Fashion Mama & Kind

Kids fashion | Indian Blue Jeans lente & zomer collectie 2020

26 maart 2020

Indian Blue Jeans lente/zomer 2020
Shame on me
, maar ik had echt nog nooit van dit merk gehoord: Indian Blue Jeans. Het is een Nederlands merk met een stoer randje, geschikt voor kinderen van 2 tot en met 16 jaar. Ik vertel je graag meer over de nieuwe collectie voor deze lente en zomer!

‘Lees ook: Kids fashion | Tumble ’N Dry lente & zomer collectie 2020.’

Indian Blue Jeans lente/zomer 2020 Indian Blue Jeans lente/zomer 2020 Indian Blue Jeans lente/zomer 2020

Indian Blue Jeans lente & zomer 2020

GIRLS

Voor de meiden zien we alle lopende trends terug bij Indian Blue Jeans, zoals items voor een sporty look, comfortabele hoodies en de flare pants. Natuurlijk kan ook een touch of glitter en de dierenprint niet ontbreken en zien we ook enkele Oosterse invloeden terug.

Indian Blue Jeans lente/zomer 2020 Indian Blue Jeans lente/zomer 2020 Indian Blue Jeans lente/zomer 2020 Indian Blue Jeans lente/zomer 2020

BOYS

Voor de jongens is er extra veel gebruik gemaakt van een combinatie tussen comfortabele maar ook zeker stevige stoffen die dus goed tegen een stootje kunnen. Met als accentkleuren fel limoengroen en frisrood met zigzag- en cameoprintjes en toffe artworks.

Indian Blue Jeans lente/zomer 2020

DENIM

Natuurlijk kan in de collectie voor zowel jongens als meiden een stoere jeans niet ontbreken. En daar zijn ze bij Indian Blue Jeans goed in! Van short tot aan rokje, van jurk tot aan een onmisbare clean jeans of een stoere destroyed variant in vele wassingen en fittings. Nieuw voor dit seizoen is de ‘Joy flare fit’ en een aantal nieuwe prints zoals streepjespatronen en ruitjes. En.. voor die lome relaxdagen kan een stretchy jog denim ook niet ontbreken: draagt als een joggingbroek, maar oogt nog wel aangekleed :)

Good to know: Indian Blue Jeans denkt aan duurzaamheid en heeft daarom verschillende items van organic cotton. Daarnaast werken ze samen met fabrieken die in nieuwe machines investeren waardoor het gehele maakproces verduurzaamd kan worden. Good work!

Indian Blue Jeans lente/zomer 2020

Verkrijgbaarheid & Maatvoering

De kleding van Indian Blue Jeans is onder andere te koop bij Wehkamp, Kleertjes.com en Kixx. Voor meer fysieke winkels en online verkooppunten neem je een kijkje op de website van Indian Blue Jeans. De maatvoering loopt van maat 92/98 (ongeveer twee jaar) tot en met maat 176 (ongeveer 16 jaar).

–> Kende jij dit stoere kinderkledingmerk al? Spreekt de stijl jou aan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 26 maart 2020 at 22:01

    Chique en héél hip👌🏽
    Iedereen doet mee aan deze trend….
    Good luck 🍀

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.