grote maten :)

Forget about the trends..

.. jep. Hoe leuk het dan ook is om de nieuwste badmode trends te bekijken, het draait er vooral om dat je iets aantrekt waar jíj je lekker in voelt. Is dat een vertrouwd zwart badpak (wat eigenlijk ook gewoon een musthave is) of vind je het leuk verschillende trends met elkaar te combineren? Trek dat dan vooral aan! Want: hoe lekkerder jij je erin zal voelen, hoe meer je geniet van die heerlijke zomerse dagen op het strand ♥

En dan nog een laatste tip: laat je eens helpen in een goede lingeriewinkel of sportzaak. Op deze plekken kan je beide heel goed slagen voor nieuwe zwemkleding én hebben ze personeel dat je precies kan helpen jouw perfecte bikini of badpak te vinden. Gewoon uitleggen of je iets zoekt voor een bepaalde sport of een ontspannen dagje strand, je maten op laten nemen – je moet dan misschien een drempel over, maar het zal zóveel verschil maken als je de juiste (cup)maat aan zal hebben – en dan is het een kwestie van verschillende modellen en printjes passen.

Happy shoppings en.. laat die zomer maar komen!

–> Welke van de badmode trends voor 2020 spreekt jou het meest aan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 februari 2020 at 16:08

  Prachtige beachwear.
  Leuk om ideeën op te doen voordat het zomerseizoen begint.

  Xoxo

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 22 februari 2020 at 07:58

  Geef mij maar gewoon een leuk badpak!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.