Mama & Kind

Kids fashion | Tumble ’N Dry lente & zomer 2020 collectie

17 februari 2020

tumble n dry lente zomer 2020
We zitten nog middenin de winter, al kan je het deze keer misschien beter een twee-seizoenen-durende herfst noemen, en het is duidelijk dat ik toe ben aan wat meer kleur en frisheid. Ik voeg weer wat vaker een kleuraccent en meer groen toe in huis en pak er weer eens een fellere lipstick bij. Nu nog wat meer kleur in de garderobe, voor zowel mijzelf als de meiden. Met de nieuwe Tumble ’N Dry lente & zomer 2020 collectie gaat dat helemaal goed komen. Ik laat de collectie graag aan je zien én deel nog een tof nieuwtje van dit merk met je waar ik als skincarejunkie ook erg blij van word. Ja, echt!

‘Lees ook: De Stokke Xplory V6 kinderwagen (review).’

tumble n dry lente zomer 2020 tumble n dry lente zomer 2020 tumble n dry lente zomer 2020

Tumble ’N Dry UPF50+ swimwear

Ik begin gelijk maar met dat toffe nieuwtje. Want Tumble ’N Dry komt met zwemkleding met ingebouwde UV factor 50. Hallelujah! Ik ben zo’n moeder die haar kind met een zonnig dagje uit of op het strand misschien iets te vaak insmeert, aangezien ik zonschade zoveel mogelijk wil voorkomen bij mijn meiden. Vanwege mijn kennis over de huid en huidverzorging vind ik dit een belangrijk iets om door te geven aan mijn dochters. Maar ook ik ben wel eens teveel afgeleid of vergeet het gewoonweg eens en zulke badkleding met UPF50+ is dan ideaal.

En de items uit deze collectie zien er zo tof uit dat je ze ook goed kan combineren met gewone kleding voor als je bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark gaat. Met als voordeel dat de shirtjes de huid goed beschermen en dat de stof ademend en snel droog is waardoor het zelfs prettig draagt op tropische dagen.

tumble n dry lente zomer 2020 tumble n dry lente zomer 2020 tumble n dry lente zomer 2020 tumble n dry lente zomer 2020 tumble n dry lente zomer 2020 tumble n dry lente zomer 2020 tumble n dry lente zomer 2020

Tumble ’N Dry lente en zomer collecties 2020

In de lente en zomer collecties van het merk zien we – gelukkig – een heleboel vrolijke kleurtjes terug. Zonnig geel en oranje, felblauw, streepjes, bloemenprints, verschillende jeanswassingen, colourblocking effecten en ook de dierenprintjes zien we nog even terug. Ik word er in ieder geval heel erg vrolijk van!

Tumble ’N Dry is een Nederlands kledingmerk voor kinderen van 0 tot 14 jaar en comfortabel spelen staat altijd centraal. De kleding is dus gemaakt van soepele en stevige stofjes waarin kids zich lekker voelen! Het merk is onder andere te koop via de Nederlandse webwinkel en via offline en online verkooppunten zoals PrénatalKixx OnlineDe Bijenkorf en Kleertjes.com.

Ik heb in ieder geval voor beide meiden een paar toffe items op het oog. Vooral de lichte denim met wit streepje inclusief het spijkerjasje in deze kleur, de colourblocking sweatshirts, die gele tint kunnen beide meisjes ook heel leuk hebben en ik ga zeker kijken voor de UPF50+ zwemkleding :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 12 maart 2020 at 02:36

    Zulke prachtige fashion 👌🏽
    Chique.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.