Media

Een paar toffe Netflix aanraders

16 maart 2020

netflix tips vpn
Niet is fijner dan op een luie, regenachtige zondag lekker onder een deken te kruipen met een kop thee en non-stop series te binge watchen. En nu we zo’n beetje allemaal binnen zitten vanwege de coronavirus-regels, hebben we nóg wat meer tijd om te kijken. Ik deel een aantal toffe series met je en dé tip hoe je ook het Amerikaanse Netflix aanbod kan bekijken. Handig voor als je Netflix al uitgespeeld dacht te hebben ;)

Riverdale

Vond jij Pretty Little Liars en Gossip Girl leuk? Dan is Riverdale zeker wat voor jou. De Amerikaanse tienerserie speelt zich af in het kleine stadje Riverdale. Hier verdwijnt plotseling de populaire en rijke Jason. Het is een groot mysterie: niemand weet wat er met hem is gebeurd. Toch lijken een paar leerlingen van Riverdale High een bepaalde rol te spelen in de verdwijning van Jason. Volg hoe Archie, Betty, Jughead en Veronika steeds herinnerd worden aan het grote mysterie. Het is de perfecte guilty pleasure.

The Office US

The Office US speelt zich af in het kantoor van het fictieve papierbedrijf Dunder-Mifflin. Elke aflevering duurt maar 20 minuten, perfect voor even tussendoor dus. In de afleveringen volgt een cameraploeg het hilarische dagelijkse leven van de werknemers. We krijgen te zien hoe Michael Scott de best baas te zijn die je maar kunt wensen denkt te zijn en hoe de werknemers het hier niet altijd mee eens zijn.

Extra tip: The Office US is helaas alleen beschikbaar op de Amerikaanse Netflix. Gelukkig is er een manier om hier toegang tot te krijgen, namelijk: het downloaden van een VPN. Door middel van een VPN kun je niet alleen gebruik maken van servers in andere landen, maar ook jouw gegevens beschermen en censuur ontwijken.

‘Lees ook: Must read boekentips voor ondernemers.’

I Am Not Okay With This

Er heerst al een tijdje een hype rondom ‘I Am Not Okay With This’. De serie kun je zien als een combinatie van Stranger Things, Sex Education en 13 Reasons Why. Het draait in de serie om de 17-jarige Sydney, die net als iedere andere tiener haar middelbare schooltijd probeert te overleven. Helaas zit ze thuis met een rouwende familie, voelt ze zich niet helemaal thuis op school en worstelt ze zelf met haar seksualiteit. Hoe meer Sydney alle frustraties opkropt, hoe meer je ontdekt dat ze niet zoals alle andere tieners is.

La Casa de Papel

La Casa de Papel is perfect voor iedereen die van een goede misdaadserie houdt. In de Spaanse serie organiseert een crimineel meesterbrein, El Professor, samen met acht dieven de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Hun doel is om de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Vervolgens willen zij met 2.4 miljard euro het gebouw te verlaten. Denk jij dat zij ontkomen aan de politie? Seizoen 4 van de serie staat binnenkort op Netflix.

–> Wat is jouw favoriete Netflix serie/film die je kan aanraden?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 19 maart 2020 at 22:44

  Mooie films.
  Nu met de coronacrises zitten we thuis en kunnen we wel een paar goede films gebruiken.

 • Avatar van Corrie
  Reply Corrie 16 maart 2020 at 23:39

  Afgelopen weekend heb ik Weissensee gekeken, een serie even heel simpel gezegd over een stasi gezin in de DDR… Fascinerend, maar ik ben blij dat die wereld ons niet getroffen heeft toendertijd.

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 16 maart 2020 at 18:26

  Mad men. Star Trek Discovery. Star Trek. Star Trek DS9. Star Trek TNG. … Okay, you get the point. Saiki K. Castlevania. The Toys that Made Us.

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 16 maart 2020 at 15:59

  Kan je iets meer vertellen hoe een vpn werkt en hoe je dan bijvoorbeeld op de ameriaanse netflix komt?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 maart 2020 at 10:56

   Hi Mandy, in het artikel staat onder het woordje VPN een linkje naar een website met volledige uitleg :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 maart 2020 at 14:39

  Fijne tips om goede films te bekijken 👌🏽
  De laatste film van jou lijst ken ik.
  Ik heb geen Netflix,..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.