Huis & interieur

Interieur | ESSENZA lente/zomer 2020 collectie

6 februari 2020

essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear
Als je het merk ESSENZA een klein beetje kent, dan weet je vast dat het merk bekend staat om de prachtige prints in volle en rijke kleuren. Ook voor de nieuwe lente/zomer 2020 collectie is dat niet anders. Al zijn de kleuren en prints natuurlijk wel aangepast aan deze lichte en zonnige seizoenen. Ik laat de nieuwe collecties van zowel het beddengoed, de interieuraccessoires, nachtkleding en ochtendjassen graag aan je zien!

‘Lees ook: Tips en inspiratie om droogbloemen te maken,stylen en mooi te houden.’

essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear

ESSENZA lente/zomer 2020 home

“Dit voorjaar neemt ESSENZA je mee naar een magische droomwereld waarin bloemen en stoffen opgaan in een sierlijke dans. Geïnspireerd door de natuur, Italiaanse high-fashion en Oudhollandse schilderkunst, geeft ESSENZA een chique en dromerig tintje aan elk interieur. Laat je verleiden door de elegante prints, zachte pastelkleuren en aardetinten die de natuur laten schitteren als nooit tevoren. Dit is la vie en rose!”

Ook voor deze lente en zomer zie je de liefde voor de Oudhollandse schilderkunst terug in de nieuwe ESSENZA home collectie. Het Rosalee dessin is een frisse print met witte bloemen en is te bewonderen in het Rijksmuseum. Daarnaast schijnt de flamboyante haute couture van de Italiaanse catwalks door in deze collectie met een knipoog naar de tijd van de renaissance.

Qua kleuren zien we veel natuurlijke kleuren zoals groen, geel en bruin gecombineerd met dromerige pasteltinten als ijsblauw, lila en zachtroze met een touch of gold. Een perfecte overgang van de seizoenen ♥

essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear essenza lente/zomer 2020 collectie home & homewear

ESSENZA lente/zomer 2020 homewear

De bijpassende homewear collectie bestaat voor deze lente en zomer uit verfijnde kimono’s met bloemenprints, kanten nachtjurkjes en elegante pyjama’s die perfect zijn om in te cocoonen. De kleuren en prints zijn – zoals je kan verwachten – afgestemd op de nieuwe home collectie.

Good to know: ESSENZA is bezig hun collecties te verduurzamen. Dat betekent dat alle premium dekbedovertrekken en de nieuwe badstoflijnen zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd katoen, wat garandeert dat het katoen biologisch geteeld is en dat de productie op een milieubewuste en sociaal verantwoorde manier plaatsvindt.

De nieuwe collectie van ESSENZA lente/zomer 2020 collectie bestaat onder andere uit beddengoed, ochtendjassen, vloerkleden, handdoeken en sierkussens en is vanaf nu te koop via de website van ESSENZA en bij verschillende warenhuizen en linnenspeciaalzaken zoals De BijenkorfWehkamp, bol.com en Fonq.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Danielle Roof
    Reply Danielle Roof 9 februari 2020 at 10:28

    Hoi, wat een prachtige collectie. Ben dol op bloemen en kleuren dus deze collectie past goed bij onze slaapkamer.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.