Beauty

Collistar precious body scrub & precious body oil

4 februari 2020

collistar precious body scrub & collistar precious body oil
Ik deelde onlangs al hét drie-stappen-plan om een droge huid vaarwel te zeggen en de producten die ik in dit artikel aan je laat zien sluiten daar perfect op aan: de Collistar precious body scrub & precious body oil. Producten die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook nog eens prettig zijn in gebruik én zorgen voor een zacht huidje. Ik vertel je er in dit artikel graag meer over!

‘Lees ook: Tips tegen een droge huid (voor lichaam, gezicht én lippen).’

collistar precious body scrub & collistar precious body oil

Collistar Precious Oil producten

Collistar vond haar inspiratie voor deze producten door de wereld van spa’s, kuuroorden, hamams, aromatherapie, esthetische geneeskunde en wetenschappelijk onderzoek. De hoofdingrediënten voor de producten zijn drie plantenoliën:

– damast rozenolie, heeft een regenererende en ontstressende werking
– neem olie, heeft een vernieuwende en herstellende werking
– sesamolie, heeft een kalmerende werking en is een sterke antioxidant.

De geur van de producten sluit helemaal aan bij de inspiratie vanuit de Oosterse spa’s en hamams. Je ruikt een zachte crèmige bloemengeur met een kruidig randje dat aan de ene kant kalmerend werkt en aan de andere kant een gevoel van weldaad oproept.

collistar precious body scrub & collistar precious body oil

Collistar precious body scrub 250ml, €27,50

De scrub is er eentje op basis van onder andere amandelolie, suikerdeeltjes, zonnebloemolie, sesamolie, glycerine, neemolie, vitamine E, rozenolie en papaya extract. Heel erg fijn dat er gekozen is voor een natuurlijk scrubmiddel (suiker en amberpoeder) in plaats van micro beads. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar heeft als voordeel dat het nooit te hard/grof scrubt.

Tijdens het inmasseren zullen de suikerdeeltjes langzaam oplossen wat een heel fijne, subtiele maar effectieve werking heeft. Je verwijdert er dode huidcellen mee, maakt de huid gladder en zachter en geeft de bloedsomloop een boost. De overige ingrediënten zorgen er tegelijkertijd voor dat je huid wordt gereinigd en verzorgd.

collistar precious body scrub & collistar precious body oil

Collistar precious body oil 150ml, €33,50

Deze lichaamsolie bevat onder andere amandelolie, vitamine E, sesamolie, kokosextract, zonnebloemolie, gemberextract, saffraan, vanille-extract, neemolie en rozenextract. Het is duidelijk een rijke olie die daardoor ook goed gebruikt kan worden voor een massage. Hij droogt namelijk niet te snel in en rult niet. Dat betekent ook dat de olie een subtiel laagje op de huid achter laat en dat moet wel net je voorkeur hebben. Om dit te verminderen zou je hem nadat je jezelf hebt afgespoeld onder de douche kunnen gebruiken door een klein beetje op de nog vochtige huid aan te brengen. Zo werkt de olie ook nog eens lekker zuinig en zal je merken dat je na het droogdeppen met een handdoek een superzachte, soepele en gevoede huid hebt. Eén ‘maar’.. Ik had dit product liever in een sprayflacon gezien voor een gemakkelijkere dosering.

Ik heb echt een zwak voor zulke mooie, fijne en luxe producten voor thuisgebruik en sluit mijzelf er graag mee op in de badkamer om me terug te trekken van de hectiek van de dag en een momentje voor mijzelf te creëren ♥ Mijn droge huid reageert er ook nog eens heel erg fijn op en voelt duidelijk een heel stuk zachter aan wanneer ik deze twee producten gebruikt heb.

Deze nieuwe Collistar precious oil producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas, HBB24 en ICI Paris XL.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Willemse
  Reply Willemse 5 februari 2020 at 12:46

  Klinkt fijn 😊

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 4 februari 2020 at 13:09

  Het product ziet er goed uit en wat heb je er een mooie review van gemaakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2020 at 13:17

   Wow, dankjewel voor je compliment. Leuk om te horen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.