Beauty

Love it! | Lush body spray Flying Fox & Yoga Bomb

4 maart 2020

lush body spray flying fox & yoga bomb
Als het op Lush aankomt, dan heb ik een groot zwak voor de producten waar jasmijn in verwerkt zit. Sowieso ben ik wel een liefhebber van de wat meer intensere geuren die net even wat anders-dan-anders zijn. Mocht jij daar ook een sucker voor zijn, dan moet je de Lush body spray in Flying Fox en de Yoga Bomb variant zeker eens gaan besnuffelen. Hier worden ze de laatste tijd zo’n beetje dagelijks gedragen ♥

‘Lees ook: Lush Nana & Almond Blossom showergel.’

lush body spray flying fox & yoga bomb

Lush body spray collectie

Lush lanceerde begin dit jaar een nieuwe body spray collectie die bestaat uit 21 nieuwe geuren die zijn geïnspireerd op hun bestsellers. Denk hierbij aan geuren als Avocado Co-Wash, Calacas, Comforter, Let The Good Times Roll, Seks Bomb en dus ook Flying Fox en Yoga Bomb. Naast deze nieuwe geuren blijven ook de 4 bestaande body sprays (Dirty, Dad’s Garden Lemon Tree, Rose Jam en Twilight) in het assortiment.

De Lush winkels beslissen zelf welke geuren ze in hun assortiment opnemen, maar de volledige collectie is via de Lush webwinkel te koop. De prijzen gaan van €25,00 tot €40,00 voor een fles van 200ml.

Lush body spray Flying Fox

Mocht je deze geur van Lush al kennen, dan hoef ik niet te omschrijven hoe de geur is. Want het is exact zoals de douchegel hiervan. Er zit jasmijn, ylang ylang, cypres en palmarosa in wat het duidelijk een sensuelere bloemengeur maakt, maar dan wel eentje met een rustgevende basis. Het is lastig te omschrijven, maar het is een heerlijke combinatie van zwoelheid met een tikkeltje zen.

Lush body spray Yoga Bomb

De geur van deze body spray ligt in de lijn van de Yoga Bomb bath bomb en de Karma productlijn. Het is een meer aardse, rustgevende en licht kruidige geur waar cassie absolute, olibanum, kamferhout en sandelhout in verwerkt zit. Je zou de geurnotencombinatie zelfs een tikkeltje rokerig kunnen noemen, zoals wierook.

En dan komt misschien nog wel één van de fijnste aspecten van deze body sprays. Laat je namelijk niet voor de gek houden met deze benaming, want de geuren zijn zo intens – al dan niet intenser – dan menig parfum. Met drie spraytjes blijf je de geuren met gemak de hele dag ruiken tot laat in de avond of zelfs de volgende dag. En dat betekent dat je met de enorme flessen van 200ml echt heel lang vooruit kan :) Op mijn te-gaan-besnuffelen-lijstje staan Tramp, Twilight, Sakura en Turmeric Latte!

–> Heb jij de nieuwe Lush body sprays al eens geroken? Naar welke geur ben jij benieuwd geraakt (of heb je wellicht al aangeschaft)?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Barbara Huisman
    Reply Barbara Huisman 6 maart 2020 at 16:04

    Ik kan Big ook aanraden, zo lekker :-) Yogabomb heb ik ook. Verder is Himalaya parfum het lekkerste van Lush dat ik ook heb geroken.

  • Avatar van Rachel Kromdijk
    Reply Rachel Kromdijk 5 maart 2020 at 11:54

    Wat een toffe producten, wel stoer in zo’n pompje!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 maart 2020 at 12:09

      Yes! En met deze twee geuren is één zo’n spray ook echt voldoende om de hele dag lekker te ruiken :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 4 maart 2020 at 16:27

    Dit ziet er leuk uit.
    Ik ken dit niet.

    Xoxo

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 4 maart 2020 at 09:01

    Het is echt een geur of ook verzorging?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 4 maart 2020 at 11:34

      Hi Nicole, het is wel echt een geur-product en niet te vergelijken met een verzorgende bodylotion of iets :)

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 4 maart 2020 at 08:40

    Ik kende het nog niet eigenlijk (maar ik kom dan ook niet zo vaak bij Lush). Ben wel heel benieuwd naar alle geuren die ze hebben!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.