Fashion

New in | My Jewellery truien & sieraden

19 februari 2020

My Jewellery truien en sieraden
Er zijn een aantal kledingstukken waar ik niet zonder kan en zeker in de winter ben ik groot fan van truien. Waar het voorgaande jaren meer de jasjes en vesten waren, hebben nu de comfy sweaters en gebreide truien duidelijk mijn voorkeur.  Lekker gemakkelijk te combineren met een jeans en laarsjes maar ook leuk met een flared broek en sneakers. Ik heb twee nieuwe My Jewellery truien en een aantal sieraden binnen gekregen en laat deze graag aan je zien.

My Jewellery truien en sieraden

My Jewellery

Als het op sieraden aankomt blijf ik fan van My Jewellery. Niet alleen hebben ze er erg veel keuze in welke stijl je dan ook zoekt ook hebben ze een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar waar ik eerder hier enkel rondsnuffelde voor sieraden, ben ik sinds mijn roze/rood gestreepte blazer helemaal om. Want ze hebben ook een heel leuke sectie met kleding die lekker mee verandert met de seizoenen en trends en er is dus regelmatig wat nieuws te vinden.

Zo heb ik nu dus deze twee truien binnen gekregen. De ene is er eentje met een crèmekleurige basis met gekleurde banen op het lijf die met goudkleurige stiksels worden onderbroken en strepen op de mouwen voor een speels effect. De andere trui is roze en heeft een ingewerkt oranje motief. Ze brengen beide weer net even wat meer kleur in de kledingkast, zijn lekker zacht en dragen heerlijk warm! Ik heb deze truien in de maat M/L en had ze waarschijnlijk ook in de kleinere S/M maat kunnen hebben maar een beetje oversized vind ik bij truien ook wel weer lekker zitten :)

My Jewellery truien en sieraden My Jewellery truien en sieraden

Ear candy

Ook nieuw zijn deze goudkleurige sieraden; een kettinkje met oriëntaalse munt en groene kraaltjes, oorbellen met een stenen hangertje, kleine fleur-de-lis oorknopjes en een ear cuff met dubbele ring. Nu hopen dat Cate van de hangende oorbelletjes af kan blijven met haar grijpgrage handjes.. En nu ik de ear cuff weer een aantal keer gedragen heb weet ik zeker dat ik mijn lage helix piercing weer terug wil. Die moest ik voor een ziekenhuisopname uit doen en was daarna dichtgegroeid, maar die laat ik binnenkort dus opnieuw zetten zodat ik weer leuker kan afwisselen en combineren.

Ik heb zelf een voorkeur voor goudkleurige sieraden, maar ze hebben bij My Jewellery ook een heel groot assortiment aan zilverkleurige items. Vanwege de fijne prijsjes en het grote assortiment kan je er lekker mee afwisselen. Mix bijvoorbeeld zilveren oorringen (leuk trouwens dat ringetjes, creolen en ronde vormen weer helemaal terug zijn) met knopjes, een ear cuff en hangertjes voor jouw eigen ear party.

Ik kan in ieder geval deze winter weer lekker door met een paar fijne warme truien om mee af te wisselen erbij. Maar stiekem kan ik niet wachten tot de lente gaat beginnen. Meer zonlicht, warmte, met-zonder-jas naar buiten, terrasjes.. Yes, please!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 21 februari 2020 at 10:16

  Wat een prachtige sieraden zeg, ik ga gelijk eens een kijkje nemen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 februari 2020 at 14:20

  Prachtige items!
  Hier is ook zo een shop.
  Het is net een candy shop.

  Xoxo

 • Avatar van Eveline Fleur
  Reply Eveline Fleur 19 februari 2020 at 11:43

  Ik ben met name dol op hun sieraden, maar deze truien zien er wel heerlijk comfy uit zeg. Je blazer is ook echt helemaal geweldig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 februari 2020 at 10:04

   Ja, die blazer is ook echt leuk he?! Lekker fris en kleurrijk voor de lente/zomer :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.