Huis & interieur

Uit tip | Beurs Eigen Huis voorjaarseditie

12 februari 2020

Beurs Eigen Huis maart 2020
Zoals je weet ben ik een enorme liefhebber van alles dat met interieur, decoratie, tuin en accessoires te maken heeft. Wanneer er een persbericht binnenkomt met een nieuwe collectie kan ik niet wachten om de sfeerbeelden te openen en ik vind het ook leuk om naar een woonbeurs te gaan. Dit is echt dé plek om inspiratie op te doen en op de hoogte te komen van de laatste trends. Zo is er binnenkort de Beurs Eigen Huis voorjaarseditie. Deze uit tip deel ik graag met je!

‘Lees ook: Tips om zelf droogbloemen te maken én om ze mooi te houden.’

Beurs Eigen Huis voorjaar 2020

Ga je (ver)bouwen, wil je je huis of een specifieke ruimte (anders) gaan inrichten of je oriënteren op de mogelijkheden voor verduurzamen? Kom van 6 t/m 8 maart naar Beurs Eigen Huis!

Of je nu je hele huis gaat verbouwen, duurzamer wilt wonen of zin hebt in een interieur of tuin make-over: bij het realiseren van je woondromen is hulp van experts wel zo fijn. Pak je agenda en blokkeer 6 t/m 8 maart in je agenda. De Jaarbeurs Utrecht is dan omgetoverd tot een woonwalhalla met ruim 250 woonexperts die klaar staan om jou te ontmoeten en je te helpen bij het realiseren van je (duurzame) droomhuis.

Beurs Eigen Huis maart 2020 Beurs Eigen Huis maart 2020 Beurs Eigen Huis maart 2020 Beurs Eigen Huis maart 2020

Inspiratie & advies
Onder de deelnemende exposanten vind je specialisten uit heel veel verschillende disciplines. Zo zijn er bijvoorbeeld experts op het gebied van verbouwen, keukens, badkamers, duurzaam wonen en interieuradvies. Al wandelend langs de vele stands doe je op je gemak inspiratie op en kun je advies inwinnen. Zin in een voorproefje? Bekijk dan bovenstaande sfeerimpressie van de beurs.

Meer dan 15 gratis lezingen per dag
Beurs Eigen Huis heeft ook een bomvol sprekersprogramma met presentaties die informeren en inspireren. Zo kun je bijvoorbeeld een presentatie bijwonen over nieuwe (ver)bouwtrends, de voordelen van een warmtepomp, het verduurzamen van je woning en een hoe je een droominterieur kan creëren. Een overzicht van alle presentaties bekijk je hier.

Tickets met korting
Heb je nog geen tickets? Schaf deze dan nu met korting aan via realiseerjedroomhuis.nl.

Beurs Eigen Huis
6 t/m 8 maart 2020
Jaarbeurs Utrecht

Beurs Eigen Huis maart 2020 Beurs Eigen Huis maart 2020

Ik ga er zelf in ieder geval ook naartoe en kan niet wachten om me onder te laten dompelen in de nieuwste trends, om inspiratieruimtes te bekijken en nieuwe ideeën op te doen om met jullie te kunnen gaan delen (en om hier in huis ook vast weer eens het één en ander aan te gaan pakken..

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 13 februari 2020 at 09:54

  Wauw het ziet er echt heel tof uit.. van zulke dagen krijg ik enorm veel energie.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 februari 2020 at 10:08

   Echt he?! Aan het eind van zo’n beursdag altijd helemaal moe van alle indrukken, maar daarna bomvol inspiratie en energie! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.