Fashion

Webshop tip | Gegraveerde sieraden van Finaste

18 maart 2020

finaste sieraden 4 - Webshop tip | Gegraveerde sieraden van Finaste
Als het op sieraden aankomt, dan ben ik duidelijk meer van de minimalistische sieraden en heb ik een voorkeur voor goud. Ik was al wel een tijdje op zoek naar een leuke naamketting of een armbandje met de initialen van de meiden, maar ik vond steeds niet wat ik zocht. Totdat ik Finaste tegenkwam. Ik laat je zien voor welke items ik heb gekozen en mag ook nog eens een graveerbare ketting of een graveerbare armband naar keuze weggeven!

‘Lees ook: De leukste fashionable regenjassen op een rij.’

finaste sieraden 2 - Webshop tip | Gegraveerde sieraden van Finastefinaste sieraden 3 - Webshop tip | Gegraveerde sieraden van Finaste

Gepersonaliseerde sieraden van Finaste

Finaste (Zweeds voor ‘de mooiste’) is een Nederlandse webwinkel waar je terecht kan voor sieraden met gravering. Ze hebben de keuze uit zilverkleurige of goudkleurige sieraden die gemaakt zijn van nikkelvrij en eventueel verguld stainless steel, 925 Sterling zilver of verzilverd brass. Het assortiment bestaat uit oorbellen, kettingen, armbanden en ringen, maar denk ook aan horloges waarbij gravering mogelijk is. Té leuk!

Alle sieraden worden gratis gegraveerd en worden in een leuk sieradendoosje geleverd, bij bestellingen boven de €30,- betaal je geen verzendkosten en je hebt je bestelling vaak de volgende dag al in huis. Tip: met de code HAMSTER15 krijg je op dit moment 15% korting op je bestelling en bij bestellingen boven de €40,- krijg je ook nog een setje oorringen cadeau.

Mijn sieraden

Ik heb een zwak voor bar kettingen dus zo eentje wilde ik er zeker bij hebben. Helemaal tof dat je ervoor kan kiezen de namen niet alleen naast elkaar, maar ook op elk een andere zijde kan laten graveren. Daarnaast ging ik voor een korter kettinkje met een slotje waarop ik enkel de initialen gescheiden door een hartjes-symbool liet graveren en als derde item een minimalistisch armbandje met wederom de eerste letters van de voornamen van Shae en Cate.

Ik vind alle sieraden erg leuk en kan ervoor kiezen om ze afzonderlijk te dragen of met elkaar te combineren. Al moet je wel oppassen dat het geen overkill wordt natuurlijk. Als het op sieraden aankomt ben ik wel van het less is more, dus ik zal ze vaker afzonderlijk van elkaar dragen :)

finaste sieraden 1 - Webshop tip | Gegraveerde sieraden van Finaste

Winactie

In samenwerking met Finaste mag ik een graveerbare armband óf een graveerbare ketting naar keuze weggeven. Meedoen is simpel!

1. Laat in de reacties onder dit artikel achter welk sieraad uit het assortiment van Finaste jij kiest als je wint
2. Extra karmapunten voor jou als je Curvacious volgt op Facebook en Instagram en het bijpassende berichtje liket, deelt en/of er een reactie onder achter laat.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 22 maart 2020, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht. 

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Janneke Janssen
  Reply Janneke Janssen 22 maart 2020 at 20:21

  Gaaf!! Zou deze graag willen winnen met de naam van mijn overleden dochter 💕
  https://www.finaste.nl/armbanden/bedelarmband-vintage-graveren-goud

 • Avatar van Jacques Leliveld
  Reply Jacques Leliveld 22 maart 2020 at 19:49

  lekker dat ik dit NET op tijd ontdek. Snel op FB duim omhoog EN gedeeld.. op Instagram ook mijn kleindochter laten weten.. Volgens mij gaat de voorkeur uit naar ketting.. Gaarne overleg.. wel eerst ff winnen, natuurlijk. Ben benieuwd

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 22 maart 2020 at 19:48

  Erg tof! Ik vind ze bij elkaae juist wel heel goed kunnen. Ik kies: https://www.finaste.nl/kettingen/graveerbare-kettingen/finaste-naam-ketting-bar-goud maar bestel er dan gelijk nog maar 2 bij (3 kindjes; Lennon, Lily & Phileine).

 • Avatar van Marieke Joustra
  Reply Marieke Joustra 22 maart 2020 at 19:14

  GRAVEERBARE ARMBAND BAR ZILVER
  Super mooie sieraden en moeilijk om te kiezen uit al dat moois

 • Avatar van trijn
  Reply trijn 22 maart 2020 at 13:57

  leuk geef ik dan aan mijn dochter(s)

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 22 maart 2020 at 13:28

  Ik doe erg graag mee, ik vind het volgende sieraad erg mooi: https://www.finaste.nl/graveerbare-kettingen/schakelketting-met-graveerbaar-slotje-zilver.

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 21 maart 2020 at 08:58

  Het slotje, met de naam van mijn zoon Fox!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 20 maart 2020 at 17:34

  Ik vind het armbandje erg leuk, stijlvol en elegant. Een heel mooie herinnering aan een dierbaar iemand!

 • Avatar van KARIN de Ruiter
  Reply KARIN de Ruiter 20 maart 2020 at 14:52

  Hanger ketting met drie inititialen in het zilverE

 • Avatar van pewtje
  Reply pewtje 20 maart 2020 at 14:41

  Ik zou gaan voor die met het slotje. Bij mijn moeder is helaas recent hersentumor gediagnosticeerd. Ze heeft de kwaadaardigste vorm en gaat het niet redden. Ze is nog veel te jong om te sterven en het wordt een moeilijke periode. Ik zou haar naam op het slotje laten graveren.
  Mocht ik de gelukkige zijn, zou een reactie via mail fijner zijn omdat ik weinig op mijn wordpress profiel zit.
  the_house_mouse_in_tha_house@hotmail.com (ja hij is raar, maar deze gebruik ik voor niet zakelijke dingen ;))

 • Avatar van Silvia Swart
  Reply Silvia Swart 20 maart 2020 at 13:57

  Het Slotje vind ik geweldig. Echt liefde wat het uitstraalt, stoer en daarom bijzonder… <3

 • Avatar van anja jager
  Reply anja jager 20 maart 2020 at 13:05

  erg leuk ik doe gewoon mee

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
leuke regenjassen dames/vrouwen
Tips voor goede én fashionable regenjassen!

Met het weer van de afgelopen weken en het weer wat er de komende tijd nog aan zit te komen,...

Sluiten