Beauty

Hawaiian Tropic suncare

12 maart 2020

Hawaiian Tropic Nederland
De heerlijke zomerse zonproducten van Hawaiian Tropic waren hier en daar al online te vinden, maar goed nieuws: vanaf nu zijn ze ook bij Kruidvat en Trekpleister te koop. Tijdens een heerlijke perslunch bij The Avocado Show werd dit nieuws bekend gemaakt en werd ik op slag verliefd op de geuren, maar vooral op één specifiek product van het merk. Laat die zon maar komen!

‘Lees ook: Alles wat je moet weten over zonbescherming.’

Hawaiian Tropic Nederland

Hawaiian Tropic

Met verleidelijk fruitige en bloemige geuren en verrijkt met ingrediënten zoals kokosnoot, plumeria, passiebloem, mango en guave zorgt de zonbescherming van Hawaiian Tropic voor een aloha therapy. Zo droom je tijdens het insmeren al even weg bij het geluid van de golven, de warmte van de zon op je huid en een cocktail in je hand.. en weet je dat je tegelijkertijd goed beschermd bent tegen de schadelijke effecten van de zon.

De producten van Hawaiian Tropic met een SPF15 en hoger worden door de Skin Cancer Foundation aanbevolen, de producten laten geen witte waas of plakkerig laagje achter en zijn niet schadelijk voor het milieu zoals de zeewereld.

De producten waren dus al een tijdje online te koop via onder andere Plein.nl, Notino en bol.com, maar nu zijn ze dus ook gewoon in het winkelschap bij Kruidvat en Trekpleister te vinden.

Hawaiian Tropic Nederland

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil 200ml, €16,99
Deze zonneolie bevat een SPF20 en er is onder andere kokosolie, aloë vera, papaya extract, mango extract, guave extract en vitamine E in verwerkt. Dit maakt het naast een medium-zonbescherming ook nog eens een heerlijk verzorgend product dat de huid zacht en soepel maakt. Hij laat duidelijk een mooie glans achter, maar voelt gelukkig niet al te vet aan. Wel echt een aanrader voor de drogere huidjes.

Hawaiian Tropic Nederland

Hawaiian Tropic After Sun Body Butter Exotic Coconut 200ml, €15,99
Een heerlijk ruikende after sun in de vorm van een rijke bodybutter. Er zit onder andere glycerine, shea boter, mangoboter, cacaoboter, kokosolie, vitamine E, papaya extract, vitamine E en panthenol (vitamine B5) in verwerkt. Dit maakt het een fijn product om je huid af te koelen na een dagje zon en het helpt om je zongebruinde tint langer te behouden.

Hawaiian Tropic Nederland Hawaiian Tropic Nederland Hawaiian Tropic Nederland

Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft Face SPF30 50ml, €18,99
Een goede hydraterende en verzorgende dagcrème met minimaal een SPF30 die niét plakkerig of vettig aanvoelt, een witte waas achterlaat of een uitbraak aan onzuiverheden op het gezicht veroorzaakt heb ik tot nu toe alleen nog kunnen vinden in de Neogen Day-Light Protection Sunscreen. Daar heb ik dan ook al meerdere tubes van leeggemaakt. Ik vond het best wel spannend om deze te gaan uitproberen, maar nadat ik hem tijdens de perslunch op mijn hand voelde, rook en de prachtige glow zag werd ik té nieuwsgierig. Er zit onder andere vitamine E, panthenol (vitamine B5), aloë vera, zijde-aminozuren, papaya extract, mango extract en guave extract in.

Ik heb hem nu al enkele dagen in gebruik en ben om. Ohhh, wat een heerlijke crème! Duidelijk goed hydraterend, maakt de huid soepel, geeft een prachtige glow, tot nu toe nog geen uitbraak of irritatie, voelt niet zwaar aan op de huid, ruikt heerlijk en doet het ook nog eens goed onder make-up. En dan zit het ook nog eens in een hygiënische pompflacon. Ik ben hem natuurlijk pas nét aan het testen, maar wil mijn enthousiasme alvast met je delen. Mocht hij het zo fijn blijven doen dan komt hij vast en zeker nog voorbij in een favorieten-artikel :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 13 maart 2020 at 09:41

  oooeh ik kom daarop terug, Hawaiian is niet dierproefvrij. Jammer!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 13 maart 2020 at 09:40

  Klinken als hele fijne producten! Laat de zonnebrandcreme voor het gezicht ook zo’n plakkerig laagje achter? Ik gebruik nu de Biodermal antiage zonnebrandcreme voor het gezicht maar deze vind ik soms te plakkerig voor mijn gezicht. ik denk dat deze een goede vervanging gaat zijn! Die van Biodermal heeft vitamine B3 erin ipv vitamine B5, maar B5 schijnt beter te zijn voor een acnegevoelige huid dus deze gaat zeker op het lijstje :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 maart 2020 at 08:43

  Mooie verpakkingen 👌🏽
  Dit klinkt erg goed.
  Ben er nu héél erg benieuwd naar….
  Had het van de week al in de winkel gezien die dit verkoopt..,

  Xoxo

 • Avatar van Leandra
  Reply Leandra 12 maart 2020 at 07:05

  Dit klinkt echt als een heel lekkere zonbescherming. In Bulgarije komt dit wel van pas. Dank je voor de tip! Over het algemeen ben ik het wel met je aanbevelingen eens 🤣🙈

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 maart 2020 at 08:19

   Dat is leuk om te horen! Ik weet zeker dat je dit dan ook fijne producten zal vinden. Alvast veel voorpret gewenst voor de vakantie!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.