Huis & interieur Lifestyle

Mijn favoriete blijmakers van dit moment

30 maart 2020

blijmakers maart 2020
Ik vind het altijd leuk om mijn favorieten met jullie te delen, maar normaal gesproken doe ik dit meer op beautygebied. Tijd voor verandering, want er zijn natuurlijk ook regelmatig non beauty producten die me een feel good gevoel bezorgen. In dit artikel deel ik er vijf met je. Van een prachtig nieuw interieuraccessoire, een paar kalmerende producten én een shop local tip!

‘Lees ook: Outfit of the day | Pink jacket & white sneakers.’

blijmakers maart 2020

MisterDesign | Ethnicraft Notre Monde dienblad

Het nieuwste pronkstuk voor in huis is toch wel dit Notre Monde Half-Moon Chevron dienblad by Dawn Sweitzer. Het merk Notre Monde is sinds kort onderdeel geworden van Ethnicraft, een label dat wellicht bekend klinkt. Dit merk staat voornamelijk bekend om de verwerking van hout in tijdloze en tikkeltje industriële ontwerpen.

Dit dienblad bestaat uit twee delen en ik vind het misschien meer een ‘pronkschaal’ dan echt een dienblad om mee rond te lopen en spullen van te serveren. Ik gebruik hem meer als verzamelschaal om wat mooie items op uit te kunnen stallen. Het dienblad heeft een toffe chevron-print met een laag bladgoud, waarover ter bescherming een glasplaat is aangebracht. Samen met de metalen onderkant en opstaande rand is deze best zwaar en doet het heel solide aan. Ik hou van een kwalitatieve afwerking als deze en kan oprecht blij worden van weer een nieuw pronkstukje in huis ♥

Deze en nog veel meer designmeubels en design woonaccessoires zijn te koop bij MisterDesign.

blijmakers maart 2020

Een beetje rust in alle hectiek

We zitten nu ruim twee weken in huis 24/7 op elkaars lip en ik kan je zeggen dat dat best pittig is. Twee volwassenen die ‘gewoon’ door moeten werken, een dreumes van 14 maanden en een dochter van zes jaar die ook nog wat bijscholing nodig heeft.. We hebben er een redelijk ritme in, maar het is best een uitdaging! Ik grijp daarom alle externe middelen aan om wat hulp te krijgen voor meer rust :)

Twee van deze tips deel ik alvast graag met je: namelijk de Physalis No Stress roller die ik gedurende de dag af en toe op mijn polsen aanbreng. Zo komt door de warmte van de huid de geur ervan vrij en krijg ik tijdens het snuffelen eraan de fijne geur in mijn neus. Er zitten 18 etherische oliën in verwerkt die erom bekend staan rust, kalmte en ontspanning te brengen.

Daarnaast nog een fijne Spotify playlist tip: Piano in the Background. Ik was een tijdje geleden – om wat tijd te doden tussen twee afspraken in – gestrand bij een koffietentje in het centrum van Amsterdam. Ondanks de drukte om me heen kon ik er al vlot tot rust komen en dat had heel erg veel met de muziek te maken. Ik kon het dan ook niet laten te vragen of dit een specifieke artiest of iets van een playlist was. Dat laatste dus! Het is echt de perfecte muziek om op de achtergrond te hebben draaien. Zeker wanneer er door Paul en mij gewerkt moet worden, terwijl de meiden aan het spelen zijn en/of schoolwerkjes moeten maken. Hij staat hier meerdere uren op een dag aan samen met een fijne bluetooth speaker.

blijmakers maart 2020

Shop local!

Zeker in deze onzekere tijd is het voor veel ondernemers flink aanpoten en stressen. Mocht je zelf wat over hebben en de economie een klein handje willen helpen, besteed je geld dan – nu meer dan ooit – zoveel mogelijk bij lokale/kleinere ondernemers. Zo kan je ze helpen om hopelijk het hoofd boven water te houden!

Zo haalde ik een mooie bos bloemen bij de bloemist op de hoek. Een kleine steun voor haar bedrijf, maar ook zeker fijn voor mijzelf: zo’n mooie bos op tafel bezorgt me meerdere keren per dag een glimlach op m’n gezicht. De rare combi met de tulpen in de bos kwam doordat het beste vriendinnetje van Shae deze aan de deur kwam afgeven en Shae ze graag bij de andere bloemen wilde zetten. En ach, eigenlijk heeft zo’n grote door-elkaar-bos ook wel wat :)

En als laatste kocht ik ook nog deze té leuke Ellya Norah armbandjes voor mijzelf. Ze zijn verkrijgbaar in enorm veel kleurtjes, met of zonder goud- of zilverkleurige kraaltjes ertussendoor en zijn ook nog eens vriendelijk geprijsd met €12,50 per stuk. Ik voel bij mijzelf in ieder geval een verzamelwoede aankomen… Wát zijn ze leuk! ♥ Tip: met de code happy krijg je 25% korting op je bestelling via de webwinkel.

–> Wat zijn op dit moment een paar van jouw feel good blijmakers in huis?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 maart 2020 at 15:34

  Schitterend dienblad!
  Een heuse eyecatcher.
  Schitterende accesoires.
  Wauw de piano muziek lijkt me prachtig om naar te luisteren…..
  Ik ga eens in de webshops de rond neuzen….

  Xoxo

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 30 maart 2020 at 14:22

  Super mooi dienblad en wat een fijne tip van die (achtergrond) muziek.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.