Beauty

Bourjois Rouge Velvet lipstick in Choupi’nk

20 februari 2020

Bourjois Rouge Velvet lipstick 32 Choupi'nk (Choupink)
Ik was deze lipstick eerlijk gezegd een beetje vergeten, maar met alle nieuwe producten die er op de markt komen is dat misschien ook niet zo gek. En dat terwijl ik er in het verleden heel tevreden over was, zoals je kan zien in deze review uit 2017. Time flies! Onlangs werd de Bourjois Parisian Pastries collectie gelanceerd, met een aantal nieuwe kleuren van de Rouge Velvet lipstick. Waaronder de prachtige Choupi’nk. Een mooie roze kleur die vanaf nu mijn favoriete everyday kleur is. Hij is perfect voor als je een lichtere huid met koele ondertoon hebt!

‘Lees ook: De beste tips bij een droge huid.’

Bourjois Rouge Velvet lipstick 32 Choupi'nk (Choupink) Bourjois Rouge Velvet lipstick 32 Choupi'nk (Choupink) Bourjois Rouge Velvet lipstick 32 Choupi'nk (Choupink) Bourjois Rouge Velvet lipstick 32 Choupi'nk (Choupink)

Bourjois Rouge Velvet lipstick

Deze lipsticks hebben een fluweelmatte finish zonder dat ze de lippen uitdrogen en vanwege de goede pigmentatie heb je met één veeg je lippen in een mooie kleur gehuld. De long lasting finish zorgt ervoor dat de lipstick met gemak een uur of vier tot zes mooi blijft zitten met als voordeel dat hij daarna subtiel vervaagt zonder opvallende randjes. Dankzij de fijne druppelvorm die de lipcontouren gemakkelijk volgt en een hydraterend complex in een hybride formule brengt de lipstick heel netjes en soepel aan. Na het aanbrengen zal je merken dat de finish in een minuutje van glanzend naar semi-matte gaat.

Mijn ervaring is echter wel dat de lipstick een klein beetje sticky blijft, waardoor hij licht afgeeft op kopjes en echt kissproof zijn ze daarom ook niet. Maar de kleurintensiteit, de long lasting finish en de prachtige kleur maken dat voor mij meer dan goed! Ik denk dat Choup’ink (32) het beste te omschrijven is als een medium oudroze kleur met een tintje paars en bruin en een koele (blauwe) ondertoon. Deze ondertoon staat heel fris, heeft als voordeel dat het je tanden optisch witter laat ogen en staat erg mooi bij mensen met een rozige/koele huidskleur.

Bourjois Rouge Velvet lipstick 32 Choupi'nk (Choupink) Bourjois Rouge Velvet lipstick 32 Choupi'nk (Choupink)

Bourjois Rouge Velvet | Parisian Pastries collectie

“Parijs is bijna net zo bekend om haar vele verrukkelijke taartjes die in de vitrine liggen van elke boulangerie als om de Arc de Triomphe en de Eiffeltoren. De lange rijen voor de beroemdste salons de thé en modieuze macaronwinkels zijn bijna net zo’n bezienswaardigheid als de monumenten! Het is dan ook niet verwonderlijk dat Bourjois, het ultieme Parijse beautymerk, zich voor haar nieuwste lipstickcollectie heeft laten inspireren door deze verrukkelijke zoete lekkernijen… Rouge Velvet the Lipstick Parisian Pastries. Als knipoog naar de heerlijke delicatessen van de Lichtstad, is nu de Parisian Pastries collectie verkrijgbaar.”

Deze nieuwe Bourjois Rouge Velvet Parisian collectie is exclusief bij bol.com verkrijgbaar. De lipsticks hebben een verkoopprijs van €15,99, maar ik zie verschillende kleuren nu in de aanbieding voor €9,59. Waaronder mijn geliefde Choup’ink!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Karen van Ede
  Reply Karen van Ede 20 februari 2020 at 20:01

  Wat een goed boek ligt daar op de achtergrond :)) Het is nog steeds te koop, bij bol.com Groet! Karen van Ede

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 februari 2020 at 20:19

   Haha, ja liefde voor mooie beautyboeken als deze! :)

 • Avatar van Karen van Ede
  Reply Karen van Ede 20 februari 2020 at 20:00

  Wat een goed boek ligt daar op de achtergrond :)))) Het is nog steeds verkrijgbaar!
  Groet! Karen van Ede

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 februari 2020 at 14:17

  Prachtige teint!
  Mooie make-up collectie 💞
  Ik hou al jarenlang van dit fijne merk.

  Xoxo

 • Avatar van Willemse
  Reply Willemse 20 februari 2020 at 11:28

  Vind de kleur super!
  Zelf gebruik ik deze lipstick van Bourjois ook graag.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.