Huis & interieur

Home | IKEA zomer collectie 2020

10 februari 2020

IKEA zomer collectie 2020
Zodra het ook maar enigszins richting de lente begint te gaan, krijg ik jeukende vingers voor een voorjaarsschoonmaak en om het één en ander in en om huis een update te geven. Toen het persbericht van de nieuwe IKEA zomer collectie van dit jaar binnen kwam en de zonnige beelden erbij zag werd ik direct enthousiast. Oehhh, dat wordt een frisgekleurde tuin dit jaar! Ik laat je graag de sfeerbeelden zien en vertel je wat meer over een aantal opkomende collecties.

‘Lees ook:  De ESSENZA collectie lente/zomer 2020.’

IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020

SOLVINDEN
Er komt een hele nieuwe collectie met tuinverlichting aan, al kan je veel items ook ín huis gebruiken om een bepaalde ruimte meer sfeerverlichting mee te geven. In deze collectie zie je veel lampionnen en lichtsnoeren met led lampjes terug en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints, vormen en formaten. Leuk voor een romantische sfeer in je tuin, balkon of terras en om tot in de late uurtjes van je buitenruimte te kunnen genieten. Deze collectie ligt vanaf februari in de winkels.

IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020

SOLBLEKT
Deze collectie richt zich meer op het spelen, ontspannen en samenkomen met vrienden en familie. Hierin vind je strandstoelen, een windscherm, parasol (zó tof met de bladprint aan de binnenkant!), picknickmand, rotan accessoires, een jeu de boules en tafeltennis spel, strandhanddoeken, kussentjes en hangmatten in een leuke retro-stijl. Deze collectie ligt vanaf april in de winkels.

IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020 IKEA zomer collectie 2020

BOTANISK
En dan komt er ook nog deze collectie aan. We moeten er nog wel even op wachten, want hij zal pas vanaf juni verkrijgbaar zijn, maar het is het wachten waard als je een plantenliefhebber bent! Mooi detail: het zijn handgemaakte producten waarbij de productie werkgelegenheid voor mensen in India, Thailand, Jordanië en Roemenië brengt vanwege een samenwerking met sociale ondernemingen. We zien hierin planten- en bloemenmanden van bananenbladeren, rode aardewerken potten met geglazuurde binnenkant, plantenhangers van gewoven touw en mooie kussens, vloerkleden en plaids met een natuurlijke uitstraling.

Met deze nieuwe IKEA zomer collectie kan je binnen en buiten mooi samen gaan trekken en er één grote leefruimte van maken. Dat wordt weer even lekker het één en ander uitwerken voor een leuke upgrade van de tuin en wat ‘urban jungle’ items voor in huis.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eveline Fleur
  Reply Eveline Fleur 19 februari 2020 at 11:46

  Wat een geweldige items en zo leuk dat ze steeds meer items voor buiten aan hun assortiment toevoegen!

 • Avatar van Willemse
  Reply Willemse 10 februari 2020 at 13:45

  We zijn bezig met een nieuwe keuken te plaatsen, dus we komen nogal eens bij IKEA op het moment. Heerlijk om te zien hoe er langzaam aan steeds meer zomerse spulletjes binnen komen 🌴☀️🌺

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 februari 2020 at 15:11

   Wat heerlijk, een nieuwe keuken! En ja, een beetje lente in huis is wel weer welkom he :)

 • Avatar van Edith-Sofia
  Reply Edith-Sofia 10 februari 2020 at 12:26

  Ohh ik ben gek op de Ikea, dit ziet er allemaal super leuk uit! Binnenkort maar weer eens naar de Ikea!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.