Lifestyle

Love it! | This Works pillow sprays

18 februari 2020

this works pillow spray
Ik ben iemand die het heel erg goed doet met bepaalde vaste routines, zeker als het op die voor de nacht aankomt. Wijk ik er vanaf dan val ik maar slecht in slaap en kan ik flink liggen te woelen en te draaien. Ik deel in dit artikel mijn vaste avondroutine én mijn liefde voor de This Works pillow sprays met je die ik zowel voor mijzelf, onze kinderen en op reis gebruik ♥

‘Lees ook: Selfcare | Tips tegen een winterdip.’

this works pillow spray

Mijn routine voor het slapen gaan

Het kan een hele waslijst lijken, maar het valt best mee, duurt helemaal niet zo lang en het geeft mijzelf heel veel rust en een fijne afsluiting van de dag. En dat is me heel wat waard! Zo neem ik tijd voor mijn verzorgingsroutine, zet ik het slaapkamerraam op een kier, schrijf ik bepaalde to do’s en gedachtes even van me af, soms lees ik wat, doe ik een korte ademhalingsoefening terwijl ik op de bedrand zit, smeer ik daarna met aandacht mijn voeten en handen in en daarna kruip ik onder de dekens.

Op mijn nachtkastje vind je dus standaard een aantal dingen: boek(en), een notitieboek en een pen, een fijne voeten- en handcrème en iets van een aromaproduct. Ik schreef al eens eerder over mijn geliefde aroma diffuser en geursteentjes waar ik een olie op kan druppelen, maar een pillow spray vind ik ook een grote aanrader. Zo breng je heel gemakkelijk een rustgevende geur aan op de plek waar je je hoofd neerlegt en dat doet het voor mij heel erg goed. Ook omdat Cate helaas nog steeds niet doorslaapt, helpt het me tijdens de wakkere momenten in de nacht toch weer even tot rust te komen en sneller weer in slaap te vallen.

Persoonlijke tip: ik gebruik de pillow sprays niet alleen op de hoofdkussens en lakens, maar spray ook een klein beetje in de gordijnen. De frisse buitenlucht die ’s nachts door het raam en/of ventilatierooster naar binnenkomt zorgt dan voor een lekkere subtiele geur in de kamer.

this works pillow spray this works pillow spray

This Works pillow sprays

Ik wissel wel eens af als het op sprays als deze aankomt, maar mijn favoriete merk hiervoor is toch duidelijk wel This Works. Het merk gebruikt 100% pure etherische oliën van hoge kwaliteit en niet enkel een synthetische geurolie. En dat verschil merk je. Mijn favorieten zijn de volgende drie varianten:

deep sleep pillow spray met een combinatie van onder andere lavendel, vetiver en wilde kamille. De grote fles is helaas net op gegaan, maar gelukkig heb ik nog een travelsize. Deze neem ik trouwens ook op persreisjes, weekendjes weg en vakanties trouw met me mee :)

baby sleep pillow spray is een milde variant die voor kindjes vanaf 6 maanden gebruikt kan worden en bevat een subtielere variant van dezelfde oliën. Vanaf het moment dat we etherische oliën voor hun slaapkamers gingen gebruiken merkten we verschil in inslapen en doorslapen. Het zijn helaas nog steeds best slechte slapers, maar het verschil mét een pillow spray en/of olie op een geursteentje is té groot dus we slaan deze stap niet over.

love sleep pillow spray is de nieuwste variant van het merk en bevat naast de signature blend ook ylang ylang en patchouli. En dat geeft dus niet alleen een heerlijk ontspannen geur, maar ook nog eentje die stimulerend werkt als het op intimiteit aankomt. De mix van etherische oliën activeert namelijk de hersengebieden die samenhangen met plezier, genot en ontspanning ♥

De producten van This Works zijn onder andere te koop bij Cosmania. Ze hebben een heel assortiment aan verschillende geur-intensiteit en gaan vanaf handige travel sizes tot aan flacons van 250ml zodat je voorlopig wel even vooruit kan :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Rachel Kromdijk
    Reply Rachel Kromdijk 18 februari 2020 at 09:06

    Wauw dit klinkt wel goed en wat een leuk product zeg!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.