Persoonlijk

Let’s get personal | Interview, nieuwe coupe & feestjes!

3 februari 2020

Let's get personal!
Je kent ze vast wel. Van die weken waarin je het gevoel hebt dat je geleefd wordt en je alles een beetje op de automatische piloot achter elkaar door doet? Zo’n week was het hier een beetje, want er stond veel op de agenda. Gelukkig was het ondanks de drukke planning wél een leuke week, want beide meiden waren jarig!

De week opstarten
De maandag is hier meestal een dag van het huishouden (wasjes, poetsrondje door het hele huis etc.) en zakelijk probeer ik op de maandag in ieder geval de gehele mailbox weg te werken. Ik vind het heel fijn om de week zo te kunnen starten. Cate is normaal gesproken op dinsdag en donderdag een volle dag naar de opvang, dus op de maandag is het zorgen dat Shae op tijd op school komt en wandel ik daarna met Cate terug naar huis. Dan spelen we samen wat, rommel ik beneden wat in huis qua opruimen, afwasje, rondje poetsen en stofzuigen zodat ze ook even alleen kan spelen en daarna krijgt Cate nog een flesje en gaat ze ergens richting eind van de ochtend naar bed voor een slaapje.

Vervolgens kan ik lekker met een kop koffie voor de mailbox gaan zitten. Daarna is het tijd voor een fruithap, speelmomentje en broodje eten met Cate en voor je het weet kunnen we Shae weer van school op gaan halen. Als Cate nog een tweede slaapje doet op een dag dan is dat halverwege de middag, dus dan heb ik even één op één tijd met mijn oudste en voor je het weet kan ik aan het avondeten beginnen, komt Paul thuis en eten we samen. Zo’n dag vliegt voorbij!

Let's get personal!

Interview met Rick van het Meer & OV vertragingen
Dinsdag had ik een afspraak staan om topkapper Rick van het Meer te gaan interviewen in één van zijn salons in Amsterdam. Dus Cate naar de opvang, Shae naar school en vervolgens rennen naar de trein om die op tijd te halen. Halverwege de rit bij de overstap in Utrecht bleek er een grote storing richting Amsterdam te zijn waardoor ik via via moest gaan reizen en te laat kwam voor de afspraak.. Gelukkig kwam het allemaal goed, werd het een heel leuk interview én kreeg ik tijdens ons gesprek een behandeling. Er werd een speelse pony geknipt waar ik leuk mee af kan wisselen en er werd met de balayage-techniek heel subtiel een deel van mijn haar opgelicht. Ik wil namelijk graag een stuk lichter haar met overloop, maar wel met behoud van gezond haar. Op deze manier kan ik in een aantal van deze sessies langzaam over naar mijn droomkapsel. Het interview ga je binnenkort terug kunnen lezen. I’ll keep you posted!

En.. wat denk je? Toen ik met de tram terug op Amsterdam Centraal aan kwam, bleek er de andere kant op naar Utrecht ook een enorme storing te zijn. Het was nog maar de vraag of ik nog enigszins op tijd richting Arnhem kon komen, maar gelukkig kon ik het met omreizen via Schiphol nog wat oplossen. Door de vertragingen was ik dus mijn gehele dag ‘kwijt’. Ah well, gelukkig bracht de dag me nog wel een leuk interview én een mooie coupe op en kon mijn moeder Shae van school ophalen :)

Let's get personal! Let's get personal!

Shae jarig & haar kinderfeestje
Woensdag was Shae dan jarig. Onze grote meid is alweer zes jaar geworden en dat moést gevierd worden! Dat begon met een wandeling met Shae, Cate en een mand vol traktaties naar de school van Shae, waar het feestje gelijk aan het begin van de dag in de klas gehouden werd. Als ouders en eventuele broertjes en zusjes mag je hierbij zijn, dus was het een feestelijk begin van de dag!

We hadden deze keer besloten op de dag zelf, het was ten slotte een korte dag op school, in de middag haar kinderfeestje thuis te organiseren. Dus ik maakte in de ochtend het huis klaar, haalde de laatste boodschapjes in huis, bereidde het feestje voor en ging toen met Cate op pad om grote zus + 5 vriendinnetjes van school op te halen en veilig mee thuis te krijgen. Niet veel later kwam Paul ook thuis en kon het feestje echt beginnen.

Broodjes eten, cadeautjes uitpakken, cupcakes versieren, sieradenkistjes verven en beplakken, lekkers snoepen, spelen, verkleden, dansen en als afsluiting met z’n allen aan tafel om zelf pizza’s te maken in de Pizzarette. Het was heel druk, onze oren suisden tot laat in de avond na en de vloer was na twee keer dweilen nog niet plakvrij maar het was vooral een heel geslaagde middag waarin alle meiden het volgens mij goed naar hun zin hebben gehad en vol trots hun eigen sieradenkistje mee naar huis namen ♥

Let's get personal! Let's get personal!

Cate jarig & schoolstaking
Vanwege de twee dagen schoolstaking waar de school van Shae aan meedeed, besloot ik deze week Cate de donderdag af te melden voor de opvang. Dan heb ik op zo’n dag ook liever lekker beide meiden lekker thuis! En.. het was deze dag (ja echt, de dag ná Shae’s verjaardag) de verjaardag van Cate. Ons kleinste mopje is alweer één jaar geworden! Cate had dus afgelopen dinsdag op de opvang haar feestje gevierd en getrakteerd, waardoor we nu een meidendagje hadden met z’n drietjes. De meiden speelden lekker met hun nieuwe speelgoed, we keken een filmpje, knutselden wat en voor je het weet vliegt zo’n dag ook voorbij!

En de vrijdag ging ook ongeveer zo. Vanwege de schoolstaking had ik de hele dag de meiden thuis en lasten we een pyjamadagje in en deden we vooral even rustig aan en maakte ik het huis klaar voor het weekend, aangezien we dan zowel de verjaardag van Paul, Shae en Cate zouden vieren voor beide kanten van de familie. Paul was namelijk de 20e jarig, Shae dus de 29e en Cate de 30e dus dat kan gezellig samen gevierd worden, verspreid over beide dagen.

Let's get personal! Let's get personal!

Feestweekend
Zo’n verjaardagsweekend vliegt dan ook wel echt voorbij voor je er erg in hebt. In de ochtend de laatste boodschapjes halen, het één en ander voorbereiden, nog een keertje een poetsrondje door huis en nadat iedereen weg is weer opruimen, stofzuigen, afwassen etc. Je kent het wel. En dan hadden we zondag nog even een ritje heen en weer om Coosje nog een keertje te knuffelen. Ze groeit zo hard en het is nu al zo’n mooi en lief moppie!

Al met al was het me het weekje wel met drukte, onregelmatigheid en de verjaardagen van onze meiden. Maar wat was het gezellig, wat zijn ze verwend, wat straalden ze en wat had ik het er toch even moeilijk mee. De tijd vliegt voorbij en we hebben nu officieel geen baby meer maar een dreumes.. Slik. #emomama

Gelukkig staat er nu een normale en relatief rustige week voor de deur zonder afspraken buiten de deur en daar ben ik ook wel even aan toe. Even een weekje rust in huis en dan.. mogen we zondag Coosje op gaan halen. We can’t wait!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Natasja | Wat zij zegt
  Reply Natasja | Wat zij zegt 3 februari 2020 at 19:30

  Druk maar fijn zo te zien! Nog gefeliciteerd met alle jarigen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2020 at 09:59

   Nog bedankt! Het was inderdaad druk, maar vooral ook heel gezellig :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 februari 2020 at 18:50

  Van harte gefeliciteerd met Paul en je mooie meiden. Het ziet er zo gezellig uit allemaal. Je haar zit leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2020 at 09:59

   Dankjewel! Ook voor je complimentje :)

 • Avatar van willemse
  Reply willemse 3 februari 2020 at 11:57

  Wat een gezellige drukte, maar ook lekker als de rust weer is wedergekeerd 😉

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2020 at 10:00

   Nou, dat kan je wel zeggen haha! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.